Gość: maly IP: *.dop.szczecin.pl 24.02.04, 15:37 ma ktos jakies doswiadczenia z firma best? jestem ciekaw wszelkich opinii... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pepe Re: DOSWIADCZENIA Z BEST DEWELOPEREM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 16:55 ja mam. Tak głębokie że nawt tam chatę kupiłem. Powiem szczerze, że słysząt to co się dzieje z developerami to ten był ok. Chatka nawet była 2 tyg przed czasem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alternatywy 4 Re: POLGER jest znacznie lepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 17:01 Odpowiedz Link Zgłoś
ergie Re: DOSWIADCZENIA Z BEST DEWELOPEREM 24.02.04, 18:09 mam, blok już stał gotowy, były wolne dwa lub trzy mieszkania, nie było żadnych problemów (okolice krakowskiej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BestKlient Re: DOSWIADCZENIA Z BEST DEWELOPEREM IP: 212.14.59.* 24.02.04, 22:36 Kupilem tam chate. Wszystko było w terminie i zgodnie z umowa. Polger omijaj z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: DOSWIADCZENIA Z BEST DEWELOPEREM IP: *.agro.ar.szczecin.pl 25.02.04, 09:59 Kupiłem mieszkanie od Besta, wzystko było w porządku, Best dodatkowo (mieszkanie było już gotowe) przesunął ścianę, wykonał podjazd na samochód i spełnił szereg naszych dodatkowych wniosków. Firma bardzo przyjazna np. co do uzgadniania formy płatności i terminów. Polecam!!! Na tle innych deweloperów (kłopoty z notariatem itp.) Best jest "the best". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly Re: DOSWIADCZENIA Z BEST DEWELOPEREM IP: 80.72.196.* 26.02.04, 12:32 wielkie dzieki! :) Odpowiedz Link Zgłoś