Dodaj do ulubionych

Zatrzymano szefów zbrojnej grupy przestępczej

10.12.10, 11:39
A już myślałem, że capnęli Golemę, ale jak to bywa łapią płotki, grube ryby nadal pluskają się w mętnej wodzie, dzień walki z korupcją to żenada, chyba strzelili sobie po piwku agenci CBA w knajpkach Golemy na jego koszt, a który to przerzuci na resztę obywateli...
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Golema fan Re: Zatrzymano szefów zbrojnej grupy przestępczej IP: *.ibd.gtsenergis.pl 10.12.10, 12:12
      Ale jesteś tempak
      • Gość: Tępak Re: Zatrzymano szefów zbrojnej grupy przestępczej IP: *.pcmedia.com.pl 10.12.10, 12:22
        Kup sobie słownik, tempak - nie ma takiego słowa, jest tępak czyli gość na liście płac Golemy, choć nie musisz wiedzieć jak poprawnie piszę się słowo "Zmywak" (zmyfak dla takich tempaków) abyś porządnie szorował brudy.
        • Gość: golema fan Re: Zatrzymano szefów zbrojnej grupy przestępczej IP: *.ibd.gtsenergis.pl 10.12.10, 15:15
          No właśnie tempak jesteś :)
    • Gość: . Re: Zatrzymano szefów zbrojnej grupy przestępczej IP: *.szczecin.mm.pl 10.12.10, 12:24
      Jesli masz jakies dowody na te swoje smety, zglos sie do prokuratury krajowej (bo oczywiscie szczecinska jest wg ciebie skorumpowana) i stul wreszcie ryj. Nie mam ochoty czytac pod kazdym artykulem twoich zali.
      • Gość: mirian masz racje IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.10, 19:44
        ten stukniety funio przesadza i efekt jest odwrotny on chyba jest zakompleksiony funio spieprzaj juz z forum dziadu
        • Gość: Funio Re: masz racje... żywnościową od Golemy IP: *.globalconnect.pl 10.12.10, 22:46
          Co, pachołki-karatecy ze zmywaka, jak się nie podoba nie czytajcie, a i tak macie kłopot z pisaniem i czytaniem, więc hajda do szorowania posadzek na Wałach, a Golemie będę pisał, to wolne forum, więc każdy może wszystko napisać co chce, z tym że jak pisze prawdę, Golema będzie zapuszkowany niedługo, żadna łapówka tego nie zmieni....
          • Gość: ksiegarz funio piszesz dyrdymaly IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.10, 23:03
            z ktorych nic nie wynika a golemie robisz reklame ale ciebie funio juz nikt nie traktuje powaznie masz jakas obsesje
            • Gość: Funio Re: funio piszesz dyrdymaly IP: *.globalconnect.pl 11.12.10, 11:28
              Jeśli robię reklamę Golemie to winien mnie włączyć na swoją listę płac, ale skoro tak nie jest a opłacane przez niego pachołki próbują bagatelizować moje wpisy, nie jest źle. Golema trzęsie portkami bo hałas wokół jego szemranych biznesów psuje mu wszystko. Colosseum tak się zesrało, stracił ze 6 mln zeta, o innych nie wspomnę, ale wiele firm dało sobie spokój z robieniem z nim interesów, Różanka wisi w powietrzu i kilka innych spraw, wyszynk na więziennym wikcie jest realniejszy niż kiedyś. Dlatego Golema płaci aby zbijać moje argumenty, ale to na nic.

• Gość: max Re: funio piszesz dyrdymaly IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.10, 17:32
                funio ty myslisz ze golema wie o twoim istnieniu
                • Gość: Funio Re: funio piszesz dyrdymaly IP: *.globalconnect.pl 11.12.10, 19:27
                  Jeśli nie wie, to dobrze, ale wiem, że wie, choć to nie ma znaczenia, ja mu nie będę nosił paczek do pierdla.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka