Dodaj do ulubionych

Tysiące młodych ludzi na Salonie Maturzystów

20.09.11, 09:46
Fajnie, fajnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Collegium Balticum jest najlepsze! IP: *.CNet.Gawex.PL 20.09.11, 09:50
      US spada na pysk tylko Collegium Balticum jest uczelnią tego wieku!
    • Gość: mariusz Potwierdzam - tylko Collegium Balticum! IP: *.CNet.Gawex.PL 20.09.11, 09:51
      Szkola na poziomie, przyjzna i otwarta dla studenta!
      • Gość: ? Re: Potwierdzam - tylko Collegium Balticum! IP: *.szczecin.mm.pl 20.09.11, 16:37
        I wszyscy zdają, jak zapłacą w tym CB?
        • Gość: student Nie dla Collegium Balticum IP: *.wegorzyno.com 05.09.13, 18:56
          Dokładnie tak jest. Zdają wszyscy bez wyjatku. Kadra jest naprawdę dobra, ale odnosi się wrażenie, że mają z góry powiedziane, że wszyscy mają zdać. To co się dzieje w sekretariacie jest istnym szaleństwem. Ciężko uzyskać jakiekolwiek informacje. Nie polecam.
          • Gość: ktos Re: Nie dla Collegium Balticum IP: *.147.123.168.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.09.13, 03:53
            wiecie ja studiowałem na Politechnice Koszalińskiej i tam podobnie mówiono o US i paru innych szkołach wyższych plotki itp. Prawda jest taka ze nie każda uczelnia jest zła ani dobra ale ja będąc na licencjacie miałem z 6-7 profesorów zwyczajnych a reszta honorowych plus z 2 - 3 doktorów, generalnie kadra świadczy o uczelni taka jest prawda.... myślisz ze profesor publikujący i dbający o swój wizerunek podpisałby się pod tym ze daje komus dyplom bo zapłaci, czy że rzeczywiście wymagał od niego pewnego zakresu informacji i warunek został spełniony ?

nie oszukujmy się studia to nie żadne wielkie osiągnięcie..... kwestia drobnych predyspozycji intelektualnych a reszta to pamieć i masz studia.... ludzie zdolni wcale nie maja super wyników na studiach, bo spójrzmy prawdzie w oczy to nasza kreatywność w tworzeniu nowych rzeczy robi z nas geniuszy, a nie zdolność zapamiętywania i powielania na potrzeby zdobycia dyplomu. Nie mniej sposób dzisiejszych systemów weryfikacyjnych nasze zdolności jest mocno skrepowany poprzez system sam w sobie i nie ma innych metod jak w większości prace odtwórcze lub wytworzone na zamówienie no i oczywiście kłucie na blachę 300 pytań na obronę. Także biorąc powyższe kryteria i reasumując to uczelnia wywiązuje się z zadań i sposobu weryfikacji w sposób konsekwentny, tu wszystko działa jak w systemie założono. Dlatego też nie można opiniować na takiej zasadzie ze bo prywatne to gorsze lub bo państwowe to wysoki poziom trzeba zachować relatywizm w oparciu o nasza system i to i tak nie jest w stanie nam dać szczerego obrazu bo trzeba by było poszczególne przypadki przeanalizować .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka