Dodaj do ulubionych

Galaxy nie chce Kaskady?

IP: *.ksiazat.v.pl 01.03.04, 13:40
Normalne ze w Polsce wskaznik korupcji jest wiekszy niz w innych krajach na
Swiecie. W Polsce tylko ryby nie biora!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: jar Re: Galaxy nie chce Kaskady? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 14:05
      Marek Hermach potrafi rozmawiać inaczej. Trzeba mu tylko coś zaproponować. Już
      wielu w Szczecinie doświadczyło tego. Interes szwaczek ? - to jakaś paranoja.
      Pan Marek wie doskonale ile może na tym zarobić i będzie znajdował tysiąc
      innych powodów, dopóki inwestor nie przyjdzie do niego mniej oficjalnie.
      • Gość: Ekspans Re: Galaxy nie chce Kaskady? IP: 62.233.173.* 01.03.04, 14:23
        TU POTRZEBA W TYM KRAJU PINOCZETA ON BY WIEDZIAŁ CO ZROBIC Z HERMACHAMI
        ŁUSZCZEWSKIMI I WIELOMA INNYMI PODOBNYCH IM
        • Gość: Andrzej Re: Galaxy nie chce Kaskady? IP: *.nll.se 01.03.04, 16:06
          Nie potrzeba Pinocheta. Wystarczy Skrzetuski zeby tego skurwysyna Hermacha
          i jego bande na pal wsadzic!
          • Gość: Ekspans Re: Galaxy nie chce Kaskady? IP: 62.233.173.* 01.03.04, 16:12
            Nie popieram wulgaryzmu na tym forum ale nie dziwie się bo mi te słowa podobnie
            jak i Tobie garną się na usta.
            • Gość: Andrzej Re: Galaxy nie chce Kaskady? IP: *.nll.se 01.03.04, 16:32
              Rece opadaja ponizej kolan! Kilku lobuzow, chcac napchac swoje kieszenie,
              blokuja (przynajmniej w pewnym zakresie) rozwoj 400 000-ego miasta. Wystarczy
              jeszcze kilka takich nieformalnych grup w Szczecinie i mozna zapomniec
              marzenia, w ktorych nasze miasto bedzie, jeszcze za naszego zycia, przypominalo
              bardzej miasta na zachodzie Europy niz Kair.
              Pozdrowienia
              Andrzej
    • Gość: szwaczka Re: my tez nie chcemy IP: *.pbcwdb.com 01.03.04, 17:46

Ja tez moge wniesc moj udzial do DATA HOLDA w postaci mojego samochodu
      Fiata 126 P rocznik 1989 kolor czerwony, MS 1246 . Moga go trzymac
      u siebie w garazu - ja moge jezdzic tramwajem. ( nie jak p. Keska jezdzi
      zastawionym swoim Jaguarem ).
      Czy moj udzial procentowy w Data Holda bedzie wiekszy. Jak tak to
      zwalniam sie z "Odry" juz dzis .
    • Gość: CZYTELNIKforum Re: Galaxy nie chce Kaskady? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 18:35
      jakbym jush gdzieś to czytał, poszperałem i mam (cytat wybrany tendencyjnie):

"Jest sobie CH Kosmos i firma Dźwiękohłonne Investycje (bardzo dobre układy z
      pewną opcją) której nie w smak (firmie - nie opcji ;) ) jest zbudowanie
      kilometr wcześniej centrum handlowego.

Te układy przekładają się nie tylko na rynek lokalny ale także centralny (np
      ministerstwo zarządzane o dziwo przez mieszkańca danego miasta). Wszystko jest
      fajnie poukładane w lokalnym światku, a tu nagle wypada z gry jeden ważny
      element i układanka może się rozsypać. Proste? Oczywiście jakakolwiek zbieżność
      ze Szczecine jest zupełnie przypadkowa ;)"

(koniec cytatu)

PROROK czy ki chuj?
      • Gość: majar Re: Galaxy nie chce Kaskady? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 20:23
        Możemy się wściekać , rzucać mięsem , a i tak cwaniacy różnej maści z
        urzędnikami państwowymi na czele będą rozgrywać swoją partię. Mój przedmówca
        odwołał się do trylogii: i ja to uczynię.Potop , rozmowa księcia Radziwiłła z
        Kmicicem. Polska to kawał sukna i chodzi oto kto więcej materiału nabierze dla
        siebie.Przecież dla nich nie ma znaczenia dobro ludzi , miasta czy regionu ,
        liczy się tylko SZMAL w ich kieszeniach
    • Gość: pablo Co mnie wolno .................... IP: *.espol.com.pl 01.03.04, 20:57
      Aż ciśnie sie na usta powiedzenie, które pamiętam sprzed wielu lat : " Co mnie
      wolno Wojewodzie, to nie Tobie mały smrodzie".Przyznam , iż jest to nieco
      imfantylne sformułowanie, ale dobrze oddaje klimat opisanej sytuacji.
      PS.Nawiązanie do "wojewody" nie ma żadnego personalnego odzwierciedlenia z
      mojej strony i proszę nie wiązać tego z konkretną osobą.
    • Gość: wizytka Re: Galaxy nie chce Kaskady? IP: *.teleton.pl 02.03.04, 07:43
      Artykuł wskazuje na to, że rzeczywiście przekręt straszny, bo i pieniądze mogą
      być wielkie. Ale jak tak juz przestaniemy się oburzać i złapiemy (?) złodziei
      to ja nie koniecznie widziałabym w tym miejscu kolejne centrum handlowe.
      Nową "Pleciugę" owszem, restaurację ze scena przeznaczoną do kameralnych
      występów i jeszcze coś w tym stylu... Ale kolejne sklepy ? Nie ! I jeszcze
      jedno - Niemcy obiecali szwaczką wybudowanie fabryki w innym miejscu.
      Obiecali ? Czy jest to zapisane w umowie,kontrakcie ? To przecież kolejne sto
      miejsc pracy, a to już wcale nie jest śmieszne.
    • Gość: Mnich Re: Galaxy nie chce Kaskady? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 10:48
      Przypatrzcie się bliżej Panu Markowi Hermachowi.On lubi stwarzać trudne
      sytuacje!CZym bardziej mętne tym bardziej Mu odpowiadające!
    • Gość: Jaro Re: Galaxy nie chce Kaskady? IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 02.03.04, 11:38
      Tak długo, jak tu będzie Polska, w tym mieście nic nie będzie,.
      • arkadiusz_litwinski Re: Galaxy nie chce Kaskady? 02.03.04, 11:52
        Gość portalu: Jaro napisał(a):

> Tak długo, jak tu będzie Polska, w tym mieście nic nie będzie,.

Przesadzasz.Wiem żeśmy jako naród nieco inni niż ten z czasów międzywojennych
        ale obecni niemcy to też nie ci totalnie pracowici z lat 50-tych i 60-tych.
        Nawet w latach 1920-1926 polska państwowość rosła nie najgorzej, gdy pojawiły
        się zbyt duże patologie wrócił Piłsudski i zrobił porządek( przynajmniej na
        kilka lat ).Historia to na swój sposób pewna sinusoida.To że obecnie jesteśmy
        chyba w niemal maksymalnym zanurzeniu, nie oznacza, że tak musi pozostać.Wbrew
        pozorom wiele zależy od nas.
    • Gość: Wojciech Kroloop Re: Galaxy nie chce Kaskady? IP: *.pu.kielce.pl / *.pu.kielce.pl 02.03.04, 19:19
      A ja kocham Pana Solowowa
      • Gość: polonista Re: Galaxy nie chce Kaskady? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.04, 22:28
        Niedowartościowany pedofil z Kielc?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka