zed.1 29.12.11, 20:07 z racji, ze gazeta jest zbyt poukladana towarzysko by miec jaja komus stanac na stope moze powinnismy sami wybrac swoje kielbie? lista propozycji gazety jest po prostu smieszna. piszcie propozycje kto i za co. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: z Gryfina Tradycyjnie, jak co roku.. IP: *.ias.bredband.telia.com 29.12.11, 20:11 Mieszkańcy - za całokształt. ich władze - za całokształt. ich "duchowieństwo" - za całokształt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: long SCR i Sz.Dominiak-Górski IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.11, 20:57 Za qrestwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulturalny Murzyn zed1 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.12.11, 21:42 za owacje na stojaco na kazda nawet najglupsza decyzje prezydenta miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Pani Podgajna - pracuje w GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.11, 21:55 za co? A dlaczego nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Gryfic Dla policji IP: *.ias.bredband.telia.com 29.12.11, 22:00 że nie leje pałami mieszkańców miasta - za głupotę Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: zed1 30.12.11, 00:28 proponuje kielbia dla osoby jaka uczyla cie czytac, skoro czytasz i czytasz i widzisz bym tylko robil "owacje" a wtedy kiedy pisze krytyke to tego doczytac juz nie potrafisz. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulturalny Murzyn Re: zed1 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.12.11, 15:24 twoja krytyka a dokladnie jej styl uszlaby bezkarnie nawet w koreii polnocnej i iranie Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: zed1 04.01.12, 08:19 Wiec winisz mnie, ze mam inne argumenty i nie wyzywam ludzi od kutasow i zlodzieji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garet Re: Zróbmy własne kiełbie IP: *.szczecin.mm.pl 29.12.11, 22:11 -dla radnych Za to że posłusznie robią to co im każe pan prezydent -dla odpowiedzialnych za oświatę za b....l w oświacie, za przedszkola i częściowo uchylona uchwałę , za pedofila, za LO 4, za sterowanie ręczne i układ zbiorowy -dla prezydenta za inwestycje i inwestorów co nie dają miejsc pracy, a bezrobocie z kroczącego zmieniło się w galopujace - dla kościelnych co już prawie wołają Santo Subito dla prezydenta - dla gazetki co kiełbie zrobiło aby nikomu się nic nie narobiło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Zróbmy własne kiełbie IP: *.globalconnect.pl 30.12.11, 10:09 hmmm dla prezydenta - że kredytuje typowo kosztowe inwestycje, za 200 tysięcy o których mówił, ale nie mówił, za podpisanie ugody w rodzinie dla pani radnej która zatrudnia się za pomocą błysku w oku dla SLD, PiS za koalicję której nie pozwala się nam nazywa koalicją dla ZDiTM za wszelakie ciągnące się sprawy dla wydziału inwestycji w UM że prezydent ciągle musi używać zdana "Szczecin będzie miastem wysokich technologi" i że przez około 7 lat przyciągnęli 1 firmę która zatrudniła około 200 osób a w miedzy czasie bezrobocie ze spacerku przeszło w sprint dla nepotyzmu w urzędach wszelakich miałbym jeszcze kilka ale te męczą mnie najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garet Re: Zróbmy własne kiełbie IP: *.szczecin.mm.pl 31.12.11, 15:01 www.radio.szczecin.pl/index.php?idp=1&idx=81267 za to jest super kielb. Czy kiełb brzmi jak głąb? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Zróbmy własne kiełbie IP: *.globalconnect.pl 31.12.11, 16:19 Gość portalu: garet napisał(a): > rel="nofollow">www.radio.szczecin.pl/index.php?idp=1&idx=81267 > za to jest super kielb. > Czy kiełb brzmi jak głąb? za radiem Szczecin No i po prostu bardzo liczę - i wszystkich namawiam do trzymania za to kciuków - że jednak nastąpi to odbicie gospodarcze. Bo to, czy mamy pieniądze - czy na oświatę, czy na przykład na kulturę - jest wprost uzależnione od tego, jak "kręci" się gospodarka. Więc trzymam za nią kciuki. - Soska Panie Soska - skoro liczy Pan na odbicie gospodarcze - to polecam obniżać podatki lokalne a nie je podnosić !!!!!!!!!!!!!!!! bo to one pozwalają wziąć oddech przedsiębiorcom i inwestować!!!! ale z tego co zauważyłem to władza jest ślepa na takie argumenty. tym bardziej ze gonią nas kredyty i odsetki bezmyślnie pobrane Odpowiedz Link Zgłoś
zilbeer Ja już sporządziłem swoją listę. 31.12.11, 17:56 forum.gazeta.pl/forum/w,70,131858427,131858427,Kielbie_2011_lista_nominowanych_do_antynagrody.html Mnożysz wątki niepotrzebnie zed. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leciwy Re: Ja już sporządziłem swoją listę. IP: *.dynamic.chello.pl 01.01.12, 12:58 xyz a co ty tak teraz pouczasz innych że mają nie mnożyć wątków?Któżby tam szukał co miał do napisania o lewicy i laickim światopoglądzie xyz na niszowym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klucz.francuski Re: Zróbmy własne kiełbie IP: *.acc.ses-astra.com 01.01.12, 21:47 Forumowiczom za złośliwość, nienawiść, dołowanie wszystkiego i wszystkich... Podobno jesteście najlepsi w kraju. Odpowiedz Link Zgłoś