Dodaj do ulubionych

targ staroci?

IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 12.05.04, 16:56
Witam,
mam pytanie. Czy ktos moze orientuje sie gdzie w okolicach Szczecina
funcjonuje targ staroci? Chodzi mi przede wszystkim o stare meble.

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: zorientowany Re: targ staroci? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 17:03
      może meble to nie, ale spytaj komunistów o program.
    • Gość: e.beata Re: targ staroci? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.04, 19:09
      Masz na myśli antyki czy meble współczesne, używane?
      Antyki w antykwariatach i komisach.
      Meble uzywane na Malczewskiego i były zdaje się teź na Niemcewicza, w byłej
      fabryce. Polecam też "Kontakt".
      • Gość: Szczecinianka Re: targ staroci? IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 13.05.04, 09:31
        Dziekuje za odpowiedz ale chodzilo mi raczej o cos w rodzaju warszawskiego Koła
        (czyli targ z meblami starymi, przedwojennymi, ale nie zawsze w idealnym
        stanie). Wiem, ze cos takiego jest (bylo) w okolicach Szczecina, moja mam
        kupowala tam meble, ale nie pamieta oczywiscie gdzie to bylo :)Wlasnie urzadzam
        mieszkanie i chcialam znalezc tam pare drobiazgow.

pozdrawiam
        • swarozyc Re: targ staroci? 13.05.04, 09:34
          teraz nie mamy glowy do starych mebli, zajeci jestesmy szukaniem miejsca w domu
          starcow dla naszego prezydenta.
          • Gość: gabi Re: targ staroci? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.04, 09:51
            swar, czuję ,że nie szukasz bezinteresownie.Lepiej jest wiedzieć , co czeka
            człeka jak się znudzi rodzinie(wyborcom?)

a stare meble można pooglądać w kobylance( trasa:szczecin-stargard) dość duży
            wybór staroci , warto poprosić właściciela o wstęp do magazynu. Drobiazgi
            znajdziesz na nieśmiertelnym Turzynie. A wiekszy targ staroci w okolicach
            szczecina jest w Berlinie ...niestety;) . W Szczecinie było coś pod pazimem ale
            zdaje się ,że same koronki...
            pozdrawiam
            • swarozyc Re: targ staroci? 13.05.04, 09:58
              Gość portalu: gabi napisał(a):

> swar, czuję ,że nie szukasz bezinteresownie.Lepiej jest wiedzieć , co czeka
              > człeka jak się znudzi rodzinie(wyborcom?)
              ''''''''''''''''''''''''''
              Wlasnie cos takiego sugerowalem absztyfikantowi...
              poszukaj jak chcesz...
              >
              >
              • Gość: gabi Re: targ staroci? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.04, 10:57
                ja od pewnego czasu też o tym myślę- tylko żeby towarzystwo do pokera tfu
                brydża było

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka