rrado 21.02.04, 14:15 nie wiem czy zauwazyliscie ale nie ma go z nami od dluzszego czasu. uczeszy sie jak zobaczy ze o nim pomyslimy. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: Franekkk solidarity 21.02.04, 14:41 A co mu sie stalo ? Franekkk wracaj! Odpowiedz Link Zgłoś
rrado Re: Franekkk solidarity 21.02.04, 14:49 absztyfikant napisał: > A co mu sie stalo ? Franekkk wracaj! wroci wroci. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooooo Re: Franekkk solidarity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 12:10 a co, w wiezieniu siedzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
rrado Re: Franekkk solidarity 02.03.04, 10:11 nie wie ktos co u niego? bo juz sie powaznie niepokoje. nie odpowiada na zaden kontakt. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
rrado Re: rado 02.03.04, 11:02 skuter70 napisał: > franek kazal cie pozdrowic > > no to pozdrawiam:) no to dzieki farnek niech da znak zycia obojetnie ktora reka lub noga jesli takowe jeszcze posiada. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: rado 02.03.04, 12:42 no skuti! grzeczny jestes wzorcowo niniejszym pozdrawiam wszystkich a do wybranych bede sie odzywal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rrado Re: rado 02.03.04, 12:47 franekkk napisał: > > no skuti! grzeczny jestes wzorcowo > niniejszym pozdrawiam wszystkich a do wybranych bede sie odzywal > ;) no nareszcie. na maila mim odpisz. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: rado 02.03.04, 12:51 a czy ja go widze tego maila? no wiesz po zalozeniu filtra ograniczony dostep do czerwonych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana może jeszcze zdążę... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.04, 13:10 no to franiu,odwołuję nekrolog...qrcze,żeby tylko kasa nie przepadła... Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: może jeszcze zdążę... 02.03.04, 13:17 Gość portalu: Ana napisał(a): > no to franiu,odwołuję nekrolog...qrcze,żeby tylko kasa nie przepadła... czyzbym przezyl wlasny pogrzeb? a jeszcze na centraal-nym czy juz na bronowickim? Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 ty tu nie marudz tylko 02.03.04, 13:19 kicaj na rower i mi go w koncu pokaz Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: ty tu nie marudz tylko 02.03.04, 13:24 skuter70 napisał: > kicaj na rower i mi go w koncu pokaz pokazu ale chyba jutro dopiero Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: może jeszcze zdążę... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.04, 13:48 w alei zasłużonych... Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: może jeszcze zdążę... 02.03.04, 13:18 franek bedzie kandydowal na prezydenta miasta wiec zamiast nekrologa prosimy o reklame choc moze nekrolog to dobra forma zaistnienia w swiecie zywych Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: skuti 02.03.04, 13:24 skuter70 napisał: > czysty aryjczyk > jak ja ''''''''''''''' ty jestes nie tylko zydem ale i cyklista, wiec sie nie wtracaj. '''''''' Franek jest zabugowcem... wiec stanowi kwintesencje naszego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: skuti 02.03.04, 13:25 A ja w takim razie zostane Czechem, rado sie tego domagal. Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: skuti 02.03.04, 13:29 > Franek jest zabugowcem... byliscie sasiadami? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: skuti 02.03.04, 13:30 skuter70 napisał: Franek jest zabugowcem... > > byliscie sasiadami? '''''''''''''''''''''' nie, on z polesia, a ja z pokucia. > Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: skuti 02.03.04, 13:35 skuter70 napisał: > a ja jestem zamojsko-opoczynsko-pomorski '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' POLAK?? > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: skuti 02.03.04, 13:35 > '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > POLAK?? a nawet wiesniak Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: skuti 02.03.04, 13:37 jak zes taki wiesniak to powiedz co to jest podorywka? Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: skuti 02.03.04, 13:51 to taka kiepska orka zaraz po zniwach ma przerwac zywot chwastow i cos tam jeszcze a wiesz co to klonica albo orczyk cwaniaczku? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: skuti 02.03.04, 13:58 skuter70 napisał: a wiesz co to klonica albo orczyk cwaniaczku? ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' klonica - przyrzad niezbedny do rozmow na wsi. orczyk to macie chyba na Gubalowce jak sie chcecie poprzeciagac po "gorach"? Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: skuti 02.03.04, 14:01 widzisz jaki cienki bolek jestes:) a jak zdrowko? bo po zachodniopomorskim krazy wlasnie znany lekarz moze bys wpadl na konsultacje haris siem zwie Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: skuti 02.03.04, 14:04 skuter70 napisał: > widzisz jaki cienki bolek jestes:) ''''''''''''''''''''''''''''''' widze. i samotny tez. (patrz nizej) > > Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: skuti 02.03.04, 14:10 ogon maja ci na nizszym szczeblu ewolucji ja mam wyjscie do monitora Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: skuti 02.03.04, 14:22 to tobie nic juz nie pozostalo z nizszego szczebla ewolucji? mnie jeszcze pozostal- wprawdzie juz niemodny- pociag do kobiet... ...no i nastolatek szkockich... Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: skuti 02.03.04, 14:26 mi zostal pociag do chalwy szczegolnie zpistacjami Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: skuti 02.03.04, 13:22 e lucek! masz na mysli co mianowicie? ta unikalna kombinacje genetyczna? mame nic mi na ten temat nie mowila Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc franjo 02.03.04, 13:26 franekkk napisał: e lucek! ''''''''''''' nie e lucek, a lucek1... > Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: franjo 02.03.04, 13:30 ja zabugowiec? a slyszales o kulombie czy jak mu tam? gdyby wystarczajaco dlugo poruszac sie w kierunku dokladnie przeciwnym to nie predzej ale na pewno pozniej odkryjemy w kazdym indianina zza buga napisalem do ciebie obrazalcu ale czytac chyba nie umisz Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: franjo 02.03.04, 13:32 franekkk napisał: ja zabugowiec? a slyszales o kulombie czy jak mu tam? gdyby wystarczajaco dlugo poruszac sie w kierunku dokladnie przeciwnym to nie predzej ale na pewno pozniej odkryjemy w > kazdym indianina zza buga napisalem do ciebie obrazalcu ale czytac chyba nie umisz ''''''''''''' "Przepraszam" nie slyszalem... Odpowiedz Link Zgłoś
rrado Re: rado 02.03.04, 13:19 franekkk napisał: > > a czy ja go widze tego maila? > no wiesz po zalozeniu filtra ograniczony dostep do czerwonych ;) czerwonych? mnie na filtr? pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: rado 02.03.04, 13:34 no to tyle milego do zobaczenia za dwa miesiace na nastepnej przepustce ;) ps niniejszym serdecznie pozdrawiam swoja konkubineu za udo-stepnienie dostepu do netu Odpowiedz Link Zgłoś