Dodaj do ulubionych

Nawiedzony dom

27.11.10, 23:27
Witam wszystkich słyszałem ostatnio że w zdrojach znajduję się jakiś nawiedzony dom przy ulicy Walecznych (obok selgrosa), czy ktoś zna szczegóły tej historii?? albo posiada jakiegoś linka z opisem tego miejscach i co się tam stało?
Obserwuj wątek
    • Gość: dodo Jeśli dom jest w dobrym pukcie to nawiedziło go PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.10, 09:39
      Będzie kolejny dobry geszeft.
      • Gość: wyborca PO Re: Jeśli dom jest w dobrym pukcie to nawiedziło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.14, 16:19
        to raczej PiS i SLD lubią handlować nieruchomościami :)
    • Gość: ella Re: Nawiedzony dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 19:39
      Ja również jestem zainteresowana tym co się stało w tym domu i tym co dzieje się tam teraz.
    • Gość: realista Re: Nawiedzony dom IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.11, 20:04
      Ludzie, dorośnijcie i przestańcie wierzyć w pierdoły. Zawołajcie jeszcze egzorcystę z kropidłem do kolekcji...
      • Gość: Vlad.H. zamknij sie bluznierco! IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 26.03.11, 11:57
        www.youtube.com/watch?hl=en&v=sq_B7zLOoi0 szatan jest wszedzie!
        (mozna nawet odniesc wrazenie ze jest go wiecej niz boga)
        www.youtube.com/watch?v=OXd1PakZPZQ
        www.youtube.com/watch?v=pmX-GNKFlig
        www.youtube.com/watch?v=lFwzynAzscA
        www.youtube.com/watch?v=kGumEqbxvlw
        www.youtube.com/watch?v=dsZ1q3ND5y0
    • Gość: pytek Re: Nawiedzony dom IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.03.11, 11:08
      ale o co chodzi? że niby na czym ma polegać to nawiedzenie. Matka Boska się ukazała?
    • Gość: PATI Re: Nawiedzony dom IP: *.centertel.pl 22.09.13, 11:10
      witam... Mam kolezanke w zdrojach i z ciekawosci bylam sie przejsc obok tego domu. Widzialam tylko jakies figurki swiete na kazdym z okien, i ponaklejne swiete naklejki na szybach... Do srodka niestety nie bylysmy odwazne aby wejsc... Podobno jakas rodzina tam sie spalila
    • Gość: ZeCOzeJAK Re: Nawiedzony dom IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 22.06.14, 13:26
      www.youtube.com/watch?v=KNU8stP3b-M oto link do filmiku o tym nawiedzonym domu
    • Gość: Sąsiadka Re: Nawiedzony dom IP: *.static.espol.com.pl 31.01.15, 07:13
      Chodzi o to, że na imprezie zabili tam kogoś maczetą (ścieli mu głowę). Ale nie wiem, jak do tego doszło. Pewnie narkotyki + wódka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka