Dodaj do ulubionych

Znów zimowa klęska: mnóstwo dziur w asfalcie

08.02.10, 08:01
www.jacyna-witt.pl/index.php?m=blog&bm=8&bpm=0&blog=395&lg=1
zarówno media jak i prezydent Krzystek zareagował na apel pani
Jacyny -Witt i pochylił sięnad dziurami w jezdni nie na poczatku
listopada ale w lutym.Znana jest w Urzędzie Miasta siła rażenia
blogu pani Jacyny-Witt i po raz koleny mamy tego przykład.
Obserwuj wątek
    • levy Znów zimowa klęska: mnóstwo dziur w asfalcie 08.02.10, 08:01
      Gośka (alias tateti)! Szczytujesz?
      Zobacz - pierdnęłaś coś o dziurach i już to zauważyli! Ale jak widać
      fachowcy, którzy mają na ten temat jakieś pojęcie, mówią to co i
      reszta rozsądnych mówiła - to nie pora na naprawianie i jest sens
      interweniowania tylko w skrajnych przypadkach. A warunki pogodowe
      mieliśmy takie, że dziury były tylko kwestią czasu.
      I ponawiam apel - idź zalep jakąś dziurę w świetle kamer i błysku
      fleszy. Daj przykład!
    • levy Siła "rażenia" blogu tateti (ROTFL) :) 08.02.10, 08:06
      Jedyne czym może porażać ten zlepek bezładnych i bezsensownych
      wynaturzeń to wysyp głupoty.
      • Gość: PEWU Re: Siła "rażenia" blogu tateti (ROTFL) :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.10, 08:15
        Jeżdżę do Niemiec regularnie od 2 lat po towar i tam jakoś dziury po zimie się
        nie pojawiają. Cuda jakieś czy co? Może u nich inny śnieg pada?
        • levy Inny (lepszy) asfalt? 08.02.10, 08:29
          Problem nie tylko szczeciński - kombinowanie i układanie gorszego
          jakościowego asfaltu.
          A może też Niemcy mają ostrzejsze normy?
        • darl.wka Re: Siła "rażenia" blogu tateti (ROTFL) :) 06.03.10, 10:05
          gówna i dziury
      • tateti ;))) absztyfikant 08.02.10, 08:17
        przypominam ci frajerze jak Krzystek odszczekiwał za Tałasiewicza na
        stronie miasta obelgi które ten rzucał wobec Komołowskiego a Jacyna-
        Witt wytknęła to na blogu.
        Rafał razem z siostrą Daną próbujesz cały czas atakować panią Jacynę-
        Witt prysparzając jej w ten sposób zwolenników.Twoje ataki są coraz
        bardziej chamskie co oznacza że pani Jacyna-Witt jest coraz
        silniejsza.
        • Gość: x Re: ;))) absztyfikant IP: *.turnkeyinternet.net 08.02.10, 08:26
          tateti napisała:
          > Rafał razem z siostrą Daną próbujesz cały czas atakować panią Jacynę-
          > Witt prysparzając jej w ten sposób zwolenników.

Za to ty skutecznie tych zwolennikow odstraszasz, tepa propagandowo.
          • tateti Re: ;))) absztyfikant 08.02.10, 08:34
            Zabolało? Spokojnie, jeszczemacie czas.Nie wystrzelajcie się za
            bardzo bo to jeszcze prawie rok
        • levy Re: ;))) absztyfikant - pudło Gośka ale strzelaj. 08.02.10, 08:34
          Absztyfikant mnie ani ziębi ani grzeje.
          Tak samo MJW - możesz sobie nawet zostać tym prezydentem, miej
          szansę się wykazać.
          Ale sposób "promocji" - pożal się Boże! Nachalne wciskanie własnego
          blogu, pisanie z pozycji "na kolanach".

Poniższe równanie polityczne samo się układa:
          MJW = B. Kempa = R. Beger
          • tateti absztyfikant vel levy vel esmeralda 08.02.10, 08:36
            szalejesz po forum od rana,nażarłeś się jakich dopalaczy?
            • esmeralda_2 Re: absztyfikant vel tateti 08.02.10, 08:39
              raczej to u was jest modne, tylko należycie do innej kategorii ludzi - bo wam
              wolno, a innych o to oskarżacie mając ten sam problem,
            • levy Coś nt. "szalenia" na forum 08.02.10, 08:53
              Użytkownik levy - na forum od lipca 2002, liczba postów: 1179, na
              forum Szczecin: 290.

Użykownik tateti - nie wiem od kiedy ale liczba postów na samym
              forum Szczecin: 1460 - więcej niż ja w ciągu 8 lat na całym forum.

Jak już pisałem - może zostaniesz prezydentem i może będziesz b.
              dobra w tej roli - OK. Ale sposób w jaki się "promujesz" przypomina
              stylem przesłuchanie Kaczyńskiego przez Kempę w komisji - czekałem
              tylko aż zacznie "pana prezesa" po rękach na kolanach całować.
            • Gość: kolekcjoner Re: absztyfikant vel levy vel esmeralda IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.10, 12:05
              pani jacyna pojawia sie tam gdzie krzycza przy lodogryfie, podczepia sie pod
              dziury w aswalcie, badz krytykaje cpunow z po. a znacie jej syna? pieprzona
              dulszczyzna a ty ja na jakims blogu wychwalasz?!
          • wicker_man.73 levy - ja ci srajtaśmę zasponsoruję, skoro PO mało 08.02.10, 10:04
            ci płaci za dyżur na forum.
        • esmeralda_2 Re: ;))) absztyfikant 08.02.10, 08:35
          przypominam ci tateti, a może zapytam, czy ta pani miała kłopoty ze swoim synem,
          a teraz ponoć on pracuje w UM, czy to prawda? Bo mówi ą o tym na mieście, że
          zapomniała o swoich problemach, tylko ona dzieli ludzi na tych lepszych i
          gorszych. A czy znasz opowieść o kocie tej pani? - też krąży na mieście, ale ja
          w to nie chciałam uwierzyć?
          • Gość: . Re: ;))) absztyfikant IP: *.chello.pl 08.02.10, 08:45
            esmeralda_2 napisała:

> przypominam ci tateti, a może zapytam, czy ta pani miała kłopoty ze swoim synem
            > ,
            > a teraz ponoć on pracuje w UM, czy to prawda? Bo mówi ą o tym na mieście, że
            > zapomniała o swoich problemach, tylko ona dzieli ludzi na tych lepszych i
            > gorszych. A czy znasz opowieść o kocie tej pani? - też krąży na mieście, ale ja
            > w to nie chciałam uwierzyć?

Prośbę mam. Rozwiń obydwa tematy, chcę wiedzieć czy na ta panią warto oddać głos...
            • tateti Re: ;))) absztyfikant 08.02.10, 08:58
              Taaak,mnie to też bardzo interesuje.Teżod tego zależy czy oddam na
              nią swój głos więc napisz wiećej albo załóż osobny wątkek
              • Gość: bolek Re: ;))) absztyfikant IP: *.chello.pl 08.02.10, 09:08
                i tak za sprawą dziury zrobił się polityczny wątek na całego
                • tateti POsada absztyfikanta 08.02.10, 09:15
                  jak zwykle gdy absztyfikant rano przystępuje do pracy.Dostał POsadę
                  młodszy referent ds ataków na Jacynę-Witt.Jak się zasłuży do to
                  dostanie awans na referenta i POdwyżkę o 36 zł.
          • Gość: mruczek Napiszcie cos o kocie MJW! IP: 64.191.33.* 08.02.10, 13:33
            esmeralda_2 napisała:
            > A czy znasz opowieść o kocie tej pani? - też krąży na mieście, ale ja
            > w to nie chciałam uwierzyć?

O co chodzi??
        • Gość: Anatol tateti alias Jacyna Witt to taka Sarah May IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 09:00

śpiewać nie umie to przynajmniej bloga sobie popisze.

• tateti jest rano! 08.02.10, 09:12
            a mnie się rano nie chce z idiotami dyskutować!dlaczego od rana taki
            wysyp idiotów na forum których zadaniem jest atakować
            jedną,spokojną, elegancką,konkretną kobietę - panią Jacynę-Witt?To
            może być tylko za pieniądze bo za darmo to nikomu by sie nie chciało
            • Gość: bolek Re: jest rano! IP: *.chello.pl 08.02.10, 09:24
              tateti napisała:
              > jedną,spokojną, elegancką,konkretną kobietę - panią Jacynę-Witt?To
              > może być tylko za pieniądze bo za darmo to nikomu by się nie chciało
              ....
              o przyznałaś się, że jest to twój interes, bo za to dostajesz pieniądze, słabo
              ci płaci, widocznie jeszcze jakies obietnice.Niestety dysfunkcja wasza jest
              nazbyt widoczna - polityczna dziura tateti to chyba to ty zainicjowałaś ten watek
              • tateti Re: jest rano! 08.02.10, 09:30
                wypij kawę, porozmawiaj sobie z partyjnymi kolegami na korytarzu -
                nie spiesz się do pracy,bo wyjątkowo wredna ta twoja posada.wiem że
                głupio patrzeć ci w lustro więc noś ze sobą basen
                • Gość: bolek Re: jest rano! IP: *.chello.pl 08.02.10, 09:43
                  dysfunkcjonalna z was rodzinka, projekcja totalna występuje, zal mi ciebie tateti
            • Gość: Anatol Re: jest rano! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 11:46
              problem Jacyny Witt polega na tym, że stara się oszukać mieszkańców co do
              swojego wizerunku.
              To że napiszesz o sobie:
              jedną,spokojną, elegancką,konkretną kobietę
              nie znaczy że tak jest.

Jesteś pretensjonalna, nieefektywna, kłótliwa, zachowujesz się jakbyś zjadła
              wszelkie rozumy, jesteś niestabilna politycznie. Co do elegancji też mam
              obiekcje, choćby formy językowe jakie układasz wypowiadając się.
              Politykowi aspirującemu do rangi prezydenta nie wypada tak publicznie ubliżać
              innym, nawet i w szczególności w politycznej dyskusji.
              Jak widać po blogu. Każdego obrażasz, z lewa i prawa. Jak widać po forum każdego
              zwymyślasz.
              Podkreślę jedno: Powinnaś zdać sobie sprawę jak wielu porządnych ludzi tego
              miasta Cię nie szanuje.
              Ze swoim językiem nadajesz się co najwyżej na sołtysa wsi, choć pewnie kilku
              sołtysów tu się obruszy i uzna, że ich pomawiam.
    • nomad_75 Zawsze jesteśmy gorsi ... kiedy zaczniemy myśleć ! 08.02.10, 08:30
      Jak słusznie zauważył jeden z forumowiczów, Niemców nie spotykają dantejskie,
      sezonowe problemy z drogami (przynajmniej nie takie jak w Polsce). Rozumiem,
      że nie stać nas na dobre mieszanki bitumiczne do wykonywania dróg, ale czy
      naprawdę chodzi tutaj o brak zamożności naszego społeczeństwa?
      Ja uważam, że chodzi o pieniądze! Tyle, że czyje ...
    • g.r.a.f.z.e.r.o Znów zimowa klęska: mnóstwo dziur w asfalcie 08.02.10, 08:47
      NIe przesadzajmy, nie jest tak źle.
      Gdzieniegdzie trochę asfaltu jeszcze zostało.
      A swoją drogą dobrze że niemcy kostkę brukową położyli, bo jak pod tymi
      drogami byłby zwykły podkład to niektóre dzielnice byłby teraz odcięte od świata:)
    • pan_glosny ul Przelotowa na Prawobrzeżu 08.02.10, 08:49

ul Przelotowa na Prawobrzeżu

Ta ulica jest obecnie w takim stanie, że powinno się ją wyłączyć z użytkowania.

Dlaczego od kilku lat ta ulica wygląda ciągle tak samo?
      Dlaczego na wiosnę byle jak lepi się na niej tylko dziury, a nie położy nowy
      asfalt?
      Czy porażka z asfaltowaniem kamyczkami niczego nie nauczyła?
      Dlaczego ciągle przy próbach rozmowy o jej remoncie słyszy się odpowiedzi w
      stylu: "jak będziemy robić Struga" albo "jak będziemy robić rondo na styku
      Chłopska, Dąbska, Pszenna, Handlowa" albo "jak będziemy robić szybki tramwaj
      [kiedy ?????]" ?
      Ruszcie d... i zróbcie coś z tym a nie tylko siedzicie za biurkami, bo jak
      ktoś pierwszy rozwali zawieszenie to będziecie mieć hurtem kilkadziesiąt żądań
      o odszkodowanie - z racji natężenia ruchu na tej ulicy.
      • Gość: e.beata Re: ul Przelotowa na Prawobrzeżu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.10, 12:00
        kogo ty straszysz odszkodowaniami? UM??? ;-))))))))) z własnej
        kieszeni nie placą a premie i tak bedą.
    • Gość: anty-ZED-bredzik A co tu jest do zgłaszania? IP: *.szczecin.mm.pl 08.02.10, 08:59
      Przecież 90% bocznych ulic w Szczecinie ma chałdy śniegu i skorupę - której prawdopodobnie teraz nawet pługi nie ruszą.

W dupę się niech ZDiTM razem z Krzystkiem pocałują 2 tygodnie po opadach śniegu. Trzeba mieć narąbane we łbie, żeby dopiero się obudzić, że jest problem.
      Ostatnio tak samo bystro reagowali przy cofce i zalaniu gdańskiej - im tam 2 tygodnie zabiera zauważenie czegoś, co jest dla każdego oczywiste.
      • Gość: hmmm Re: A co tu jest do zgłaszania? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.10, 10:13
        Zamiast inwestować w nową nawierzchnię na drogach miasto serwuje inwestycję typu
        wyłożenie kostki brukowej na ulicach na których przechodzi jedna osoba na
        tydzień. A może mieszka tam jakiś radny? Dla niewtajemniczonych - ul. Krzywa na
        Gumieńcach. :/
    • tateti Re: Znów zimowa klęska: mnóstwo dziur w asfalcie 08.02.10, 09:09
      ul.Piastów to jedna wielka dziura na wysokości LO I
    • Gość: bolek zawsze tak jest po zimie ten sam problem od IP: *.chello.pl 08.02.10, 09:39
      pierwszego położonego asfaltu, w prasie szczecińskiej można było przeczytać o
      problemie dziur, a tutaj p. Jacyna zrobiła z tego sprawę polityczną tylko czyją.
      Ten problem zawsze był i go łatali i łatali. Cóż te drogo są miejskie i zawsze
      one będą. Może niedługo i śnieg nam ta pani upolityczni razem ze swoim dzielną
      żołnierka.
      A tak na Bohaterów Warszawy jadąc w stronę Turzyna koło akademików są straszne
      dziury i na ul.Kościelnej też, a więc uwaga na zawieszenia.
      • Gość: meg dziury, czyli niekończące się kokosy dla firm IP: *.globalconnect.pl 08.02.10, 10:10
        lepią i lepią -to oczywiście dla firm złoty interes, tylko nie dla nas podatników. Dlaczego urzędnicy nie zażądają w końcu jakiejś jakości wykonania, wieloletniej gwarancji i odszkodowań za złe wykonanie? Ale po co, podatnicy zapłacą...
      • tateti ta zima jest wyjątkowa 08.02.10, 10:44
        Trzeba być wyjątkowym głupkiem lub oszustemżeby tego nie zauważyć.
        No widzisz dlatego takie głupki jak ty oraz głupkopodobni nie nadają
        się na prezydenta Szczecina.Tych dziur nie będzie w tym roku tyle
        samo,co zawsze bo były gorsze warunki mróz i śnieg.Należy o tym
        wcześniej pomyśleći oszacować .Dobrze że Krzystek posłuchał pani
        Jacyny-Witt i zrobił to teraz a nie w październiku.Należy mu się
        pochwała że słucha mądrzejszych
        • Gość: MisMis Re: ta zima jest wyjątkowa IP: *.multimo.pl 12.02.10, 12:42
          Zastanawiam się, czy kilka takich wyjątkowych zim nie przybliżyło by nas stanem
          nawierzchni do komfortu z Mongolii. Kto był, wie. Swoją drogą, już ktoś napisał
          - chyba inny śnieg w Niemczech mają, bo problemy mniejsze. Wydaje mi się jednak,
          że naszym problemem jest tylko głębokość kieszeni kolejnego decydenta, na
          asfalcie łatwo przyoszczędzić. Stąd nie dziwi Pani wypowiedź i rozumiem ten pęd
          do władzy.
      • Gość: ~gina Re: zawsze tak jest po zimie ten sam problem od IP: *.chello.pl 11.02.10, 19:08
        ...Jak również na Powstańców Wielkopolskich między szpitalem a
        Mieszka I, na Ku Słońcu z górki w stronę Gumieniec... Szczecin -
        podziemne miasto.
    • swarozyc katoliccy posrancy postbolszewiccy 08.02.10, 10:36
      mowienie o "lepieniu dziur" w asfalcie ma sens jezeli mowimy o pojedynczych
      dziurach tu i owdzie. Wasze dziury, ze sparafrazuje Dmowskiego, nie sa
      dodatkiem do waszego asfaltu, ale sa jego trescia. Dziur nie lepi sie sypiac
      troche masy asfaltowej do dziury po czym skacze po niej pracownik gminny w
      fufajce, a lata w rezymie zblizonym do tego przy ukladaniu asfaltu. Tylko
      wielokrotne zwiekszenie nakladow na naprawe drog miejskich moze przyniesc
      dostrzegalny efekt, pod warunkiem ze drogi beda budowane dobrze, z dobrych
      materialow i o wlasciwej pogodzie i porze roku, co wcale u was dzikusy nie
      jest jasne.
      Poki co zamowcie sobie jakis zespol Disco-Polo i zrobi sie wam dobrze przez
      godzine..
      Tak trzymac!
      • Gość: hehe Re: katoliccy posrancy postbolszewiccy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.10, 10:43
        Dokładnie. Raz w Podjuchach widziałem jak pracownik miejski naprawiał drogę za
        pomocą szufli <lol>.
        Nasypali trochę żwiru do wyrwy i ładnie przyklepał łopatą, a potem fakturę
        wystawią miastu na 2 mln. A my wszyscy za to musimy zapłacić.
        Szkoda, że nie ma prawa które mówiłoby o tym, że każdy kto uszkodził samochód na
        miejskiej dziurze z urzędu dostaje zadośćuczynienie. Z miejsca by dziury zniknęły!
        • Gość: sceptyk Re: katoliccy posrancy postbolszewiccy IP: *.static.espol.com.pl 08.02.10, 11:52
          a tak tylko płaci ubezpieczyciel miasta, więc po co robić? Polisa
          tańsza.
    • toja66 Znów zimowa klęska: mnóstwo dziur w asfalcie 08.02.10, 11:01
      Tragedia z dziurami na odcinku od ul. Wyszyńskiego w stronę dworca i dalej
      od Wyszyńskiego do Gazowni jest ponad - 200 !!!!!! dziur w jezdni.....w jednym
      kierunku jazdy !!!!!!!!!

może zamiast doraźnego łatania w wątpliwy sposób przez >niesamowicie
      nowoczesny sprzęt firmy Strabag< (stary odrapany Jelcz z 3-4 pracownikami
      podgrzewającymi wątpliwej jakości uzupełniacze dziur wielkości leju po bombie
      - pracownicy którzy i tak wątpią w sens takiej roboty nie mają serca do
      marnotrawionych pieniędzy)
      może łatwiejszym rozwiązaniem będzie wożenie przez użytkowników danej trasy
      woreczków z piaskiem do zasypywania największych dziur......???
    • Gość: sceptyk zafajdane chodniki i zieleńce - wiosenna klęska IP: *.static.espol.com.pl 08.02.10, 11:49
      To dopiero będzie klęska jak przyjdzie wiosna i uwolni woń po
      pamiątkach po waszych pieskach i zatęsknicie do ciężkiej zimy.
      • Gość: frasio Re: zafajdane chodniki i zieleńce - wiosenna klęs IP: *.opera-mini.net 08.02.10, 12:53
        Ależ zauważą bedzie o tym jak co roku parę słów w kronice.A potem wszyscy zaczną udawać że problemu nie ma.Bo tak wygodniej i straży miejskiej i właścicielom automatów do srania a i większości w autach których nic oprócz dziur,prędkości i możliwosci darmowego parkowania gdziekolwiek nigdy nie zainteresuje.
        Co do latania dziur.Zastanawia mnie na ile kwotą wystarczającą jest owe 2mln.Co za tę kwotę ma być naprawione.Dlaczego 2 a nie 100mln albo 50tys.Dlaczego akurat tyle i co za to konkretnie ma być zrobione?
      • Gość: tak tak Re: zafajdane chodniki i zieleńce - wiosenna klęs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.10, 14:11
        Dlatego każdego starego pryka powinno się chować na centralnym razem ze swoim
        pupilkiem który waży 3 kilogramy a stawia klocka 2 kilogramowego. Zawadzkiego,
        Kaliny, Przyjaźni, Centrum są tak zasrane że aż się żyć odechciewa.
      • Gość: ole Re: zafajdane chodniki i zieleńce - wiosenna klęs IP: *.chello.pl 09.02.10, 00:37
        Gość portalu: sceptyk napisał(a):

> To dopiero będzie klęska jak przyjdzie wiosna i uwolni woń po
        > pamiątkach po waszych pieskach i zatęsknicie do ciężkiej zimy.

Ech, naiwny Ty:) Myślisz że świnie będą rozumiały to o czym piszesz?
        Hahaha... Nalezy miec tylko nadzieje, że po wielkich sniegach
        przyjda wielkie ulewy i siakos zmyja to gowno zostawione przez
        bydło.
    • Gość: e.beata nie o asfalcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.10, 12:04
      ale o kładce nad Staszica. Przy ostatnim cieplejszym dniu obok
      apteki utworzyła się dosć duża kałuża. Czy termin gwarancji jeszcze
      nie minął? Moze warto cos z tym zrobić? Gratulacje dla pana
      inżyniera.
    • goldnet Znów zimowa klęska: mnóstwo dziur w asfalcie 08.02.10, 12:38
      Co roku tak samo asfalt jest po zimie jak pole minowe. Ale to wina złego
      asfaltu i łatania nawierzchni smołą.
    • mistrzpolski Znów zimowa klęska: mnóstwo dziur w asfalcie 08.02.10, 12:38
      mam taką obserwacje - moze wartuo byloby udroznic studzienki i
      potworzyc rowki w sniegu do nich, tak aby topniejacy snieg mial
      gdzie splywac a nie stał w kaluzach przez dzien i zamarzał w nocy.
      moze mniej dziur by bylo i wyszlo na koniec taniej
    • andreas.007 sugerujesz Tateti, ze lepiej żeby blogowala niż 08.02.10, 13:31
      sugerujesz Tateti, ze lepiej żeby blogowala niż politykowala?
      Skoro wiecej korzyści jest z tego co pisze na blogu
      niż z tego, ze od wielu lat jest radna miejska czy wojewodzka...

Wiecej korzyści myślisz, ze przynosi to co wypisuje na blogu
      niż to zeczasiada w różnych radach i komisjach?

Ciekawe spostrzeżenie... świadczy o tym,
      ze lepiej bloguje niż sanorzadowuje...
      wiecej korzyści mamy z jej blogu.
      • Gość: bloger lepiej żeby i to i to IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.10, 14:01
        a na czym może polegać samorządowanie?na biciu piany w swoim
        towarzystwie na jakichś żałosnych komisjach czy sesjach czy na
        kontakcie ze społeczeństwem gdzie uzyskane informacje sa przekazane
        dalej? Jacyna-Witt robi tak jak powinni to robić inni czyli udziela
        się publicznie,zbiera ionformacje i kontaktuje się ze
        spolęczeństwem.Takich polityków nam potrzeba!
    • zendafun Znów zimowa klęska: mnóstwo dziur w asfalcie 12.02.10, 12:35
      Czy może mi ktoś napisać, jaka firma była wykonawcą obwodnicy Międzyzdrojów?
      Jechałem nią wczoraj, dziury co kilkadziesiąt metrów. O ile pamiętam ta droga
      nie ma więcej niż 2-3 lata. Chętnie poznam tych "fachowych" wykonawców i
      chętnie pogrzebałbym w dokumentacji przetargowej.
    • goldnet Znów zimowa klęska: mnóstwo dziur w asfalcie 13.02.10, 09:47
      A do końca zimy będzie tego jeszcze znacznie więcej
    • dekatolizator_przestrzeni_publ Fiftek, bój się śmierdzielu! 15.02.10, 13:25
      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7561425,Bydgoszcz__Prezydent_do_prokuratury_za_akcje__Zima__.html
    • m.moskwa dziury w ludziach 19.02.10, 18:49
      Ludzie wezcie sie nawzajem pozabijajcie moze poczujecie sie lepiej? :)
      pozdrawiam serdecznie
    • goldnet Znów zimowa klęska: mnóstwo dziur w asfalcie 06.03.10, 14:53
      Mnóstwo dziur to mało powiedziane, każda droga teraz jest jak pole minowe.
      Taki nasz asfalt robiony na lewo
    • radekm77 Jakim znowu asfalcie?? 08.03.10, 21:35

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka