Dodaj do ulubionych

S____W____A____R____O____Ż____Y____C____

IP: *.net.pl 09.01.04, 17:55
Chcialem sie zapytac dlaczego usunieto litery S,W,A,R,O,Ż,Y,C zalogowane na
forum w dniu wczorajszym, czy one , no te litery tez przeszkadzaja
jajoglowemu?

Czesciej slyszymy pouczenia niz pocieszenia.
Obserwuj wątek
    • Gość: Hector Re: S____W____A____R____O____Ż____Y____C____ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.04, 22:48
      Widzisz Gryfie tak już jest na tym świecie! To jest demokracja w Polsce, mozesz
      glosić poglądy jakie chesz byle tylko byly zgodne i poprawne, inaczej to ani
      mru mru - nawet na Forum obronćow W..WW...WWWWOOOOOlnoci SS...SSSSSlowa. Bo nam
      nie jest wszystko jedno! Teraz rozumiem Swarozyca jeszcze lepiej! Rozumiem
      mechanizmy w tym kraju, nie wazne czy GW czy KRRiTV - racja musi byc po naszej
      stronie. To Polska własnie!! Drogi Swarozycu miales racje wyjeżdzajac z tego
      kraju, czekam tego momentu a moze byc blisko aby uciec stad do normalnosci!
    • Gość: Hector Re: S____W____A____R____O____Ż____Y____C____ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.04, 22:50
      I zobacz, Swarozyc - stał sie symbolem wolnosci slowa i walki o nia!!! ciekaw
      jestem czy jak bede podbijal ten post to tez go usuna?
    • Gość: Hector Re: S____W____A____R____O____Ż____Y____C____ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.04, 23:05
      a takie male zlosci do admina - UP!
      • Gość: henio56 Swarożyc na das bota___ IP: *.comnet.krakow.pl 10.01.04, 11:01
        Kij ma dwa końce.
        • Gość: Gryf Re: Swarożyc na das bota___ IP: *.net.pl 15.01.04, 09:31
          Gość portalu: henio56 napisał(a):

> Kij ma dwa końce.
          Swieta prawda!

• Gość: przechodzien Re: S____W____A____R____O____Ż____Y____C____ IP: *.a2000.nl 10.01.04, 13:11
      Witam;
      Troche ze zdumienim przygladam sie petycjom aby "odbanowac" Swarozyca. Trwa to
      juz jakis czas, a nikt jeszcze oprocz niejakiego das_bot nie powiedzial
      konkretniej o co chodzi. Nikt tez nie powolal sie na jakikolwiek regulamin
      forum. A co jesli Swarozyc slusznie zostal wykluczony z forum ?
      pozdrowienia
      przechodzien

• jottka das_bot 10.01.04, 13:20
        to jest admin krakforum :) tj. dziennikarz krakowskiej gw, zajmujący się tą
        działką
        • Gość: Gryf S____W____A____R____O____Ż____Y____C____ IP: *.nitka.net.pl 10.01.04, 18:10
          No wlasnie o jakie winy posadzany jest Swarozyc, moze o to , ze jest ponad
          przecietnosc nas otaczajaca.Tu na sz-skim forum tematy przez Swarozyca piasne
          dotykaly bardzo glebo............... zagadnien poruszanych przez niego.

• Gość: Hector Re: S____W____A____R____O____Ż____Y____C____ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.04, 22:22
            i dlatego dla przypomnienia tematu - up, a skoro tak zadziałał dziennikarz
            krakowskiej GW to widac jest to generalne podejscie GW, co to moze sie dziac
            gdy Agora kupilaby np kanal TV i szykanowala w swoim kanale tych co maja inne
            poglady, moze ta afera z Rywinem to faktycznie intryga pragnacej władzy gazety
            wyborczej;-)
            Jak do tej pory zarzuca sie Swarkowi ze podszywał sie pod innych na Krakforum,
            pragne zauwazyc ze pod Swarozyca takze podszywal sie osobnik z Krakforum (w
            pisane bylo przez 2 x v) i jakos osobnik ten na krakforum dalej funkcjonuje,
            ale w GW tzw logika Kalego bierze góre; widocznie podszywajacy sie za Swarozyca
            tez jest dziennikarzem GW lub jego znajomym wiec moze takie harce wyprawiac
            a Swarozyc nie!
            • jottka Re: S____W____A____R____O____Ż____Y____C____ 11.01.04, 22:43
              Gość portalu: Hector napisał(a):

> pragne zauwazyc ze pod Swarozyca takze podszywal sie osobnik z Krakforum (w
              > pisane bylo przez 2 x v)

1. skąd wiesz, że był z krakforum?

2. dałeś znać adminom, że ktoś podszywa się pod innego użytkownika?

> i jakos osobnik ten na krakforum dalej funkcjonuje

kiedy i gdzie? szczegółów

• ja_aska Re: S____W____A____R____O____Ż____Y____C____ 12.01.04, 13:04
                Gdzie jest SWAREK?? Od tygodnia go szukam?? Co to znaczy, że go wylogowali?? Co
                za świnia wyrzuca ludzi z forum??
              • Gość: Hector Re: S____W____A____R____O____Ż____Y____C____ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.04, 22:11
                1)niejaki Peteen lub Peeten, udziela sie na Krakforum i to własnie pod niego wg
                informacji podszywal sie nasz Swarożyc a ten nie był mu dłuzny na Forum
                Szczecina (osobiscie zostałem prze tego pajaca zbluzgany gdy podszywał sie pod
                Swarozyca - w pisane bylo przez dwa vv - prawie nie do odroznienia, skad wiem
                ze to ten peteen czy jak mu tam? wystarczyło przesledzic watki, wynikało to z
                bezposredniej dyskusji - taka zabawa w analityke:-)
                2) nie donosze na innych z powodu takiej pierdoły, poprostu ignoruje pajaca, i
                sie nim nie przejmuje, tzw mala szkodliwosc spoleczna
                3) jak masz cos wspolnego z CBŚ i lubisz dochodzenia to polecam przesledzic
                stare watki na szczecin i krakforum a bedzie wszystko jasne, ja sie trudzic nie
                bede bo mnie to rybka,
                a co do Swarozyc jest bardziej inteligentny i zabawny od setek nedznych
                pseudoforumowiczów
                • przecinack Re: S____W____A____R____O____Ż____Y____C____ 12.01.04, 23:24
                  > Swarozyc jest bardziej inteligentny
                  > i zabawny od setek nedznych pseudoforumowiczów

hahahahahaaaa....
                  twoje teksty jednak sa chyba zabawniejsze,
                  ze o ich poziomie inteligencji nie wspomne,
                  tez jest zabawny...
                  • ja_aska Re: S____W____A____R____O____Ż____Y____C____ 13.01.04, 10:20
                    Zbastuj mały!!!!
                    • Gość: z doskoku Re: S____W____A____R____O____Ż____Y____C____ IP: 192.11.224.* 13.01.04, 11:05
                      a tak sobie ogladam te rozne watki dotyczace Swarozyca i
                      1. cos tu nie gra, niezaleznie od wszystkich wyjasnien dasbota, ktore mimo ze
                      chca byc wywazone, sa niejasne, i co wazniejsze malo przekonujace
                      2. wyczuwam zabawne napiecie na linii bywalcy forum szczecinskiego versus
                      krakowskiego, co tylko powoduje ze moje watpliwosci jw sa tylko wieksze
                      3. ergo uwolnienie Swarozyca jest jak najbardziej wskazane
                      • Gość: Gryf Re: S____W____A____R____O____Ż____Y____C____ IP: *.net.pl 13.01.04, 21:50
                        Prosze uwolnic Swarozyca.

• Gość: Hector Re: S____W____A____R____O____Ż____Y____C____ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.04, 22:40
                    milo ze Cie ubawiłem, inni narazaja sie tu na smiesznosc a to co innego; a
                    propos poziom moze byc wyzszy lub nizszy, swoim postem podbiles watek o Swarku
                    za co ci serdecznie dziekuje, jak mniema teraz twoja kolej na docinke w
                    stosunku do mojej skromnej osoby - jesli o to ci chodzi, czyz pieniactwo nie
                    jest piekne? a moze zaczne Cie Przecinkau ignorowac jak mnie znuzysz swoja
                    apoteoza zacietrzewienia???
                    • przecinack Re: S____W____A____R____O____Ż____Y____C____ 13.01.04, 22:51
                      Gość portalu: Hector napisał(a):

> jak mniema teraz twoja kolej na docinke w stosunku do mojej skromnej osoby

hmmm... pokaz mi laskawie, gdzie juz zastosowalem docinke
                      odnosnie twojej osoby? mam wrazenie, ze moje wypowiedzi dotycza
                      jedynie twoich wypowiedzi... jesli gdzies dotknalem ciebie,
                      to wskaz mi takie slowa, a przeprosze cie oczywiscie

> czyz pieniactwo nie jest piekne?

jakos nie przepadam, zwlaszcza za katolickim pieniactwem
                      w wydaniu app racja, gdzie rzadza klechy

> a moze zaczne Cie Przecinkau ignorowac jak mnie znuzysz swoja
                      > apoteoza zacietrzewienia???

a to jest typowe na tym forum w sytuacji, gdy sie nie ma nic do powiedzenia
                      lub gdy brak argumentow w dyskusji - proste: oglosic kogos zacietrzewionym
                      fanatykiem i olac... a fe, racjonalisci tak postepuja?
              • Gość: Gryf Re: S____W____A____R____O____Ż____Y____C____ IP: *.nitka.net.pl 14.01.04, 19:53
                jottka napisała:

> Gość portalu: Hector napisał(a):
                >
                >
                > > pragne zauwazyc ze pod Swarozyca takze podszywal sie osobnik z Krakforum (
                > w
                > > pisane bylo przez 2 x v)
                >
                >
                > 1. skąd wiesz, że był z krakforum?
                >
                > 2. dałeś znać adminom, że ktoś podszywa się pod innego użytkownika?
                >
                >
                >
                >
                > > i jakos osobnik ten na krakforum dalej funkcjonuje
                >
                > kiedy i gdzie? szczegółów
                >
                Oj,jottka,jottka!!!

• swarozyc Re: S____W____A____R____O____Ż____Y____C____ 15.01.04, 15:21
                jottka napisała:

> Gość portalu: Hector napisał(a): pragne zauwazyc ze pod Swarozyca takze
                podszywal sie osobnik z Krakforum (w pisane bylo przez 2 x v)
                > 1. skąd wiesz, że był z krakforum?
                > 2. dałeś znać adminom, że ktoś podszywa się pod innego użytkownika?
                i jakos osobnik ten na krakforum dalej funkcjonuje
                > kiedy i gdzie? szczegółów
                '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                Zdumiewa mnie rola jaka Jottka tu odgrywa; jest bardziej papieska od papieza,
                niestety rowniez jak papiez mija sie z prawda i na dodatek, albo bedac bardzo
                naiwna albo - przeinaczajac niektore fakty - wyraznie bierze strone admina
                krakowskiego.
                Kochanek czy maz?
                A moze inkwizycyjna natura?
                • hsps Re: To już nikomu nie można wierzyć 15.01.04, 15:34
                  swarozyc napisał:

>wyraznie bierze strone admina
                  > krakowskiego.

Nawet jottce nie można wierzyć ???!
                  To jak w końcu było ????
    • hsps Re: S____W____A____R____O____Ż____Y____C____ 15.01.04, 09:54
      Była gdzieś jakakolwiek odpowiedź admina w sprawie Swarożyca ? ostatnio
      zaglądałem tu z doskoku i być może przegapiłem coś ważnego w tej sprawie.
      • jottka hsps 15.01.04, 10:52
        dasbot jest adminem krakforum i tu - wbrew wierze gryfa - raczej nie zagląda

a na temat swarożyca wypowiadał sie ładnych pare razy na krakforum, to co ci ma
        jeszcze dopisać?
        • hsps Re: hsps 15.01.04, 11:01
          jottka napisała:

> dasbot jest adminem krakforum i tu - wbrew wierze gryfa - raczej nie zagląda
          >
          > a na temat swarożyca wypowiadał sie ładnych pare razy na krakforum, to co ci
          > ma jeszcze dopisać?

Jottka, nie denerwuj się, ja nie chciałem ciągnąć za język admina tylko
          szukałem "streszczenia" od kogoś obeznanego i Twoja odpowiedź mnie o tyle
          zadowala, że wiem co mam zrobić - wbić się w temat w Krakowie. (na co niestety
          nie mam czasu)
          Dziękuję!
          • jottka Re: hsps 15.01.04, 11:10
            swarozyc nie słuchał kilkakrotnych upomnień dasbota, żeby przestał sie brzydko
            bawić, tj. jak sie okazało - podszywać pod nicki innych osób i dość wredne
            teksty na ich domniemane konto wygłaszając. rozwalał też mnóstwo wątków przy
            tej okazji, a w końcu dopisał na świątecznym wątku jakiś wyjątkowo ponoć
            chamski wierszyk (tego akurat szczęścia nie miałam oglądać) i admin uznał, że
            ban sie należy.

od tej pory gryf uznał, że swarożyc cierpi niewinnie za poglądy, ale nie chce
            jakos odpowiedzieć na pytanie, dlaczego można bezkarnie kopać innych, a za to
            mieć pretensje, gdy sie bronią
            • hsps Re: Jak tak, to co innego 15.01.04, 11:26
              jottka napisała:

> swarozyc nie słuchał kilkakrotnych upomnień dasbota, żeby przestał sie
              brzydko
              > bawić, tj. jak sie okazało - podszywać pod nicki innych osób i dość wredne
              > teksty na ich domniemane konto wygłaszając. rozwalał też mnóstwo wątków przy
              > tej okazji, a w końcu dopisał na świątecznym wątku jakiś wyjątkowo ponoć
              > chamski wierszyk (tego akurat szczęścia nie miałam oglądać) i admin uznał, że
              > ban sie należy.
              >
              > od tej pory gryf uznał, że swarożyc cierpi niewinnie za poglądy, ale nie chce
              > jakos odpowiedzieć na pytanie, dlaczego można bezkarnie kopać innych, a za to
              > mieć pretensje, gdy sie bronią

Dzięki wielkie za zwięzły opis "akcji". Swarożyc musiał nieźle upaść skoro się
              posunął do takich "technik". Jeśli to wszystko prawda i został namierzony to i
              konsekwencje nie powinny dziwić. (Może on kuzyn radnego ze Stargardu i ma w
              genach coś na kształt nawiedzenia)
              Szkoda chłopa, ale niestety ...

• jottka Re: Jak tak, to co innego 15.01.04, 11:46
                no też mi sie wydaje, że musiał sie strasznie nudzić :(
                • Gość: z doskoku Re: Jak tak, to co innego IP: 217.14.217.* 15.01.04, 12:17
                  jestem pod wrazeniem tej inscenizacji ;-)
            • Gość: Gryf Re: jottka ! IP: *.nitka.net.pl 16.01.04, 00:57

jottka napisała:

od tej pory gryf uznał, że swarożyc cierpi niewinnie za poglądy, ale nie chce
              > jakos odpowiedzieć na pytanie, dlaczego można bezkarnie kopać innych, a za
              to
              > mieć pretensje, gdy sie bronią

Uwazam co nastepuje ! Mianowicie forma zabawy jaka jest min forum GW pozwala
              na wiele metod tejze zabawy.Czesto "swietoszki" sa gorsi od nas wszystkich
              razem wzietych;

"Im niewinniejsza i pobozniejsza mina ,tym wiekszy dran"

Pozdrawiam Ciebie jottko oraz wszystkich innych ktorzy zachowali nasza Polska
              tolerancje.Pozostalych tez;-)

• Gość: henio56 Re: a rrado, nie napisał w tej sprawie ani słowa IP: *.comnet.krakow.pl 16.01.04, 07:33
                aż dziw bierze, bo wypowiada się na każdy temat.Pozdrawiam
                • swantevit Slomiany zapal 19.01.04, 14:14
                  No prosze! Swarozyc siedzi w babilonskiej niewoli a wy juz zadowoleni z siebie
                  ze COS zrobiliscie. A gdzie skutek slowianie skatoliczeni ?
                  Do roboty! protestowac az do uwolnienia Swarozyca, brata mego!
                  • skuter70 Re: Slomiany zapal 19.01.04, 14:25
                    nie podskakiwaj bo doniesiemy petenowi i on juz reszte zalatwi
                  • przecinack ale alllllleeee.... 19.01.04, 15:42
                    tfaroszek to tez katolik, zapomniales?
                    • Gość: Gryf S____W____A____R____O____Ż____Y____C____ IP: *.net.pl 27.01.04, 01:34
                      A jakos tak smutno bez Ciebie - przynajmniej mnie.

Kazda rzecz ma swoja codzienna i odswietna strone.
                      • swarozyc Re: S____W____A____R____O____Ż____Y____C____ 27.01.04, 12:38
                        mi tez. UBowiec na krakforum twierdzi ze jestem faszysta i nie pozwala glosic
                        mi moich pogladow...
                        • Gość: Hector Re: S____W____A____R____O____Ż____Y____C____ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.04, 22:50
                          ubekow i esbekow w rp jest pelno i co dziwniejsze swietnie sie dogaduja zarowno
                          z postsolidaruchami jak i dziennikarzami z GW, zasiadaja w radach nadzorczych
                          itp, a to co ich podnieca to sie nazywa kasa, a kase mozna robic na
                          spekulacjach i aferach, a do tego potrzebna jest wladza - a prasa to wladza, a
                          pieniadze nie smierdza, to tyle... zalecam robic kase i miec w powazaniu ten
                          kraj, politykow, dziennikarzy jak ma sie kase to nawet oni nie straszni i mozna
                          sie przed nimi obronic:-)
                          • ja_aska Re: S____W____A____R____O____Ż____Y____C____ 28.01.04, 10:26
                            Oddajcie mi Swarożka!
                            • swantevit Re: S____W____A____R____O____Ż____Y____C____ 28.01.04, 11:27
                              ja_aska napisała:
                              Oddajcie mi Swarożka!
                              ''''''''''''''''''''''''
                              Oddac Asce Swarozyca!!
                              • Gość: henio56 Re: Swarożyc będzie miał problem ! IP: *.comnet.krakow.pl 28.01.04, 11:39
                                kogo tu wybrać? Gryfa czy Aśkę, oboje darzą go uczuciem, i nie mogą uwierzyć,że
                                powrócił już na strony forum.
                                • swantevit Re: Swarożyc będzie miał problem ! 28.01.04, 11:43
                                  niestety, Swarozyc ma zablokowany komputer domowy, w dalszym ciagu,
                                  wiec Gryf bedzie musial oplakiwac losy Ojczyzny wylacznie z Hectorem.(:-
                                  • ja_aska Re: Swarożyc będzie miał problem ! 28.01.04, 14:27
                                    Heniu co wiemy to wiemy.
                          • przecinack ooo wazelinka wrocila... 28.01.04, 16:15
                            a jak tam wyniki twoich poszukiwan?
                            • Gość: Gryf __S____W____A____R____O____Z____Y____C__ IP: *.nitka.net.pl 13.02.04, 23:13
                              Trzymaj sie brachu i dzialaj "cos".Mam nadzieje , ze juz niedlugo ponownie
                              bedziesz z nami wszystkimi.

Kazda rzecz ma sowja codzienna i odswietna strone.
                              • swarozyc Re: __S____W____A____R____O____Z____Y____C__ 17.02.04, 09:41
                                Dzieki brachu za pamiec!
                                Nic nie bede dzialac, bo wieczorow nie chce spedzac w Szczecinie.
                                Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo...
                                Zawolaj hectora, to mily chlopak.
                                Powodzenia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka