Dodaj do ulubionych

gdzie nie warto pracowac

IP: 217.153.169.* 27.02.04, 09:10
No wlasnie drodzy forumowicze gdzie nie warto pracowac,gdzie oszukuja,gdzie
wyzyskuja gdzie okradaja gdzie smiesznie nisko placo ta informacja mysle ze
sie kazdemu przyda zeby wiedzial jakich firm w przyszlosci unikac
Obserwuj wątek
    • rywin-arms Re: gdzie nie warto pracowac 27.02.04, 09:24
      Ja bym na to nie liczył, że gazeta "namniejestwszystkojedno" na swoim forum
      pozwoli publikować liste takich firm .ONA ŻYJE Z ICH REKLAMOWANIA!
    • skuter70 chyba latwiej i szybciej bedzie zrobic odwrotnie 27.02.04, 09:41
      napisac gdzie warto pracowac i na jakim stanowisku
    • Gość: X Re: gdzie nie warto pracowac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 11:27
      nie warto pracowac w firmie RAMEX, ktora miesci sie w Porcie Gryf i zajmuje sie
      oknami plastiokowymi...nie bede sie rozpisywac jak tam tarktuja pracownikow,
      ale uwiezcie nie wrato!!!
    • Gość: urzędnik Re: gdzie nie warto pracowac IP: *.szczecin.mm.pl 27.02.04, 12:16
      Szkoda czasu na Urzędy skarbowe, płacą na najniższym satnowisku 650 zł. netto.
      A wymagania mają - koniecznie wyższe studia, najlepiej język (koniecznie gdy na
      wymiar),a o awansach zapomnij. Ja tam już ponad trzy lata pracuję i po tym
      czasie dostaję 750 zł - awansowałam stopień wyżej :)) Robota też niestety
      głupiego, człowiek się uwstecznia. Przykro mówić, ale żenada niesamowita.
      • Gość: robol Re: gdzie nie warto pracowac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 12:43
        Gość portalu: urzędnik napisał(a):

Ja tam już ponad trzy lata pracuję i po tym
        > czasie dostaję 750 zł - awansowałam stopień wyżej :)) Robota też niestety
        > głupiego, człowiek się uwstecznia. Przykro mówić, ale żenada niesamowita

to zamień się ze mną. Ja zarabiam 2 razy więcej, ale dźwigam wory - a też mam
        wyższe.
        • Gość: urzędnik Re: gdzie nie warto pracowac IP: *.szczecin.mm.pl 27.02.04, 14:57
          Jak takiś mądry to złóż papiery do urzędu, a nie proponujesz zamianę. Tu mamy
          pisać, gdzie nie warto pracować a nie kto się ma zamieniać. A w ogóle to jak
          sobie wyobrażasz, żeby kobieta nosiła wory. A oprócz wyższego mam też
          podyplomowe i ukończone specjalistyczne kursy - mędrku. Chodzi jedynie o to, że
          w urzędzie nie masz szans dostać normalnych pieniędzy. Weź połowę swojej
          wypłaty i spróbuj przeżyć. Opłać wszystko i kup jedzenie. Życzę szczęścia.
          • Gość: robol Re: gdzie nie warto pracowac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 15:25
            Do urzędnik(czki?)

Nie miałem zamiaru ani mędrkować, ani nikogo obrażać. Chciałem napisać tylko
            swoje uwagi nt. sytuacji na rynku pracy. Poza tym nic nie wiesz o moich
            kwalifikacjach. Pracowałem w urzędzie, ale moje miejsce zajęli ludzie którzy
            dopiero zdobywali "papiery", które ja już miałem. Do tego zaocznie i za
            refundacją tego urzędu. Po prostu byli oni dziećmi "kogoś", albo lizusami z
            młodzieżówek jakichś tam partii. Ja nie potrafiłem odnaleść się w takich
            układach, więc stanąłem przed wyborem: zakasać rękawy, albo złożyć papiery
            gdzie indziej i czekać.
            • Gość: urzędnik Re: gdzie nie warto pracowac IP: *.szczecin.mm.pl 27.02.04, 16:47
              Więc sam wiesz jak to wygląda. Ja niestety jestem w tej sytuacji, że gdzie nie
              idę rozmawiać o pracę to pierwsze pytania to czy mam dzieci, czy zamierzam mieć
              dzieci i tak dalej. Przy takiej sytuacji na rynku pracy nie ma specjalnych
              szans na znalezienie normalnej pracy. A układy w budżetówce są niestety
              wszędzie. Ci co niewiele potrafią są pod kloszem a młodzi, którzy jeszcze się
              dostali bez żadnych układów zapieprzają za siebie i za innych i jeszcze są
              zastraszani.
    • Gość: piotruś Re: gdzie nie warto pracowac IP: 80.48.19.* 27.02.04, 12:49
      niepolecam pracy w banku jako dysponęt (dysponęt-kasjer itd). słabo płaca słabo
      premuiją, kijowe godziny, a do tego ludzie traktuja cię jak dodatek do kąta
      (szczegulnie WIELKIE PANY CO TO SIĘ W ROK DOROBILI)

pozdrawiam
      • Gość: mac Re: gdzie nie warto pracowac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 13:10
        Jakbym był szefem banku i zobaczył, że mój dysponent pisze "DYSPONĘT"
        i "SZCZEGULNIE", to nie tylko bym go słabo premiował, ale przy najbliższej
        okazji wywalił z roboty na pysk. Niedouczenie ma swoje granice.
        • dutchman Super temat - gdzie nie warto pracowac 27.02.04, 14:23
          Gratulacje Dalek za rozpoczecie tego tematu !! My, zwykli ludzie mamy bardzo
          malo mozliwosci walczyc z oszukanczymi pracodawcami - zwlaszcza w ekonomicznie
          takim trudnym okresie jak teraz, wiec jest to w moim odczuciu bardzo dobry
          pomysl.
          pozdrowienia
          dutchman
          • Gość: e.beata gdzie nie warto pracowac - co to da? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.02.04, 15:08
            Czy jakaś dziewczyna nie złoży teraz papierów do skarbówki, czy banku??
            Przy takim bezrobociu?
            To już predzej byłabym za listą firm gdzie nie płaci się pracownikom.
            Tylko kto zagwarantuje rzetelność przy wpisach?
        • Gość: gla Re: gdzie nie warto pracowac IP: *.rgsa.pl 27.02.04, 14:29
          A wiesz co to znaczy sarkazm?
          A wiesz co to dysortografia?
          Najpierw pomysl dlaczego ktos uzywa takich a nie innych słów, a potem obrażaj.
        • Gość: piotruś Re: gdzie nie warto pracowac IP: 80.48.19.* 28.02.04, 11:20
          a ja bym cię wylał za niewiedze na temat dysylekcji i dysortografi
          pozdrawiam
          • agaa78 Re: gdzie nie warto pracowac 01.03.04, 07:34
            Gość portalu: piotruś napisał(a):

> a ja bym cię wylał za niewiedze na temat dysylekcji i dysortografi
            > pozdrawiam

masz racje nie wiem co to dyslekcja, za to wiem co to dysleksja...doucz sie
            kolego!!!
          • agaa78 Do Piotrusia 01.03.04, 07:42
            Sorki wielkie, popierdzieliło mi się troche-ten niemiły post nie był do Ciebie!
            Pozdrawiam
      • Gość: e.beata Piotr IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.02.04, 15:04
        Wpisz sobie w sygnaturkę, że masz dysleksję, bo nie dadzą spokoju ;-)
        • absztyfikant Re: Piotr 27.02.04, 15:26
          .. i link do www.referendum.org.pl :))))))
          • Gość: Marian Pażdzioch Re: IP: *.ksiazat.v.pl 28.02.04, 22:28
            przepraszam wszystkich że piszę nie na temat. Wszędzie absztyfikant,już się
            obawiam wchodzić do łazienki, bo może ze sracza wyskoczyć absztyfikant.
            obrzydlistwo brr!!
    • piotr33k2 Re: gdzie nie warto pracowac 27.02.04, 17:20
      ogólnie rzecz biorąc wszędzie gdzie płacą mniej niż 1500zł. czyli raczej w
      większości miejsc.
    • Gość: ku-mac Re: gdzie nie warto pracowac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 17:34
      Generalnie nie warto pracować w Polsce. Od dyrektora w Szczecinie lepiej
      zarabia pomywacz w Londynie.
      • Gość: michal Re: gdzie nie warto pracowac IP: 217.153.169.* 28.02.04, 08:26
        jako merchendiser dla grupy zywiec niepolecam
    • Gość: Dociekiliwy Re: gdzie nie warto pracowac IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.04, 10:57
      W Urzędzie Marszałkowskim!
    • Gość: Kay Re: gdzie nie warto pracowac IP: *.one.pl 28.02.04, 23:03
      MULTI-SERVICE

nic więcej nie powiem, bo jak tylko o nich pomyślę to mi się nóż w kieszeni
      otwiera...
      • Gość: fasana Re: gdzie nie warto pracowac IP: 217.153.169.* 29.02.04, 16:42
        oczywiscie zadnym z marketow bo w kazdeym mozesz liczyc co najwyrzej na 3/4
        etatu a zarobki sa skandalicznie niskie a wymagania ogromne traktuja cie jak
        smiecia wiem cos o tym bo juz 3 zaliczylam na szczescie teraz mam normalna prace
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka