Gość: Bej IP: *.teleton.pl 06.02.04, 09:57 Ja protestuję!!! Nie po to was wybralismy abyście siedzieli i przyglądali sie wyczynom prezydenta miasta. Ogłoście rewolucję albo h.. wie co ale coś zróbcie. Czekacie na co? Mamy wyjśc na ulicę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arkadiusz_litwinski Re: Radni!!! 06.02.04, 12:46 Ni przyglądamy się bezczynnie, przynajmniej nie wszyscy.Co do ulicy, to nie wykluczone,że się na niej spotkamy - mam nadzieję, że nie w cztery oczy ;). Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Radni!!! 06.02.04, 12:51 arkadiusz_litwinski napisał: > Ni przyglądamy się bezczynnie, przynajmniej nie wszyscy.Co do ulicy, to nie > wykluczone,że się na niej spotkamy - mam nadzieję, że nie w cztery oczy ;). * w tej sprawie jak juz to na pewno pod ramie:). dobrze Pan dodal - nie wszyscy - bo widac ze jednak otaczaja Pana tacy "wspaniali" radni, ze napradwe sie dziwie jak Pan moze tak cierpliwie znosic ich obecnosc. czy jurczyk ich zaczarowal, czy tez oni po nim jezdza jak po lysej kobyle (chyba tak sie mawia)? pozdrawiam, albert_c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franciszek_k Re: Radni!!! IP: 80.72.196.* 06.02.04, 13:04 "Ni przyglądamy się bezczynnie" przygladac sie mozna do konca kadencji i co z tego? "przynajmniej nie wszyscy." a "pozostali" - kaska i dotrwac do konca kadencji... "Co do ulicy, to nie wykluczone,że się na niej spotkamy - mam nadzieję, że nie w cztery oczy ;)." chetnie z panem zamienie slowko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bej Re: Radni!!! IP: *.teleton.pl 06.02.04, 13:51 Proszę mi powiedzieć - co Wy tam na tej Radzie robicie?. Czy to jest kino, cyrk czy jakaś inna "smieszna" sprawa. Czy kiedykolwiek się zdarzyło podczas trwania Rady że ktoś poprostu wyśmiał pomysły "urzędującego nam łaskawie ", to się w głowie nie mieści, gromada ludzi na czele z Panią Lubińską i innymi rozsądnie wyglądającymi ludzmi spokojnie patrzy jak miasto pogrąża się w g... Po co Was tam wybrali? Przecież Wy macie władzę! Czym Wy tam się zajmujecie? Czy pensja na koniec m-ca jest jedynym powodem dla którego tam siedzicie? Ruszcie D... bo cierpliwość mieszkańców jest na wyczerpaniu!! Przwcież nie zaczniemy znowu "palić komitetów" Litości dla tego miasta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arkadiusz_litwinski Re: Radni!!! 06.02.04, 14:05 Gość portalu: Bej napisał(a): > Proszę mi powiedzieć - co Wy tam na tej Radzie robicie?. Czy to jest kino, > cyrk czy jakaś inna "smieszna" sprawa. Czy kiedykolwiek się zdarzyło podczas > trwania Rady że ktoś poprostu wyśmiał pomysły "urzędującego nam łaskawie ", > to się w głowie nie mieści, gromada ludzi na czele z Panią Lubińską i innymi > rozsądnie wyglądającymi ludzmi spokojnie patrzy jak miasto pogrąża się w g... > Po co Was tam wybrali? Przecież Wy macie władzę! Czym Wy tam się zajmujecie? > Czy pensja na koniec m-ca jest jedynym powodem dla którego tam siedzicie? > Ruszcie D... bo cierpliwość mieszkańców jest na wyczerpaniu!! Przwcież nie > zaczniemy znowu "palić komitetów" Litości dla tego miasta!!! Wierząc w Pańskią dobrą wolę, a nawet pokładając w niej nadzieję nalegam by spokojnie Przeczytał Pan ustawę o samorządzie gminnym, która formalnie ustala wzajemne relacje między Prezydentem, a Radą. Pozaformalne choć jawne środki persfazji na Prezydenta przez Radę mają szansę zadziałać tylko wtedy gdy wszyscy ( lub prawie wszyscy ) Radni będą jednomyślni w krytyce. Z tego co widać nie tylko Radni NRS ale i większość SLD jest bardzo oszczędna w słowach i działaniach, co więcej często bronią p.Jurczyka.Z pewnością bezinteresownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bej Re: Radni!!! IP: *.teleton.pl 06.02.04, 14:14 "Oszczędni w słowach" no nie , ja wymiękam, wyć się chce a Oni są oszczędni w słowach. Nigdy więcej nie wezmę udziału w wyborach!! Na cholerę mi to!! (A z zaleconą lekturą zapoznam się) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Radni!!! 06.02.04, 14:08 Gość portalu: Bej napisał(a): > Proszę mi powiedzieć - co Wy tam na tej Radzie robicie?. Czy to jest kino, > cyrk czy jakaś inna "smieszna" sprawa. Czy kiedykolwiek się zdarzyło podczas > trwania Rady że ktoś poprostu wyśmiał pomysły "urzędującego nam łaskawie ", > to się w głowie nie mieści, gromada ludzi na czele z Panią Lubińską i innymi > rozsądnie wyglądającymi ludzmi spokojnie patrzy jak miasto pogrąża się w g... > Po co Was tam wybrali? Przecież Wy macie władzę! Czym Wy tam się zajmujecie? > Czy pensja na koniec m-ca jest jedynym powodem dla którego tam siedzicie? > Ruszcie D... bo cierpliwość mieszkańców jest na wyczerpaniu!! Przwcież nie > zaczniemy znowu "palić komitetów" Litości dla tego miasta!!! * proponuje Tobie na poczatek jedno - rusz swoj tylek i wybierz sie laskawie na posiedzenie ardy miasta - termin najblizszej sesji na www.sczecin i obejrzyj sobie jak to wyglada w rzeczywistosci. nie wiem czy bedziesz mial kabaret, ale juz po jednym posiedzeniu bedziesz w stanie wyrobic sobie opinie na temat tego kto pracuje, kto robi cyrk, a kto sie opierdala, kto jest glupi etc. pan Arek Litwinski jest akyrat ozdoba intelektiulana rady (mam nadzieje Panie Arku ze z ta ozdoba nie przesadzilem) i chyba najbardziej pracowitym radnym w obecnej kadencji. jest jeszcze kilku ktorzy godnie Nas reprezentuja, ale jest tez kilku pozal sie boze - no i bedziesz mogl posluchac jurczyka jak laskawie przemowi - to wtedy an pewno bedziesz mial cyrk! pozdrawiam, albert_c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Radni!!! IP: *.zacheta.net 06.02.04, 13:11 co do wyjscia na ulice zgadzam sie w calej rozcciaglosci ale nie poto by dewastowac ale zeby go usunąć niech sobie w swojej samowili na golecinie mieszka i da nam swiety spokoj !!! APELUJE: i staniemy wszyscy muurem by pod UeM krzyknąc chórem ile można ile można jeszcze tak?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotruś Re: Radni!!! IP: 80.48.19.* 06.02.04, 13:22 co do krzyku to mało niezaczne płakac na głos. wróciłem do tego miast bo go kocham. zrezygnowałem z NY i po co aby patrzeć jak ktoś kupczy MOIM MIASTEM. nie przeklinam na codzien ale KÓRWA MAC MAM TEGO DOŚĆ CO SIE DZIEJE KOŁOMNIE. koles podobno twierdzi że jest katolikiem, uczciwym i sprawiedliwym a niemoże sklecić zdanai sęsownego bez kartki. NIENAWIDE GO I JEGO GŁUPKOWATYCH POGLĄDÓW. RASISTA ZASRANY POLSKA DLA POLAKÓW A ZACHOWUJE SIE JAK ŻYD! WAZNA GŁĘBOKOŚĆ KIESZENIE NIE JEGO SUMIENIE. Panie Arkadiuszy sznuje Pana i pańskie poglądy ale chcę wreście widzieć jakieś efekty nie obiecywania!!!!! Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś