Dodaj do ulubionych

Można? Da się?

26.05.11, 23:38
www.wszczecinie.pl/aktualnosci,najsensowniejsza_renowacja_2010_roku_wideo,id-19181.html Pewnie, że można i się da.
Obserwuj wątek
    • 1przeciwnik_glupoty Re: Można? Da się? 26.05.11, 23:51
      A zdjęć renowacji mieszkania, które Krzystek wycenił na 200 tys. i zapłacił żonie z pieniędzy podatnika nie masz? Dzięki temu przez 9 lat sieroty nie miały gdzie mieszkać a zarabiający po kilka tysięcy z koryta podatników zasiedlał tyle lat nielegalnie mieszkanko.

Jak tam Gontynka i stadion?
      • wypedzonyzziemodzyskanych jak na razie to nie 27.05.11, 00:27
        A dziury na chodniku na ul. Jagiellońskiej idąc w kierunku redakcji GW nadal nie naprawione , mimo iż pisałem o nich pół roku temu.........
        może jakby Jachim w drodze do pracy się na nich wypie...ł to by w końcu naprawili ?
      • zed.1 Re: Można? Da się? 27.05.11, 01:30
        gdy to mieszkanie bylo przyznawane to nikt nawet nie myslal o rodzinnych domach dziecka populisto.
        • 1przeciwnik_glupoty do kłamcy i debila ZEDa 27.05.11, 02:26
          www.nsik.com.pl/archiwum/28/a11.html 30 sekund w google ćwierćinteligencie i kłamco!

Uważam, że: "To, że Krzystek - zapewne mając meldunek w Szczecinie wyłudził faktycznie mieszkanie, które mu nie przysługiwało a następnie je wykupił nielegalnie (bo już wtedy powszechnie na to zwracano uwagę) to jedno. Drugie, że nie przedstawił faktur za remont. Trzecie, że dzięki jego działaniom skrzywdzono mieszkańców miasta a także sieroty - obciąża zakłamane sumienie tego człowieka i dyskredytuje go moralnie i prawnie zarówno z funkcji prezydenta, co zawodu radcy prawnego".
          • zed.1 :D 27.05.11, 04:06
            I juz wtedy planowano je zrobic w mieszkaniu ale krzystek ja zabrał, tak? Śmieszny piesek z ciebie.
            • Gość: Vlad.H. Re: :D IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 27.05.11, 08:06
              masz tracje zed - nie 2 zl ale 1,99zl - nad wyraz drobiazgowy jestes i cedzisz kazde slowo, analizujesz ale skupiajajc sie na jednym groszu umknelo ci 2zl a wlascwie 1,99zl wiec odnies sie do zawlaszczeniamieszkania, zajmowania go bez placenia rynkowego odstepnego (za mieszkanie tej wielkosci ok 2000zl) - gdyby Urzad Skarbowy nie byl zlodziejska instytucja okradajaca podatnikow to pewnie zainteresowalby sie dodatkowym zrodlem korzysci - problem w tym ze w Polsce wladzy wolno wiecej... wladza jest ponad prawem...
              • 1przeciwnik_glupoty i dlatego to kłamca forumowy... 27.05.11, 09:39
                No widzisz ZED, tylko hau hau Ci wychodzi, bo oc buzię otworzysz, to kłamstwa, demagogia i bełkot...
                • zed.1 Re: i dlatego to kłamca forumowy... 27.05.11, 20:15
                  Jak na razie piesku ty wszędzie piszesz kłamstwa, ze dwa razy otwierano fontanne wiec pysk w miskę i nie piszczec.
              • zed.1 Re: :D 27.05.11, 21:02
                vlad: jesli czujesz, ze doszlo do czegos nieprawidlowego w temacie podatkowym napisz donos do urzedu skarbowego.
    • Gość: Robert Re: Można? Da się? IP: *.nitka.net.pl 27.05.11, 02:31
      zed.1 napisał:

> rel="nofollow">www.wszczecinie.pl/aktualnosci,najsensowniejsza_renowacja_2010_roku_wideo,id-19181.html Pewnie, że można i się
      da.

Najsensowniejsza renowacja zdaniem forum "skyscrapercity"...

Może zróbmy konkurs na najsensowniejsze działania prezydenta miasta według "forum gazeta Szczecin"? Wartość tych "opinii" będzie taka sama.

Jedna kamienica nie czyni wiosny, panie Zed.1. Proszę sobie pojechać i sprawdzić jak wygląda ulica Jana Kazimierza na żywo.
      • zed.1 Re: Można? Da się? 27.05.11, 09:18
        Nie zrozumiales chyba tej nagrody. Jak masz lepsze przykłady renowacji to je zgłoś.
        • 1przeciwnik_glupoty Może coś SCR-u? 27.05.11, 09:41
          A może zgłosimy coś tych pasożytów z SCR-u? Zapomniałem, ta banda nierobów przez ostatnie dwa lata nie ma żadnego osiągnięcia, które dałoby się gdziekolwiek zgłosić, poza NIK.
    • andreas.007 Zglaszam 27.05.11, 11:26
      Kamienica na rogu Obroncow Stalingradu i Śląskiej.
      • zed.1 Re: Zglaszam 27.05.11, 20:16
        Czy ja wiem, jakas taka średnia. Chociaż w środku nie byłem.
    • Gość: wok Re: Można? Da się? IP: 91.221.145.* 27.05.11, 11:40
      można
    • xyz-xyz Re: Można? Da się? 27.05.11, 12:51
      Co z tego, skoro ciecińska młódź zabazgrała jakimiś bohomazami elewację budynku...?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka