Gość: cos IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.01, 19:20 ale w Walczu jest nuuuuuuudno Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: artur Re: Nuda nic sie nie dzieje IP: *.skane.se 17.06.01, 05:35 Gość portalu: cos napisał(a): > ale w Walczu jest nuuuuuuudno Mam pomysl na nude.Podaj e-mail napisze do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spagy Re: Nuda nic sie nie dzieje IP: *.pila.dialup.inetia.pl 19.06.01, 00:30 MOI DRODZY ! NUDNO TO JEST TYM , KTÓRZY SAMI NIE POTRAFIĄ SOBIE ZORGANIZOWAĆ CZASU . JA BAWIĘ SIĘ ŚWIETNIE , CHOĆ CHWILAMI ŻAŁUJĘ , ŻE NIE MA W WAŁCZU KLUBU DLA LUDZI W MOIM WIEKU . PROPONUJĘ WAM RUSZENIE MAKÓWKAMI I ZNALEZIENIE SOBIE JAKIEGOŚ PRODUKTYWNEGO ZAJĘCIA . Odpowiedz Link Zgłoś
konstancja Re: Nuda nic sie nie dzieje 19.06.01, 07:11 Spagy Dostalam wiadomosc od Ciebie i odpisze. Zajmujesz sie czyms, o czym mozemy wspolnie porozmawiac, mam podobne zainteresowania. Usmiechnij sie. K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gall Re: Nuda nic sie nie dzieje IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.02, 13:00 I nadal nic sie nie zmienilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniusia6@hotmail.c Re: Nuda nic sie nie dzieje IP: *.adsl.anteldata.net.uy 21.10.02, 00:40 co nudno? Inteligentni ludzie sie nigdy nie nudza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Nuda nic sie nie dzieje IP: proxy / *.lublin.mm.pl 27.10.02, 20:37 Ostatnio byłam w Wałczu i wcale się nie nudziłam. Rodzina zafundowała mi pobyt na basenie na Bukowinie. Bardzo mi sie podobało, no ale wiem, że nie można całe życie siedzieć w wodzie. Jak się komuś nudzi to niech się przeprowadzi, też będzie mu się nudziło, ale potem:-) Odpowiedz Link Zgłoś