Dodaj do ulubionych

Muszyński zwymyślał Kęsika cd.

07.04.04, 20:44
Delikatny ten Kęsik jak na członka SLD :-)))
Obserwuj wątek
    • Gość: Manus Re: Muszyński zwymyślał Kęsika cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 21:44
      W polskiej wersji uprawianie polityki to babranie się w g....e. Ci któzy się
      tego podejmują nie pachna zazwyczaj fiołkami. Jednak przynajmniej dla mas
      powinni się czasami perfumować, bo tworzą niestety standardy, powielane w
      innych dziedzinach życia społecznego. Pan Piotr K. do czyścioszków nie należy,
      a mieszanie w g....e zapewnie go nie przeraża. Ma za sobą dobrą szkołę na
      Krzekowie oraz praktykę na Drzetowie. Miałem nadzieję, że się potem czegoś
      innego nauczył, ale i tym razem nadzieja była matka głupich.
      • Gość: nikt Funkcjonariusz Kęsik na służbie:-) IP: *.pl / *.utp.pl 07.04.04, 22:38
        Normalnie takie rzeczy Piotrek Kęsik załatwiał w ciemnej bramie na Drzetowie,
        ale odkąd poczuł się funkcjonariuszem publicznym, postanowił z tej okazji
        organizowac konferencje prasowe oraz zaangazować prokuratora, który zapewne nie
        ma nic innego do roboty, jak tylko przeprowadzać analizy semantyczne
        wyrażenia:"wypierdalaj szmato". Proponuję pójśc za ciosem i powołać miejską
        komisję śledczą - przy okazji wylansuje się kilku nowych Kęsików i Muszyńskich
        lokalnej polityki. A potem myk! - do Brukseli.
        • Gość: XYZ Hipokryci IP: 212.14.0.* 08.04.04, 08:37
          Kiedy Lepper wyzywał waszych platformerskich idoli, wielka wrzawa się
          podniosła, że Leppera należy karać. Kiedy zaś jakiś prawoskrętny oszołom wyzwał
          polityka lewicy, wtedy na wyprzódki obsrywacie zniważonego. To się nazywa
          moralność Kalego.
          A i na koniec: rzeczywiści Piotr Kęsik pochodzi z "trudnej" dzielnicy i pewnie
          kiedys różne sprawy w bramie załatwiał. Jednak od tego czasu skończył studia i
          został szanowanym (oczywiście nie przez was i waszych Muszyńkich) radnym. Wy
          zaś ze swą moralnością Kalego i prawicową mentalnością, nadal pozostaliście na
          poziomie ciemnych bram. A jak rozumiem prokuratury są od wsadzania lewicowych
          polityków nie od ścigania prawicowej ekstremy. Otóż zasranym obowiązkiem
          każdego jest przestrzegać prawo. Nawet jeżeli chroni ono polityka SLD. Dura lex
          sed lex.
          • ja_aska Re: Hipokryci 08.04.04, 08:44
            A w dupie to mam. mucha nie zasługuje nawet na 2 sekundy z mojego życia. Z
            samego artykułu wynika, że to niepłacący za dzierżawę przekręt. Moim zdaniem
            jak zwykle chce coś ugrać dla siebie od (w jego mniemaniu) przyszłych władz
            miasta.
    • zaczepialski Kęsik jako "polityk" SLD powinien znać i rozumieć 08.04.04, 09:17
      powszechnie obowiazujące "skróty myślowe" i okreslenia postaw etyczno moralnych działaczy SLD - a szczególnie ich postawy w sprawie referendum antyMagazynierskiemu :-))) Wszak p. Kęsikjak sam mówił ma podobno codzienny podsklepowy kontakt z tzw. Opinią publiczną :-)))
      • Gość: XYZ Re: Kęsik jako "polityk" SLD powinien znać i rozu IP: 212.14.0.* 08.04.04, 09:36
        Wszak p. Kęsikjak sam mówił ma podobno codzienny podsklepowy kontak
        > t z tzw. Opinią publiczną :-)))
        I za to go cenię. Bo w odróżnieniu od platfusowych bufonów, wie skąd pochodzi i
        kto go wybrał.
      • ja_aska Re: Kęsik jako "polityk" SLD powinien znać i rozu 08.04.04, 09:36
        Lepszy każdy menel z Dżetowa niż muszka w centrum.
    • Gość: GOŚĆ 1 Re: Muszyński zwymyślał Kęsika cd. IP: *.vx.pl / *.vx.pl 08.04.04, 12:24
      i co z tego że Kęsik pochodzi z takiej dzielnicy !czy to coć gorszego? a może
      powinien urodzić się arystokratą żeby przestano się go czepiać. I jeszcze
      jedno - to nie Kęsik obraził Muszyńskiego tylko odwrotnie.Więc może należałoby
      bardziej zająć się tym mniej wychowanym delikwentem.
    • zaczepialski to oc co się obraża jak zna te opinie o SLD? Mucha 08.04.04, 15:03
      to też taki mały wnerwiający bzyk co się przy PO kręci :-))). Są siebie warci
    • Gość: bzyk Re: Muszyński zwymyślał Kęsika cd. IP: *.homeip.net / *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.04.04, 16:58
      W górę muchę!
      • ja_aska Re: Muszyński zwymyślał Kęsika cd. 09.04.04, 10:45
        w dupę muchę
    • Gość: a nesterowicz Re: Muszyński zwymyślał Kęsika cd. IP: *.48.95.238.ip.atrax.pl 10.04.04, 20:28
      Nie obchodzi mnie polityka i dzikie,a czasem wręcz szczeniackie rozgrywki
      między (politykami),może warto zastanowić się nad tym jak wiele dobrego dla
      miasta i ludzi zrobił Piotr prowadząc "Trans" i imprezy dla normalnych
      ludzi.Nikt kto zna Piotra osobiście nie uwierzy w jego agresje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka