31.03.04, 12:18
nasz macho z żyrardowa skonczyl zanim zaczal. jakies podsumowanie tej wpadki
przez nasze forumowe damy wzdychajace po nocach do leszka?
pozdrawiam blackexit
Obserwuj wątek
    • swarozyc Re: Macho 31.03.04, 12:29
      Napalil sie tak na wladze ze ejakulowal przedwczesnie...
      jeszcze polki bylyby zdolne wybaczyc mu ta gafe, ale nie daruja nie
      wprowadzenia wolnych skrobanek...
      • Gość: H56 Re: Macho ? raczej narcyz IP: *.comnet.krakow.pl 31.03.04, 12:42
        to samo czeka łysego diabła w okularach zwanego Rokitą a rodem z Krakowa.
        Przecież on zachowuje się tak samo jak Miller.
        • swarozyc Re: Macho ? raczej narcyz 31.03.04, 12:45
          rokite doskonale scharakteryzowal "Palnick" na forum kraj.
          Pokrywa to sie z moja opinia na temat tego blazna i krakowskiego gaduly.
          • Gość: H56 Re: Macho ? raczej narcyz IP: *.comnet.krakow.pl 31.03.04, 12:57
            Polsce potrzebny jest żelazny kanclerz , a nie cioty żądne władzy. Myślę,że
            gdyby Wojciechowski zmienił partię na PO to mógłby pokazać co jest warty.
            • Gość: mamoniowa Re: Macho ? raczej narcyz IP: 212.244.77.* 02.04.04, 11:11
              Fakt, Wojciechowski potrafi byc konsekwentny. Ale niestety jednostka nic nie
              zdziala.
              • piotr33k2 Re: Macho ? raczej narcyz 02.04.04, 20:03
                wojciechowski był konsekwetny w miłym mruganiu oka do leppera i skrajnej
                oszołomskiej prawicy ,to właśnie przez takie obłudne postawy polityczne jak
                wojciechowskiego mamy lepperyzm ,to samo się tyczy sld i lpr.nie twierdze że
                tylko oni są winni ale znacznie pomogli lepperowi swoją koniunkturalną gierką .
    • absztyfikant Re: Macho 31.03.04, 14:43
      Jeszcze zatesknisz za Millerem kolego Rado...
      • blackexit Re: Macho 02.04.04, 06:29
        absztyfikant napisał:

> Jeszcze zatesknisz za Millerem kolego Rado...

czemu tak sadzisz/ co ja masochista jestem? mnie on nigdy nie podniecal w
        przeciwienstwie do plci pieknej. pozdrawiam blackexit
      • Gość: mamoniowa Re: Macho IP: 212.244.77.* 02.04.04, 11:14
        Czyli ty juz tesknisz, tak??? hehehehehe
    • Gość: mamoniowa Re: Macho IP: 212.244.77.* 02.04.04, 11:17
      A moze jednak 2 maja zaspiewa "...ja jestem macho, niech kobiety mi wybacza..."
      • absztyfikant Re: Macho 02.04.04, 12:11
        Oj zatesknisz. Pytanie pomocnicze: wymien prosze partie, ktore beda stanowily
        przyszla koalicje rzadzaca ?
        • Gość: mamoniowa Re: Macho IP: 212.244.77.* 02.04.04, 13:03
          Czlowieku nie badz takim materialista, trzeba sie wyluzowac ....
          Trudno, bede zgadywac, Samoobrona z LPR ???? he he he
          • absztyfikant Re: Macho 02.04.04, 13:06
            Ale dlaczego materialista ?:)
            • Gość: mamoniowa Re: Macho IP: 212.244.77.* 02.04.04, 13:28
              Nie mysl, ze ja jestem taka madra i sama wymyslilam ten text :-)Otoz,
              zapozyczylam z filmu "Chlopaki nie placza", no i uwazam, ze jest uniwersalny!!!
    • hanuta1 Re: Macho i nasze forumowe spisy cudzołożnic? 04.04.04, 17:03
      blackexit

nasz macho z żyrardowa skonczyl zanim zaczal. jakies podsumowanie tej wpadki
      przez nasze FORUMOWE DAMY wzdychajace po nocach do leszka?
      pozdrawiam blackexit
      A proszę, oto ich spis: swarożyc, H56, Piotr 332, absztyfikant i...niejaka
      mamoniowa!
      W czasie bara-bara, faceci powtarzają często - dochodzę, dochodzę...A Leszek
      ostatnio w tym momencie szepcze: nie odejdę, nie odejdę...!
      Forumowa (nie)dam.
      • Gość: H56 Re: Macho i nasze forumowe spisy cudzołożnic? IP: *.comnet.krakow.pl 04.04.04, 17:31
        Hanuta to Ty rrado ? nie zauważyłem aby ktokolwiek z wymienionych przez Ciebie
        facetów i dam wzdychał do Millera. Poza tym, on jeszcze nie skończył, moim
        zdaniem to zamieszanie to jego zagrywka. Podczas miłosnych igraszek z kobietami
        nigdy nie krzyczałem że dochodzę, niewiem co krzyczą faceci podczas bara,bara z
        innymi. > Forumowa (nie) dam ? ta końcówka 'owa' wskazuje jednak żeś kolega z
        Michałem.
        • Gość: Belmondo Re: Macho i nasze forumowe spisy cudzołożnic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 17:42
          Miller kończy hujowo. Teraz widać jakim jest mężczyzną, pokurczonym impotentem.
        • piotr33k2 Re: Macho i nasze forumowe spisy cudzołożnic? 04.04.04, 18:19
          nie byłem i nie jestem osobą wzdychającą do millera co mozna łatwo sprawdzić
          przegladając moje posty,wiec nie wiem dlaczego miałbym teraz się
          tłumaczyć .mogę jednak powiedzieć parę słów o rządach leszka millera i
          sld.miller wydawał mi się najbardziej wyrazistym i jednym z najmocniejszych
          liderów sld. a tym samym rozczarowanie jego premierostwem jest jeszcze
          większe.wbrew obiegowej opini miller nigdy nie należał do tak zwanego betonu
          partyjnego a jego postawa w ostatnich latach pzpr była wręcz liberalno-ugodowa
          w stosunku do opozycji solidarnościowej za co spotykały go zresztą gromy ze
          strony prawdziwego betonu.miller potrafił wznieść się nad podziałami popierając
          i oddając należne honory pułkownikowi kuklinskiemu ,co nie było i nie jest
          powszechne ani dobrze widziane wśród byłych i obecnych działaczy pzpr oraz
          sld.jeżeli chodzi o rząd leszka millera to o ile polityka zagraniczna i jego
          działanie na kanwie współpracy i naszego wejścia do ue. nie budzi większych
          zastrzeżen to polityka wewnętrzna oraz gospodarcza woła o pomste do nieba ,sld
          obnażyła ostatecznie i definitywnie swój oligarchiczny i archaiczny charakter
          niczym jakiś monopartyjny reżim w którymś z krajów ameryki
          południowej.oficjalne struktury rządowo -decydenckie wogóle nie
          funkcjonowały ,a sprawy załatwiało się na jakiś półlegalnych czy wogóle
          nielegalnych i niezgodnymi z przyjetymi procedurami tajnych spotkaniach i
          naradach.przykład manipulacji przy ustawie medialnej (to niemozliwe że miller o
          tym nie wiedział )przez jakubowską i osoby wogóle do tego nieuprawnionym jest
          tylko wierzchołkiem góry lodowej ,przykład pozakulisowych działań aparatu
          sprawiedliwości przy aresztowaniu prezesa orllenu jest tylko wierzchołkiem góry
          lodowej .brak jakiejkolwiek reakcji na powszechną korupcję najwyższych
          urzedników partyjno-państwowych ,powiązania ze światem przestępczym ,brak
          zdrowego rozsądku do wprowadzania ustaw reformatorskich ,tutaj przykład
          łapińskiego i jego pomysłu jak zreformować reformę służby zdrowia przejdzie
          chyba do annałów głupoty ludzkiej i politycznej. stosunek millera i jego rządu
          do pewnych elit prywatnego biznesu udowadnia oraz wyjaśnia sens i istotę
          oligarchizacji sld. polską tak naprawdę rządziło i rządzi kilka niekoniecznie
          powołanych do tego ustawowo osób ale z millerem na czele .rządy millera i sld
          miały na celu przedewszystkim zapewnienie stabilizacji materialnej i
          politycznej swojej formacji w szerokim słowie tego pojęcia a polska i dobro
          kraju było i jest dopiero na drugim miejscu ,chociaż nie mozna powiedzieć że
          miller i sld chcieli żle ,zawsze każdy chce dobrze .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka