swarozyc 18.03.11, 12:35 na 10 metrowym wysiegniku? Toz tego samolotu nie bedzie widac! a moze lepiej usadowic go na wysokosci zero, aby mozna bylo zobaczyc kabine, a nawet do niej wejsc..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majagoda Dyrektor... IP: *.zchpolice.com 18.03.11, 13:01 ... spiewał: Kiedy słyszysz o Pokoju coś cię drażni, coś cię złości Bo wiesz, że cos takieg nie istnieje Że pacyfiści to poprostu banda tchórzy Dla których wojsko jest więzieniem A dla mnie to jest symbol, coś w co wierzę Co być nie może, a co trzyma mnie przy życiu Bo ty masz swoje wojny, ból, cierpienie Ja mam pokój w mojej duszy- tylko tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. Re: Myśliwce SU-22 dla Muzeum w Kołobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.11, 15:17 Pytanie-ile maszyn aktualnie liczy polska armia?I czy te dwa egzemplarze nie przydadzą się np.jako żywe torpedy atakujące gazociąg północny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Myśliwce SU-22 dla Muzeum w Kołobrzegu IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 18.03.11, 20:06 pociesze cie - holendrzy likwiduja czolgi... Odpowiedz Link Zgłoś
1przeciwnik_glupoty Re: Myśliwce SU-22 dla Muzeum w Kołobrzegu 18.03.11, 15:39 Przynajmniej żadni faszyści opłaceni ze Szwecji nie ukradną i zdewastują... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Myśliwce SU-22 dla Muzeum w Kołobrzegu 18.03.11, 18:44 1przeciwnik_glupoty napisał: Przynajmniej żadni faszyści opłaceni ze Szwecji nie ukradną i zdewastują... '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Widzę że posłuchałeś mojej rady i się złonanizowałeś. Musiałeś to robić jednak lewą reką, co widać po poziomie dowcipu.. ale nie rozpaczaj; jeszcze parę raz, właściwą techniką i będą z ciebie prawdziwi ludzie, jak z xiendza. Odpowiedz Link Zgłoś