Dodaj do ulubionych

Chmielewski,Liberadzki, Łuszczewski

IP: *.iscnet.pl 22.03.04, 01:33
Liberadzki lider listy SLD do PE,
Chmielewski lider listy PO,
Łuszczewski prawdopodobnie lider listy Samoobrony do PE
Wszystko ze Szczecina. To jedyni realni kandydaci do PE z naszego miasta.
Chruszcz z LPR i Kopeć z PIS chyba nie mają szans.
Obserwuj wątek
    • Gość: r Re: Chmielewski,Liberadzki, Łuszczewski IP: 62.233.222.* 22.03.04, 07:14
      Kopec, ten smieszny facio z LO XIII ? Dawniej KPN ?
      • Gość: piotruś Re: Chmielewski,Liberadzki, Łuszczewski IP: 80.48.19.* 22.03.04, 07:50
        łuszczewski??????????????????????
        ten od ece????????????????????????????????????
        nuż mi się w kieszeni otwiera jeśli to on?????????????????????????
        i to z listy samoobrony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        przeciesz oni maja rozliczś przekręciaży!!!!!!!!!!!!!!!!!
        a nie z nimi robic interesy!!!!!!!!!!!!!!!1
        JESTEM OBUŻONY

POZDRAWIAM
        • Gość: Ekspans Re: Chmielewski,Liberadzki, Łuszczewski IP: 62.233.173.* 22.03.04, 09:48
          Łuszczewski cwaniaczek szuka sobie miejsca u Leppera no nie zaraz mnie
          poniesie ! łuszczewski co dzięki niemu blokowana jest Kaskada ten cwaniaczek i
          przekrętas teraz tam się pcha do koryta ! spadaj facet
          • Gość: siem i na kogo tu głosować? IP: *.arkonskie.v.pl 22.03.04, 20:15
            ale wybór ;] jak między Wałęsą a Tymińskim... ale jak nie pójdę do wyborów (bo
            nie mam na kogo głosować) to wygra "tymiński", czyli Samoobrona, czyż nie?

i co tu robić? cholerny świat...
            • Gość: Świat się śmieje Re: idż na wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 23:51
              Istnieje też taki wariant, że pójdziesz na wybory a Samoobrona mimo wszystko
              wygra :-) Bierzesz taki wariant pod uwagę ?
              • bezpartyjnyodzawsze Jaki Szczecin-taka święta trójca parlamentu europy 23.03.04, 00:00
                Jak widzę tych kandydatów, to mam ochotę sam się zgłosic :), albo zaproponować
                system totolotka:), albo jakąs zrzutę na kilka granatów.
                kto popiera którąś z tych opcji?
                z bezpartyjnym pozdrowieniem
                • Gość: centrum LIBERADZKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 15:59
                  Ja popieram Liberadzkiego. Nie dlatego że SLD-UP tylko dlatego że to prawdziwy
                  fachowiec od infrastruktury. Dzieki niemu w PE zwiekszy się szansa na budowę
                  autostrady A3 i rozwój gospodarki morskiej i turystyki. A Szczecin stanie
                  centrum prężnego regionu! Tylko zmienić trzeba tego chorego prezydenta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka