swarozyc 29.07.10, 13:00 ksiazke Eryka Krasuckiego – „Międzynarodowy Komunista. Jerzy Borejsza biografia polityczna”+ Chetnie poznalbym opinie o tej ksiazce.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alfredka1 Re: Czytal ktos...? 29.07.10, 14:50 Czytałam, nic rewelacyjnego ani bulwersującego. Ot, losy ludzkie pogmatwane nieco. A postać interesująca, inteligentna ale i zagubiona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Czytal ktos...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.10, 17:35 serenita123 napisała: > > kripo-reklama? Swar i kryptoreklama :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Czytal ktos...? 30.07.10, 11:30 Chodzilo mi o to w jakim swietle krasucki przedstawil borejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czy-telniczka Re: Czytal ktos...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 15:05 Może poznam poleconą czy zalecaną tulekturę? Wcześniej tu na forum to moje przypomnienie ksiażki i nazwisko Sołnieżycyna i moje wrażenia i pamięć z 1-ych lat szkoły średniej. Nie wiem nie pamietam skąd i od kogo miałam kto polecił ale ten klimat nadal pamiętam - chyba dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czy-telniczka Re: Czytal ktos...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.10, 14:03 dziś przeczytałam to: www.polityka.pl/kultura/ksiazki/300421,1,recenzja-ksiazki-eryk-krasucki-miedzynarodowy-komunista.read ...ponieważ zastanawiałam się nad wypowiedzią forum zgr-da. Odpowiedz Link Zgłoś