zachlanamorda 07.12.10, 11:52 Panie baran to nie ta hala . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: Bazyli Baran przepadł w pierwszym głosowaniu IP: *.szczecin.mm.pl 07.12.10, 12:00 W drugim wygra, już nam rada pokazała jak umie dopychać kolanem nie takie rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
zachlanamorda Bazyli Baran przepadł w pierwszym głosowaniu 07.12.10, 12:01 Ciapciak -Gąsiennica poszukuje barana ,który przepadł mu z jego stada.na hali Gdzie on teraz może być i co wyprawia. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Bazyli Baran przepadł w pierwszym głosowaniu 07.12.10, 12:13 Czyz nie dobija sie starych baranow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antycwaniak gdzie masz ta wiekszosc cwaniaku gdzie masz ta wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.10, 12:19 brawo chłopaki jedziecie z tym piotrusiem. niech zrozumie ze w zyciu nie ma nic za darmo juz myslalem ze sld i pis beda takimi frajerami ze popra piotrusia za free jak wystawi swojego kandydata skoro tego nie zrobił to na razie ma poparcie tylko swojego klubokomitetu - 2 radnych z sali gimnastycznej - buhahahahahaha bez propozycji wiceprezydenta dla poszczegolnych partii wogole nie siadajcie z nim do stołu BRAWO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f [...] IP: 213.136.224.* 07.12.10, 15:31 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: gdzie masz ta wiekszosc cwaniaku gdzie masz t IP: *.pz1-nat.espol.com.pl 07.12.10, 19:33 ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nie krzycz tak bo Sławka z POŁCZYNA obudzisz ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Jacyna już szaleje! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.10, 12:42 Ale daje czadu! To będzie ciekawa kadencja :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Jacyna już szaleje! IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.10, 12:52 Duklanowski lub Szałabawka jak obstawiacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Jacyna już szaleje! IP: *.szczecin.mm.pl 07.12.10, 12:54 Stopyra, Duklanowski wice :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: Jacyna już szaleje! IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.10, 12:55 Stopyra, tak wioślarz zaproponował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Jacyna już szaleje! IP: *.szczecin.mm.pl 07.12.10, 13:01 16 : 13 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Jacyna już szaleje! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.10, 12:57 Tylko Stopyra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Jacyna już szaleje! IP: *.szczecin.mm.pl 07.12.10, 13:07 i mamy Stopyrę :) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz.4 Re: Jacyna już szaleje! 07.12.10, 15:08 Stopyra, Stopyra... To on jeszcze żyje?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Krzystek ma przewodniczącego! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.10, 13:08 Stopyra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Krzystek ma przewodniczącego! IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.10, 13:11 Stopyra czasami zasypiał na sesji, kto głosował za nim, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola jak zaśnie IP: *.globalconnect.pl 07.12.10, 13:12 ... no to jak zaśnie przewodniczący łatwiej się będzie radziło prezydentowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola co na to MJW IP: *.globalconnect.pl 07.12.10, 13:11 i co na to mówi Pani M? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PaP Re: co na to MJW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.10, 16:02 pani MJW powiedziała że Piotr Krzystek to kontynuacja Mariana Jurczyka z przewodniczącym RM Stopyrą. Wstyd panie Krzystek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow! Re: co na to MJW IP: 81.219.200.* 07.12.10, 18:44 jedna sprawiedliwa w tym gó...e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: co na to MJW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.10, 22:41 Pacynka....zwykła KRZYKACZKA....bez klasy i obycia...... Odpowiedz Link Zgłoś
bru.ner Jan Stopyra przewodniczącym rady 07.12.10, 13:49 Szybko widać, że Krzystek dogada się i z PIS i SLD i przy pomocy swoich 2 radnych da prztyczka w nos Nitrasowi i PO. Nie ma prezydenta Litwińskiego... nie ma koalicji PO-SLD, i bardzo dobrze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: cała nadziej a w MJW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.10, 22:52 ...nadzieja na co???????.....że starym zwyczajem bedzie tylko pyszczyła i negowała wszystko????.....co zbudowała??????czym się zasłużyła??????... budować i rozmawiać trzeba umieć. No cóż wybierając radnych do Rady Miasta mamy różne preferencje, dla niektórych mieszkanców wystarczy ,że ktoś głośno krzyczy.....a że przy okazji krzyczący pluje jadem czasami nie zauwazają. Pacynka tym swoim jadem sama siebie zatruje..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: cała nadziej a w MJW IP: *.globalconnect.pl 07.12.10, 23:15 źle mnie zrozumiałeś/łaś po prostu ona jest przeciwko wszystkim tworzy się teraz koalicja. mamy z jednej strony PO z drugiej zbieractwo (pis, sld, niezal) no jej do koalicji oczywiście nikt nie zaprosi więc myślę sobie, że jej głoś może być niestety decydujący Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Jan Stopyra przewodniczącym rady IP: *.szczecin.mm.pl 07.12.10, 14:14 bru.ner napisał: > Szybko widać, że Krzystek dogada się i z PIS i SLD i przy pomocy swoich 2 radny > ch da prztyczka w nos Nitrasowi i PO. oby !!! to dobrze rokuje na najbliższe 4 lata i dalej Odpowiedz Link Zgłoś
edda7 Jan Stopyra przewodniczącym rady, Bazyli Baran ... 07.12.10, 14:00 Brawo Panie Janku! Gratulacje. Już PO Platformie a Barana zrobili w konia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola chcę zgłosić wice IP: *.globalconnect.pl 07.12.10, 14:12 1. wice sportowiec Krzystka 2. wice sportowiec Krzystka 3. wice... skończyli się sportowcy może by Majdan się zgodził? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Jan Stopyra przewodniczącym rady, Bazyli Bara IP: *.szczecin.mm.pl 07.12.10, 14:20 będzie transfer powskich nierobów do urzędu marszałkowskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z nie ma letko IP: 46.113.148.* 07.12.10, 14:42 mieszkańcy dawnej alei Jedności Narodowej, obecnie PJP II pozdrawiają pana Barana. Do życzeń dołącza się administracja uniwersytetu. Wszyscy, co muszą wpisywać ż i ł w czterosłownej nazwie alei chórem śpiewają hosanna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Krzystek ma agentów w radzie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.10, 14:53 3 za Stopyrą! ale to PO durne! samo wstawiło do rady V kolumnę Krzystka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Krzystek ma agentów w radzie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 21:32 Durne to PO to mało powiedziane nawet nie zna swoich Agent nr 1 to Dzik jest dziki dzik jest zły dzik ma bardzo ostre kły Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciel.krolika Jan Stopyra przewodniczącym rady, Bazyli Baran ... 07.12.10, 15:03 Baran będzie siedział w oślej ławce ? :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
booba09 Jan Stopyra przewodniczącym rady, Bazyli Baran ... 07.12.10, 15:08 Radni powiedzieli Bazylemu papa BARAN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Jan Stopyra przewodniczącym rady, Bazyli Bara IP: 213.136.224.* 07.12.10, 15:34 a jeden z chłopców Jożina s Połczina przez komóreczkę transferował .... jak w dupę dostaja dzieciaki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Co zalatuje lisem Re: Jan Stopyra przewodniczącym rady, Bazyli Bara IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.10, 15:35 Chłopcy z platformy , ktoś od was głosował za Stopyrą, to zdrajca w waszych szeregach . Musicie wejść na konwejer i popatrzeć sobie w oczy i niech wstanie ta osoba i uczciwie sie przyzna , wyjawi to wszystko jak na przesłuchaniu u proboszcza . Tak to ja Bródka wybaczcie mi, ale pomyliłam się, bo nie mam wprawy i nikt mnie nie przeszkolił, nie nauczył umówionych tajemnych znaków jak przyciskać, pan szef naszego klubu , o boże w jakim ja klubie jestem ? To znaczy ,że chciałam powiedzieć ,że chyba ja wygrałam te wybory i jestem jako radna w platformie. Bo mam wrażenie, że wszyscy myślicie, że ja tu w pracy jestem, to znaczy ,że kawę nalewam buuuuuuuuuu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czy-telniczka Re: Jan Stopyra przewodniczącym rady, Bazyli Bara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.10, 17:07 :))))))) i lubię kabarety też czytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: april Re: Bazyli Baran przepadł w pierwszym głosowaniu IP: 81.219.200.* 07.12.10, 17:59 Kzrystek zamiast dogadywać się z PO dogadał sie z PIS i SLD,tak chce współpracować dla dobra miasta :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Bazyli Baran przepadł w pierwszym głosowaniu IP: *.szczecin.mm.pl 07.12.10, 18:10 Gość portalu: april napisał(a): > Kzrystek zamiast dogadywać się z PO dogadał sie z PIS i SLD,tak chce współpraco > wać dla dobra miasta :))))) to Nitras wyautowany :)))))!!! Panie prezydencie ma Pan mój głos dożywotnio !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarda wazelina 13.40 Pan Stopyra kończy obrady i udaje sie na wód IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.10, 18:23 To mi sie spodobało. Podawać teraz kto na wiceprzewodniczących rady??? Nieraz trzeba będzie zastąpić pana Jana, zawsze to parę złotych diet więcej. Ile tam przewodniczący będzie czesał? Kto tam sie nadaje : Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow! superbuce czyli: IP: 81.219.200.* 07.12.10, 18:40 na wicka buce czyli Dzikowski z po,Szałabawka z pis i Jerzyk z sld to superkoalicja :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: superbuce czyli: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.10, 19:24 i to niby tak nasz pan prezydent chce zdobywac środki unijne i rządowe na rozwój naszego miasta? mama nadzieję tylko że SLD nie poprze tego cyrku i jak zawsze z dystansem i rozumem podejdzie do sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarda wazelina Re: superbuce czyli: IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.10, 19:35 A Baran był jakimś specjalistą od środków unijnych ? Z tego co pamiętam to wysławił się w forsowaniu na "Honorowych" miasta kapusiów SB i karabinów maszynowych plujących na Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: superbuce czyli: IP: *.globalconnect.pl 07.12.10, 19:58 mówisz o Wałęsie? czyli wiesz więcej niż IPN, który dał mu status pokrzywdzonego? imponujące Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: superbuce czyli: IP: *.pz1-nat.espol.com.pl 07.12.10, 19:41 Właśnie tak panie uśmieszku dwa dni i już widać że rozkazy przychodziły z POŁCZYNA OD JOZINA Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Stopyra szefem rady, Platforma oburzona na zdra... 07.12.10, 20:29 - W PO ważna jest postawa etyczno-moralna ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Im wieksza ku..., tym czesciej uzywa slowa "moralnosc", odmienione przez wszystkie przypadki.. Tak trzymac zbolszewizowane i obludne katolaki! Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: Stopyra szefem rady, Platforma oburzona na zd 07.12.10, 21:25 Baran był kandydatem Nitrasa i wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TresTeres Re: Stopyra szefem rady, Platforma oburzona na zd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 00:24 A mnie to wku.wia, że jakiś europoseł z tylnego fotela chce miastem rządzić. Jak taki chętny to czemu nie startował na Radnego. Szczecin powinien być wolny od takich kacyków, którzy sterują rzeczywistością nie ponosząc za to odpowiedzialności. CO on ku..a? Capo di tutti Capi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nm Re: Stopyra szefem rady, Platforma oburzona na zd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.10, 00:39 Gość portalu: TresTeres napisał(a): > Szczecin powinien być wolny od takich kacyków, którzy sterują rzeczywistością n > ie ponosząc za to odpowiedzialności. To ić i wygoń xienca biskópa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TresTeres Re: Stopyra szefem rady, Platforma oburzona na zd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 00:54 > Gość portalu: TresTeres napisał(a): > > > Szczecin powinien być wolny od takich kacyków, którzy sterują rzeczywisto > ścią n > > ie ponosząc za to odpowiedzialności. > > To ić i wygoń xienca biskópa Na katabasa też przyjdzie kiedyś czas, choć nie prędko. Odpowiedz Link Zgłoś
wiwaty Stopyra szefem rady, Platforma oburzona na zdra... 07.12.10, 21:58 ..... w platformie obowiązują standardy etyczno-moralne... No nie to trzeba mieć tupet, koń by się uśmiał. Żart tygodnia! Gonić Nitrasa na szczaw i popleczników jego. Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen a w PO miejsce Nitrasa zajmie bezpartyjny 07.12.10, 22:21 Krzystek? :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hs PeŁowcy w odwrocie... IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.10, 22:24 no przegrali wybory i jeszcze się nie otrząsnęli po 61/39 a tu drugi taki zimny prysznic. Jak tak dalej pójdzie to będą klubem opozycyjnym. Brawo Krzystek, wyciąć tych koszalińsko połczyńskich sterowników Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen tak zed 07.12.10, 22:34 i koalicja nawet z satanem :) www.rozrywka.wszczecinie.pl/0,18724,relacje,0,1,16594,0 5 zdjęcie od góry Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Jak za Magazyniera :) 07.12.10, 22:39 Stopyra szefem rady, Jacyna-Witt niezalezna radna, Wijas szefem lewicy, a Marian znowu jest prezydentem, hip hip hura! Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: Jak za Magazyniera :) 07.12.10, 22:42 Bingo! Czyli historia zatoczyła koło a Szczecin utknął w tym samym miejscu :) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Jak za Magazyniera :) 08.12.10, 10:04 I tylko Ty obszedłeś się smakiem, gdyż "Gruby" nie potrafił się dogadać z nikim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Dlaczego? IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 07.12.10, 23:10 A co z kontynuacja? dosiwadczeniem? Stopyra bedzie musial stracic dwa lata na uczenie sie wszystkiego od nowa - wspoludzial w przesladowaniu opozycji za czasow PRL nie jest tym rodzajem doswiadczenia i kontynuacji jaka chcielibysmy widziec w Szczecinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SromotnikBezwstydn Baran oddał Szpital Miejski s.s.burdeluszkom a.. IP: *.static.espol.com.pl 07.12.10, 23:48 a Stopyra będąc prezydentem po raz pierwszy po wojnie odmalował Al.Wojska Polskiego i kilka bocznych ulic. Odmalował rękoma "prywaciarzy"-rzemiochów z Cechu Rzemiosł Budowlanych oraz ze Spółdzielni rzemieślniczych:Budowa", i "Budometal. Vlad,nie jest prawdą że niszczył opozycję w PRL. Ja go pamiętam jako dobrego gospodarza. Organizował budowę Teatru Letniego,Pomnik Czynu Polaków to chyba też jego kadencja,Aleja Fontan,Ogród Botaniczny ,początek budowy osiedli na Prawobrzeżu...a i port i STOCZNIE-kwitły ( i nie tylko one!)...a i Różanka była Perłą! W sporcie też nie byliśmy na końcu...kajakarze z Wiskordu,Tor Rowerowy,Wyścigi Samochodowe na "Torze Magnolii",Kluby Piłkarskie i Lekkoatletyczne Pogoń,Arkonia,Stal Stocznia ... A i na plażę do Świnoujścia czy chociażby w delegację -wodolotem można było w godzinę ,do samego centrum Ś-cia...za "psie pieniądze"... I kręciło się...za prezydencji Stopyry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. I? IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 07.12.10, 23:59 po pierwsze to co napisalem to byl sarkazm ukazujacy ze to samo co mialo byc atutem Krzystka bylo wyciagane przeciw Baranowi - co do samego Barana - olewam - co do Stopyry - wtedy byla inna sytuacja - Szczecin nie byl wyskrobanym wypierdkiem z retarded trollem na szczycie. Uwazam ze czas Stopyry i Barana juz dawno minal - po prostu Krzystek zaczal kupczyc i upartyjniac Szczecin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anatol Re: I? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 00:33 > Uwazam ze czas Stopyry i Barana juz dawno minal - po prostu Krzystek zaczal kup > czyc i upartyjniac Szczecin. Krzystek eliminuje wpływy Nitrasa. Trochę to potrwa, ale ktoś musi przecież ponieść w PO odpowiedzialność za porażkę Litwińskiego a winowajcą jest Nitras. Teraz Nitras przegrał po raz trzeci (po raz pierwszy przegrał jak mu Tusk żonę skreślił). Jego dni jako szefa PO w Szczecinie się kończą, a jak już się skończą to następca zacznie współpracować z Krzystkiem i ostatecznie w drugiej dwulatce Krzystek wróci do łask PO i vice versa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nm Re: I? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.10, 00:48 Gość portalu: Anatol napisał(a): > Krzystek eliminuje wpływy Nitrasa. Wprowadzając wpływy Balazsa. I xienca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anatol Re: I? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 00:57 o audiencję u Balazsa i xienca zabiegają wszyscy nawet Nitras. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: I? IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 08.12.10, 08:13 To tylko pokazuje ze to nie Nitras byl problemem Szczecina... No ale zielona kielbaska z Constaru (smacznego) i odmrozone uszy oraz nosy... na zlosc Nitrasowi... ale za to zaplacicie wy i wasze dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Baran oddał Szpital Miejski s.s.burdeluszkom IP: *.globalconnect.pl 08.12.10, 01:02 mija się Pan z prawdą to pan Stopyra głosował za a pan Baran się wstrzymał informacje można te można łatwo znaleźć w sieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Baran oddał Szpital Miejski s.s.burdeluszkom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.10, 12:41 I bardzo dobrze że go wreszcie oddali studnia bez dna . Teraz już wiem że nawet psa nie można było leczyć w tym szpitalu. Szkoda że kiedyś tego nie wiedzialem:( Odpowiedz Link Zgłoś
1przeciwnik_glupoty mierna partia nawet nie umie wybrać Przewodniczące 07.12.10, 23:30 Mierna partia jest tak feneomenalnie zorganizowana, że nawet nie umie wybrać Przewodniczącege mają większość. Strach pomyśleć, czego mogliby Ci leserzy dokonać, gdyby tej większości nie mieli. Pamiętacie? Mimo, że grubym dupskom Straż Miejska za nasze podatki pilnuje miejsc parkingowych pod Urzędem miejskim, to jeszcze nie mają chęci pojawiać się na glosowaniach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Baran oddał Szpital Miejski s.s.burdeluszkom a.. IP: *.static.espol.com.pl 08.12.10, 00:00 Baran oddał Szpital Miejski s.s.burdeluszkom a.. Autor: Gość: SromotnikBezwstydn IP: *.static.espol.com.pl 07.12.10, 23:48 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz a Stopyra będąc prezydentem po raz pierwszy po wojnie odmalował Al.Wojska Polskiego i kilka bocznych ulic. Odmalował rękoma "prywaciarzy"-rzemiochów z Cechu Rzemiosł Budowlanych oraz ze Spółdzielni rzemieślniczych:Budowa", i "Budometal. Vlad,nie jest prawdą że niszczył opozycję w PRL. Ja go pamiętam jako dobrego gospodarza. Organizował budowę Teatru Letniego,Pomnik Czynu Polaków to chyba też jego kadencja,Aleja Fontan,Ogród Botaniczny ,początek budowy osiedli na Prawobrzeżu...a i port i STOCZNIE-kwitły ( i nie tylko one!)...a i Różanka była Perłą! W sporcie też nie byliśmy na końcu...kajakarze z Wiskordu,Tor Rowerowy,Wyścigi Samochodowe na "Torze Magnolii",Kluby Piłkarskie i Lekkoatletyczne Pogoń,Arkonia,Stal Stocznia ... A i na plażę do Świnoujścia czy chociażby w delegację -wodolotem można było w godzinę ,do samego centrum Ś-cia...za "psie pieniądze"... I kręciło się...za prezydencji Stopyry... Co prawda to prawda! Port nieustannie wzywał "rezerwę portową" na nocne zmiany,bo nie byli w stanie nadążyć z przeładunkami. A Stocznia Jachtowa to robiła takie cacuszka,z drewna,że tylko milionerzy z zachodu mogli coś takiego kupić! No a miasto ,w centrum było faktycznie odmalowane i było CZYSTE !!! Ulice były zmywane przez samochodowe polewaczki żeby nie kurzyło się ludziom! A dzisiaj,syf wszędzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Baran oddał Szpital Miejski s.s.burdeluszkom IP: *.globalconnect.pl 08.12.10, 00:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brawo Piotrek to pierwsza porażka nitrasa IP: *.globalconnect.pl 08.12.10, 07:57 na razie jest 3 "zdrajców" ale ta liczba będzie rosła to jeszcze nie koniec.Gaweł dostał argumenty do rozliczania nitrasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olin Re: Baran oddał Szpital Miejski s.s.burdeluszkom IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.11, 13:12 Tylko k... wa nie bylo co żreć, w co się ubrać, cukier był na kartki, mieszkania i talony dostawali komuch ubole i inne gnidy. O wacie i podpaskach można było zamarzyć. A ruskie stali w każdym lesie. Taka to była ta Stopyrowa rzeczywistość. Więc mi teraz nie opowiadaj bajek, że ten satrapa, którego syn rozbijał szyby w knajpach by nam jak ojciec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Radni Krzystka: Kolbowicz i Liktoras IP: 213.155.191.* 08.12.10, 08:41 Z całym szacunkiem dla tych sportowców, ale Kolbowicz chyba nie zakończył kariery mało tego za 1,5 roku chce startowac na olimpiadzie. czyli 300 dni w roku na obozach sportowych. Już Majdan pokazał, że tak sie nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toJa Re: Bazyli Baran przepadł w pierwszym głosowaniu IP: 213.77.13.* 08.12.10, 09:31 I dobrze, że ten SŁABY BARAN nie przeszedł!!! Brawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Co zalatuje lisem Hermelegilda Pańka w radio nie wie. IP: *.dynamic.chello.pl 08.12.10, 10:19 Pańka nie wie jak Bazyl nie został przewodniczącym???? Też jestem w szoku jak to mogło się stać, że Pańka nie została wiceprezydentem od spraw szeroko pojętej edukacji i szkolnictwa w mieście??? A tyle się nabiegała po tych prywatnych mieszkaniach. Wczoraj w lokalnej TV widziałem to zdziwienie na twarzy Pańki niczym obraz "Krzyk" Munka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Hermelegilda Pańka w radio nie wie. IP: *.globalconnect.pl 08.12.10, 12:24 akurat po mieszkaniach to każdy latał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Co zalatuje lisem Re: Hermelegilda Pańka w radio nie wie. IP: *.dynamic.chello.pl 08.12.10, 15:50 Lola - nie wiem co to znaczy po mieszkaniach każdy latał, zawęź to do swojej partii domokrążców . Po mieszkaniach chodzi Świadek Jehowy , żebrak i oszuści wyciągający pieniądze na biedne dzieci. Jest to bardzo głupi pomysł, który w naszym systemie się nie przyjął. W Anglii jest to wiekowa tradycja, ale wszystkiego na nasz grunt się nie przewali. Tym bardziej, ze w Anglii jest system jednomandatowy i każdy pojedynczy poseł jest odpowiedzialny za swoich wyborców i nie zajmuje się nimi tylko na tydzień przed wyborami. Platforma obywatelska jest tylko z nazwy, jak wszyscy wiemy komunikuje się z wyborcami tylko po przez mainstremowe media i reklamę. Na co dzień brzydzi się swoim wyborcą ,a społeczeństwo traktuje jako podejrzane z definicji . Dlatego z wielkim zdziwieniem odebrałem te kolędy PO mieszkaniach jak bardzo nieszczere. Z resztą zauważyły to media, a wyborcy w drugiej turze odpowiednio potraktowali , ile tam było procent? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Hermelegilda Pańka w radio nie wie. IP: *.globalconnect.pl 08.12.10, 16:24 rozumie, że ciężko Ci przyjąć porażkę kandydaci chodzili po mieszkaniach nie chodzi mi tylko o wybory prezydenckie duża część z kandydatów PO na radnych dbała o to, żeby rozmawiać ze zwykłymi mieszkańcami wolę to, niż oglądanie ich w TV, czytanie urywków zdań dochodzących do prasy reszty kandydatów. cenię sobie możliwość osobistej rozmowy z osobą, na którą mam zagłosować. w których mediach była negatywna ocena? pamiętam tylko jedną wzmiankę o tym w jednym artykule GW. i nie była o dziwo negatywna nie przemawia do mnie tekst, że oszuści chodzą po domach. po moim nie chodzą. jeszcze raz powiem, że wolę z kimś porozmawiać, niż by czyjaś twarz miała tylko z bilbordu prosić o głos. reszcie pewnie korona z głowy by spadała. poza tym Twój argument o % w drugiej turze nie jest dobry. od jakiegoś czasu narzekano, że Krzystek korzysta z mylenia go z kandydatem PO, co opisywał Gawłowski, Pańka i reszta. wyborcy mieli za mało czasu, żeby go odkleić. poza tym sam o to zabiegał- hasło NIE ROBIMY POLITYKI przecież miało być mylone z hasłem Tuska NIE RÓBMY POLITYKI. i ładnie mu to wyszło. w efekcie paradoksalnie sukcesy PO, przeradzały się również w sukcesy Krzystka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro Re: Hermelegilda Pańka w radio nie wie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 21:29 Pani Pańko czeka panią koniec jak Litwinskiego pani za duzo "szczeka" jak Nitras czy Pitera trochę ciszej zdrajcy to wedlug gazet niejaaki Posluszny Dzikowski przeciez to wiecie wystawcie ich jeszcze na piedestał Odpowiedz Link Zgłoś
pan_glosny Czytam 08.12.10, 12:02 Czytam te pierdoły tutaj w komentarzach, ten artykuł i nie wiem czy ten artykuł jest taki stronniczy czy faktycznie ta "Płatforma" jest taka naiwna czy jak? Dyscyplina klubowa? A co to, prywatny folwark Nitrasa jednak działa? W tych wyborach prezydenckich (I+II tura) było kilku kandydatów, którzy przedstawili jakieś konkrety: Litwiński, Krzystek, MJW i ew jeszcze może Sochański choć trochę się pogubił pod koniec. Reszta kandydatów to jakieś nieporozumienie (w tym i Zaremba). Którykolwiek z tych 3-4 osób zostałby prezydentem to i tak nie byłoby dużych różnic między nimi, a szczerze pisząc to wisi mi to i powiewa, który z tej 3-4-ki zostałby wybrany. Mamy Krzystka to teraz się dogadujcie z Krzystkiem. Jak się nie dogadacie to będziemy mieli podobny regres jak za Jurczyka. I proszę mi nie zrzucać odpowiedzialności na Krzystka, bo ten pan jest 1 + 2-ójka radnych, a chłopców z PO jest 15. Dopiero jest po wyborach i już robicie bajzel na dzień dobry? Obrażeni jak prezes Kaczyński po wyborach prezydenckich. To może czas zastanowić się czyje wpływy doprowadziły do sytuacji, w której 3 waszych radnych nie chce się podpisać pod decyzjami PO? Kto psuje PO od środka tak, że Wasz były prezydent wystąpił jako kandydat niezależny, a 3 radnych łamie dyscyplinę w tajnym głosowaniu? PS. Dla ścisłości: w II turze oddałem głos nieważny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juhas Re: Bazyli Baran przepadł w pierwszym głosowaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 15:17 Dowcipne, zachlanamordo, a jednak chamskie. Z nazwisk się nie dworuje, chyba że ze swego. Odpowiedz Link Zgłoś
cynik24091 Stopyra szefem rady, Platforma oburzona na zdra... 08.12.10, 19:46 Szkoda, że Pan Jan już ma swoje lata, bo ty był prawdziwy gospodarz naszego miasta. Wiele zdrowia i wytrwałości w " godzeniu " tych domorosłych politykierów. Państwo z PO powinno się zastanowić, czy reprezentują swoją partię, czy nasze miasto. Potrzeba nam gospodarzy - samorządowców, a nie ludzi traktujących stanowiska, jako ciepłe synekury lub trampolinę do skoku na stołki partyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Bazyli Baran przepadł w pierwszym głosowaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 21:23 Znacie przecież zdrajców Gazeta wyborcza publikowała nazwiska jeden z nich to Dzikowski, Posłuszny, i jeszcze jeden. Dzikowski namawiał całe Prawobrzeże aby głosowało na Krzystka a podobno w Wielgowie - Zdunowie nawet w oratorium przy kościele. Czysta kalkulacja a z PO robi idiotów i dobrze skoro wiecie kto jest zdrajcą i to lekceważycie Szczecin się śmieje Zdrajcy nie odejdą ale z wami jak w piosence "to już jest koniec nie ma już nic" Co na to szef Nitruś i Litwiński Zróbcie któregoś z nich przewodniczącym awansujcie zdrajcę Ha, ha, ha Odpowiedz Link Zgłoś
gyor jedno wam powiem 09.12.10, 00:02 miasto, czyli ludzie, za to zaplaci szkoda miasta godne ono i na duzo wiecej zasluguje ale rzad nie da zobaczycie Odpowiedz Link Zgłoś