Dodaj do ulubionych

Myśliwce SU-22 dla Muzeum w Kołobrzegu

18.03.11, 12:35
na 10 metrowym wysiegniku?
Toz tego samolotu nie bedzie widac!
a moze lepiej usadowic go na wysokosci zero, aby mozna bylo zobaczyc kabine, a nawet do niej wejsc..?
Obserwuj wątek
    • Gość: majagoda Dyrektor... IP: *.zchpolice.com 18.03.11, 13:01
      ... spiewał:

Kiedy słyszysz o Pokoju coś cię drażni, coś cię złości
      Bo wiesz, że cos takieg nie istnieje
      Że pacyfiści to poprostu banda tchórzy
      Dla których wojsko jest więzieniem

A dla mnie to jest symbol, coś w co wierzę
      Co być nie może, a co trzyma mnie przy życiu
      Bo ty masz swoje wojny, ból, cierpienie
      Ja mam pokój w mojej duszy- tylko tyle!
    • Gość: Sz. Re: Myśliwce SU-22 dla Muzeum w Kołobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.11, 15:17
      Pytanie-ile maszyn aktualnie liczy polska armia?I czy te dwa egzemplarze nie przydadzą się np.jako żywe torpedy atakujące gazociąg północny?
      • Gość: Vlad.H. Re: Myśliwce SU-22 dla Muzeum w Kołobrzegu IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 18.03.11, 20:06
        pociesze cie - holendrzy likwiduja czolgi...
    • 1przeciwnik_glupoty Re: Myśliwce SU-22 dla Muzeum w Kołobrzegu 18.03.11, 15:39
      Przynajmniej żadni faszyści opłaceni ze Szwecji nie ukradną i zdewastują...
      • swarozyc Re: Myśliwce SU-22 dla Muzeum w Kołobrzegu 18.03.11, 18:44
        1przeciwnik_glupoty napisał:
        Przynajmniej żadni faszyści opłaceni ze Szwecji nie ukradną i zdewastują...
        ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
        Widzę że posłuchałeś mojej rady i się złonanizowałeś. Musiałeś to robić jednak lewą reką, co widać po poziomie dowcipu.. ale nie rozpaczaj; jeszcze parę raz, właściwą techniką i będą z ciebie prawdziwi ludzie, jak z xiendza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka