Dodaj do ulubionych

Pociąg Szczecin-Lublin ma wylicytowaną nazwę

03.03.11, 15:09
Co za idotyzm. Jakie koneksje może mieć firma z Wrocławia, organizująca seminaria nt. Akademia Portfela do pociągu relacji Szczecin - Lublin - Szczecin? I to idiotyczne wytłumaczenie, że pociag przejeżdża przez Stargard, więc pracownik tej firmy łaczy "miłość do Wrocławia i Stargardu w jedno" w tej krypto-reklamie :( Oj dziwadeł ci u nas dostatek.
Obserwuj wątek
    • swarozyc Pociąg Szczecin-Lublin ma wylicytowaną nazwę 03.03.11, 15:09
      abp prof. ks.TLK TW "Filozof"
      • Gość: . Re: Pociąg Szczecin-Lublin ma wylicytowaną nazwę IP: *.kalisz.mm.pl 03.03.11, 18:43
        ja bym nazwał "Jebie Mnie To"
        • Gość: smród Akademia Pealanta IP: *.globalconnect.pl 03.03.11, 19:42
          Kiedyś w krajobrazie rozlegał się gwizd pociągu. Ten pociąg, mijając wsie i miasta, będzie popierdywał. Nasr... samemu sobie na balkonie to jest nasza wyjątkowa umiejętność. Nadanie pociągowi takiej nazwy doskonale oddaje trendy najnowszej kultury polskiej.
    • gryf8801 Pociąg Szczecin-Lublin ma wylicytowaną nazwę 03.03.11, 20:20
      Ostatnio pojawiły się wiadomości że do Lublina ze Szczecina nie ma już bezpośredniego połączenia kolejowego. Sprawdziłem w przeglądarce pkp i faktycznie tak jest. Więc nadano nazwę pociągowi widmo któego nie ma? Takie żeczy tylko na kolei.
      • Gość: Funio Filozofia portfela i koperty IP: *.globalconnect.pl 03.03.11, 20:32
        Akademia portfela i rytuał koperty to bardzo bliskie filozofii znanego karateki i restauratora, czy aby nie on stoi za tym przedsięwzięciem? A może i nie, bo jak nie można przekręcić na lewo to się tego nie tyka...
        • Gość: Funio debil Pazernosc ksigarzy IP: *.dyn.embarqhsd.net 04.03.11, 10:25
          Tracisz energie ciemna palo
    • lemisiaque Re: Pociąg Szczecin-Lublin ma wylicytowaną nazwę 03.03.11, 21:15
      Nie spodziewałem się, że nabywca prawa do nazwania pociągów wykorzysta to do reklamy. Za reklamę płaci się chyba więcej? Pociąg "AkademiaPortfela.pl" - czy to nie brzmi kuriozalnie. Skoro jednak zasady na to pozwalają, niech i tak będzie. Przynajmniej pieniądze poszły na dobry cel.
    • Gość: terra_kotka Re: Pociąg Szczecin-Lublin ma wylicytowaną nazwę IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.03.11, 21:31
      To problem idiotycznego tytułu nadanego temu artykułowi przez GW. Facet w Wrocławia stwierdził prawidłowo; pociąg który na swojej trasie przejeżdża przez Stargard. A to wcale nie oznacza, że jedzie ze Szczecina; to pociąg ze Świnoujścia przez Stargard do Lublina. Nazwa jest debilna i źle wpłynie na popularność tej firmy - na jej własne życzenie... I dobrze im tak.
      • Gość: konkretny żenujące IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.11, 08:35
        zgadzam się z przedmówcą firma zrobiła sobie antyreklamę
    • urwanypalec Pociąg Szczecin-Lublin ma wylicytowaną nazwę 04.03.11, 10:47
      Nazwa jak każda inna, bardziej lub mniej atrakcyjna. W każdym telefonie jest "Bluetooth" a co to znaczy po polsku? Bardziej rozwala to, że tego pociągu nie ma... A kasa poszła!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka