exman 15.05.11, 13:10 Piszecie to co musicie a czasami to co chcecie, dlaczego nie piszecie pod swoimi nazwiskami, dlaczego unikacie konfront acji ? Dlaczego nie chcecie zmienić podłej opinii o waszym dodatku ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jolanta Kowalska Re: Do dziennikarzy ze szczecińskiej GW IP: *.ias.bredband.telia.com 15.05.11, 13:37 Bo nie interesuje nas wasza opinia. Jestescie bierną, rozhisteryzowaną tluszczą, z którą nie musimy się liczyć. Nie reprezentujecie żadnej siły, więc gardzimy wami. Nie podoba się wam nasze forum, to spyerdalać. Odpowiedz Link Zgłoś
yamato.1 Re: Do dziennikarzy ze szczecińskiej GW 17.05.11, 21:31 Jak ty jesteś Kowalska z GW, to ja jestem Dżyngis Chan. Wyjatkowo prostacka prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Do dziennikarzy ze szczecińskiej GW 17.05.11, 22:09 yamato.1 napisał: Jak ty jesteś Kowalska z GW, to ja jestem Dżyngis Chan. Wyjatkowo prostacka prowokacja. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Widzę że ciebie już miażdżyca zjada.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ( Re: Do dziennikarzy ze szczecińskiej GW IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.11, 19:07 Długo to już nie pociągnie. Zero wiarygodności! Odpowiedz Link Zgłoś
aysy.1 Re: Do dziennikarzy ze szczecińskiej GW 15.05.11, 19:30 Gość portalu: ( napisał(a): > Długo to już nie pociągnie. Zero wiarygodności! bardzo sie mylisz. gazetka przezyje ciebie a na pewno mnie. lokalna - mala gazeta gw jest dodatkiem, ktory ma ochote sponsorowac i utrzymywac duza gazeta wyborcza. sama mala gazeta nie utrzymala by sie na rynku nawet tygodnia. ma jednak sponsora duza gazete a ten ma ochote utrzymywac te lokalna gazetke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ) Re: Do dziennikarzy ze szczecińskiej GW IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.11, 21:16 elTAO czy perpetum mobile? Odpowiedz Link Zgłoś
1przeciwnik_glupoty Re: Do dziennikarzy ze szczecińskiej GW 15.05.11, 22:15 Faktycznie, gdyby to była normalna gazetka prowadzona przez takiego fachowca jak Jachim, to mokra plama nie zostałaby z niej w tydzień na rynku... znikłaby jak kamfora. Odpowiedz Link Zgłoś
yamato.1 Re: Do dziennikarzy ze szczecińskiej GW 17.05.11, 21:34 Ciekawe, co też ów Jachim Ci zrobił, że go tak nienawidzisz? Przyprawił Ci rogi? P.S. Gdybym tegoż Jachima spotkał na ulicy, nie poznałbym go, bo go naprawdę nie znam. PRZYSIĘGAM! Odpowiedz Link Zgłoś
1przeciwnik_glupoty do ZEDa 18.05.11, 00:03 ZED też przysięgał, że go nie zna... Co zrobił? Spie...ł gazetę, którą ceniłem. Zrobił z niej taki gó...any dodatek, że płakać się chce... standard gimnazjalnej gazetki + dupowłażenie bieżącej władzy, zupełnie jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Do dziennikarzy ze szczecińskiej GW 18.05.11, 11:16 Dlaczego nie chcecie zmienić podłej opinii o waszym dodatku ? Ex, ja też bym chciał grać w NBA, ale centymetrów brakuje. Im brakuje centymetrów w korze mózgowej... Kowalewska sprzedała Internautów. Zadworny ujawnił na forum moje dane pod nickiem wolyn5. Jachim opowiedział się za jedna opcja polityczną. Daj spokój Ex... Tak krawiec kraje, jak mu materii staje. Odpowiedz Link Zgłoś