Dodaj do ulubionych

dobry endokrynolog do dziecka

25.05.04, 19:56
Witam emamy!!! moj synek ma niedoczynnosc tarczycy, szukamy dobrego
endokrynologa w szczecinie za 4 miesiace sie tam przeprowadzamy!! poleccie
cos pozdrawiamy Anka i Kamilek
Obserwuj wątek
    • marikaow Re: dobry endokrynolog do dziecka 27.05.04, 14:15
      Hej!!! Moja córcia ma obenie 3 latka ale od chwili narodzin siedzimy u endokrynologa, zatem radze ci skombinowac skierowanie od pediatry do Przychodni Przyklinicznej na Unii Lubelskiej do Poradni Endokrynologicznej. Sama mam 22 lata i od dziecka tam mnie leczono na tarczyce, moja córcia jest tam obecnie pod kontrolą. Terminy są 2 -3 miesieczne ale lekarze są naprawde godni polecenia. Jeśli chcesz wiedziec cos wiecej to napisz do mnie na adres marikaow@wp.pl. Podam ci telefon do tej przychodni bo możesz sie zarejsetrowac juz teraz i potem ze skierowaniem przyjsc na wizyte kierunkowy do Szczecina to 091 i do poradni 4253408.
      • joanaa1 Re: dobry endokrynolog do dziecka 02.06.04, 21:28
        witaj, moj synek ma 20 miesiecy i tez niedoczynnosc, stwierdzona w 2 miesiacu
        zycia. ja tez probowalam zalatwiac lekarza rejestrujac sie w Poradni
        Endokrynologicznej, ale nie trafilam najlepiej. w tej chwili Miłosz jest
        prowadzony przez wspaniala pania doktor, rowniez ze szpitala na Unii
        Lubelskiej, na nic nie czekamy, i wszystko za darmo. tez podaje moj e-mail,
        jezeli bedziesz zainteresowana to napisz, wszystko Ci wyjasnie. pozdrawiam.
        ciekawa jestem jak sie czuje Twój synek, w jaki sposob mial stwierdzona
        niedoczynnosc itd. Szukalam juz mam ktorych dzieci maja ta chorobe, ale jakos
        mi sie nie udalo. Na razie,Joanna. joan74@poczta.onet.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka