mr_ryba 14.09.11, 08:30 W Skandynawii pani już by nie pracowała. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przyjaciel.krolika Auto radnej na miejscu dla inwalidy. "Spieszyła... 14.09.11, 08:55 Nauczycielka ? I do tego durnowato się tłumaczy. Nie wiedziałem, że SM jest na posyłki i łaskawą Panią ma informować o wolnych miejscach na parkingu. A postaw babo auto na 10 ulicy od urzędu i grzej na kamasz jak cała ludność. Wymagasz od innych respektowania przepisów , a sama masz je w doopie ? Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: Auto radnej na miejscu dla inwalidy. "Spieszy 14.09.11, 11:03 Nic tak nie zaszkodziło lokalnej PO jak pobłażliwość dla takich właśnie zachowań. Powtarzają wszystkie błędy jakie kilka lat temu robiło zachłysnięte władzą SLD. Teraz różne komitety dyscyplinarne partii zamiast ukaraniem zajmą się zepchnięciem sprawy pod dywan i poklepaniem się wzajemnie po plecach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawelA Re: Auto radnej na miejscu dla inwalidy. "Spieszy IP: *.cdma.centertel.pl 14.09.11, 08:58 To miasto powoli zmieniło się w prywatny folwark różnego rodzaju polityków, ich pociotków, krewnych i znajomych królika. Ludzie jak Wy możecie głosować na takich ... tfu.. politykóF z czystym sumieniem i popatrzeć na siebie potem w lustrze? Ja mam tylko jedno pytanie - Kiedy te żłoby i darmozjady ze SM miasta Szczecina w końcu wezmą się do roboty i zaczną robić porządek taki do jakiego zostali powołani i zaprzysiężeni? A jak nie potrafią się zdobyć na tak "nadludzki" wysiłek to kopa i na bruk od góry począwszy. To następna wpadka po sławetnym zebraniu na Różance, gdzie nasi dzielni Szeryfowie, też się wykazali kumoterstwem i ignorancją. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Auto radnej na miejscu dla inwalidy. "Spieszyła... 14.09.11, 08:59 Fajnie. Pod jakim numerem można zamówić usługę szukania miejsc parkingowych przez SM? A swoją drogą to strażnicy mogli Pańkę udupić - w końcu do Warszawy po wyborach idzie (oby nie), będzie miała daleko. Ależ cholerny śmierdzący zaścianek z tego Szczecina... Odpowiedz Link Zgłoś
kuwakaztanowa Auto radnej na miejscu dla inwalidy. "Spieszyła... 14.09.11, 09:01 Panie profesorze, po co Pan miesza takie nieznane politykierom pojęcia do sprawy, to jest po prostu CHAMSTWO i całkowite poczucie bezkarności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Auto radnej na miejscu dla inwalidy. "Spieszy IP: *.globalconnect.pl 14.09.11, 09:06 ja mam takie pytanie czy SM wprowadziła teraz usługę wyszukiwania miejsc parkingowych??? bo jeśli tak to poproszę o nr tel z przyjemnością skorzystam a tłumaczenie Pani Pańki ze się spieszyłam.... naprawdę dużo mówi o podejściu do prawa przez takich jak ona, do stanowionego... Ż E N A D A pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: Auto radnej na miejscu dla inwalidy. "Spieszy IP: *.wiw.szczecin.pl 14.09.11, 09:27 986 - wyszukiwanie miejsc parkingowych. Fakt ta "baba" łamie już wszystkie zasady, a jak z mandatem, czy pouczenie sm będzie dla każdego kierowcy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: historyk Re: Auto radnej na miejscu dla inwalidy. "Spieszy IP: *.dynamic.chello.pl 14.09.11, 15:08 Jak mawiała cesarzowa Józefina moralność zostawmy ubogim , w końcu coś muszą mieć .A Szczecin jest wręcz zalany błękitną krwią . Profesor wie, co mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RPU Tak może POwiedzieć tylko aktywista PO ! IP: *.szczecin.mm.pl 14.09.11, 09:24 Żenujące i szkoda klawiatury na komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: Auto radnej na miejscu dla inwalidy. "Spieszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.11, 10:17 Alee chamówa, mojego glosu ta pani juz nie ma. Zeby i tak nie weszla z listy, to chyba na cale PO nie moge glosowac, jak to dziala? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Straż Miejska potrzebuje wiecej etatów... 14.09.11, 10:37 Strategia rozwoju Straży Miejskiej, to zwiększenie etatów. Ze strony SM: "Strażnicy miejscy – wedle ambitnych planów – mieliby pilnować porządku i być do dyspozycji osób interweniujących częściej niż do tej pory, bo przede wszystkim w godzinach popołudniowych i wieczornych. Patrol opiekujący się danym osiedlem byłby patrolem przypisanym „na stałe” do danego rejonu. Takie rozwiązanie – zdaniem strażników – pozwoli im lepiej poznać specyfikę osiedla, mieszkańców i ich problemy." ----- Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 "być do dyspozycji osób interweniujących częściej" 14.09.11, 11:13 www.sm.szczecin.pl/a-tak-o-nas-pisza/591-wij-strainikiejskich "być do dyspozycji osób interweniujących częściej niż do tej pory" Pani radna interweniowała i straznicy miejscy zgodnie z tym co deklaruja, po prostu byli do jej dyspozycji - zapewne wynika to z regulaminu SM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Drodzy wyborcy! IP: 50.7.241.* 14.09.11, 10:38 Panka - wstanka tym tlumaczeniem jasno wam mowi: mam was w dupie! Przepisy sa maluczkich i mnie nie dotycza! Jak pojdzie w posly to dopiero wam pokaze! Tam to juz w ogole hulaj dusza - immunitet! Wybierzcie ja to sie przekonacie. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Drodzy wyborcy! Prawo dla bydła. 14.09.11, 10:53 "Nasze prawo jest jak płot: lew przeskoczy, żmija się prześlizgnie, a jest tylko po to aby się bydło po polu nie rozłaziło gdzie nie powinno." Odpowiedz Link Zgłoś
anika31 Re: Drodzy wyborcy! Prawo dla bydła. 14.09.11, 11:31 Czyj to cytat?...kupuję.... Za stawianie na miejscu dla niepełnosprawnych powinno się Panią Radną usunąć z Klubu i zawiesić w czynnościach o ile jest to przewidziane prawem (pewnie nie) . A swoją drogą to powinni Radni mieć swój parking albo zarezerwowane miejsca parkingowe w czasie Sesji. Co do Straży Miejskiej, ja dziś nie wiem właściwie w jakim celu działa ta instytucja poza tworzeniem miejsc pracy dla emerytowanych policjantów, wojskowych i innych krewnych i znajomych królika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Bydlo z PO! wont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.11, 21:23 ale glupia baba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Nitras POkazał jak się POstępuje za kierownicą! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.11, 10:57 forum.gazeta.pl/forum/w,70,30569398,30569398,Posel_Nitras_ponad_prawem_.html forum.gazeta.pl/forum/w,70,115712683,115712683,Europosel_Nitras_znowu_zlamal_przepisy_ruchu.html wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,6885417,Nitras_sie_przyznaje__to_ja_cofalem_na_autostradzie.html A pani radna to nieodrodna zwolenniczka tego pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Auto radnej na miejscu dla inwalidy. "Spieszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.11, 11:00 Co następne? 180 km/h na alei JP 2-go bo "się spieszyłam na zebranie partyjne"? Chore miasto, chore państwo. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: Auto radnej na miejscu dla inwalidy. "Spieszy 14.09.11, 14:09 Ciekawy jestem jaka będzie reakcja władz regionalnych mojej Platformy na ewidentne łamanie zasad wyborczych przez kandydatkę? O totalnym braku kultury nie wspomnę (parkowanie na miejscu dla niepełnosprawnych jest dla mnie wyjątkowym chamstwem, niezależnie od okoliczności, z wyjątkiem konieczności ratowania czyjegoś życia bądź zdrowia). Jeden kandydat za podobne sprawy wyleciał z listy. Łamał zasady obowiązujące kandydatów. Czy Przewodniczący Gawłowski będzie konsekwentny? Czy PO wreszcie pokaże "standardy" i poszanowanie zasad etyki i poszanowanie prawa? Czekam niecierpliwie na reakcje PZdr JZ Odpowiedz Link Zgłoś
aysy.1 Re: Auto radnej na miejscu dla inwalidy. "Spieszy 14.09.11, 14:53 jacek.zienkiewicz napisał: > Ciekawy jestem jaka będzie reakcja władz regionalnych mojej Platformy na ewiden > tne łamanie zasad wyborczych przez kandydatkę? o slawnych standardach platformy wypowiedzial sie we wprost jeden z nestorow w po kazimierz kutz. mozna powiedziec, ze zachowanie panki, po jak i gawlowskiego trzymaja te standardy. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Auto radnej na miejscu dla inwalidy. "Spieszy 14.09.11, 14:54 Jacku, a czy ktoś w Strazy Miejskiej odpowie za to, ze nie wreczył mandatu, a nadto stracili czas na szukanie miejsca parkingowego radnej, potem odszukali radna i pomogli przeparkowac auto... byc moze w tym czasie ci straznicy pomogliby komus kto rzeczywiscie potrzebował interwencji Strazy Miejskiej? Czy dalej bedziemy to tolerowac... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Gdyby Straznicy przestrzegali prawo 14.09.11, 14:56 Gdyby straznicy miejscy przestrzegali prawo bez wzgledu na osobe, to na pewno radna wiedzac, ze moze dostac mandat - NIE PARKOWAŁABY TU. Ona wiedziała, ze moze tak postapic, to wina Strazy Miejskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASD Re: Auto radnej na miejscu dla inwalidy. "Spieszy IP: *.zone12.bethere.co.uk 14.09.11, 15:08 a widziales juz kogos kto naprawde potrzebowal ich pomocy?SM to dziwny twor powielajacy kompetencje innych sluzb. moim zdaniem lepiej by bylo, gdyby miasto za taka kase zatrudnialo stewardow, ktorzy by lapali tych co po psach nie sprzataja badz sygnalizowaliby innym sluzbom powazniejsze problemy. wiecej by pozytku z tego bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
aysy.1 Re: Auto radnej na miejscu dla inwalidy. "Spieszy 14.09.11, 13:59 ta pani ma problem ze sobą. zbyt dosłownie stosuje standardy po, sławne standardy po. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as SM kobietę z dzieckiem na rękach przegoniła z wojc IP: 80.50.142.* 14.09.11, 14:41 spod szpitala i kazała przeparkować .sama pańka ma parcie do sejmu najpierw wykorzystuje państwową firmę do reklamy swojej twarzy teraz tamuje miejsce inwalidzie póżniej klendarze ze swoim wizerunkiem. Jakby pojawił się tam inwalida ,to uznałoby za atak polityczny. Pamietajcie głosując na arukowicza dajecie szanse na wejście pańce tak to działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytacz pańka chciałbyś mieć stałe miejsce dla inwalidy? IP: 80.50.142.* 14.09.11, 14:43 Odpowiedz Link Zgłoś
aysy.1 Re: SM kobietę z dzieckiem na rękach przegoniła z 14.09.11, 14:55 Gość portalu: as napisał(a): > Pamietajcie głosując na arukowicza dajecie szans > e na wejście pańce tak to działa. to na kogo mamy glosowac as ? no miej jaja i powiedz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Re: SM kobietę z dzieckiem na rękach przegoniła z IP: *.sub-75-214-161.myvzw.com 14.09.11, 16:29 od kiedy tak brzydkie kobiety jak PANKA zostaja posłankami ?? Usta ma wygiete w dół, brudne włosy, jakby posklejane, czyli musi miec wszy, okropne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody demokrata nie będę głosował na PO w dupach się poprzewracało IP: 80.50.142.* 14.09.11, 14:47 pańka powinna już za 3 zdarzenia wylecieć z listy do sejmu.Promocja filmiku w TV , kalendarze za państwowe pieniądze i teraz to . Odpowiedz Link Zgłoś
aysy.1 Re: nie będę głosował na PO w dupach się poprzewr 14.09.11, 14:57 Gość portalu: młody demokrata napisał(a): > pańka powinna już za 3 zdarzenia wylecieć z listy do sejmu.Promocja filmiku w T > V , kalendarze za państwowe pieniądze i teraz to . taki system, taka partia. sa inne zasady dla panki, a inne dla marcinkiewicza. inne zasady dla rownych a inne dla rowniejszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyz "kobieta dialogu" jak o sobie pisze IP: *.globalconnect.pl 14.09.11, 15:16 ta kobieta ... Odpowiedz Link Zgłoś
aysy.1 Re: "kobieta dialogu" jak o sobie pisze 14.09.11, 15:30 Gość portalu: zyz napisał(a): > ta kobieta ... to bardzo podobne do ' mam 16 lat i szukam przyjaciela' tylko tamto jest poprzez komputer a to z panka dzieje sie na jawie. Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Auto radnej na miejscu dla inwalidy. "Spieszyła... 14.09.11, 16:02 Zabierz sobie babo miejsce. I weź też kalectwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jahaa Weź moje kalectwo IP: *.dynamic.chello.pl 14.09.11, 16:57 to z kolei inny skrajny przykład terroryzowania pełnosprawnych. Kazdy niech zdaje sobie sprawę ze swoich ograniczeń, ja jako pełnosprawny też je mam. Niepełnosprawni też. I tyle. Co nie oznacza, że wybryki słodkich blondynek popieram ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LAKAKA Pisz po polsku IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.11, 15:40 , gdyż widzę , że tradycje rusycystyczne nie dają Ci spać Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Re: Weź moje kalectwo 15.09.11, 18:41 Pani Pańko z pewnością mojego głosu nie uzyska. Ani nikogo z mojej rodziny. Powiem więcej: rozpowiem o jej łajdackim zachowaniu wszystkim sąsiadom z mojego osiedla. krótko mówiąc, w moim okręgu wyborczym ma baba przechlapane. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Weź moje kalectwo 19.09.11, 10:54 lehoo napisała: > Pani Pańko z pewnością mojego głosu nie uzyska. Ani nikogo z mojej rodziny. Pow > iem więcej: rozpowiem o jej łajdackim zachowaniu wszystkim sąsiadom z mojego os > iedla. krótko mówiąc, w moim okręgu wyborczym ma baba przechlapane. Każdy kandydat na posła kandyduje w jednym okręgu wyborczym. Pytanie, czy nie pomyliłeś okręgu z powiatem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Auto radnej na miejscu dla inwalidy. "Spieszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.11, 15:34 Pani posłanka jest najwyraźniej niepełnosprawna umysłowo, jak większość kierowców BMFuuu i merców Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Czy można niżej upaść? 14.09.11, 19:24 ale mówią tu o was, tzw. "elektoracie" skoro dajecie się tak traktować. BEZKARNIE!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukla i ona morde pcha do koryta polityki-bez moralnosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.11, 21:22 ale idiotka! Odpowiedz Link Zgłoś
vox.1 A jak ktoś jej zająl miejsce w CDN to morde darła 14.09.11, 21:02 oj Panka wstyd! zero glosow dostaniesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Panka to babsztyl co morde drze na pracownikow bib IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.11, 21:21 ona jest straszna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. czy wy nie wymagacie za duzo IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 14.09.11, 21:25 od politycznych prostytutek? postawila, przestawila - wielkie mi hala - kazda polityczna szmata pogardza swoimi wyborcami - tak bylo, jest i bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: czy wy nie wymagacie za duzo 14.09.11, 21:32 Nie wymagam od nikogo niczego... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: czy wy nie wymagacie za duzo 14.09.11, 21:37 Niczego mi nie żal.. www.youtube.com/watch?v=Q3Kvu6Kgp88&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Keep my perspective straight! IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 14.09.11, 22:27 www.youtube.com/watch?v=xntimStCHbg (Background) Conflict. Conflict, Con- Distrust, conflict, conflict, it's disgusting. (Main Vocal) You've told me right, You've told me wrong, You've told me... You'll always be stong, You lead the way, You show me fear and guilt now... Once was a fear of someone making hurt now, I knew I was too young to understand, I never knew what to believe... I feel so deceived! Confusion in my head, Don't understand all that you're saying, And now I see the light, it's time for me to realize, But how can I reveal these messages that you keep breathing, .... .... You've told me right, You've told me wrong, You've told me... You'll always be strong, You lead the way, You show me fear and guilt now... Once was a fear of making someone hurt now, I knew I was too young to understand, I never knew what to believe... I feel so deceived! (Background) Keep my perspective straight... (Main Vocals) Keep my perspective straight! (Background) Keep me away from hate... (Main Vocals) Keep me away from hate... You've told me right, You've told me wrong, You've told me... You'll always be strong, You lead the way, You show me fear and guilt now... Once was a fear of making someone hurt now, I knew I was too young to understand, I never knew what to believe... I feel so deceived! (Background) Conflict... Conflict, con... Distrust. Conflict, conflict, distrust. Conflict, conflict, distrust. Conflict, conflict, distrust. I feel so deceived! [ From: www.metrolyrics.com/conflict-lyrics-the-azoic.html ] Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: czy wy nie wymagacie za duzo 14.09.11, 22:06 Słusznie, Pańka to nic i nikt. Zero. Nula. Gleba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as 500 zł kosztuje mandat za to. SM nic nie mówi IP: 80.50.142.* 15.09.11, 10:23 że ukarała.pamietajcie głosując na arukowicza zwiekszacie szanse pańki na wejście do sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
ajpitoajpi12 Auto radnej na miejscu dla inwalidy. "Spieszyła... 15.09.11, 10:30 Wstyd Pani Radna, nie będę już uzasadniać....bo byłby jeszcze większy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sis Nominowane szczecińskie chamstwo. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.11, 10:39 i co więcej pisdać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józuś Pańka - kończ już, wstydu oszczędź! IP: *.globalconnect.pl 15.09.11, 10:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nepotek nepotyczni IP: 80.50.142.* 16.09.11, 07:17 Poniedziałkowe i wtorkowe wydanie szczecińskiego dodatku Gazety Wyborczej poświęciło swe pierwsze strony na opisanie działalności kuratora oświaty Artura Gałęskiego. Obraz nie był pozytywny. Zarzutów wobec Gałęskiego jest sporo. Jednym z nich jest zatrudnianie osób związanych z nowogardzka Platforma Obywatelską,, które kurator jest nominalnym szefem i nadmierne tworzenie stanowisk kierowniczych i zmniejszenie liczby wizytatorów. Przez półtora roku stworzył trzy nowe wydziały - odpowiedzialne za diagnozę, strategię edukacyjną i monitorowanie procesów edukacyjnych (wcześniej zajmowali się tym pracownicy wydziału nadzoru pedagogicznego). Powołał drugiego wicekuratora (dwóch zastępców ma tylko sześciu kuratorów w dużo większych województwach). Zwolnił z pracy ponad 30 osób (kilka odeszło na emeryturę), w tym 15 wizytatorów, nawet tych z długoletnim stażem. -czytamy w Wyborczej- Miejsca części zwalnianych zajmowali ludzie z nowogardzkiej Platformy. Pracę w kuratorium dostał m.in. Artur Danielewski, który najpierw zastąpił Gałęskiego na stanowisku wiceburmistrza Nowogardu, a po rozpadzie koalicji PO-PSL w mieście był bez pracy (Danielewski, nauczyciel WF-u, został w kuratorium dyrektorem wydziału wspomagania i strategii edukacyjnej). Do kuratorium przeniósł się także Tobiasz Lubczyński, były urzędnik w nowogardzkim ratuszu.(...) Były asystent posłanki Platformy Magdaleny Kochan Piotr Adamkiewicz (ok. 30 lat, magister politologii, obecnie student trzeciego roku prawa) jeszcze we wrześniu był p.o. zastępcy dyrektora wydziału monitorowania procesów edukacyjnych i statystyki. Inny członek nowogardziej PO, 20-letni Michał Baca, dostał pracę kserografisty (wcześniej to stanowisko nie istniało). Na Naszej-klasie Baca umieścił swe zdjęcie z kserokopiarką i podpisał "sie pracuje...;)". Na umowę-zlecenie zatrudniona była córka Urszuli Pańki - wiceszefowej klubu radnych PO w szczecińskiej radzie miasta. Gałęski przyznaje, że dał jej pracę po znajomości: - Znam córkę Urszuli i wiedziałem, że to bardzo uporządkowana osoba - mówi. - Pracowała w wakacje przy porządkowaniu dokumentów. Była jedną z wielu osób zatrudnionych w tym charakterze. Umów zleceń było ok. 10. W strukturach podległych kuratorium znalazła też pracę (chociaż jest jednocześnie współwłaścicielką Liceum Ogólnokształcącego dla Dorosłych w Nowogardzie, którym do 1999 r. kierował Gałęski) Monika Kukiełka - siostra kuratora, członek PO. Od kwietnia odpowiadała za marketing w Domu Nauczyciela przy ul. Śląskiej w Szczecinie, który jest gospodarstwem pomocniczym kuratorium oświaty.Gdy w czwartek rozmawialiśmy z kuratorem, zapewniał, że siostra została zatrudniona na Śląskiej bez jego wiedzy: - Przed miesiącem poprosiłem panią dyrektor o wycofanie się z tej umowy i otrzymałem zapewnienie, że tak zrobi - podkreślał. - Dom Nauczyciela nie jest częścią kuratorium, politykę kadrową ustala samodzielnie jego dyrektor.-Pani Monika miała pełen etat, ale zadaniowy system pracy [tj. bez stałych godzin - przyp. red.] - mówi Ewa Chojecka, dyrektorka Domu Nauczyciela. - Sama ją zatrudniłam, znamy się od lat.Kukiełka została zwolniona z pracy w Domu Nauczyciela w czwartek, zaraz po naszej rozmowie z kuratorem. -Ludzie przyjmowani przez kuratora nie mieli przygotowania zawodowego, by zostać wizytatorami (musieliby być nauczycielami mianowanymi lub dyplomowanymi i mieć co najmniej dwuletni staż na stanowisku kierowniczym w szkole). Dlatego stworzył dla nich stanowiska w administracji - mówi osoba znająca strukturę kuratorium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vx Czy zapłaci 5 stów jak każdy inny (frajer) IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.11, 20:22 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Pańka!!! gdyby tak nie było cenzury i odpowie- IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.11, 22:00 dzialności są dowej. Oj, bym się wyPOwiedział!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Jak myślicie: 15.09.11, 22:04 Pańka ustanawia nowe standardy zachowania w przestrzeni publicznej, czy to norma już stosowana we wsi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: Jak myślicie: IP: *.szczecin.mm.pl 16.09.11, 11:55 Brawo Pani Pańko - po trupach i do przodu, łamiąc przepisy i normy. Do zwycięstwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody demokrata pańka już kilkakrotnie witała się z sejmem IP: 80.50.142.* 16.09.11, 12:35 np po wyborze nitrasa do EP była 2 w kolejce za atamanem i miała nadzieję ale ataman nie zrezygnował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkujący Re: Auto radnej na miejscu dla inwalidy. "Spieszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 16:07 a czy ktoś z tych plujących tu zastanowił kato dla kogo jest, a moze straż utrzymyawana z moich podatków jwst od tego aby nie tylko radnej ale mi taże pomóc a nie tylko mandaty nakłądac? A po drugie czy cywilizowane miasto w środku eUROPY NIE POWINNO ZAPEWNIC MIEJSC PARKINGOWYCH nie tylko dla urzędników koło UM ale też koło przychodni, przedszkola. radni to nasi reprezentanci w Radzie miasta ale tak jak o petentów nikt nie dba. W naszym kraju to ludzie są dla państwa a nie pańtwo/miasto dla ludzi. Dopier zagraniczni inwestorzy i markety pokazały jak się traktuje klienta - jest sklep to jest i parking. Nikt się w Was nei zastanowił, że stawiacie wszystko na głowie. Miasto w buszu a nie w środku Europy, zawsze tyłem do ludzi . Ot i wasze rżady Platformy. Pojedzcie trochę w swiat i popatrzcie jak się urządza ludzim życie w mieście i kto dla kogo jest. Może wtedy mie będziemy musieli parkowa kilometr od przedszkola aby zaprowadzic dziecko albo doczłapac się do przychodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyrektor szkoły Re: Auto radnej na miejscu dla inwalidy. "Spieszy IP: *.szczecin.mm.pl 16.09.11, 20:06 Kiedy odbył się konkurs na dyrektora CDiDN w Szczecinie? Jakie kryteria trzeba spełnić, aby zostać dyrektorem CDiDN? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vx Re: Auto radnej na miejscu dla inwalidy. "Spieszy IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.11, 20:49 A obciągnąłeś flaszkę z banderolą, czy taką bez, z Ukrainy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Auto radnej na miejscu dla inwalidy. "Spieszy IP: *.szczecin.mm.pl 17.09.11, 11:46 Każdy chce żyć złudzeniami, że są konkursy i ma szanse. A stanowiska nie są dzielone tylko dla partyjniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liryczny Re: Auto radnej na miejscu dla inwalidy. "Spieszy IP: *.szczecin.mm.pl 19.09.11, 01:37 Mówili na nia słońce, Bałtyku szary piach Zamieniał się w goracy podzwrotnikowy raj Mówili na nia słońce i wzdychał w tobie blus Tak jasne były noce jakby zabrakło chmur Mówili na nia słońce. Zostawiła nas - pod koniec lata tak u progu przeciagów zimowych smakowała jak cukrowa wata słodka siostra wieczorów lipcowych Przez nia tłuklismy - butelki i szklanki i żegnali we krwi z nosa skapani nie ten smak maja dzis jagodzianki i wywietrzał już z serca dynamit Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Auto radnej na miejscu dla inwalidy. "Spieszy 19.09.11, 10:50 Gość portalu: parkujący napisał(a): > a czy ktoś z tych plujących tu zastanowił kato dla kogo jest, a moze straż utrz > ymyawana z moich podatków jwst od tego aby nie tylko radnej ale mi taże pomóc a > nie tylko mandaty nakłądac? Ale artykuł jest o socjopatycznym zachowaniu kandydatki na posła od której należałoby wymagać WIĘCEJ niż od statystycznego kierowcy o którym (mniej więcej) wiadomo, że jest burakiem mającym w d*pie wszystko co nie jest mu na rękę (koło). > A po drugie czy cywilizowane miasto w środku eUROPY NIE POWINNO ZAPEWNIC MIEJSC > PARKINGOWYCH nie tylko dla urzędników koło UM ale też koło przychodni, przeds > zkola. JAK? Miejsce parkingowe nawet rozumiane jako niezbywalne, konstytucyjne prawo nie zmienia zasad fizyki i ekonomii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadrowy ciekawe czy arukowicz pociągnie pańkę do sejmu IP: 80.50.142.* 19.09.11, 07:00 wszystko w rekach wyborców a właściwie w zrozumoieniu ordynacji Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: ciekawe czy arukowicz pociągnie pańkę do sejm 19.09.11, 10:51 Gość portalu: kadrowy napisał(a): > wszystko w rekach wyborców a właściwie w zrozumoieniu ordynacji Że wszystko w rękach wyborców to jasne, ale co miałeś na myśli pisząc o zrozumieniu ordynacji? Co tam jest za myk do szczególnego rozumienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta x Re: ciekawe czy arukowicz pociągnie pańkę do sejm IP: *.szczecin.mm.pl 20.09.11, 02:08 Atrakcyjna, inteligentna, uczciwa niechaj wygrywa! Na chwałę partii, premiera i prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadrowy Re: ciekawe czy arukowicz pociągnie pańkę do sejm IP: 80.50.142.* 20.09.11, 07:07 ludzie głosując na arułkowicza nawet 100 tys głosów nawet nie wiedzą ze on jest w stanie pociągnać kilka osób ze swojej listy i pańka np z 7 -8 wynikiem na swojej liście a może to być np 500 głosów wejdzie do sejmu, co ciekawe w ludzie z sąsiednich list zdobywając kilka tys głosów mogą nie wejść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr Re: ciekawe czy arukowicz pociągnie pańkę do sejm IP: *.szczecin.mm.pl 20.09.11, 11:00 To nadzieja szczecińskiej oświaty! Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: ciekawe czy arukowicz pociągnie pańkę do sejm 20.09.11, 16:15 > ludzie głosując na arułkowicza nawet 100 tys głosów nawet nie wiedzą ze on jes > t w stanie pociągnać kilka osób ze swojej listy i pańka np z 7 -8 wynikiem na > swojej liście a może to być np 500 głosów wejdzie do sejmu Chyba nie bardzo rozumiesz jak są przydzielane mandaty :) Jeżeli Pańka będzie miała 7 wynik na liście to dostanie mandat wyłącznie wtedy jeśli dana lista będzie ich miała co najmniej siedem. Kolejność na liście nie ma żadnego znaczenia przy przydzielaniu mandatów. Odpowiedz Link Zgłoś