smerdnica.live 25.02.10, 14:17 a od kiedy Bezrzecze to Szczecin ??? Jezeli sie nie mylę to Bezrzecze nalezy do Dobra Szczecinska ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Bezrzecze w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 14:37 przecież jest podział... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ość Re: Bezrzecze w sieci IP: *.centertel.pl 25.02.10, 14:40 część Bezrzecze należy do Szczecin a część Bezrzecze to wieś, która należy do Dobra. google.pl nie boli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowkik Re: Bezrzecze w sieci IP: *.szczecin.mm.pl 25.02.10, 15:52 przejedź sie 74 do pętli to zobaczysz :) autobus zakręca dokładnie przed tabliczką "Bezrzecze" Odpowiedz Link Zgłoś
goldnet Bezrzecze w sieci 25.02.10, 16:37 W mieście jest ciężko wytrzymać, lepsze są obrzeża a najlepsze wsie. nie ma co się dziwić więc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: architekciura Re: Bezrzecze w sieci IP: *.range86-176.btcentralplus.com 25.02.10, 21:38 >...Z zawodu jestem architektem,Moi klienci często żalą się, ... bo ani klubu nie ma, ani placu zabaw, "... A przeciez to twoi kolesie tworza takie urbanistyczne getta - duzy dom na malej dzialce obok 300 takich podobnych - dom, chodnik, jezdnia. Chore Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Bezrzecze w sieci IP: *.szczecin.mm.pl 26.02.10, 09:08 a to nie Twoi kolesie budują te wielkie domy na małych działkach bo "zastaw się a postaw się", bo modnie jest mieszkać we własnym domu? TO jest chore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: Bezrzecze w sieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.10, 12:14 z tego co wiem to buduje developper. Architekt ma tylko rozmieścić co mu każą. Odpowiedz Link Zgłoś
skorpion.62 Re: Bezrzecze w sieci 26.02.10, 19:56 Jeżeli już to powiat Policki.A co za różnica z Polic czy ze Szczecina?Mają stronę i już. Odpowiedz Link Zgłoś