Dodaj do ulubionych

100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyce"

25.08.10, 07:29
i co z tego tak wlasciwie? niech sobie robia co chca, nie podoba sie to
przeciez nie musicie kupowac. gazeta zajelaby sie powazniejszymi
sprawami bo takie teksty sa rownie malo ciekawe jak i takie reklamy.
Obserwuj wątek
    • Gość: as wym. sprawiedliwości zachęcił do tego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.10, 08:03
      • Gość: # Re: wym. sprawiedliwości zachęcił do tego IP: *.ip.netia.com.pl 25.08.10, 13:36
        Czy to przypadek, że firma jest ze Szczecina? Tak się zastanawiam :)
        • zed.1 3 slowa na temat reklamy. 26.08.10, 01:14
          reklama to nie jest cos skierowane do KAZDEGO, tylko do konkretnego
          odbiorcy. to jest skierowane do odbiorcy tolerujacego takie teksty i
          reagujacego na nie pozytywnie. przekaz dla konretnego odbiorcy.
          innych to bedzie szokowac.
          nie do redaktora gazety czy do wiekszosci czytelnikow. oburzanie sie
          tym, ze nie rozumie sie czegos co jest skierowane do kogos innego to
          nieporozumienie.

czy ja sie moge oburzac, ze sa reklamowane pieluchy czy inne srodki
          czystosci, jak te reklamy nie sa skierowane do mnie?
    • Gość: piekny lolo Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc IP: 213.155.168.* 25.08.10, 08:07
      już widzę zaproponowane przez Panią z lewiatana hasła dla firm produkujących
      odzież dla skejtów: "Dobra jakość, świetna cena." lub "Trafiamy w gusta naszych
      beneficjentów". heh
      • Gość: nologo Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc IP: *.szczecin.mm.pl 25.08.10, 11:34
        a ja proponuje frajerom ze stoprocent takie hasło: walisz konia czy kozę?
        Odpowiednie do grupy docelowej, na jej poziomie percepcji i komunikacji.
        Sprzedaż na pewno wzrośnie.
    • haritka winiemu opary wypaliły juz mozg 25.08.10, 08:08
      ktoś to leje swoja dziewczynę nie może pisać innych sloganów a to ze
      dziewczyna się z tego śmieje to tez prawda, bo od lat dla kasy znosi
      upokorzenia.
    • duha Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc 25.08.10, 08:09
      Niech sobie robią co chcą ? Zastanowiłeś się, jaka będzie reakcja
      młodych ludzi, do których ta reklama jest skierowana? Czy nastoletni
      odbiorcy tej " wątpliwej" reklamy są wystarczająco dojrzali, aby
      odebrać ją w sposób, na jaki rzeczywiście zasługuje?
      Dla rodzica wychowującego nastoletnie dziecko jest to bardzo
      niepokojące.
      • gosc_dnia Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc 25.08.10, 08:12
        Duha wracaj do PGRa! Te śmieszne naklejki są i były 10 lat temu, całe pokolenie
        wyrosło w tym czasie i co? Pewnie zaraz usłyszę, że wzrósł odsetek gwałtów:)
        • duha Do gościa dnia - replika 25.08.10, 08:21
          gosc_dnia napisał:

> Duha wracaj do PGRa! Te śmieszne naklejki są i były 10 lat temu,
          całe pokolenie
          > wyrosło w tym czasie i co? Pewnie zaraz usłyszę, że wzrósł odsetek
          gwałtów:)

Śmieszne ???
          Każdego smieszy coś innego.
          Odsetek gwałtów pewnie nie wzrósł, ale poziom chamstwa i
          przyzwolenia na chamstwo- gościu dnia - z pewnością .
          • Gość: as Re: Do gościa dnia - replika IP: *.globalconnect.pl 25.08.10, 08:40
            po co dyskutować z chamem.Kiedyś jak siwiec całował ziemię kaliską
            to był skandal dzisiaj przy palikocie on nie poraża.Chamstwo będzie
            coraz większe bo salon to aprobuje on wyznacza standardy a kazdy
            chce mieć utopię że w nim jest i nie zostać w tyle. Salon wyznacza
            z kogo nalezy się śmiać i gdzie są granice.Byle nas demony
            patroityzmu nie dopadły
            • gosc_dnia Re: Do gościa dnia - replika 25.08.10, 08:52
              Najlepiej jest się odnaleźć gdzieś po środku chyba? Skrajne chamstwo atakuje nas
              w tym mieście prawie codziennie wystarczy się przejść Śląską czy Mazurską etc.
              Udawanie, że teksty, które dzieciaki sprzedają sobie na lekcjach od przynajmniej
              20 lat (bo tyle lat temu byłem w szkole i te same teksty leciały pomimo, że
              patologii nie było więcej jak 5%) jest czymś nowym, bo nagle ktoś to wydrukował
              i na tym zarobi jest jak obrona krzyża przed księdzem.
              Co do salonów, same się ośmieszać potrafią najlepiej, wystarczy włączyć radio,
              tv, Internet...
      • xes_szcz zakaz zakazywania 25.08.10, 10:22
        Osobiście też mi się to nie podoba, aczkolwiek sprowadzi się do tego, że nie
        kupię od nich produktu, który mi się nie podoba. Generalnie, po stronie rodziców
        leży odpowiedzialność za przekazanie pociechom systemu wartości.
        W Polsce przyjęło się, że jeśli mi się coś nie podoba, to powinno być to
        zabronione - dla wszystkich. Nie brzmi to głupio?
        • exman Re: zakaz zakazywania 25.08.10, 10:29
          Tu chyba raczej chodzi o dobry smak i kulturę, której brakuje tym
          pożalsięboże hasłom. Poza tym, jeśli sa skierowane do targetu w
          wieku 12 lat, to co robią u nich w ofercie rozmiary XXXL ? Takie
          poczucie humoru ? No i last but not least, skoro do takiego targetu
          to kierują to niech wlepiają to w swoich bramach i na torach
          skate'wych. Chociażą akurat myślę, że prawdziwi skate leją na nich
          ciepłym moczem.
          • xes_szcz Re: zakaz zakazywania 25.08.10, 13:07
            Tez mi sie tak wydaje (ad. ostatniego zdania). Co do rozmiarówki XXXL to może
            taki ukłon w stronę amerykańskich 12-latków.
            Generalnie nalepianie tych naklejek jest dla mnie równe pisaniu markerem na
            ścianach haseł typu "Józek to ...". Natomiast nie jestem za tym, żeby zabraniać
            sprzedaży markerów bo ludzie piszą nimi brzydkie rzeczy. Teksty na naklejkach są
            "niesmaczne", aczkolwiek gorsze rzeczy się słyszy na ulicach.
            Ignorowanie ich jest wystarczająca karą. Jeśli będzie ich za dużo, to już będzie
            wandalizm (obojętnie o jakiej treści one będą). Podniecać się nimi mogą
            12-latkowie, albo osoby mentalnie nie odbiegające jeszcze od tego wieku, mimo iż
            parę wiosen więcej na karku już jest.
            • gosc_dnia Re: zakaz zakazywania 26.08.10, 08:34
              Ehh, taka moda na za duże ciuchy, poza tym zdziwilibyście się ile teraz jest
              12latków właśnie w rozmiarze xxxxL, niestety. Ale komu ja to mówię? Widać, ze
              poza forum w Internecie to tylko czarną dupę (vel ciecin) widzieliście:)
    • gosc_dnia 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyce" 25.08.10, 08:10
      Banda debili!! buahaha darmowa reklama na taxach, w Wybiórczej, nawet pewnie w
      USA i to jest nieopłacalne? Współpracowaliśmy x lat temu i wtedy ta firma to
      były tylko pożal się boże łachmany, dzisiaj są to już całkiem gatunkowe
      ciuchy. Firma rośnie i ma się dobrze. To takie pedalskie agencje jak Wegner,
      które przejmują po poprzednikach (też znam z autopsji) klientów i ciągną dalej
      bez pomysłu durne kampanie powinny się wstydzić. Ten artykuł to jak "wojna z
      narkotykami" dzięki temu wszystkie dzieciaki wiedzą i mają dostęp, tyle.
      • Gość: as Dla POkolenia wytnij wklej reklama jak znalazł IP: *.globalconnect.pl 25.08.10, 08:33
        Prosty przekaz Skoro idolem pokolenia jest wojewódzki to firmy sie
        dostosowują.
        PATRIOTYZM WEDŁUG MARII PESZEK
        jwp, 15 sierpnia, 2010 - 17:46 patriotyzpeszekPOZiemkiewiczBlog

Dzięki artykułowi Ziemkiewicza w sobotniej Rzepie, miałem okazję
        poznać czym jest prawdziwy, nowoczesny patriotyzm, w rozumieniu, jak
        to pięknie określił Ziemkiewicz, "szansonistki Marii Peszek".
        "Gdyby moja ojczyzna popadła w jakieś tarapaty, myślę tu o sytuacji
        zbrojnej, to ja natychmiast zostaję dezerterem. Nie zostaję
        sanitariuszką, nie schodzę do kanału, Pierwsza rzecz, jaką robię. to
        spie...m po prostu."

Maria Peszek.

A ja na to:

Primo - to spie...j tak po prostu,

Secundo - rodzynek językowy - "myślę tu o sytuacji zbrojnej", istny
        MIŚ.

• Gość: .;. Re: Dla POkolenia wytnij wklej reklama jak znalaz IP: *.ip.netia.com.pl 25.08.10, 13:40
          Zanim Twój guru Ziemkiewicz weźmie się za nauczanie patriotyzmu, niech
          sam nauczy się kultury osobistej. O ile tego można się (jeszcze)
          nauczyć.
          Koniec końców okazałoby się że Peszkówna jest porządniejszym
          człowiekiem niż ten bigot, który ją atakuje.
      • duha Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc 25.08.10, 08:33
        O wiedzę, że "gość dnia" osobiście zaangażowany w sprawę.
        Autorowi tych "śmiesznych haseł" gratuluję " polotu". Szkoda tylko,
        że sięga niewiele ponad poziom bruku.
        • Gość: as Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc IP: *.globalconnect.pl 25.08.10, 08:45
          a tu sie mylisz autor tym dociera do mas i to wyczuł że chamstwo
          popłaca. Kiedyś takie hasła to był bruk , dzisiaj to jest standard
          jesteśmy coraz nowocześniejsi.
        • gosc_dnia Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc 25.08.10, 08:56
          Autorem tych tekstów jest całe pokolenie teraz już 30latków... Ciebie nie
          śmieszą, mnie raczej też ale dzieciaki mają radochę i dla takiej naklejki kupią
          bluzę za 250PLN wartą 60... i o to chodzi! Sednem sprawy jest reklama chamstwa w
          GW a nie samo chamstwo:)
          A reklama w GW kosztuje.
      • Gość: żak Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc IP: *.chello.pl 25.08.10, 08:33
        Akurat Winie jest przedsiębiorcą pełną gębą..
        • Gość: gość Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc IP: *.chello.pl 25.08.10, 08:41
          Znów kryptoreklama Kornackiej- byłej przewodniczącej. Nie można
          aktualnej zapytać? Taki z Kornackiej przedsiębiorca jak ze mnie dyby
          skoro za kasę z Urzędu Pracy organizuje szkolenia. Czy wszyscy
          pozostali kandydaci w wyborach bedą mieli takie same szanse u
          szczecińskiej Wyborczej? Już widać, że nie. Obejście ustawy jak nic.
          • Gość: gość Bogna uspokuj się ;-) IP: 62.69.224.* 25.08.10, 09:58
            • Gość: Sz. Nie płaczemy po Geremku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.10, 11:05
              Nie jestem zwolennikiem produktów tej firmy (dla mnie to zwykły fajans...) ale
              Redaktor najwyraźniej ostatnie kilka lat spędził na wygnaniu.Takie naklejki
              widuje się od kilku lat.Może "ałtor" opisałby związki GW z producentem i
              dystrybutorem koszulek z napisem "Nie płakałem po papieżu"?
              • Gość: mm5 Re: Nie płaczemy po Geremku IP: *.chello.pl 25.08.10, 13:02
                A ja jak każdy miałam prawo nie płakać po papieżu i akurat takie
                koszulki nikogo nie obrażają. A koszulki z pytaniem "czy się ruchasz
                czy trzeba z tobą chodzić" obrażają kobiety czy ktoś lubi Partię
                Kobiet czy nie.Skoro nadal funkcjonują w przestrzeni publicznej to
                drugorzędna kwestia kiedy je wyprodukowano. I mało mnie obchodzą
                związki GW z producentem koszulek z hasłami promującymi tolerancję
                dla innych poglądów, bardziej mnie niepokoją ewentualne związki jej
                lokalnego dodatku z panem z Opus Dei czy też z panem co to Opus Dei
                robi prezenty z miejskiego majątku.
                • Gość: Sz. Re: Nie płaczemy po Geremku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.10, 13:23
                  Oczywiście,że miałaś prawo nie płakać po papieżu.Podobnie,jak i każdy ma prawo
                  spytać wprost o podejście kobiety do seksu...Dziwi mnie,że nie zauważasz,iż
                  obydwa rodzaje koszulek prezentują podobny poziom...W moim poście chodziło o
                  hipokryzję gazety której naczelnym jest Żyd...Bez pozdrowień i bez odbioru.
                • gosc_dnia Re: Nie płaczemy po Geremku 26.08.10, 08:36
                  W tym zdaniu nie ma nic o kobietach! To jak je obraża? A skąd wiesz, że to nie
                  jest hasło do pedałów? I to pedałów obraża? Np księdza?
    • Gość: golendzino Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc IP: *.chello.pl 25.08.10, 08:54
      Joł ziomy. Ja bym chciał jeszcze rzeby takie dali "Hołota hołocie", ale zwał by
      był na dzielnicy!Albo inne tez fajne. Ta z cycami, to zonie, sorry dziewczynie
      dalem zamiast kfiatka i mielismy polefke i wino też dałem, a co pan jestem.
      "Wini sie slini" tez ok. W centrum kroilismy to mam teraz takie fajne ciuhy
      tylko 100% i Adibas sie rozumie. Siema pozdrawiam ludzi ze śrudmiescia i stolczyna.
      • exman Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc 25.08.10, 09:21
        Jak ten Winicjusz jest taki odjechany to niech sobie nosi na ulicy
        te swoje ciszki z tymi nadrukami a na czole strzeli sobie te wlepki.
        Będzie cool. Madafaka.
      • Gość: wielkie mi halo Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc IP: *.microsoft.com 25.08.10, 09:30
        Dajcie spokoj! te naklejki maja juz od dawna i nagle jakies "halo"
        sie zrobilo z tego powodu. Sa fajne, pomyslowe, a co z tego ze takie
        slogany? w grupie docelowej do ktorej sa skierowane odbierane sa
        pozytywnie i z przymruzeniem oka. Biznes to biznes. A to ze jakas
        tam pani sie oburza to kogo to obchodzi? brak jej zapewne dystansu
        do samej siebie. No i pewnie nikt juz do niej nie powie "sciaha
        rajty!" czy moze "rozbierz sie kochanie, pouprawiamy seks" ;)

Vini wie co robi!
        • Gość: as Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc IP: *.globalconnect.pl 25.08.10, 09:40
          Vini wie co robi ale jego klienci to idioci by przepłacać za towar
          razy 3 bo jest naklejka.To totalne zdziecinnienie.Dla mnie gość
          który płaci razy 3 bo nalepka jest debilem a w swoim debilnym
          srodowisku jest poważany bo to gość którego stać by przepłacać razy
          3.
          • marcinkowalik1981 Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc 25.08.10, 10:00
            To jeszcze lepiej.. znaczy że marka mocna :)
    • marcinkowalik1981 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyce" 25.08.10, 09:37
      Nie jedna firma mogłaby pozazdrościć genialnego związania się tej marki z
      grupą docelową której chce sprzedać swoje produkty. (i pewnie zazdrości -
      chłopaki ze stopro robią to sami bez żadnej agencji reklamowej - co pewnie
      kogoś boli, mają genialne pomysły. Czy te pomysły są poprawne politycznie - to
      inna kwestia. Oni mówią językiem swoich odbiorców).

Chciałbym aby wypowiadający się w tym artykule tak bronili czystości języka
      polskiego przy własnym kielonku, a godności kobiet, dzieci i policjantów na
      ulicach pod swoim oknem :)
      • Gość: as Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc IP: *.globalconnect.pl 25.08.10, 09:43
        ale przyznasz ze grupa docelowa to zdziecinniałe debilki jeżeli są w
        stanie zapłacić za łacha razy 2 czy 3.
        • gosc_dnia Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc 25.08.10, 10:02
          Jezu Chryste asie zrozum wreszcie, że grupa docelowa to 12latki...
          • Gość: Ogarnijsię.pl Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc IP: 46.113.202.* 30.11.10, 13:27
            właśnie że nie tych ciuchów nie nosza 12latkowie tylko ludzie ktorym ten styl pasuje a co do ceny........za jakosc sie placi bo ich koszulki za 89 sa 100% trwalsze niz te za 30

nie podoba sie......
            PIER-
            DOL
            SIĘ
      • gosc_dnia Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc 25.08.10, 10:04
        Dokładnie tak! Stąd wypowiedź pana z wielkiej ciecinskiej "agencji reklamowej".
    • marcinkowalik1981 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyce" 25.08.10, 09:40
      Swoją drogą ciekawe czy Wyborcza zajęła się swego czasu wlepkami rozklejanymi
      też nielegalnie na całym mieście przez Heyah, 36i6 i innych.

Może po prostu Stopro nie wydaje pieniędzy na reklamę w Wyborcze? :) Bo nie
      musi...
      • Gość: konkretny dobrze, że są takie naklejki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.10, 09:58
        łatwiej i szybciej rozpoznać prymitywa i prostaka
        • Gość: Karol(cia) To jest przejaw homofobii IP: *.chello.pl 25.08.10, 11:19
          Nabijacie się ze Stoprocent, bo to ulubiona firma szczecińskich gejów.
          Każdy gej chodzi w ciuchach 100%!Ściągaj rajty, czas na comming out!
          I jeszcze się nabijacie, że stoimy przy szalecie na bramie portowej.
          To się nazywa homofobia!
        • Gość: Ala Re: dobrze, że są takie naklejki IP: *.chello.pl 25.08.10, 11:24
          Tylko jedno "ale": jakbym zobaczyła taką wlepkę w taksówce, to bym uciekała,
          gdzie pieprz rośnie, o ile by się dało. Taksówkarz, który coś takiego nakleja
          czyli z takim przekazem do klientek wychodzi, to imo na 100% gwałciciel.
          • Gość: tata Re: dobrze, że są takie naklejki IP: *.chello.pl 25.08.10, 11:35
            Gość portalu: Ala napisał(a):

> Tylko jedno "ale": jakbym zobaczyła taką wlepkę w taksówce, to bym
            uciekała,
            > gdzie pieprz rośnie, o ile by się dało. Taksówkarz, który coś
            takiego nakleja
            > czyli z takim przekazem do klientek wychodzi, to imo na 100%
            gwałciciel.

mam nadzieje ze zartujesz, bo jesli pisalas to na powaznie to
            naprawde masz problem ...
            • gosc_dnia Re: dobrze, że są takie naklejki 25.08.10, 11:38
              No raczej żartuje ale złotówa z taką naklejką to raczej nie zaprasza:)
    • mryoungcoach Czyje to opinie ???? 25.08.10, 12:08
      Pozdrawiam redaktorów gazety wyborczej, którzy jak zwykle dali z siebie zrobić "IDIOTÓW" gdyż :

1 Naklejki są z bardzo starej serii i większość osób już o nich zapomniała,(gdzie byliście obrońcy moherowych beretów i te wszystkie amazonki plujące jadem kiedy zostały wprowadzone na rynek) co lepsze naklejki w środowisku młodzieży były odebrane z dystansem i żartem, natomiast u osób wypowiadających się w artykule spowodowały jakiś 'trwały uszczerbek na mózgu'

2 odnośnie wypowiedzi Agencji Oskar Wegner nie należy brać na poważnie wypowiedzi człowieka który pracuje w Agencji o której długo i dawno nie było słychać na szczecińskim rynku reklamy, ska wiem niestety miałem przyjemność obsługiwac większość agencji reklamowych i nie przypominam sobie ŻADNEJ rewolucji reklamowej wymyślonej przez tą firmę że już nie wspomnę o bardzo kulawych działaniach marketingowych wyżej wymienionej firmy, Tak tak Panie Oskarze mieliśmy okazje współpracować nie raz, wiećmam prawo powiedzieć że nie jest Pan Agencją reklamy z której zdaniem trzeba sie liczyć bo nic nie robicie i tu mamy potwierdzenie chcieliście zabłysnąć w mediach no i jet wasze 5 minut, a co do agencji proszę sie wzorować na duzych i tych co coś robią a nie marzą ( EUROTRADE , OPTIMA , NOVA, MBS, VERBALUX, WIGA) wymieniać dalej bo są jeszcze setki przed wami:]

3 Natomiast wypowiedzi Pani z Parti Kobiet nie bede komentował bo jak zwykle nakeci to tylko ją jeszcze bardzie, jedynie zastanowiłbym sie nad tym u ilu jej kolezanek taka naklejka wywołała złość czy możę tylko u tej Pani :]

Pozdrawiam StoproBande
      • Gość: golendzino Re: Czyje to opinie ???? IP: *.chello.pl 25.08.10, 12:50
        Ale po was pojechał! Ja zawsze mówię Stopro rulez i póma też! Tylko Stopro i
        póma! No uszkodzone muzgi macie. Powiedział jasno, od młodzierzy sie łuczcie, to
        chumor skómacie!
    • herfashion 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyce" 25.08.10, 12:27
      Zatrważające jest to, że aby zdobyć zainteresowanie mediów trzeba zrobić coś skandalicznego! Poświęcacie cały artykuł na opisanie takiego zjawiska, natomiast kiedy dzieje się coś ciekawego i o pozytywnym przekazie (np. "Akcja na Zdrowie" w klubie 13 Muz, "Hot Mama Nite Out" - impreza klubowa z okazji Dnia Mamy i wiele innych podobnych inicjatyw) zainteresowanie ze strony prasy jest nikłe, bądź żadne!!! Gdzie tu logika? Może jednak po cichu popieracie takie skandaliki, ponieważ lepiej się sprzedają niż pozytywne wiadomości- czyż nie???
      A Stopro bandzie tylko gratuluję! Świadomość marki, bez względu na to jak jest ona postrzegana, stanowczo wzrosła. Na pewno przysporzy im to wielu nowych klientów...
      • Gość: obserwator stoprocent się z was śmieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.10, 13:53
        od dawna właściciele marki stoprocent trzepią taką kasę że nie jeden z was
        "zaradny" przedsiębiorca może sobie pomarzyć. jedne dresy u nich kosztuje
        kilkaset zł a zobaczcie ilu młodych w nich biega po mieście. to droga marka
        znana w polsce. wasze plucie przed monitorem na i ślinienie się na myszkę
        wprowadza mnie jedynie w pełen dobrego humoru klimat :) pewnie młodzi zrobią wam
        na złość i kupią kilka dresów więcej co odbije się jeszcze bardziej pozytywnie
        na kieszeni właścicieli :)
        • Gość: mm5 Re: stoprocent się z was śmieje IP: *.chello.pl 25.08.10, 14:13
          Obserwator, i to tobie biedaku imponuje, że ktoś "trzepie kasę" na
          byle jakiej odzieży w złym guście reklamując ją w obraźliwy,
          seksistowki sposób? I że są głupki, do których trafia taka reklama?
          O ile rozumiesz co to znaczy seksistowski, choć właściwie zbytnio na
          to nie liczę. Zaświadczam, że się nie ślinię, sprawdziłam w
          lusterku.
        • Gość: jadzia Droga marka?? to marka malych zlodziejaszków IP: *.ac.tuniv.szczecin.pl 25.08.10, 15:18
          Droga marka?? to marka małych złodziejaszków pseudokiboli i tym podobnych typków
          a endorfina to marka dla galerianek i maloletnich cichodajek z klubów. Bez
          przesady.

• ziege77 Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc 25.08.10, 13:58
      po jakiego grzyba wybiorcza robi sensacje z idiotycznych tekstów które śmiesza
      ludzi pokroju pana współwłaściciela ????
      z swej strony proponuje temu geniuszowi trafionych haseł umieszczenie sobie
      napisu na różowej koszulce polo o treści:
      ,,tirli tirli malutki pokarz mi swoje sutki"Winicjusz:)
      • Gość: gość Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc IP: 80.54.88.* 25.08.10, 17:06
        chyba pokaż;/...może słownik ortograficzny?;/
        • ziege77 Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc 26.08.10, 07:32
          nie własnie ma byc pokarz!!!!
    • oszustka1234 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyce" 25.08.10, 17:01
      To że to Szczecin ma znaczenie...bo mieszkańcy tego miasta myślą tylko jak wypić i jak zar****ć. Wystarczy wyjść na miasto, pełno meneli, co drugi obywatel to alkoholik. W galerii pełno cichodajek,podchodzą tylko i :"czy może coś mi kupisz?':/ . A faceci??? Same zboki, tylko o jednym myślą, zresztą panny tak samo:(. SODOMA I GOMORA! DOSŁOWNIE :(

Szkoda że nie ponaklejali swoim pracownicom "dam doopki za talerz zupki", albo "ciągne druta za andruta"
      A może "w doope mnie się zapina, bo jestem koorwą ze Szczecina":D
      • Gość: do oszustki1234 Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc IP: *.szczecin.mm.pl 25.08.10, 23:53
        Słuchaj kretynko. Jak widać nie jesteś ze Szczecina. Teraz znalazłaś
        pretekst aby nam szczecinianom ublizać. Nie trzeba nam tak
        ubliżających wypowiedzi, na jakimkolwiek forum. Jak wogóle można na
        podstawie reklamówek tylko jednej szczecińskiej firmy tak opluwać
        wszystkich szczecinian? A z jakiej ty kulturalnej metropolii
        pochodzisz, bo z twojej nader kulturalnej wypowiedzi wynika, że sama
        jesteś pospolitym chamem, skoro znasz takie słownictwo.
    • oszustka1234 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyce" 25.08.10, 17:04
      i nie skończyłam wątku blada mać:(
      ...ogólnie naklejki fajne, ale trzeba miec trochę kurtury" i nie wywalac
      takich haseł na witrynie sklepowej, trzeba pomysleć że przechodzą tamtędy tez
      i dzieci i starsze osoby;/
      ....no luuuuuuuuuuudzie, trochę kurtury"!
      • Gość: szczecinianka Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc IP: *.microsoft.com 25.08.10, 18:49
        Nie mam 12 lat. Wladciwie to duzo wiecej.
        Nie kupuje ubran Stoprocent/Endorfiny, choc marke dobrze znam.
        Nie jestem galerianka, ani nie naleze do Partii Kobiet.

A jednak uwazam ze te naklejki sa pomyslowe i powinno sie je brac z
        przymruzeniem oka. Niestety nie kazdy tak potrafi. Reszta woli sie
        oburzac. To takie polskie, takie zalosne.

Wszystko jest dla ludzi, a to ze niektorzy nie wiedza jak uzytkowac
        to juz inna kwestia. I raczej w tym nalezaloby sie doszukiwac
        problemu.

Nie obrazalabym tu jakosci/stylu marki Stoprocent bo wszystko jest
        kwestia gustu. Kazdy ma prawo sadzic wedlug siebie i decydowac o tym
        co bedzie kupowal/nosil.

Nie znosze obgadywania ludzi na ulicach za plecami tylko dlatego, ze
        wyrozniaja sie z tlumu. Nie mowie tu konkretnie o zadnej marce. Tak
        ogolnie.

I takie pytanie dla tych, ktorzy uwazaja ze to tandeta/ zla jakosc,
        powiedzcie mi prosze w jakie marki Wy sie ubieracie? Moze ocenimy
        ich jakosc?
        • Gość: mm5 Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc IP: *.chello.pl 25.08.10, 20:43
          Sama musisz być, "szczecinianko" żałosna, skoro obrażanie innych
          kobiet ( w tym szczecinianek) i ciebie też, tak knajackim językiem
          uważasz za pomysłowe. Wybacz, nie bedę się z tobą, lola, licytować
          markami ubrań. Dresy za paręset złotych z założenia są w złym
          guście, jak tu niejedna osoba zauważyła. I chodzenie w nich
          gdziekolwiek indziej niż na trening. Ale problem w tym, że mamy w
          Szczecinie nadreprezentację osób, które uważają inaczej.
          • gosc_dnia Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc 26.08.10, 08:59
            Po ciuchach widać, że ciecin to miasto (s)portowe. :D
          • Gość: szczecinianka mm5 IP: *.microsoft.com 26.08.10, 18:58
            Nie badz smieszny! jakie obrazanie? nie czuje sie obrazona! no niby
            czym? sloganem na naklejce?? bardziej mnie obraza nieudolnosc
            polskiego rzadu w sprawie "obroncow krzyza" niz cos takiego!

I jasne, ze nie bedziesz sie licytowac markami bo pewnie g**no o
            markach wiesz! Chcialabym zobaczyc ten twoj "super" styl skoro tyle
            masz do powiedzenia na temat gustu!

Kazdy ma prawo nosic co chce! Jeszcze nie dociera? Czy ci sie to
            podoba czy nie!

• Gość: mm5 Re: mm5 IP: *.chello.pl 26.08.10, 19:36
              Szczecinianko, pewnie że każdy ma prawo nosić co chce. Nie zawsze
              jednak zostanie pozytywnie za to oceniony, o czym świadczą różnego
              rodzaju rankingi itp. Ale nie powinno się reklamować ciuchów
              obrażjąc innych, dając sygnał, że chamstwo i seksizm, (bo to jednak
              kobiety mają te części ciała, które zostały tu określone jako "cyce")
              jest trendy i cool.
    • nomad66 Te, Winicjusz... 25.08.10, 18:25
      ... zapytam cię jako ojciec kilkunastolatka: a dostałeś już w ryj za
      swoje płaskie insynuacje, gnoju?
      • Gość: kiki nomad66 IP: *.microsoft.com 25.08.10, 18:56
        Uuu, powialo groza. Tatus sie zirytowal!

Idz lepiej wychowuj tego kilkunastolatka a nie zajmujesz sie
        pisaniem zalosnych wypocin w kierunku doroslego faceta!!!

Przy okazji: twoj jezyk nie swieci przykladem tu na forum i daleko
        nie odbiega od tego z naklejek! Lepiej kup synowi kilka. Moze nauczy
        sie chociaz poczucia humoru, skoro jezyk i tak poznal juz od tatusia.
        • nomad66 Re: nomad66 25.08.10, 19:15
          Gość portalu: kiki napisał(a):

> Uuu, powialo groza. Tatus sie zirytowal!

Pomysłami takich bzdetnych firm irytuje się czasem mój pies, a i to
          stanowi dla Winicjuszów uprzejmość.
          Nie tobie, frajerska istoto, oceniać mój język. Mój syn potrafi
          odróżnić dęte pomysły Winicjuszów od godnej zainteresowania materii.
          Fakt, że możesz na forum wybekać swój pogląd, warunkuje tylko twoja
          anonimowość. Po imieniu i nazwisku nie byłbyś/-byłabyś już taka
          odważna. Ale nie o takich dupków jak ty tutaj chodzi, tylko łobuzów
          jak Winicjusz i jemu podobni, np. z Nike, wszczepiający dupne, chore
          i szkodliwe slogany do słownictwa młodych. "Just do it", pożal się
          Boże. Kanalii podsuwającej młodemu chociażby jointa, strzeliłbym w
          ryj aż by ściana oddała.
          Kumasz motyw, czy powtórzyć?
          • gosc_dnia Re: nomad66 26.08.10, 09:04
            Kolejny internetowy chojrak :) Sam powinieneś zapalić jointa. Nie ma to jak
            obnażyć swoją cienką psychikę na forum poprzez wylanie frustracji w kierunku
            innych. Sam sie ze ścianą napierd...j anonimowy słabiaku.
            • exman Re: nomad66 26.08.10, 10:38
              Poczytaj sobie swoje własne wpisy ty gwiazdo_dnia a potem dopiero
              dawaj rady innym, bo na razie to tobie sporo tu i tam brakuje.
              • Gość: gość Re: nomad66 IP: *.chello.pl 26.08.10, 10:59
                A to do kogo było, exman? Do nomad66? To chyba facet. No cóż, facet
                może być gwiazdą.
                • gosc_dnia Re: nomad66 26.08.10, 11:24
                  To było do mnie... ale ja też jestem facet i na pewno mi czegoś brakuje to tu,
                  to tam. Tak ponadprzeciętni i jakże skromni już mają:)
                  A takie exmany muszą doładowywać swoje ego na forum komentując bezlitośnie
                  głupie artykuły na GW...
          • Gość: kiki Re: nomad66 IP: *.microsoft.com 26.08.10, 19:03
            Zamowie u Viniego naklejke z napisem "Frajer nie ojciec" i wysle pod
            twoj adres! Powinienes sobie na czolo na kleic debilu!

• Gość: exgej Re: nomad66 IP: *.chello.pl 27.08.10, 09:06
        a ty chcesz dostać w ryj ped.le? (dobry text na wlepę)
      • Gość: komisaz Re: Te, Winicjusz... IP: *.police.vectranet.pl 27.08.10, 18:31
        Jebac Policje !!!!!
    • Gość: gosia nie chamstwu! IP: *.mtnet.eu 25.08.10, 23:38
      "dziś pokaż cyce", jutro: "pokaż ch.a"... teksty chore, prymitywne, debilne,
      promujące chamstwo. rozumiem oburzenie normalnych w tej sprawie.
      zed1, jest coś takiego, jak etyka w biznesie i reklamie. ba! również w życiu.
      ale niektórym jej po prostu brak. i myślę, że nawet, jeśli ciebie ten temat nie
      rusza, to są jeszcze tacy na tym świecie, którym zależy na normalności w
      reklamie, środkach masowego przekazu i na ulicy. daj im szansę się wypowiedzieć.
    • Gość: anty-ZED-bredzik 9 lat mieszkania nie w swoim - szczyt chamstwa IP: *.szczecin.mm.pl 26.08.10, 01:17
      O szczyt chamstwa to zapytaj Szefuncia, który 9 lat na krzywy ryj zajmował 148 metrów mieszkania miasta...

Spytaj się, ile zaoszczędził i czy za to da się pół willi wybudować...
      • zed.1 Re: 9 lat mieszkania nie w swoim - szczyt chamstw 26.08.10, 14:00
        to smutne jakim tlokiem jestes. jakby byl temat o rozwoju fiolkow tez
        bys napisal cos o krzystku.

na to, ze jestes debilem nie ma niestety rady.
    • easz a tam, a dlaczego tylko kobiecy adresat..? 26.08.10, 08:04

Dlaczego wszyscy widzą tu tylko adresatki tego badziewia? Ja jak mam kiepski dzień, to też pytam znanych mi przystojniaków - ruchasz się czy trzeba z tobą chodzić?
      Reszta pasi toże. No, cycki może nie za bardzo, ale niektóre/niektórzy i u chłopów lubią cycki 70 FF, są w końcu różne zboczenia;)
      • gosc_dnia Re: a tam, a dlaczego tylko kobiecy adresat..? 26.08.10, 09:07
        Bo to są mohery, niezwykle łatwe do sprowokowania. To jest ciecin. Po tym forum
        widać, że nawet ci psudo liberlani, lewicowi i w ogole cool wyluzowani nagle
        staja sie rydzykowym plemieniem jesli ktos osmieli sie wyjsc prezd szereg i nie
        wazne czy chamstwem czy otwarciem knajpy w Berlinie czy czymkolwiek. Uwielbiam to:)
        • Gość: mm5 Re: a tam, a dlaczego tylko kobiecy adresat..? IP: *.chello.pl 26.08.10, 10:30
          A skąd my wiemy, gościu dnia, że ty nie jesteś słabiakiem? Też
          jesteś tu anonimowy. Ja się mogę podpisać, no problem, nie raz tak
          zresztą robiłam. Nie mam nic wspónego z moherem. Jestem feministką i
          takie chamskie teksty, czy do kobiet czy nawet (choś kulturowo to
          nie tak się kojarzy) do homoseksualistów, którzy jak ktoś słusznie
          zauważył) nie mają "cyców" a rajty noszą najwyżej na pokazach DQ i
          to nie wszyscy, rażą mnie i tyle. A zachwycanie się anonimowe
          jakichś prostaków taką "pomysłową" reklamą firmy kreującej wizerunek
          Szczecina jako miasta dresów, mnie nie zachwyca. A podpieranie się
          Golemą...słabe właśnie.
          • gosc_dnia Re: a tam, a dlaczego tylko kobiecy adresat..? 26.08.10, 11:20
            @up No właśnie o tym mówię:)
            Ja mam wszystko centralnie w d...e i nie mam moralnych zahamowań, wszystko
            zależy od humoru. Po prostu atmosfera tego forum oraz ciśnienie niektórych osób
            sprawia mi niesamowitą frajdę (właśnie sobie uzmysłowiłem, że jestem zwykłym
            trollem i obiecuję poprawę:)
            Ludzie to tylko nalepki dla młodzieży! Nie dla was, nie dla feministek,
            policjantów czy urzędasów ciecińskich, którzy zamiast pracować to siedzą na tym
            forum cały dzień i zajmują się głupotami.
            A VAT rośnie...
          • easz Re: a tam, a dlaczego tylko kobiecy adresat..? 26.08.10, 23:12
            Gość portalu: mm5 napisał(a):

> A skąd my wiemy, gościu dnia, że ty nie jesteś słabiakiem? Też
            > jesteś tu anonimowy. Ja się mogę podpisać, no problem, nie raz tak
            > zresztą robiłam. Nie mam nic wspónego z moherem. Jestem feministką
            i
            > takie chamskie teksty, czy do kobiet czy nawet (choś kulturowo to
            > nie tak się kojarzy) do homoseksualistów, którzy jak ktoś słusznie
            > zauważył) nie mają "cyców" a rajty noszą najwyżej na pokazach DQ i
            > to nie wszyscy, rażą mnie i tyle. A zachwycanie się anonimowe
            > jakichś prostaków taką "pomysłową" reklamą firmy kreującej
            wizerunek

Też jestem feministką.
            Reklama, czy co to tam jest - jest kijowa, zresztą uświadczyć
            niekijowej i bez seksistowkich podtekstów, to jak gwiazdka z nieba.

Powiem tylko jedno - dotychczasowe metody średnio się sprawdzały?
            Poszukać nowych, dodatkowych. Np. jak ja wyżej;)
            Nikt nie lubi czuć się mięchem, towarem, świnią, świniną, krzesłem.
            Mężczyna też nie. Niech wreszcie i mężczyźni się ogarną w temacie,
            popatrzą na siebie z boku jak na człowieka, ludzi i może wtedy
            zobaczą też człowieka w kobiecie?

Jak nie, to się znów poszuka metody, kolejnej i kolejnej;)
        • duha Replika dla gościa dnia 27.08.10, 13:53
          Rozumiem, iz tylko w CIECINIE chamstwo nazywa się chamstwem. W
          wielkim świecie "goscia dnia" to zapewne awangarda, nowatorstwo i
          takie tam...
          Żałosne, co piszesz gościu.
    • buazen 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyce" 26.08.10, 09:10
      Co w tych naklejkach bulwersuje?? "chamski i prosty język"
      czy "seksistowskie, obrażające kobiety treści". Bo już się
      pogubiłem. Język jest na pewno polski. I to najważniejsze. Żadne
      tam "bezendu" i tym podobne wynalazki. A treści? No cóż - zaglądając
      na główną stronę Gazety Wyborczej można natknać się na linki
      zatytułowane: "Paris H. bez majtek - zdjęcia!!!", "Która polska
      aktorka ma najładniejsze piersi - głosuj!". Przekaz jest
      jasny: "ściagaj raty, pokaż cyce". I jakoś nikt nie robi burzy z
      tego powodu.

Te naklejki to humor i w takiej kategorii należałoby je rozpatrywać.
      • Gość: RPR Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc IP: *.globalconnect.pl 26.08.10, 11:31
        To ja mam następny TEMAT dla Autora artykułu - Coś – co wnosi trochę więcej, jak nalepki firmy 100%

www.youtube.com/watch?v=qcw9k2FP980

Główny sponsor: REEBOK Poland S.A.
        Kanał TV: MTV Network Polska

Ciekaw jestem - czy GW odważy się poruszyć ten temat...

Jak na mój gust – lokalny oddział GW dość odważnie szkaluje lokalną firmę 100%... Ciekaw jestem – czym podpadła ekipa stopro lokalnemu oddziałowi? Ale mam propozycję i skoro poruszyliście temat szkodliwości naklejek w życiu społecznym to z przyjemnością zobaczyłbym WASZĄ reakcję na przykład powyżej…

Dacie radę, czy porywacie się tylko na lokalne firmy??

Pozdrowienia dla redakcji GW Szczecin
        • Gość: szczecinianin świnie gorące IP: 188.33.142.* 26.08.10, 14:23
          kolo co zapodał linka do kreskówek - dzięks wielki!

pozostałe historyjki też mega wyebane

A do szanownych pań feministek pytanko, yakoż do filolożek polskich, znawców
          rodzimej piosenki

Co miał na myśli artysta Liroy, artykułując słowa utworu "Impreza"

Imprezy u znajomych wzmocnią twoje siły
          Różne wibracje, style, jesteśmy jak krokodyle
          Z O'Nealem na imprezie podziwiamy piękne panie
          Wiesz, mam wielką ochotę na nie
          Misie, Dominik, dupeczki w kolorze Afryki
          Słyszę w głośnikach niezłe triki
          Ja małpka Fiki-Miki tańczę na parkiecie
          Słyszę Styczeń, luty, marzec, kwiecień
          Raj, tak, czuję się naj, kiedy jestem tu
          Wtedy mam ochotę na scoobie doobie doo
          Impreza jakich mało, przełomowa 2000
          Wokoło mnie muza, browar i świnie gorące*
          Ciśnienie rosnące, nigdy malejące
          Zimne drinki, mocno rozweselające
          Tak, jak ja kocham te klimaty...

* zaręczam, że nie chodzi o kotlety schabowe w panierce
          • Gość: RPR Re: świnie gorące IP: 62.69.244.* 26.08.10, 15:13
            Tu warto wyjaśnić Paniom feministkom, że w Szczecinie na dziewczyny mówię się laski, szmulki itd a w dolnej części Polski mówią świnki..
            Taki slang...
            • Gość: twarda wazelina Przy okazji IP: *.chello.pl 26.08.10, 19:14
              Chciałbym się zapytać, czy ta firma 100% i ten włąściciel robi jakiekolwiek
              zlecenia dla miasta, urzędu miejskiego, jego wydziałów marketyngu i reklamy i
              promocji, podobnie dla marszałkowskiego, bo z emocji niejakiego ZADa wygląda na
              to, że jest wku...e wypasiony ten układ i pasuje do fyfka i jego pracowników
    • Gość: pub Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 00:18
      licity?
    • Gość: IP to IP Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 06:59
      Kiedyś ulica usiłowała równać z normalnymi....
      Społeczeństwo sięga dna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka