Gość: henio56 IP: *.comnet.krakow.pl 08.03.04, 10:00 Dla wszystkich Pań w dniu Ich święta, składam najserdeczniejsze życzenia zdrowia, szczęścia, pomyślności w życiu osobistym, oraz spełnienia najskrytszych marzeń. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: e.beata Re: 8 marca ! DZIEŃ KOBIET IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.03.04, 12:19 W imieniu kobiet - merci, dobry człowieku ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: 8 marca ! DZIEŃ KOBIET 08.03.04, 12:38 dołącam się do życzeń !.święto kobiet to jedno z nielicznych dobrych rzeczy pozostałych po komunie i nienależy z niego rezygnować . Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: 8 marca ! DZIEŃ KOBIET 09.03.04, 10:32 My, delegacja wspolnoty chrystusowej, w sukienkach wprawdzie, lecz o odmiennej plci(tfu, co za plugawe slowo!) zlozyc pragniemy naszym siostrom wyrazy skrywanej adoracji a takze przekazac wam , siostry nasze, Ano i Hanuto! slowo boze. Oto one: "Gdy widzisz kobietę, myśl, że to diabeł ! Jest ona rodzajem piekła. (Pius II) Gdyby ludzie mogli dostrzec to, co kryje się pod skórą.. oglądanie kobiety powodowałoby tylko wymioty.. Skoro sami nawet koniuszkami palców nie chcemy dotykać śluzu i łajna, dlaczego tak gorliwie pożądamy objęcia naczynia z nieczystościami." (św. Odo) Pozostalym niewiastom, upadlym i stoczonym na pozycje libertariansko- hedonistyczne, zyczymy multum multiorgazmow i wilgotnego lona... Kanonik Antoni robak z organista Bronkiem fujarom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana dzięki,swarożycu,ale... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 10:54 za życzenia dziękuję.a tak przy okazji pomyliło ci się"słowo boże"ze słowami oda i piusa2.wierz mi,że ich wypowiedzi ze"słowem bożym"niewiele mają wspólnego...no,ale myślałam,że ideolog forumowych antyklerykałów o tym wie... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: dzięki,swarożycu,ale... 09.03.04, 11:05 wydawalo mi sie ze swieci i papieze glosza "slowo boze", ale nikt nie jest nieomylny, nawet ja. (pod warunkiem ze masz racje...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: dzięki,swarożycu,ale... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 11:08 masz rację...wydawało ci sie. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: dzięki,swarożycu,ale... 09.03.04, 11:13 Ty zawsze masz racje! Szczesliwa musisz byc... Odpowiedz Link Zgłoś