Dodaj do ulubionych

Oceniamy Piotra Krzystka. Komunikacja

21.10.10, 11:38
Ja odpowiem, krótko (bo już dużo pisałem tutaj na ten temat) - wstrzymanie obwodnicy śródmiejskiej - całkowicie dyskwalifikuje Krzystka. Te wszystkie "jego" inne inwestycje to prawdopodobnie, każdy inny prezydent tez by wykonał ... Dlatego chwała mu za to że ich nie wstrzymał ;)

Czy w skali 1 do 6 dostaje 2-

Obserwuj wątek
    • swarozyc Oceniamy Piotra Krzystka. Komunikacja 21.10.10, 11:40
      Doskonala komunikacja z Kosciolem kat!
      Szkoda tylko ze jednostronna..

Tak trzymac zbolszewizowane katoludki!
    • Gość: mieszkaniec Re: Oceniamy Piotra Krzystka. Komunikacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 11:42
      Wy gazetowi pismacy, przestańcie już smarować Krzystkowi. I tak przegra.
      • Gość: abc Re: Oceniamy Piotra Krzystka. Komunikacja IP: *.euroafrica.com.pl 21.10.10, 12:40
        Nie pluj na "pismaków" tylko po prostu napisz swoja RZECZOWĄ, spokojnie napisaną opinie na temat Krzystka i wyślij do GW - sądzę ze opublikuja ja, o ile nie poprzestaniesz jedynie na epitetach. Dyskusja na jakikolwiek temat nie polega na wyzywaniu tych, z których zdaniem sie nie zgadzamy, ale na przedstawianiu swojego. Czyzbyś nie potrafił sklecic więcej niż dwa-trzy zdania?
        • Gość: mieszkaniec Re: Oceniamy Piotra Krzystka. Komunikacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 12:43
          Gość portalu: abc napisał(a):

> Nie pluj na "pismaków" tylko po prostu napisz swoja RZECZOWĄ, spokojnie napisan
          > ą opinie na temat Krzystka i wyślij do GW - sądzę ze opublikuja ja, o ile nie p
          > oprzestaniesz jedynie na epitetach. Dyskusja na jakikolwiek temat nie polega na
          > wyzywaniu tych, z których zdaniem sie nie zgadzamy, ale na przedstawianiu swoj
          > ego. Czyzbyś nie potrafił sklecic więcej niż dwa-trzy zdania?

Nie potrafię i nie mam takiego obowiązku. Mogę napisać nawet: "prezydent jest gupi" bo to moja opinia. I ostatnie zdanie(3) do ciebie: spadaj!
          • Gość: abc Re: Oceniamy Piotra Krzystka. Komunikacja IP: *.euroafrica.com.pl 21.10.10, 13:16
            Jesteś jednym z takich ludzi, którzy potrafią tylko krytykować i wyzywać, ale jeśli trzeba coś zaproponować konstruktywnego, wtedy już intelektu i wiedzy nie starcza...
            • Gość: mieszkaniec Re: Oceniamy Piotra Krzystka. Komunikacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 13:21
              Gość portalu: abc napisał(a):

> Jesteś jednym z takich ludzi, którzy potrafią tylko krytykować i wyzywać, ale j
              > eśli trzeba coś zaproponować konstruktywnego, wtedy już intelektu i wiedzy nie
              > starcza...

Tacy jak ja też są potrzebni żeby "waaadzaa" nie czuła się za dobrze.
              I już ci napisałem: spadaj!
              • Gość: abc Re: Oceniamy Piotra Krzystka. Komunikacja IP: *.euroafrica.com.pl 21.10.10, 13:36
                Cham zawsze zostanie chamem. To o tobie. Żegnam zimno i z masą pogardy.
                • Gość: def Re: Oceniamy Piotra Krzystka. Komunikacja IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 21.10.10, 20:30
                  'abc' - daj spokój z kretynami się nie dyskutuje :)

Ps. Zaraz zwiędły żonkil odpisze masz na myśli siebie hahaha
      • beatrix13 za obwodnice pała 21.10.10, 22:24
        za brak planów Szczecinskiej Kolejki Miejskiej druga pała
        za utrzymywanie linii pośpiesznych 2 x droższych od normalnych,a przez zakorkowane miasto czas jazdy nimi nie różni się (notorycznie spóźnione B i C)
    • Gość: gość Re: Oceniamy Piotra Krzystka. Komunikacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 11:43
      Nawet na pałę nie zasługuje - przy takich możliwościach to ON cieniutki jak szczypiorek jest
      • Gość: admin_2050 Re: Oceniamy Piotra Krzystka. Komunikacja IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 21.10.10, 12:56
        4+ dla pana Krzystka. Obwodnica czy Poznańska może poczekać - dobrze, że już te ZIMNE Ikarusy znikły.
    • Gość: misio Re: Oceniamy Piotra Krzystka. Komunikacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 13:08
      Wszystkim zachwyconym naszą komunikacją polecam przejazd podczas godzin szczytu ul. Wojska Polskiego od ul.Traugutta do ul. Piotra Skargi... średnio jakieś 3 km w 20 min :), skoro miasto nie radzi sobie z takim problemem to jak mają inne rozwiązać.

Pozdrawiam
      • Gość: arleltahaj Krzystek kup samoloty wodoloty i bedzie zajeb... IP: 62.69.234.* 21.10.10, 14:27
        k
      • Gość: yuhas Krzystek a gdzie szybki pociag do Berlina? IP: 62.69.234.* 21.10.10, 14:28
        no co obiecales!
      • Gość: Franz Re: Oceniamy Piotra Krzystka. Komunikacja IP: *.szczecin.mm.pl 21.10.10, 14:33
        To kupcie sobie jeszcze więcej samochodów. Najlepiej po 7 na rodzinę. Wtedy na pewno korki znikną i miejsca parkingowe się zwolnią.
        Pokażcie mi drugie miasto, w którym tyle zrobiono dla komunikacji w ostatnich latach co w Szczecinie. Tylko trzeba chcieć to wszystko widzieć.
        • Gość: Gosc Re: Oceniamy Piotra Krzystka. Komunikacja IP: *.szczecin.mm.pl 21.10.10, 15:13
          nie można zabraniać ludziom posiadanie 2-3 aut na rodzinę a taki jest standard w Europie, po prostu trzeba podnosić opłaty w strefie, żeby nie opłacało się tam stać całymi dniami tylko parkować na max 1-2h
          • Gość: Funio ...ma pociąg do ułatwień dla Golemy oraz ... IP: 62.69.245.* 21.10.10, 15:40
            .... załatwienia sobie mieszkania. To jego cała komunikacja.
        • Gość: jaca` Re: Oceniamy Piotra Krzystka. Komunikacja IP: *.allegro.pl 21.10.10, 16:19
          > Pokażcie mi drugie miasto, w którym tyle zrobiono dla komunikacji w ostatnich l
          > atach co w Szczecinie. Tylko trzeba chcieć to wszystko widzieć.

Warszawa, Gdańsk, Wrocław, Poznań, Kraków...
        • Gość: landryna_dla_syna Re: Oceniamy Piotra Krzystka. Komunikacja IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 21.10.10, 20:33
          Franz - ludzie są nauczeni do narzekania :) . A pro po tych aut - zaraz będą narzekać, że dużo kasy wydaja na wachę hahaha
      • Gość: k13 Re: Oceniamy Piotra Krzystka. Komunikacja IP: 46.112.73.* 21.10.10, 20:38
        ja jeżdżę czasem tym odcinkiem i nie zauważyłem abym stal w korku. jedynie gdzie stoję w trakcie "szczytu" to na przystanku. możne czas się przesiąść w komunikacje miejską. wydaje mi się że to nie jest duży problem aby go rozwiązać.
    • Gość: Q Re: Oceniamy Piotra Krzystka. Komunikacja IP: *.static.espol.com.pl 21.10.10, 17:33
      > Te wszystkie "jego" inne
      > inwestycje to prawdopodobnie, każdy inny prezydent tez by wykonał ...

Ta, szkoda, że żaden inny prezydent nie doprowadził do takich inwestycji w komunikację miejską, jak Krzystek. Za czasów wcześniejszych prezydentów zakup 10 fabrycznie nowych autobusów raz na kilka lat był traktowany jak wydarzenie przełomowe. Dopiero Krzystek faktycznie zabrał się za wymianę taboru. Tylko w tym roku dostarczono 40 fabrycznie nowych autobusów! Żaden wcześniejszy prezydent nie zakupił niskopodłogowych tramwajów, a tymczasem w bydgoskiej Pesie trwa składanie pierwszego z sześciu zamówionych za Krzystka niskopodłogowców. Żaden wcześniejszy prezydent nie zrobił nic konkretnego w kierunku wdrożenia systemu zarządzania komunikacją miejską, a tymczasem ZDiTM jest właśnie na etapie rozstrzygania takiego przetargu (odwołał się jeden oferent, ale wszystko wskazuje na to, że szanse ma małe). W ramach tego systemu na przystankach pojawią się elektroniczne tablice podające rzeczywisty czas do odjazdu najbliższych tramwajów czy autobusów. W świetle tego wygłupił się ostatnio Litwiński, który zapowiedział, że jak zostanie prezydentem, to takie tablice się pojawią. Fakt, jak zostanie, to się pojawią, tylko że to będzie zasługa obecnej ekipy.
      • prestidigitator70 Re: Oceniamy Piotra Krzystka. Komunikacja 21.10.10, 17:50
        ... jak sie rozwalały , to trzeba było kupic nowe ! To proste i nie wymaga specjalnej inwencji a jedynie wypełniania swoich obowiązków slużbowych. Tablice !? To żart jakiś i wywalenie kolejnych pieniędzy w błoto ! Szczecina poki co na takie wodotryski nie stać ...

Krzystek mógłby zabłysnąć, gdyby np wybudował nową kompletnie linię tramwajową albo przynajmniej rozpoczął taką inwestycję.

• Gość: 007 Re: Oceniamy Piotra Krzystka. Komunikacja IP: *.chello.pl 21.10.10, 18:56
          6 to sie należy Sosce za manipulowanie prasą za pomocą dodatkowych zleceń i apanaży.
        • zed.1 Re: Oceniamy Piotra Krzystka. Komunikacja 21.10.10, 20:10
          masz bardzo marne pojecie o taborze jesli uwazasz, ze autobusy zaczely rozwalac sie dopiero od tej kadencji. rozwalaly sie bardzo dawno, ale nikt wczesniej nie zrobil az takiej ich wymiany.

a tekst o tablicach pokazuje, ze wlasciwie nie rozumiesz o co w tym systemie chodzi i jak moze usprawnic komunikacje. poczytaj sobie, potem sie dopiero zabierz za krytyke.
          • gazetka.wyborcza Re: Oceniamy Piotra Krzystka. Komunikacja 21.10.10, 20:56
            zed.1 Przestań pisać tak bogatym językiem bo ten człowiek nawet nie wie co to jest tabor hehe :)
    • 1przeciwnik_glupoty mierny dziennikarz o miernym prezydencie... 21.10.10, 19:31
      Cóż, to nic dziwnego, że mierny dziennikarz mierzy miernego prezydenta swoją miarą.
      • Gość: Zmęczony myśleniem Rower IP: *.szczecin.mm.pl 21.10.10, 20:55
        W artykule nic o rozwiązaniach drogowych dla rowerzystów. A tu klapa niemal całkowita i pozorowana współpraca z rowerzystami, których uwag się nie uwzględnia. Obciach.
        Ciekawe, czy A.Litwiński jeździ rowerem?
        • Gość: giant Re: Rower IP: *.mobile.project4.pl 22.10.10, 07:41
          jacyna witt jezdzi. litwa jakos z zadnym sportem mi sie nie kojarzy, taki ciepluch raczej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka