pauuli 13.11.09, 21:28 Byliście ?? Opłaca się iść?? xd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nieosiagalnaxd Re: Fame ! 13.11.09, 21:42 Moja koleżanka na tym była i mówiła ,że głupie i w ogóle..;p Ale ja jeszcze na tym nie byłam więc Ci nie powiem .. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: Fame ! 14.11.09, 09:40 A więc.. ja byłam i.. Film nie ma może jakiejś tam rozwiniętej fabuły, ale jakaś zawsze jest.. Od razu uświadamiam, że to musical, więc jeśli ktoś nigdy nie miał do czynienia ze sztuką nie zrozumie tego filmu. Pokazany na prawdziwych realiach, jeśli chcemy osiągnąć sukces musimy ciężko pracować, dążyć do celu, zmagać z własnymi słabościami.. Mimo wszystko daje do myślenia.. Aczkolwiek wchodzą do kina, nie spodziewajcie się czegoś szczególnego, a wychodząc będziecie zadowoleni. Ps.. Czy film będzie się podobał zależy też od gustów.. Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: Fame ! 14.11.09, 11:24 nie wiem czy się opłaca, bo nie byłam ; 3 btw, nie musisz iść do kina, możesz obejrzeć w internecie XD Odpowiedz Link Zgłoś
fanka96 Re: ;o 14.11.09, 12:58 odpowiem krótko: czy opłaca sie isc?? NIE. idz sobie lepiej za tydzien na NM Odpowiedz Link Zgłoś