Gość: Szczecinianka IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 12.05.04, 16:56 Witam, mam pytanie. Czy ktos moze orientuje sie gdzie w okolicach Szczecina funcjonuje targ staroci? Chodzi mi przede wszystkim o stare meble. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zorientowany Re: targ staroci? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 17:03 może meble to nie, ale spytaj komunistów o program. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: targ staroci? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.04, 19:09 Masz na myśli antyki czy meble współczesne, używane? Antyki w antykwariatach i komisach. Meble uzywane na Malczewskiego i były zdaje się teź na Niemcewicza, w byłej fabryce. Polecam też "Kontakt". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczecinianka Re: targ staroci? IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 13.05.04, 09:31 Dziekuje za odpowiedz ale chodzilo mi raczej o cos w rodzaju warszawskiego Koła (czyli targ z meblami starymi, przedwojennymi, ale nie zawsze w idealnym stanie). Wiem, ze cos takiego jest (bylo) w okolicach Szczecina, moja mam kupowala tam meble, ale nie pamieta oczywiscie gdzie to bylo :)Wlasnie urzadzam mieszkanie i chcialam znalezc tam pare drobiazgow. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: targ staroci? 13.05.04, 09:34 teraz nie mamy glowy do starych mebli, zajeci jestesmy szukaniem miejsca w domu starcow dla naszego prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: targ staroci? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.04, 09:51 swar, czuję ,że nie szukasz bezinteresownie.Lepiej jest wiedzieć , co czeka człeka jak się znudzi rodzinie(wyborcom?) a stare meble można pooglądać w kobylance( trasa:szczecin-stargard) dość duży wybór staroci , warto poprosić właściciela o wstęp do magazynu. Drobiazgi znajdziesz na nieśmiertelnym Turzynie. A wiekszy targ staroci w okolicach szczecina jest w Berlinie ...niestety;) . W Szczecinie było coś pod pazimem ale zdaje się ,że same koronki... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: targ staroci? 13.05.04, 09:58 Gość portalu: gabi napisał(a): > swar, czuję ,że nie szukasz bezinteresownie.Lepiej jest wiedzieć , co czeka > człeka jak się znudzi rodzinie(wyborcom?) '''''''''''''''''''''''''' Wlasnie cos takiego sugerowalem absztyfikantowi... poszukaj jak chcesz... > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: targ staroci? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.04, 10:57 ja od pewnego czasu też o tym myślę- tylko żeby towarzystwo do pokera tfu brydża było Odpowiedz Link Zgłoś