Dodaj do ulubionych

Tajemniczy przystanek autobusowy

IP: *.srodmiescie.v.pl 15.04.04, 17:58
Czy takie autobusy kiedyś jeździły w Szczecinie??
Obserwuj wątek
    • Gość: Mareczek Re: Tajemniczy przystanek autobusowy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.04.04, 19:15
      A czy nie bylo takich linii za czasow strajku komunikacji miejskiej w
      Szczecinie, gdzies tak z 5 lat temu??
      • Gość: Żyleta Re: Tajemniczy przystanek autobusowy IP: *.pomorzany.v.pl 15.04.04, 23:51
        A ja wiem gdzie to jest chyba :ppp
        • Gość: Ula Re: Tajemniczy przystanek autobusowy IP: 62.233.217.* 16.04.04, 01:18
          a ja bym chciała wiedzieć ;P
          może to jest na pólnoc od centrum, w strone Polic?
    • Gość: bz Re: Tajemniczy przystanek autobusowy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.04, 11:22
      Ja wiem gdzie jest ten "przystanek" - też pierwszy raz nie wiedziałem o co
      tutaj chodzi , ale po jakimś czasie zorientwałem się że jest to oryginalne
      oznakowanie numerów posesji.
      • swarozyc Re: Tajemniczy przystanek autobusowy 16.04.04, 11:28
        to nie jest gdzies na Bukowie, powiedzmy w poblizu ul. Ludgardy?
        • Gość: bz Re: Tajemniczy przystanek autobusowy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.04, 12:16
          Strzelaj dalej - póki co zimno!
          • swarozyc Re: Tajemniczy przystanek autobusowy 16.04.04, 12:37
            to jakies katolickie przedmiescia; wielgowo, niemierzyn, Gumience...
            • Gość: bz Re: Tajemniczy przystanek autobusowy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.04, 12:42
              Ciagle nie tu... , ale jeszcze tylko kilka dzielnic i juz będzie wszystko
              jasne...
    • Gość: Ula Re: Tajemniczy przystanek autobusowy IP: 62.233.217.* 16.04.04, 12:57
      warszewo?
    • Gość: Michal :D:D IP: *.client.comcast.net 16.04.04, 12:59
      no tajemniczy to on jest przyjrzyjcie sie zdjeciu, czemu ten znak wisi w
      powietrzu?? :D:D:D
      • Gość: bz Re: :D:D IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.04, 13:12
        Po pierwsze nie wisi tylko stoi na takim samym słupie jak wszystkie przystanki
        w mieście.
        Po drugie : ostatnia podpowiedź dla ciekawskich : nazwa ulicy napisana jest na
        przystanku , ale nie znajdziecie jej na planie miasta Szczecina , gdyż pomimo
        tego , że wydaje się , że to teren miasta , to znajduje się ona na obszarach
        należących administracyjnie do ościennej gminy. Powodzenia w poszukiwaniach -
        bo trafić tam jest na prawdę trudno...
        • swarozyc Re: :D:D 16.04.04, 13:15
          moze skolwin z kawalkiem w policach, lub krzekowo w dobrej szcz.?
          • Gość: bz Re: :D:D IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.04, 13:20
            Sorry to była ostatnia podpowiedź . Autor artykułu nie zdradził tego miejsca ,
            więc pozostaje mi życzyć tylko owocnych poszukiwań w terenie...
        • Gość: Ula Re: :D:D IP: 62.233.217.* 16.04.04, 21:47
          Mi się wydaje że to Mierzyn.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka