Dodaj do ulubionych

Paweł Gzyl, PO

28.11.09, 11:42
Taki obiekt ma większość miast i nam też się należy.
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Lyberal poslugujacy sie retoryka socjalistyczna...
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Paweł Gzyl, PO IP: *.chello.pl 03.10.10, 12:16
      Nie wybierać ponownie.
      • Gość: radzie Re: Paweł Gzyl, PO IP: *.tpnet.pl 03.10.10, 13:23
        Pan radny Gzyl został niedawno powołany do składu Rady Społecznej przy Arcybiskupie Metropolicie Szczecińsko-Kamieńskim.

Czy wytrzyma taki nadmiar obowiązków w przyszłej kadencji? (dwie rady...)
    • Gość: Vlad.H. mlaskacze bez wiedzy IP: *.cable.quicknet.nl 03.10.10, 13:31
      wiekszosc z tych debili belkotliwe mantruje o uslugach, konsekwencji dzialan itd a mnie interesuje meytoryczne przygotwanie takich pajacow jak Gzyl do zajmowania sie tym czym sie zajmuja - kim jest taki Gzyl - jaka ma wiedze i doswiadczenie by moc merytorycznie podejmwoac decyzje...

Zauwayzlemjuz ze nie maja czego w Szczecinie szukac firmyzajmujace sie bandaniami naukowyi i produkcja - SZczecin jako miasto zainteresowany jest wylacznie rozwijaniem uslug np domow publicznych z maloletnimi ku...mi - wielu radnych ma idee stworzenia w Szczecinie (z Szczecina) silnego centrum uslugowego - zaczalbym wlasnie od takiego burdelu reszta pojdzie gladko.
      • Gość: mgr Re: mlaskacze bez wiedzy IP: *.szczecin.mm.pl 03.10.10, 16:31
        Jakie ten młody człowiek ma osiągnięcia zawodowe, poza tym, że jest związany z PO?
        • Gość: :) Re: mlaskacze bez wiedzy IP: *.chello.pl 03.10.10, 16:39
          Gość portalu: mgr napisał(a):

> Jakie ten młody człowiek ma osiągnięcia zawodowe, poza tym, że jest związany z
          > PO?

Szwagier :))))))))))))))))))))))))))))
      • Gość: obrzempała Re: mlaskacze bez wiedzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.10, 16:36
        Gość portalu: Vlad.H. napisał(a):

> a mnie interesuje meytoryczne przygotwanie takich pajacow jak Gzyl do zajmowa
        > nia sie tym czym sie zajmuja - kim jest taki Gzyl - jaka ma wiedze i doswiadcze
        > nie by moc merytorycznie podejmwoac decyzje...

Coś musi wiedzieć skoro jako radny tak radykalnie powiększył majątek, niestety, tylko prywatny.

szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34959,8387991,Ile_zarobili_szczecinscy_radni_.html
        Zdecydowanym liderem rankingu jest prowadzący firmę handlową Paweł Gzyl. Jeszcze w grudniu 2006 r. w swoim oświadczeniu majątkowym napisał, że ma 77 tys. zł, mieszkanie (wraz z żoną) o powierzchni 52 m kw., które wyceniał wówczas na 250 tys. zł, oraz dwa samochody: renault clio i ford mondeo. Teraz sytuacja diametralnie się zmieniła. Razem z małżonką jest właścicielem działki (25 tys. m kw.) wartej 1,8 mln zł oraz apartamentu (48 m kw.) - 600 tys. zł. To nie wszystko. Są jeszcze właścicielami dwóch gruntów i domu oraz posiadają udziały w dwóch kolejnych działkach.
        Na zakup nieruchomości wzięli kredyty o łącznej wartości 1,35 mln zł.
        • Gość: Co zalatuje lisem Re: mlaskacze bez wiedzy IP: *.chello.pl 03.10.10, 17:02
          Mieszkanie 48m to apartament? O co tu chodzi ? Jedni mieszkają w dziurach 48m w blokowiskowych , a Gzyl mieszka w apartamencie 48m.
          Przypomniał mi sie dowcip o pijakach.
          Była taka impreza ,że wszyscy rzygali, tylko Gzyl zwracał.
          • Gość: benek Re: mlaskacze bez wiedzy IP: *.xdsl.centertel.pl 03.10.10, 17:08
            Gość portalu: Co zalatuje lisem napisał(a):

> Przypomniał mi sie dowcip o pijakach.
            > Była taka impreza ,że wszyscy rzygali, tylko Gzyl zwracał.

:-)))))))))))))))))))))
          • Gość: Vlad.H. Re: mlaskacze bez wiedzy IP: *.cable.quicknet.nl 03.10.10, 19:15
            takie czasy - skoro skoda super b robi za limuzyne to 48 m2 za apartament...
        • Gość: ZED Re: mlaskacze bez wiedzy IP: *.centertel.pl 03.10.10, 19:55
          Jak się z takim oddaniem załatwia sprawy lokalnych przedsiębiorców, to majątek się sam pomnaża ;)
          • zed.1 Re: mlaskacze bez wiedzy 03.10.10, 20:01
            nie masz jaj by podpisywac sie swoim wlasnym nickiem?
          • Gość: majster Re: mlaskacze bez wiedzy IP: *.szczecin.mm.pl 03.10.10, 20:04
            Gość portalu: ZED napisał(a):

> Jak się z takim oddaniem załatwia sprawy lokalnych przedsiębiorców, to majątek
            > się sam pomnaża ;)

Już się przestraszyłem że Zed zaczął swoich gryźć a tu patrzę centertel.pl ;)
            • Gość: Mc'Arone Re: mlaskacze bez wiedzy IP: 62.69.228.* 03.10.10, 20:19
              swoich? może sam siebie ;) a to już schizka niezła by była :)
              • Gość: majster Re: mlaskacze bez wiedzy IP: *.szczecin.mm.pl 03.10.10, 20:25
                Gość portalu: Mc'Arone napisał(a):

> swoich? może sam siebie ;) a to już schizka niezła by była :)

Po zastanowieniu: trudno gryźć kiedy język jest zajęty lizaniem tyłka pryncypała.
                • Gość: mgr Re: mlaskacze bez wiedzy IP: *.szczecin.mm.pl 04.10.10, 16:56
                  Nie wiem, czy ten radny zrobił cokolwiek dla miasta>Za bierz się chłopcze do normalnej roboty, a nie żyj z pieniędzy podatników!
                  • Gość: benek Re: mlaskacze bez wiedzy IP: *.xdsl.centertel.pl 04.10.10, 17:03
                    Gość portalu: mgr napisał(a):

> Nie wiem, czy ten radny zrobił cokolwiek dla miasta>Za bierz się chłopcze d
                    > o normalnej roboty, a nie żyj z pieniędzy podatników!

Gdyby żył tylko z pieniędzy podatników to by się tak nie dorobił.
                • Gość: Vlad.H. rodzynki! IP: *.cable.quicknet.nl 04.10.10, 20:18
                  mozna lizac odbyt i rozgryzac "rodzynki"
                  • Gość: Ciekawski Re: rodzynki! IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.13, 21:35
                    Czy to prawda, że Paweł G. jest na wolności?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka