opas 24.08.10, 11:34 jaki polecacie kantor wymiany walut - koniecznie dobre "negocjowane" ceny ? lewo i prawobrzeże miasta,dziękuje za opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as jagiellońska przy placu lotników po prawej stronie IP: *.globalconnect.pl 24.08.10, 11:38 jak chciałem kupić euro mieli najtaniej w sprzedaży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miejsce na reklame Jupiter Aleja Papieża Jana Pawła II 1 IP: *.pl 24.08.10, 12:20 91 433 98 53 zadzwon i sie spytaj. ten zas kantor co napisal as z gruba baba zza okienka odradzam bo co innego mowia przez tel a jak podejdziesz za 5 minut roznica w cenie byla o 3 oczka a gruba pani rozmowy nie pamieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Jupiter Aleja Papieża Jana Pawła II 1 IP: *.globalconnect.pl 24.08.10, 12:35 w owym czasie spotkałem ceny z euro od 4.03 na jagiellońskiej do 4.11 czasami okazje są na poczcie. Odpowiedz Link Zgłoś
stufflikethat Re: Jupiter przy Placu Lotników. 29.11.14, 00:24 w Szczecinie jest na prawdę sporo kantorów strefawalut.pl/kantory/szczecin i szczerze mówiąc nie zauważyłem wielkiej różnicy przy kursie, jak wszędzie - jeśli się ma większą kwote trzeba próbować negocjować Odpowiedz Link Zgłoś
pewex_finanse Re: Kantor wymiany walut 14.09.17, 14:02 Jak wymiana walut to tylko u nas. Wejdź na pewexfinanse.pl/ Pewex Finanse to pierwsza platforma umożliwiająca wykonywanie wielu operacji finansowych! Wymiana walut, kryptowaluty i pożyczki to najważniejsze z punktów naszej oferty, a to wszystko w jednym miejscu! Wymiana walut Chcesz sprzedać/kupić walutę? U nas możesz to zrobić na 3 różne sposoby! Computer Kryptowaluty Kryptowaluty to coraz popularniejsze sposoby płatności, u nas możesz łatwo je zdobyć! Computer Kredyty i pożyczki Potrzebujesz gotówki? U nas załatwisz wszystko online bez zbędnych formalności! Więcej na: www.PewexFinanse.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: Kantor wymiany walut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.17, 15:32 Osobiście mogę polecić internetowy kantor Pluskantor.pl, który oferuje najkorzystniejsze kursy wymiany. Dzięki niemu pieniądze wymienisz szybko i sprawnie bez żadnych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Berfild Re: Kantor wymiany walut IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 11.10.17, 23:39 Kantor jest bardzo użyteczny w każdej sytuacji. Strona Plsukantor.pl prosta w obsłudze, szybkie transakcje. ja też polecam. Odpowiedz Link Zgłoś