zed.1 18.03.11, 07:36 To takie rzeczy zalatwia sie na ostatnia chwile? Czy w tym miescie wszystko musi byc robione bez zadnego profesjonalizmu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Szczecin Water Show odwołane. Kłótnia o pieni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.11, 08:48 MTS - spółka z 25% udziałem miasta, he he Odpowiedz Link Zgłoś
szydell Re: Szczecin Water Show odwołane. Kłótnia o pieni 18.03.11, 11:15 Uhh. Jak czytam hasło MTS to mnie krew zalewa. Raz miałem nieprzyjemność 'wystawiać się' we wspaniałej hali tej instytucji i nigdy więcej nie popełnię tego błędu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariner Re: Szczecin Water Show odwołane. Kłótnia o pieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 11:08 Wlasnie na MTS rozpoczynaja sie Targi Budownictwa. Moze ktos mi odpowie czy ich organizatorzy ponosza takie same koszty jak proponowano organizatorom Targow Zeglarskich, czy inne ? To ma duze znaczenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
1przeciwnik_glupoty ZED, kłamco... 19.03.11, 23:59 ZED, póki rządziło PO uważałeś, że to normalne... dopiero, jak Krzystek PO wystawił zmieniło Ci się myślenie dupowłazie głupi? Odpowiedz Link Zgłoś