swarozyc 11.03.11, 10:25 Kur(w)ia Ciecinsko-Kamieniarska nie potrafila zorganizowac mlodziezy kulturalnego spedzania czasu. Napietnowac i szykanowac! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jaaa Re: Demolka w oku kamery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.11, 11:43 Swarożyc, ty im zorganizuj, dobrze? Zabaw ich! Albo poddaj się leczeniu, trollu. Na koniec proponowałbym oświeconemu ateuszowi/poganinowi (czy jak tam z tobą jest) w duchu tolerancji odpierdzielić się już od Kościoła i zająć się np. pracą zarobkową albo pomocą ubogim, lub czymś innym. Samo sranie nienawiścią w Internetowy eter świata na plus nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Demolka w oku kamery 11.03.11, 11:47 nie mów tak, GW ma wieksze wpływy z reklam .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaaa Re: Demolka w oku kamery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.11, 12:28 Ja mam Adblocka, niestety nie pomagam GW w zarobkowaniu. Z tego co wiem, to niewiele osób nie ma Adblocka, niewielu jest takich co reklamy oglądają :D Odpowiedz Link Zgłoś