blackexit 31.03.04, 12:18 nasz macho z żyrardowa skonczyl zanim zaczal. jakies podsumowanie tej wpadki przez nasze forumowe damy wzdychajace po nocach do leszka? pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swarozyc Re: Macho 31.03.04, 12:29 Napalil sie tak na wladze ze ejakulowal przedwczesnie... jeszcze polki bylyby zdolne wybaczyc mu ta gafe, ale nie daruja nie wprowadzenia wolnych skrobanek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Macho ? raczej narcyz IP: *.comnet.krakow.pl 31.03.04, 12:42 to samo czeka łysego diabła w okularach zwanego Rokitą a rodem z Krakowa. Przecież on zachowuje się tak samo jak Miller. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Macho ? raczej narcyz 31.03.04, 12:45 rokite doskonale scharakteryzowal "Palnick" na forum kraj. Pokrywa to sie z moja opinia na temat tego blazna i krakowskiego gaduly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Macho ? raczej narcyz IP: *.comnet.krakow.pl 31.03.04, 12:57 Polsce potrzebny jest żelazny kanclerz , a nie cioty żądne władzy. Myślę,że gdyby Wojciechowski zmienił partię na PO to mógłby pokazać co jest warty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Macho ? raczej narcyz IP: 212.244.77.* 02.04.04, 11:11 Fakt, Wojciechowski potrafi byc konsekwentny. Ale niestety jednostka nic nie zdziala. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Macho ? raczej narcyz 02.04.04, 20:03 wojciechowski był konsekwetny w miłym mruganiu oka do leppera i skrajnej oszołomskiej prawicy ,to właśnie przez takie obłudne postawy polityczne jak wojciechowskiego mamy lepperyzm ,to samo się tyczy sld i lpr.nie twierdze że tylko oni są winni ale znacznie pomogli lepperowi swoją koniunkturalną gierką . Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Macho 31.03.04, 14:43 Jeszcze zatesknisz za Millerem kolego Rado... Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Macho 02.04.04, 06:29 absztyfikant napisał: > Jeszcze zatesknisz za Millerem kolego Rado... czemu tak sadzisz/ co ja masochista jestem? mnie on nigdy nie podniecal w przeciwienstwie do plci pieknej. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Macho IP: 212.244.77.* 02.04.04, 11:14 Czyli ty juz tesknisz, tak??? hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Macho IP: 212.244.77.* 02.04.04, 11:17 A moze jednak 2 maja zaspiewa "...ja jestem macho, niech kobiety mi wybacza..." Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Macho 02.04.04, 12:11 Oj zatesknisz. Pytanie pomocnicze: wymien prosze partie, ktore beda stanowily przyszla koalicje rzadzaca ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Macho IP: 212.244.77.* 02.04.04, 13:03 Czlowieku nie badz takim materialista, trzeba sie wyluzowac .... Trudno, bede zgadywac, Samoobrona z LPR ???? he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Macho IP: 212.244.77.* 02.04.04, 13:28 Nie mysl, ze ja jestem taka madra i sama wymyslilam ten text :-)Otoz, zapozyczylam z filmu "Chlopaki nie placza", no i uwazam, ze jest uniwersalny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hanuta1 Re: Macho i nasze forumowe spisy cudzołożnic? 04.04.04, 17:03 blackexit nasz macho z żyrardowa skonczyl zanim zaczal. jakies podsumowanie tej wpadki przez nasze FORUMOWE DAMY wzdychajace po nocach do leszka? pozdrawiam blackexit A proszę, oto ich spis: swarożyc, H56, Piotr 332, absztyfikant i...niejaka mamoniowa! W czasie bara-bara, faceci powtarzają często - dochodzę, dochodzę...A Leszek ostatnio w tym momencie szepcze: nie odejdę, nie odejdę...! Forumowa (nie)dam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Macho i nasze forumowe spisy cudzołożnic? IP: *.comnet.krakow.pl 04.04.04, 17:31 Hanuta to Ty rrado ? nie zauważyłem aby ktokolwiek z wymienionych przez Ciebie facetów i dam wzdychał do Millera. Poza tym, on jeszcze nie skończył, moim zdaniem to zamieszanie to jego zagrywka. Podczas miłosnych igraszek z kobietami nigdy nie krzyczałem że dochodzę, niewiem co krzyczą faceci podczas bara,bara z innymi. > Forumowa (nie) dam ? ta końcówka 'owa' wskazuje jednak żeś kolega z Michałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belmondo Re: Macho i nasze forumowe spisy cudzołożnic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 17:42 Miller kończy hujowo. Teraz widać jakim jest mężczyzną, pokurczonym impotentem. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Macho i nasze forumowe spisy cudzołożnic? 04.04.04, 18:19 nie byłem i nie jestem osobą wzdychającą do millera co mozna łatwo sprawdzić przegladając moje posty,wiec nie wiem dlaczego miałbym teraz się tłumaczyć .mogę jednak powiedzieć parę słów o rządach leszka millera i sld.miller wydawał mi się najbardziej wyrazistym i jednym z najmocniejszych liderów sld. a tym samym rozczarowanie jego premierostwem jest jeszcze większe.wbrew obiegowej opini miller nigdy nie należał do tak zwanego betonu partyjnego a jego postawa w ostatnich latach pzpr była wręcz liberalno-ugodowa w stosunku do opozycji solidarnościowej za co spotykały go zresztą gromy ze strony prawdziwego betonu.miller potrafił wznieść się nad podziałami popierając i oddając należne honory pułkownikowi kuklinskiemu ,co nie było i nie jest powszechne ani dobrze widziane wśród byłych i obecnych działaczy pzpr oraz sld.jeżeli chodzi o rząd leszka millera to o ile polityka zagraniczna i jego działanie na kanwie współpracy i naszego wejścia do ue. nie budzi większych zastrzeżen to polityka wewnętrzna oraz gospodarcza woła o pomste do nieba ,sld obnażyła ostatecznie i definitywnie swój oligarchiczny i archaiczny charakter niczym jakiś monopartyjny reżim w którymś z krajów ameryki południowej.oficjalne struktury rządowo -decydenckie wogóle nie funkcjonowały ,a sprawy załatwiało się na jakiś półlegalnych czy wogóle nielegalnych i niezgodnymi z przyjetymi procedurami tajnych spotkaniach i naradach.przykład manipulacji przy ustawie medialnej (to niemozliwe że miller o tym nie wiedział )przez jakubowską i osoby wogóle do tego nieuprawnionym jest tylko wierzchołkiem góry lodowej ,przykład pozakulisowych działań aparatu sprawiedliwości przy aresztowaniu prezesa orllenu jest tylko wierzchołkiem góry lodowej .brak jakiejkolwiek reakcji na powszechną korupcję najwyższych urzedników partyjno-państwowych ,powiązania ze światem przestępczym ,brak zdrowego rozsądku do wprowadzania ustaw reformatorskich ,tutaj przykład łapińskiego i jego pomysłu jak zreformować reformę służby zdrowia przejdzie chyba do annałów głupoty ludzkiej i politycznej. stosunek millera i jego rządu do pewnych elit prywatnego biznesu udowadnia oraz wyjaśnia sens i istotę oligarchizacji sld. polską tak naprawdę rządziło i rządzi kilka niekoniecznie powołanych do tego ustawowo osób ale z millerem na czele .rządy millera i sld miały na celu przedewszystkim zapewnienie stabilizacji materialnej i politycznej swojej formacji w szerokim słowie tego pojęcia a polska i dobro kraju było i jest dopiero na drugim miejscu ,chociaż nie mozna powiedzieć że miller i sld chcieli żle ,zawsze każdy chce dobrze . Odpowiedz Link Zgłoś