Dodaj do ulubionych

Zaplanowane dwa punkty

IP: *.146.127.160.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.01.11, 23:40
na ten mecz wybrała sie ekipa pseudokibiców ze stowarzyszeń i młodych wilków którą steruje niejaki chlasta i jacoszek zachowywali sie tragicznie ale policja będzie miała co robić bo ładne fotki na ligowcu są zrobione
Obserwuj wątek
    • Gość: Plt. Re: Zaplanowane dwa punkty IP: 80.94.17.* 17.01.11, 07:52
      1. Panie "redaktorze" - może warto by było spytać zawodniczki po prostu czy doping kibiców im przeszkadzał czy raczej pomagał a nie wyciągać jakieś swoje urojone wnioski na temat grupy ludzi, którzy swoją miłość do klubu wyrażają poprzez śpiew (zaskoczę Pana Panie Lisowski - śpiewanie na meczach to niestety nie to samo co mordobicie, no ale czego się można spodziewać po GW...). Ja wiem, że po całym tygodniu CIĘŻKIEJ pracy się nie chce ale na Boga, za to Panu płacą żeby podawać rzetelne informacje a nie pomyje wyssane z palca i przy okazji obrażające dużą grupę ludzi (w tym też mnie). Mam też dziwne wrażenie, że w wywiadzie specjalnie pominięto wątek kibiców, żeby przypadkiem nie ukazać ich w dobrym świetle bo przecież to by było sprzeczne z ideą GW...
      A jak dziewczynom doping przeszkadzał widzieliśmy po meczu jak nam za niego dziękowały.

2. Koleżko pode mną - Lewsza, mało Ci? Nie dość że burak to jeszcze widzę, że konfident z Ciebie wychodzi. Jakieś złe wspomnienia z dzieciństwa czy co? Opowiedz o swoim problemie to może niektórym ludziom przejdzie wkur....nie i pozostanie tylko zwykły żal i współczucie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka