Dodaj do ulubionych

Bezrzecze w sieci

25.02.10, 14:17
a od kiedy Bezrzecze to Szczecin ??? Jezeli sie nie mylę to Bezrzecze nalezy do Dobra Szczecinska ...
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Bezrzecze w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 14:37
      przecież jest podział...
    • Gość: ość Re: Bezrzecze w sieci IP: *.centertel.pl 25.02.10, 14:40
      część Bezrzecze należy do Szczecin a część Bezrzecze to wieś, która należy do
      Dobra. google.pl nie boli...
    • Gość: kierowkik Re: Bezrzecze w sieci IP: *.szczecin.mm.pl 25.02.10, 15:52
      przejedź sie 74 do pętli to zobaczysz :) autobus zakręca dokładnie przed
      tabliczką "Bezrzecze"
    • goldnet Bezrzecze w sieci 25.02.10, 16:37
      W mieście jest ciężko wytrzymać, lepsze są obrzeża a najlepsze wsie. nie ma co
      się dziwić więc.
      • Gość: architekciura Re: Bezrzecze w sieci IP: *.range86-176.btcentralplus.com 25.02.10, 21:38

>...Z zawodu jestem architektem,Moi klienci często żalą się, ... bo ani klubu
        nie ma, ani placu zabaw, "...

A przeciez to twoi kolesie tworza takie urbanistyczne getta - duzy dom na malej
        dzialce obok 300 takich podobnych - dom, chodnik, jezdnia.

Chore

• Gość: gość Re: Bezrzecze w sieci IP: *.szczecin.mm.pl 26.02.10, 09:08
          a to nie Twoi kolesie budują te wielkie domy na małych działkach bo "zastaw się a postaw się", bo modnie jest mieszkać we własnym domu?

TO jest chore.
          • Gość: e.beata Re: Bezrzecze w sieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.10, 12:14
            z tego co wiem to buduje developper.
            Architekt ma tylko rozmieścić co mu każą.
    • skorpion.62 Re: Bezrzecze w sieci 26.02.10, 19:56
      Jeżeli już to powiat Policki.A co za różnica z Polic czy ze Szczecina?Mają
      stronę i już.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka