Dodaj do ulubionych

C.H. Szczecin

11.01.11, 17:17
Dziewczyny, ja mam takie pytanie. W którym centrum handlowym w Szczecinie znajdę sklepy H&M, Wójcik i Bartek? Do Szczecina mam 120 km a planuję się wybrać tam na zakupy z dzieckiem i wolałabym nie jeździć po całym mieście tylko w jednym centrum te sklepy znaleźć.
Obserwuj wątek
    • sandorianka Re: C.H. Szczecin 11.01.11, 17:59
      Jedź do centrum handlowego Galaxy.
    • marta-zs Re: C.H. Szczecin 11.01.11, 19:00
      W Galaxy jest napewno H&M i w C.H.Molo (tam gdzie Media Markt).
      Wojcik i Bartek są C.H. Ster.
    • slonko1335 Re: C.H. Szczecin 11.01.11, 19:51
      Nie ma wszystkich tych sklepów w jednym CH. Jeżeli Ci więc zależy na każdym będziesz musiała odwiedzić dwa co najmniej.
      H&M jest w Molo i Galaxy
      Bartek w Sterze i Auchan
      Wójcik w Sterze
      Natomiast buty Bartka i ubrania wójcika w okrojonym bardzo asortymencie znajdziesz w Galaxy. Butki będą w Smyku a ubranka wójcika chyba w Nasto(nie jestem pena nazwy sklepu-3 piętro).
    • pirelli666 Re: C.H. Szczecin 11.01.11, 20:13
      a Szczecin nie ma jakiegoś forum regionalnego żeby tam zapytać?
      • astomi25 Re: C.H. Szczecin 11.01.11, 20:20
        Moze i ma, ale w czym problem?
        Tylko pytania dotyczace Warszawy mozna zadawac na emamie?
        • pirelli666 Re: C.H. Szczecin 11.01.11, 20:25
          Warszawa ma forum regionalne i tam pyta o takie sprawy - Szczecin też może.
          • malgosiek2 Re: C.H. Szczecin 11.01.11, 21:08
            pirelli666 napisała:

> Warszawa ma forum regionalne i tam pyta o takie sprawy - Szczecin też może.

Hehe żartujesz chyba:D
            W tej chwili na pierwszej stronie są co najmniej 3 wątki dotyczące bezpośrednio Warszawy
            forum.gazeta.pl/forum/w,567,120751237,120751237,Rodzinna_opieka_zdrowotna.html
            forum.gazeta.pl/forum/w,567,120677363,120677363,lakarz_do_domu_warszawa.html
            forum.gazeta.pl/forum/w,567,120803003,120803003,miejsce_dla_rodzicow_i_dzieci_w_Warszawie_Wesolej.html
            I tak parę ładnych watków dotyczących W-wy jest codziennie
            A Ty podnosisz larum o jednym wątku dotyczącym Szczecina:P
          • malgosiek2 Re:Pirelli poczytaj sobie inne fora "edzieckowe" 11.01.11, 21:15
            bo tam aż się roi od wątków dotyczących Warszawy typu lekarz/przychodnia/miejsce zabaw/sklepy i długo by wymieniac co jeszcze:P
            A przeca Warszawa ma swoje forum:D
            • pirelli666 Re:Pirelli poczytaj sobie inne fora "edzieckowe" 11.01.11, 22:09
              Ależ ja nie mam nic przeciwko Szczecinowi - po prostu uważam, że zarówno Szczecin jak i Warszawa powinny o sprawy bardziej lokalne pytać lokalnie, choćby dlatego, że i szansa na satysfakcjonującą odpowiedź jest wtedy większa.
              Larum bym tego nie nazwała, jedynie jakiś apel o przestrzeganie zasad, to samo napisałabym gdyby wątek nazywał się CH Warszawa.

• malgosiek2 Re:Pirelli poczytaj sobie inne fora "edzieckowe" 11.01.11, 22:14
                Ja to wiem Ty to wiesz,ale inni mają z tym problem jak widać.
                Ale niestety W-wa przoduje i to wyraźnie widać na różnych redakcyjnych forach dzieckowych:(
                A apele to sobie możemy słać,nie powiem gdzie;)
                • pirelli666 Re:Pirelli poczytaj sobie inne fora "edzieckowe" 11.01.11, 22:22
                  dobry apel raz na jakiś czas nie zaszkodzi :)
                  a może powstrzyma kogoś od założenia na emamie wątku typu "dobry dentysta zabrze" (od razu zastrzegam - nie mam nic do Zabrza :) )
    • barcys1 Re: C.H. Szczecin 11.01.11, 20:27
      Dziewczyny, serdecznie dziękuję :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka