zed.1 25.08.10, 07:29 i co z tego tak wlasciwie? niech sobie robia co chca, nie podoba sie to przeciez nie musicie kupowac. gazeta zajelaby sie powazniejszymi sprawami bo takie teksty sa rownie malo ciekawe jak i takie reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as wym. sprawiedliwości zachęcił do tego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.10, 08:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: wym. sprawiedliwości zachęcił do tego IP: *.ip.netia.com.pl 25.08.10, 13:36 Czy to przypadek, że firma jest ze Szczecina? Tak się zastanawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 3 slowa na temat reklamy. 26.08.10, 01:14 reklama to nie jest cos skierowane do KAZDEGO, tylko do konkretnego odbiorcy. to jest skierowane do odbiorcy tolerujacego takie teksty i reagujacego na nie pozytywnie. przekaz dla konretnego odbiorcy. innych to bedzie szokowac. nie do redaktora gazety czy do wiekszosci czytelnikow. oburzanie sie tym, ze nie rozumie sie czegos co jest skierowane do kogos innego to nieporozumienie. czy ja sie moge oburzac, ze sa reklamowane pieluchy czy inne srodki czystosci, jak te reklamy nie sa skierowane do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piekny lolo Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc IP: 213.155.168.* 25.08.10, 08:07 już widzę zaproponowane przez Panią z lewiatana hasła dla firm produkujących odzież dla skejtów: "Dobra jakość, świetna cena." lub "Trafiamy w gusta naszych beneficjentów". heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nologo Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc IP: *.szczecin.mm.pl 25.08.10, 11:34 a ja proponuje frajerom ze stoprocent takie hasło: walisz konia czy kozę? Odpowiednie do grupy docelowej, na jej poziomie percepcji i komunikacji. Sprzedaż na pewno wzrośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
haritka winiemu opary wypaliły juz mozg 25.08.10, 08:08 ktoś to leje swoja dziewczynę nie może pisać innych sloganów a to ze dziewczyna się z tego śmieje to tez prawda, bo od lat dla kasy znosi upokorzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
duha Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc 25.08.10, 08:09 Niech sobie robią co chcą ? Zastanowiłeś się, jaka będzie reakcja młodych ludzi, do których ta reklama jest skierowana? Czy nastoletni odbiorcy tej " wątpliwej" reklamy są wystarczająco dojrzali, aby odebrać ją w sposób, na jaki rzeczywiście zasługuje? Dla rodzica wychowującego nastoletnie dziecko jest to bardzo niepokojące. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_dnia Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc 25.08.10, 08:12 Duha wracaj do PGRa! Te śmieszne naklejki są i były 10 lat temu, całe pokolenie wyrosło w tym czasie i co? Pewnie zaraz usłyszę, że wzrósł odsetek gwałtów:) Odpowiedz Link Zgłoś
duha Do gościa dnia - replika 25.08.10, 08:21 gosc_dnia napisał: > Duha wracaj do PGRa! Te śmieszne naklejki są i były 10 lat temu, całe pokolenie > wyrosło w tym czasie i co? Pewnie zaraz usłyszę, że wzrósł odsetek gwałtów:) Śmieszne ??? Każdego smieszy coś innego. Odsetek gwałtów pewnie nie wzrósł, ale poziom chamstwa i przyzwolenia na chamstwo- gościu dnia - z pewnością . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Do gościa dnia - replika IP: *.globalconnect.pl 25.08.10, 08:40 po co dyskutować z chamem.Kiedyś jak siwiec całował ziemię kaliską to był skandal dzisiaj przy palikocie on nie poraża.Chamstwo będzie coraz większe bo salon to aprobuje on wyznacza standardy a kazdy chce mieć utopię że w nim jest i nie zostać w tyle. Salon wyznacza z kogo nalezy się śmiać i gdzie są granice.Byle nas demony patroityzmu nie dopadły Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_dnia Re: Do gościa dnia - replika 25.08.10, 08:52 Najlepiej jest się odnaleźć gdzieś po środku chyba? Skrajne chamstwo atakuje nas w tym mieście prawie codziennie wystarczy się przejść Śląską czy Mazurską etc. Udawanie, że teksty, które dzieciaki sprzedają sobie na lekcjach od przynajmniej 20 lat (bo tyle lat temu byłem w szkole i te same teksty leciały pomimo, że patologii nie było więcej jak 5%) jest czymś nowym, bo nagle ktoś to wydrukował i na tym zarobi jest jak obrona krzyża przed księdzem. Co do salonów, same się ośmieszać potrafią najlepiej, wystarczy włączyć radio, tv, Internet... Odpowiedz Link Zgłoś
xes_szcz zakaz zakazywania 25.08.10, 10:22 Osobiście też mi się to nie podoba, aczkolwiek sprowadzi się do tego, że nie kupię od nich produktu, który mi się nie podoba. Generalnie, po stronie rodziców leży odpowiedzialność za przekazanie pociechom systemu wartości. W Polsce przyjęło się, że jeśli mi się coś nie podoba, to powinno być to zabronione - dla wszystkich. Nie brzmi to głupio? Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: zakaz zakazywania 25.08.10, 10:29 Tu chyba raczej chodzi o dobry smak i kulturę, której brakuje tym pożalsięboże hasłom. Poza tym, jeśli sa skierowane do targetu w wieku 12 lat, to co robią u nich w ofercie rozmiary XXXL ? Takie poczucie humoru ? No i last but not least, skoro do takiego targetu to kierują to niech wlepiają to w swoich bramach i na torach skate'wych. Chociażą akurat myślę, że prawdziwi skate leją na nich ciepłym moczem. Odpowiedz Link Zgłoś
xes_szcz Re: zakaz zakazywania 25.08.10, 13:07 Tez mi sie tak wydaje (ad. ostatniego zdania). Co do rozmiarówki XXXL to może taki ukłon w stronę amerykańskich 12-latków. Generalnie nalepianie tych naklejek jest dla mnie równe pisaniu markerem na ścianach haseł typu "Józek to ...". Natomiast nie jestem za tym, żeby zabraniać sprzedaży markerów bo ludzie piszą nimi brzydkie rzeczy. Teksty na naklejkach są "niesmaczne", aczkolwiek gorsze rzeczy się słyszy na ulicach. Ignorowanie ich jest wystarczająca karą. Jeśli będzie ich za dużo, to już będzie wandalizm (obojętnie o jakiej treści one będą). Podniecać się nimi mogą 12-latkowie, albo osoby mentalnie nie odbiegające jeszcze od tego wieku, mimo iż parę wiosen więcej na karku już jest. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_dnia Re: zakaz zakazywania 26.08.10, 08:34 Ehh, taka moda na za duże ciuchy, poza tym zdziwilibyście się ile teraz jest 12latków właśnie w rozmiarze xxxxL, niestety. Ale komu ja to mówię? Widać, ze poza forum w Internecie to tylko czarną dupę (vel ciecin) widzieliście:) Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_dnia 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyce" 25.08.10, 08:10 Banda debili!! buahaha darmowa reklama na taxach, w Wybiórczej, nawet pewnie w USA i to jest nieopłacalne? Współpracowaliśmy x lat temu i wtedy ta firma to były tylko pożal się boże łachmany, dzisiaj są to już całkiem gatunkowe ciuchy. Firma rośnie i ma się dobrze. To takie pedalskie agencje jak Wegner, które przejmują po poprzednikach (też znam z autopsji) klientów i ciągną dalej bez pomysłu durne kampanie powinny się wstydzić. Ten artykuł to jak "wojna z narkotykami" dzięki temu wszystkie dzieciaki wiedzą i mają dostęp, tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Dla POkolenia wytnij wklej reklama jak znalazł IP: *.globalconnect.pl 25.08.10, 08:33 Prosty przekaz Skoro idolem pokolenia jest wojewódzki to firmy sie dostosowują. PATRIOTYZM WEDŁUG MARII PESZEK jwp, 15 sierpnia, 2010 - 17:46 patriotyzpeszekPOZiemkiewiczBlog Dzięki artykułowi Ziemkiewicza w sobotniej Rzepie, miałem okazję poznać czym jest prawdziwy, nowoczesny patriotyzm, w rozumieniu, jak to pięknie określił Ziemkiewicz, "szansonistki Marii Peszek". "Gdyby moja ojczyzna popadła w jakieś tarapaty, myślę tu o sytuacji zbrojnej, to ja natychmiast zostaję dezerterem. Nie zostaję sanitariuszką, nie schodzę do kanału, Pierwsza rzecz, jaką robię. to spie...m po prostu." Maria Peszek. A ja na to: Primo - to spie...j tak po prostu, Secundo - rodzynek językowy - "myślę tu o sytuacji zbrojnej", istny MIŚ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .;. Re: Dla POkolenia wytnij wklej reklama jak znalaz IP: *.ip.netia.com.pl 25.08.10, 13:40 Zanim Twój guru Ziemkiewicz weźmie się za nauczanie patriotyzmu, niech sam nauczy się kultury osobistej. O ile tego można się (jeszcze) nauczyć. Koniec końców okazałoby się że Peszkówna jest porządniejszym człowiekiem niż ten bigot, który ją atakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
duha Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc 25.08.10, 08:33 O wiedzę, że "gość dnia" osobiście zaangażowany w sprawę. Autorowi tych "śmiesznych haseł" gratuluję " polotu". Szkoda tylko, że sięga niewiele ponad poziom bruku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc IP: *.globalconnect.pl 25.08.10, 08:45 a tu sie mylisz autor tym dociera do mas i to wyczuł że chamstwo popłaca. Kiedyś takie hasła to był bruk , dzisiaj to jest standard jesteśmy coraz nowocześniejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_dnia Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc 25.08.10, 08:56 Autorem tych tekstów jest całe pokolenie teraz już 30latków... Ciebie nie śmieszą, mnie raczej też ale dzieciaki mają radochę i dla takiej naklejki kupią bluzę za 250PLN wartą 60... i o to chodzi! Sednem sprawy jest reklama chamstwa w GW a nie samo chamstwo:) A reklama w GW kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żak Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc IP: *.chello.pl 25.08.10, 08:33 Akurat Winie jest przedsiębiorcą pełną gębą.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc IP: *.chello.pl 25.08.10, 08:41 Znów kryptoreklama Kornackiej- byłej przewodniczącej. Nie można aktualnej zapytać? Taki z Kornackiej przedsiębiorca jak ze mnie dyby skoro za kasę z Urzędu Pracy organizuje szkolenia. Czy wszyscy pozostali kandydaci w wyborach bedą mieli takie same szanse u szczecińskiej Wyborczej? Już widać, że nie. Obejście ustawy jak nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. Nie płaczemy po Geremku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.10, 11:05 Nie jestem zwolennikiem produktów tej firmy (dla mnie to zwykły fajans...) ale Redaktor najwyraźniej ostatnie kilka lat spędził na wygnaniu.Takie naklejki widuje się od kilku lat.Może "ałtor" opisałby związki GW z producentem i dystrybutorem koszulek z napisem "Nie płakałem po papieżu"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm5 Re: Nie płaczemy po Geremku IP: *.chello.pl 25.08.10, 13:02 A ja jak każdy miałam prawo nie płakać po papieżu i akurat takie koszulki nikogo nie obrażają. A koszulki z pytaniem "czy się ruchasz czy trzeba z tobą chodzić" obrażają kobiety czy ktoś lubi Partię Kobiet czy nie.Skoro nadal funkcjonują w przestrzeni publicznej to drugorzędna kwestia kiedy je wyprodukowano. I mało mnie obchodzą związki GW z producentem koszulek z hasłami promującymi tolerancję dla innych poglądów, bardziej mnie niepokoją ewentualne związki jej lokalnego dodatku z panem z Opus Dei czy też z panem co to Opus Dei robi prezenty z miejskiego majątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. Re: Nie płaczemy po Geremku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.10, 13:23 Oczywiście,że miałaś prawo nie płakać po papieżu.Podobnie,jak i każdy ma prawo spytać wprost o podejście kobiety do seksu...Dziwi mnie,że nie zauważasz,iż obydwa rodzaje koszulek prezentują podobny poziom...W moim poście chodziło o hipokryzję gazety której naczelnym jest Żyd...Bez pozdrowień i bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_dnia Re: Nie płaczemy po Geremku 26.08.10, 08:36 W tym zdaniu nie ma nic o kobietach! To jak je obraża? A skąd wiesz, że to nie jest hasło do pedałów? I to pedałów obraża? Np księdza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golendzino Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc IP: *.chello.pl 25.08.10, 08:54 Joł ziomy. Ja bym chciał jeszcze rzeby takie dali "Hołota hołocie", ale zwał by był na dzielnicy!Albo inne tez fajne. Ta z cycami, to zonie, sorry dziewczynie dalem zamiast kfiatka i mielismy polefke i wino też dałem, a co pan jestem. "Wini sie slini" tez ok. W centrum kroilismy to mam teraz takie fajne ciuhy tylko 100% i Adibas sie rozumie. Siema pozdrawiam ludzi ze śrudmiescia i stolczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc 25.08.10, 09:21 Jak ten Winicjusz jest taki odjechany to niech sobie nosi na ulicy te swoje ciszki z tymi nadrukami a na czole strzeli sobie te wlepki. Będzie cool. Madafaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielkie mi halo Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc IP: *.microsoft.com 25.08.10, 09:30 Dajcie spokoj! te naklejki maja juz od dawna i nagle jakies "halo" sie zrobilo z tego powodu. Sa fajne, pomyslowe, a co z tego ze takie slogany? w grupie docelowej do ktorej sa skierowane odbierane sa pozytywnie i z przymruzeniem oka. Biznes to biznes. A to ze jakas tam pani sie oburza to kogo to obchodzi? brak jej zapewne dystansu do samej siebie. No i pewnie nikt juz do niej nie powie "sciaha rajty!" czy moze "rozbierz sie kochanie, pouprawiamy seks" ;) Vini wie co robi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc IP: *.globalconnect.pl 25.08.10, 09:40 Vini wie co robi ale jego klienci to idioci by przepłacać za towar razy 3 bo jest naklejka.To totalne zdziecinnienie.Dla mnie gość który płaci razy 3 bo nalepka jest debilem a w swoim debilnym srodowisku jest poważany bo to gość którego stać by przepłacać razy 3. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinkowalik1981 Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc 25.08.10, 10:00 To jeszcze lepiej.. znaczy że marka mocna :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcinkowalik1981 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyce" 25.08.10, 09:37 Nie jedna firma mogłaby pozazdrościć genialnego związania się tej marki z grupą docelową której chce sprzedać swoje produkty. (i pewnie zazdrości - chłopaki ze stopro robią to sami bez żadnej agencji reklamowej - co pewnie kogoś boli, mają genialne pomysły. Czy te pomysły są poprawne politycznie - to inna kwestia. Oni mówią językiem swoich odbiorców). Chciałbym aby wypowiadający się w tym artykule tak bronili czystości języka polskiego przy własnym kielonku, a godności kobiet, dzieci i policjantów na ulicach pod swoim oknem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc IP: *.globalconnect.pl 25.08.10, 09:43 ale przyznasz ze grupa docelowa to zdziecinniałe debilki jeżeli są w stanie zapłacić za łacha razy 2 czy 3. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_dnia Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc 25.08.10, 10:02 Jezu Chryste asie zrozum wreszcie, że grupa docelowa to 12latki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ogarnijsię.pl Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc IP: 46.113.202.* 30.11.10, 13:27 właśnie że nie tych ciuchów nie nosza 12latkowie tylko ludzie ktorym ten styl pasuje a co do ceny........za jakosc sie placi bo ich koszulki za 89 sa 100% trwalsze niz te za 30 nie podoba sie...... PIER- DOL SIĘ Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_dnia Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc 25.08.10, 10:04 Dokładnie tak! Stąd wypowiedź pana z wielkiej ciecinskiej "agencji reklamowej". Odpowiedz Link Zgłoś
marcinkowalik1981 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyce" 25.08.10, 09:40 Swoją drogą ciekawe czy Wyborcza zajęła się swego czasu wlepkami rozklejanymi też nielegalnie na całym mieście przez Heyah, 36i6 i innych. Może po prostu Stopro nie wydaje pieniędzy na reklamę w Wyborcze? :) Bo nie musi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkretny dobrze, że są takie naklejki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.10, 09:58 łatwiej i szybciej rozpoznać prymitywa i prostaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol(cia) To jest przejaw homofobii IP: *.chello.pl 25.08.10, 11:19 Nabijacie się ze Stoprocent, bo to ulubiona firma szczecińskich gejów. Każdy gej chodzi w ciuchach 100%!Ściągaj rajty, czas na comming out! I jeszcze się nabijacie, że stoimy przy szalecie na bramie portowej. To się nazywa homofobia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: dobrze, że są takie naklejki IP: *.chello.pl 25.08.10, 11:24 Tylko jedno "ale": jakbym zobaczyła taką wlepkę w taksówce, to bym uciekała, gdzie pieprz rośnie, o ile by się dało. Taksówkarz, który coś takiego nakleja czyli z takim przekazem do klientek wychodzi, to imo na 100% gwałciciel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: dobrze, że są takie naklejki IP: *.chello.pl 25.08.10, 11:35 Gość portalu: Ala napisał(a): > Tylko jedno "ale": jakbym zobaczyła taką wlepkę w taksówce, to bym uciekała, > gdzie pieprz rośnie, o ile by się dało. Taksówkarz, który coś takiego nakleja > czyli z takim przekazem do klientek wychodzi, to imo na 100% gwałciciel. mam nadzieje ze zartujesz, bo jesli pisalas to na powaznie to naprawde masz problem ... Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_dnia Re: dobrze, że są takie naklejki 25.08.10, 11:38 No raczej żartuje ale złotówa z taką naklejką to raczej nie zaprasza:) Odpowiedz Link Zgłoś
mryoungcoach Czyje to opinie ???? 25.08.10, 12:08 Pozdrawiam redaktorów gazety wyborczej, którzy jak zwykle dali z siebie zrobić "IDIOTÓW" gdyż : 1 Naklejki są z bardzo starej serii i większość osób już o nich zapomniała,(gdzie byliście obrońcy moherowych beretów i te wszystkie amazonki plujące jadem kiedy zostały wprowadzone na rynek) co lepsze naklejki w środowisku młodzieży były odebrane z dystansem i żartem, natomiast u osób wypowiadających się w artykule spowodowały jakiś 'trwały uszczerbek na mózgu' 2 odnośnie wypowiedzi Agencji Oskar Wegner nie należy brać na poważnie wypowiedzi człowieka który pracuje w Agencji o której długo i dawno nie było słychać na szczecińskim rynku reklamy, ska wiem niestety miałem przyjemność obsługiwac większość agencji reklamowych i nie przypominam sobie ŻADNEJ rewolucji reklamowej wymyślonej przez tą firmę że już nie wspomnę o bardzo kulawych działaniach marketingowych wyżej wymienionej firmy, Tak tak Panie Oskarze mieliśmy okazje współpracować nie raz, wiećmam prawo powiedzieć że nie jest Pan Agencją reklamy z której zdaniem trzeba sie liczyć bo nic nie robicie i tu mamy potwierdzenie chcieliście zabłysnąć w mediach no i jet wasze 5 minut, a co do agencji proszę sie wzorować na duzych i tych co coś robią a nie marzą ( EUROTRADE , OPTIMA , NOVA, MBS, VERBALUX, WIGA) wymieniać dalej bo są jeszcze setki przed wami:] 3 Natomiast wypowiedzi Pani z Parti Kobiet nie bede komentował bo jak zwykle nakeci to tylko ją jeszcze bardzie, jedynie zastanowiłbym sie nad tym u ilu jej kolezanek taka naklejka wywołała złość czy możę tylko u tej Pani :] Pozdrawiam StoproBande Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golendzino Re: Czyje to opinie ???? IP: *.chello.pl 25.08.10, 12:50 Ale po was pojechał! Ja zawsze mówię Stopro rulez i póma też! Tylko Stopro i póma! No uszkodzone muzgi macie. Powiedział jasno, od młodzierzy sie łuczcie, to chumor skómacie! Odpowiedz Link Zgłoś
