as9943 19.04.10, 14:33 dobrze czyta z kartki?Powiem wam bardzo dobrze. Byłby swietnym notariuszem.A jaka charyzma.Obawiam się że Komorowski nie bedzie kandydował. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatrix13 bardziej od JarKaczynskiego knującego kampanie 19.04.10, 14:45 w czasie pogrzebu brata jak zwykle zawistny wyraz twarzy małego człowieczka, który na śmierci brata chce wygrac kampanię wyborczą biorą ciemne masy na litość Odpowiedz Link Zgłoś
as9943 Re: bardziej od JarKaczynskiego knującego kampani 19.04.10, 14:49 o ile mi wiadomo to Jarek nie zabierał głosu .A o komorowskim powiedziałem dobre słowo byłby dobrym notariuszem. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: bardziej od JarKaczynskiego knującego kampani 19.04.10, 15:00 mnie intonacja i temb głosu bardziej z zawodem księdza kojarzą się:) notariusz mało gada, wiecej pisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr humbolt Re: bardziej od JarKaczynskiego knującego kampani IP: *.chello.pl 19.04.10, 15:07 Komora więcej gada bez kartki z byłymi funkcjonariuszami WSI , lub na częstych polowaniach z Palikotem w dalekiej Rosji przy ognisku z panami z KGB. To ze wspomnień Palikota w swojej książce. szafranska.redblog.dziennikwschodni.pl/files/2010/04/Palikot2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narkisz gołodupiec absztyfikant IP: 83.238.192.* 19.04.10, 18:23 niezbyt często bywasz u notariusza absztyfikant bo jesteś gołodupcem więc nie zakupujesz nieruchomości nie mówiąc o sprzedaży czy innych czynnościach cywilno- prawnych.Notariusz ma obowiązek przeczytać na głos cały dokument przed podpisaniem przez strony.I robi to dokładnie intonacją głosu i emocja jaką prezentował Komorowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as u miecugowa zwyciezcy biora wszysto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.10, 18:10 2 dni po /atastrofie najgorsze mamy juz za soba,w debacie in vitro na znane pytanie odpowiedz godna szacun/u, nawet zyciorys czyta a /art/i.niech idzie na notariusza bo bedziemy mie/i wpad/i. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narkisz Re: u miecugowa zwyciezcy biora wszysto IP: 83.238.192.* 19.04.10, 18:30 dyskusja o in vitro jest próbą wciągnięcia PIS w ideowe dyskusje mało istotnie i nie dotyczące polityki państwa ale podsycanymi przez tzw. opiniotwórcze środowiska .Jak będą idiotami to dadzą się wmanipulować w co łatwo mi uwierzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED nie tracisz czasu IP: *.mysmart.ie 19.04.10, 15:38 widze, ze nie tracisz czasu. ledwo Lecha polozyli na wawelu a ty juz wracasz do walki i judzenia. nie zaskoczyles mnie jednak, spodziewalem sie, ze to fani pis pierwsi zaczna wyborcze jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr humbolt Re: nie tracisz czasu IP: *.chello.pl 19.04.10, 15:49 Opinie o Komorowskim wyrazili działacze platformy , co ukazało się w "dziennik coś tam" nawet spekulują ,co do jego kandydowania, czy ta jego postawa mu nie zaszkodzi. jak na razie nikt tu nie walczy , czy judzi, tym bardziej ja. Co innego ebeatrix Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: nie tracisz czasu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.10, 17:49 przeciez nie judze z /omorowsiego dobry notariusz Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: jak wam sie podobał Komorowski? 19.04.10, 17:59 zupełnie brakuje mu tego czegoś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr humbolt gawaritie po ruski? IP: *.chello.pl 19.04.10, 18:45 jednego możemy byc pewni gdyby prezydentem został Komorowski to mamy 100% pewność ,że nie spotka go żadna katastrofa, lub inny losowy wypadek. Uważam też, że mógłby kandydować do Dumy Rosyjskiej , jak startować to na wysokie półki. Nikt godniej nie będzie reprezentował mniejszości na Wisłą. Na razie wystarczy nam zaszczytna jego osoba u boku Putina na obchodach rocznicy wielkiej wojny ojczyźnianej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SzczecinekMały Szczerze wypadł blado w tym okresie narodowej hist IP: *.chello.pl 19.04.10, 19:00 erii nad Kaczorem. Ale dlaczego tak wypadł? Nie wiem.Tak jakoś bez ikry. Choć merytorycznie poprawnie. Do Moskwy trzeba jechać bez dwóch zdań. Choćby po to, aby odznaczyć i podziękować zaangażowanym w akcję "wygrzebywania trupów" Kaczora i innych. Poza tym oczywiście cały świat przyleci, Barak w golfa grać nie będzie choćby trzęsienie ziemi było. No i może się okazać , że Polaczków nie ma. O nie, jestem przeciw. To już przerabialiśmy. Czyli pluć na Rosję , kochać Amerykę a na pogrzeb chętnych z Zachodu nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narkisz Re: Szczerze wypadł blado w tym okresie narodowej IP: 83.238.192.* 19.04.10, 19:08 Choćby po to, aby odznaczyć i podziękować zaangażowanym w akcję "wygrzebywania trupów" Kaczora i innych. Jesteś pewien że to chciałeś napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as 7 dni 3 gafy w wypowiedzi bronia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.10, 19:26 PO nie rezygnujcie z niego Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: gawaritie po ruski? 19.04.10, 21:15 Gość portalu: Dr humbolt napisał(a): > jednego możemy byc pewni gdyby prezydentem został Komorowski to mamy 100% > pewność ,że nie spotka go żadna katastrofa, lub inny losowy wypadek. > Uważam też, że mógłby kandydować do Dumy Rosyjskiej , jak startować to na > wysokie półki. > Nikt godniej nie będzie reprezentował mniejszości na Wisłą. > Na razie wystarczy nam zaszczytna jego osoba u boku Putina na obchodach rocznicy wielkiej wojny ojczyźnianej . .................. ty taki głupi jestes czy ci za to płacą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr humbolt Re: gawaritie po ruski? IP: *.chello.pl 19.04.10, 23:19 Absztyebatrix coś cię bezpośrednio zabolało, masz jakiś słaby rusofilski punkt? img59.imageshack.us/img59/3716/17wrzenia.jpg www.dziennik.pl/files/archive/00280/Polish_government_T_280489g.jpg Przypomnij sobie jak w męczarniach umierał rosyjski decydent Litwinienko. I jak w tej swojskiej demokracji kończą nieposłuszni dziennikarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czy-telniczka Re: jak wam sie podobał Komorowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 23:01 konspirant.0 napisał: > zupełnie brakuje mu tego czegoś Jeśli w Krakowie na pogrzebie Prezydenta a w kościele powtarza się słowa /one mnie raziły w tym miejscu/ - które po 10.04.10 r poznał już świat? Ja nie oceniam polityka - tu oceniam mojego/naszego reprezentanta z ustawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klon Re: jak wam sie podobał Komorowski? IP: 94.78.180.* 19.04.10, 23:06 Bardzo mi się podobał, wspaniale pożegnał wszystkich tragicznie zmarłych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narkisz nie gustuję IP: 83.238.192.* 19.04.10, 21:22 generalnie nie gustuję w facetach z jowialnym wąsem i rumieńcem dziewicy wypowiadającym zdania w feldfebelowskim szyku trzysłowia.Żeby był wysoką blondynką z długimi nogami i 80D to byłoby jakoś inaczej,wybaczyłbym mu brak stylu i charyzmy Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: nie gustuję 19.04.10, 23:03 skoro wolisz gustować w Jarosławie Kaczyńskim sposobem wygłaszania przemówień przypominającym Benito Mussoliniego to twoja sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: nie gustuję IP: *.xdsl.centertel.pl 19.04.10, 23:32 przestali smarować po ścianach - przenieśli się do internetu Odpowiedz Link Zgłoś