herfashion 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyce" 25.08.10, 12:27 Zatrważające jest to, że aby zdobyć zainteresowanie mediów trzeba zrobić coś skandalicznego! Poświęcacie cały artykuł na opisanie takiego zjawiska, natomiast kiedy dzieje się coś ciekawego i o pozytywnym przekazie (np. "Akcja na Zdrowie" w klubie 13 Muz, "Hot Mama Nite Out" - impreza klubowa z okazji Dnia Mamy i wiele innych podobnych inicjatyw) zainteresowanie ze strony prasy jest nikłe, bądź żadne!!! Gdzie tu logika? Może jednak po cichu popieracie takie skandaliki, ponieważ lepiej się sprzedają niż pozytywne wiadomości- czyż nie??? A Stopro bandzie tylko gratuluję! Świadomość marki, bez względu na to jak jest ona postrzegana, stanowczo wzrosła. Na pewno przysporzy im to wielu nowych klientów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator stoprocent się z was śmieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.10, 13:53 od dawna właściciele marki stoprocent trzepią taką kasę że nie jeden z was "zaradny" przedsiębiorca może sobie pomarzyć. jedne dresy u nich kosztuje kilkaset zł a zobaczcie ilu młodych w nich biega po mieście. to droga marka znana w polsce. wasze plucie przed monitorem na i ślinienie się na myszkę wprowadza mnie jedynie w pełen dobrego humoru klimat :) pewnie młodzi zrobią wam na złość i kupią kilka dresów więcej co odbije się jeszcze bardziej pozytywnie na kieszeni właścicieli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm5 Re: stoprocent się z was śmieje IP: *.chello.pl 25.08.10, 14:13 Obserwator, i to tobie biedaku imponuje, że ktoś "trzepie kasę" na byle jakiej odzieży w złym guście reklamując ją w obraźliwy, seksistowki sposób? I że są głupki, do których trafia taka reklama? O ile rozumiesz co to znaczy seksistowski, choć właściwie zbytnio na to nie liczę. Zaświadczam, że się nie ślinię, sprawdziłam w lusterku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Droga marka?? to marka malych zlodziejaszków IP: *.ac.tuniv.szczecin.pl 25.08.10, 15:18 Droga marka?? to marka małych złodziejaszków pseudokiboli i tym podobnych typków a endorfina to marka dla galerianek i maloletnich cichodajek z klubów. Bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
ziege77 Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc 25.08.10, 13:58 po jakiego grzyba wybiorcza robi sensacje z idiotycznych tekstów które śmiesza ludzi pokroju pana współwłaściciela ???? z swej strony proponuje temu geniuszowi trafionych haseł umieszczenie sobie napisu na różowej koszulce polo o treści: ,,tirli tirli malutki pokarz mi swoje sutki"Winicjusz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc IP: 80.54.88.* 25.08.10, 17:06 chyba pokaż;/...może słownik ortograficzny?;/ Odpowiedz Link Zgłoś
ziege77 Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc 26.08.10, 07:32 nie własnie ma byc pokarz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oszustka1234 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyce" 25.08.10, 17:01 To że to Szczecin ma znaczenie...bo mieszkańcy tego miasta myślą tylko jak wypić i jak zar****ć. Wystarczy wyjść na miasto, pełno meneli, co drugi obywatel to alkoholik. W galerii pełno cichodajek,podchodzą tylko i :"czy może coś mi kupisz?':/ . A faceci??? Same zboki, tylko o jednym myślą, zresztą panny tak samo:(. SODOMA I GOMORA! DOSŁOWNIE :( Szkoda że nie ponaklejali swoim pracownicom "dam doopki za talerz zupki", albo "ciągne druta za andruta" A może "w doope mnie się zapina, bo jestem koorwą ze Szczecina":D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do oszustki1234 Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc IP: *.szczecin.mm.pl 25.08.10, 23:53 Słuchaj kretynko. Jak widać nie jesteś ze Szczecina. Teraz znalazłaś pretekst aby nam szczecinianom ublizać. Nie trzeba nam tak ubliżających wypowiedzi, na jakimkolwiek forum. Jak wogóle można na podstawie reklamówek tylko jednej szczecińskiej firmy tak opluwać wszystkich szczecinian? A z jakiej ty kulturalnej metropolii pochodzisz, bo z twojej nader kulturalnej wypowiedzi wynika, że sama jesteś pospolitym chamem, skoro znasz takie słownictwo. Odpowiedz Link Zgłoś
oszustka1234 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyce" 25.08.10, 17:04 i nie skończyłam wątku blada mać:( ...ogólnie naklejki fajne, ale trzeba miec trochę kurtury" i nie wywalac takich haseł na witrynie sklepowej, trzeba pomysleć że przechodzą tamtędy tez i dzieci i starsze osoby;/ ....no luuuuuuuuuuudzie, trochę kurtury"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecinianka Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc IP: *.microsoft.com 25.08.10, 18:49 Nie mam 12 lat. Wladciwie to duzo wiecej. Nie kupuje ubran Stoprocent/Endorfiny, choc marke dobrze znam. Nie jestem galerianka, ani nie naleze do Partii Kobiet. A jednak uwazam ze te naklejki sa pomyslowe i powinno sie je brac z przymruzeniem oka. Niestety nie kazdy tak potrafi. Reszta woli sie oburzac. To takie polskie, takie zalosne. Wszystko jest dla ludzi, a to ze niektorzy nie wiedza jak uzytkowac to juz inna kwestia. I raczej w tym nalezaloby sie doszukiwac problemu. Nie obrazalabym tu jakosci/stylu marki Stoprocent bo wszystko jest kwestia gustu. Kazdy ma prawo sadzic wedlug siebie i decydowac o tym co bedzie kupowal/nosil. Nie znosze obgadywania ludzi na ulicach za plecami tylko dlatego, ze wyrozniaja sie z tlumu. Nie mowie tu konkretnie o zadnej marce. Tak ogolnie. I takie pytanie dla tych, ktorzy uwazaja ze to tandeta/ zla jakosc, powiedzcie mi prosze w jakie marki Wy sie ubieracie? Moze ocenimy ich jakosc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm5 Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc IP: *.chello.pl 25.08.10, 20:43 Sama musisz być, "szczecinianko" żałosna, skoro obrażanie innych kobiet ( w tym szczecinianek) i ciebie też, tak knajackim językiem uważasz za pomysłowe. Wybacz, nie bedę się z tobą, lola, licytować markami ubrań. Dresy za paręset złotych z założenia są w złym guście, jak tu niejedna osoba zauważyła. I chodzenie w nich gdziekolwiek indziej niż na trening. Ale problem w tym, że mamy w Szczecinie nadreprezentację osób, które uważają inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_dnia Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc 26.08.10, 08:59 Po ciuchach widać, że ciecin to miasto (s)portowe. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecinianka mm5 IP: *.microsoft.com 26.08.10, 18:58 Nie badz smieszny! jakie obrazanie? nie czuje sie obrazona! no niby czym? sloganem na naklejce?? bardziej mnie obraza nieudolnosc polskiego rzadu w sprawie "obroncow krzyza" niz cos takiego! I jasne, ze nie bedziesz sie licytowac markami bo pewnie g**no o markach wiesz! Chcialabym zobaczyc ten twoj "super" styl skoro tyle masz do powiedzenia na temat gustu! Kazdy ma prawo nosic co chce! Jeszcze nie dociera? Czy ci sie to podoba czy nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm5 Re: mm5 IP: *.chello.pl 26.08.10, 19:36 Szczecinianko, pewnie że każdy ma prawo nosić co chce. Nie zawsze jednak zostanie pozytywnie za to oceniony, o czym świadczą różnego rodzaju rankingi itp. Ale nie powinno się reklamować ciuchów obrażjąc innych, dając sygnał, że chamstwo i seksizm, (bo to jednak kobiety mają te części ciała, które zostały tu określone jako "cyce") jest trendy i cool. Odpowiedz Link Zgłoś
nomad66 Te, Winicjusz... 25.08.10, 18:25 ... zapytam cię jako ojciec kilkunastolatka: a dostałeś już w ryj za swoje płaskie insynuacje, gnoju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki nomad66 IP: *.microsoft.com 25.08.10, 18:56 Uuu, powialo groza. Tatus sie zirytowal! Idz lepiej wychowuj tego kilkunastolatka a nie zajmujesz sie pisaniem zalosnych wypocin w kierunku doroslego faceta!!! Przy okazji: twoj jezyk nie swieci przykladem tu na forum i daleko nie odbiega od tego z naklejek! Lepiej kup synowi kilka. Moze nauczy sie chociaz poczucia humoru, skoro jezyk i tak poznal juz od tatusia. Odpowiedz Link Zgłoś
nomad66 Re: nomad66 25.08.10, 19:15 Gość portalu: kiki napisał(a): > Uuu, powialo groza. Tatus sie zirytowal! Pomysłami takich bzdetnych firm irytuje się czasem mój pies, a i to stanowi dla Winicjuszów uprzejmość. Nie tobie, frajerska istoto, oceniać mój język. Mój syn potrafi odróżnić dęte pomysły Winicjuszów od godnej zainteresowania materii. Fakt, że możesz na forum wybekać swój pogląd, warunkuje tylko twoja anonimowość. Po imieniu i nazwisku nie byłbyś/-byłabyś już taka odważna. Ale nie o takich dupków jak ty tutaj chodzi, tylko łobuzów jak Winicjusz i jemu podobni, np. z Nike, wszczepiający dupne, chore i szkodliwe slogany do słownictwa młodych. "Just do it", pożal się Boże. Kanalii podsuwającej młodemu chociażby jointa, strzeliłbym w ryj aż by ściana oddała. Kumasz motyw, czy powtórzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_dnia Re: nomad66 26.08.10, 09:04 Kolejny internetowy chojrak :) Sam powinieneś zapalić jointa. Nie ma to jak obnażyć swoją cienką psychikę na forum poprzez wylanie frustracji w kierunku innych. Sam sie ze ścianą napierd...j anonimowy słabiaku. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: nomad66 26.08.10, 10:38 Poczytaj sobie swoje własne wpisy ty gwiazdo_dnia a potem dopiero dawaj rady innym, bo na razie to tobie sporo tu i tam brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: nomad66 IP: *.chello.pl 26.08.10, 10:59 A to do kogo było, exman? Do nomad66? To chyba facet. No cóż, facet może być gwiazdą. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_dnia Re: nomad66 26.08.10, 11:24 To było do mnie... ale ja też jestem facet i na pewno mi czegoś brakuje to tu, to tam. Tak ponadprzeciętni i jakże skromni już mają:) A takie exmany muszą doładowywać swoje ego na forum komentując bezlitośnie głupie artykuły na GW... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: nomad66 IP: *.microsoft.com 26.08.10, 19:03 Zamowie u Viniego naklejke z napisem "Frajer nie ojciec" i wysle pod twoj adres! Powinienes sobie na czolo na kleic debilu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exgej Re: nomad66 IP: *.chello.pl 27.08.10, 09:06 a ty chcesz dostać w ryj ped.le? (dobry text na wlepę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komisaz Re: Te, Winicjusz... IP: *.police.vectranet.pl 27.08.10, 18:31 Jebac Policje !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia nie chamstwu! IP: *.mtnet.eu 25.08.10, 23:38 "dziś pokaż cyce", jutro: "pokaż ch.a"... teksty chore, prymitywne, debilne, promujące chamstwo. rozumiem oburzenie normalnych w tej sprawie. zed1, jest coś takiego, jak etyka w biznesie i reklamie. ba! również w życiu. ale niektórym jej po prostu brak. i myślę, że nawet, jeśli ciebie ten temat nie rusza, to są jeszcze tacy na tym świecie, którym zależy na normalności w reklamie, środkach masowego przekazu i na ulicy. daj im szansę się wypowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-ZED-bredzik 9 lat mieszkania nie w swoim - szczyt chamstwa IP: *.szczecin.mm.pl 26.08.10, 01:17 O szczyt chamstwa to zapytaj Szefuncia, który 9 lat na krzywy ryj zajmował 148 metrów mieszkania miasta... Spytaj się, ile zaoszczędził i czy za to da się pół willi wybudować... Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: 9 lat mieszkania nie w swoim - szczyt chamstw 26.08.10, 14:00 to smutne jakim tlokiem jestes. jakby byl temat o rozwoju fiolkow tez bys napisal cos o krzystku. na to, ze jestes debilem nie ma niestety rady. Odpowiedz Link Zgłoś
easz a tam, a dlaczego tylko kobiecy adresat..? 26.08.10, 08:04 Dlaczego wszyscy widzą tu tylko adresatki tego badziewia? Ja jak mam kiepski dzień, to też pytam znanych mi przystojniaków - ruchasz się czy trzeba z tobą chodzić? Reszta pasi toże. No, cycki może nie za bardzo, ale niektóre/niektórzy i u chłopów lubią cycki 70 FF, są w końcu różne zboczenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_dnia Re: a tam, a dlaczego tylko kobiecy adresat..? 26.08.10, 09:07 Bo to są mohery, niezwykle łatwe do sprowokowania. To jest ciecin. Po tym forum widać, że nawet ci psudo liberlani, lewicowi i w ogole cool wyluzowani nagle staja sie rydzykowym plemieniem jesli ktos osmieli sie wyjsc prezd szereg i nie wazne czy chamstwem czy otwarciem knajpy w Berlinie czy czymkolwiek. Uwielbiam to:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm5 Re: a tam, a dlaczego tylko kobiecy adresat..? IP: *.chello.pl 26.08.10, 10:30 A skąd my wiemy, gościu dnia, że ty nie jesteś słabiakiem? Też jesteś tu anonimowy. Ja się mogę podpisać, no problem, nie raz tak zresztą robiłam. Nie mam nic wspónego z moherem. Jestem feministką i takie chamskie teksty, czy do kobiet czy nawet (choś kulturowo to nie tak się kojarzy) do homoseksualistów, którzy jak ktoś słusznie zauważył) nie mają "cyców" a rajty noszą najwyżej na pokazach DQ i to nie wszyscy, rażą mnie i tyle. A zachwycanie się anonimowe jakichś prostaków taką "pomysłową" reklamą firmy kreującej wizerunek Szczecina jako miasta dresów, mnie nie zachwyca. A podpieranie się Golemą...słabe właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_dnia Re: a tam, a dlaczego tylko kobiecy adresat..? 26.08.10, 11:20 @up No właśnie o tym mówię:) Ja mam wszystko centralnie w d...e i nie mam moralnych zahamowań, wszystko zależy od humoru. Po prostu atmosfera tego forum oraz ciśnienie niektórych osób sprawia mi niesamowitą frajdę (właśnie sobie uzmysłowiłem, że jestem zwykłym trollem i obiecuję poprawę:) Ludzie to tylko nalepki dla młodzieży! Nie dla was, nie dla feministek, policjantów czy urzędasów ciecińskich, którzy zamiast pracować to siedzą na tym forum cały dzień i zajmują się głupotami. A VAT rośnie... Odpowiedz Link Zgłoś
easz Re: a tam, a dlaczego tylko kobiecy adresat..? 26.08.10, 23:12 Gość portalu: mm5 napisał(a): > A skąd my wiemy, gościu dnia, że ty nie jesteś słabiakiem? Też > jesteś tu anonimowy. Ja się mogę podpisać, no problem, nie raz tak > zresztą robiłam. Nie mam nic wspónego z moherem. Jestem feministką i > takie chamskie teksty, czy do kobiet czy nawet (choś kulturowo to > nie tak się kojarzy) do homoseksualistów, którzy jak ktoś słusznie > zauważył) nie mają "cyców" a rajty noszą najwyżej na pokazach DQ i > to nie wszyscy, rażą mnie i tyle. A zachwycanie się anonimowe > jakichś prostaków taką "pomysłową" reklamą firmy kreującej wizerunek Też jestem feministką. Reklama, czy co to tam jest - jest kijowa, zresztą uświadczyć niekijowej i bez seksistowkich podtekstów, to jak gwiazdka z nieba. Powiem tylko jedno - dotychczasowe metody średnio się sprawdzały? Poszukać nowych, dodatkowych. Np. jak ja wyżej;) Nikt nie lubi czuć się mięchem, towarem, świnią, świniną, krzesłem. Mężczyna też nie. Niech wreszcie i mężczyźni się ogarną w temacie, popatrzą na siebie z boku jak na człowieka, ludzi i może wtedy zobaczą też człowieka w kobiecie? Jak nie, to się znów poszuka metody, kolejnej i kolejnej;) Odpowiedz Link Zgłoś
duha Replika dla gościa dnia 27.08.10, 13:53 Rozumiem, iz tylko w CIECINIE chamstwo nazywa się chamstwem. W wielkim świecie "goscia dnia" to zapewne awangarda, nowatorstwo i takie tam... Żałosne, co piszesz gościu. Odpowiedz Link Zgłoś
buazen 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyce" 26.08.10, 09:10 Co w tych naklejkach bulwersuje?? "chamski i prosty język" czy "seksistowskie, obrażające kobiety treści". Bo już się pogubiłem. Język jest na pewno polski. I to najważniejsze. Żadne tam "bezendu" i tym podobne wynalazki. A treści? No cóż - zaglądając na główną stronę Gazety Wyborczej można natknać się na linki zatytułowane: "Paris H. bez majtek - zdjęcia!!!", "Która polska aktorka ma najładniejsze piersi - głosuj!". Przekaz jest jasny: "ściagaj raty, pokaż cyce". I jakoś nikt nie robi burzy z tego powodu. Te naklejki to humor i w takiej kategorii należałoby je rozpatrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RPR Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc IP: *.globalconnect.pl 26.08.10, 11:31 To ja mam następny TEMAT dla Autora artykułu - Coś – co wnosi trochę więcej, jak nalepki firmy 100% www.youtube.com/watch?v=qcw9k2FP980 Główny sponsor: REEBOK Poland S.A. Kanał TV: MTV Network Polska Ciekaw jestem - czy GW odważy się poruszyć ten temat... Jak na mój gust – lokalny oddział GW dość odważnie szkaluje lokalną firmę 100%... Ciekaw jestem – czym podpadła ekipa stopro lokalnemu oddziałowi? Ale mam propozycję i skoro poruszyliście temat szkodliwości naklejek w życiu społecznym to z przyjemnością zobaczyłbym WASZĄ reakcję na przykład powyżej… Dacie radę, czy porywacie się tylko na lokalne firmy?? Pozdrowienia dla redakcji GW Szczecin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecinianin świnie gorące IP: 188.33.142.* 26.08.10, 14:23 kolo co zapodał linka do kreskówek - dzięks wielki! pozostałe historyjki też mega wyebane A do szanownych pań feministek pytanko, yakoż do filolożek polskich, znawców rodzimej piosenki Co miał na myśli artysta Liroy, artykułując słowa utworu "Impreza" Imprezy u znajomych wzmocnią twoje siły Różne wibracje, style, jesteśmy jak krokodyle Z O'Nealem na imprezie podziwiamy piękne panie Wiesz, mam wielką ochotę na nie Misie, Dominik, dupeczki w kolorze Afryki Słyszę w głośnikach niezłe triki Ja małpka Fiki-Miki tańczę na parkiecie Słyszę Styczeń, luty, marzec, kwiecień Raj, tak, czuję się naj, kiedy jestem tu Wtedy mam ochotę na scoobie doobie doo Impreza jakich mało, przełomowa 2000 Wokoło mnie muza, browar i świnie gorące* Ciśnienie rosnące, nigdy malejące Zimne drinki, mocno rozweselające Tak, jak ja kocham te klimaty... * zaręczam, że nie chodzi o kotlety schabowe w panierce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RPR Re: świnie gorące IP: 62.69.244.* 26.08.10, 15:13 Tu warto wyjaśnić Paniom feministkom, że w Szczecinie na dziewczyny mówię się laski, szmulki itd a w dolnej części Polski mówią świnki.. Taki slang... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarda wazelina Przy okazji IP: *.chello.pl 26.08.10, 19:14 Chciałbym się zapytać, czy ta firma 100% i ten włąściciel robi jakiekolwiek zlecenia dla miasta, urzędu miejskiego, jego wydziałów marketyngu i reklamy i promocji, podobnie dla marszałkowskiego, bo z emocji niejakiego ZADa wygląda na to, że jest wku...e wypasiony ten układ i pasuje do fyfka i jego pracowników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pub Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 00:18 licity? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP to IP Re: 100 proc. chamstwa: "ściągaj rajty, pokaż cyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 06:59 Kiedyś ulica usiłowała równać z normalnymi.... Społeczeństwo sięga dna. Odpowiedz Link Zgłoś