g.r.a.f.z.e.r.o 13.02.12, 15:37 Jak na bal na 400 osób nie jest to oszałamiająca kwota... Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XX4Ever Re: Ponad 5 tys. zł zebrano podczas Balu Mediów IP: *.globalconnect.pl 13.02.12, 15:40 Może od osoby... Może mieli gest? Eeee, nie oni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek nic dziwnego IP: *.internet.szczecin.pl 13.02.12, 18:11 w końcu na tym balu byli ludzie z mediów i samorządów. Czyli ci co biorą pieniądze, a nie płacą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ned Redaktorze Zadworny! IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.12, 15:49 Więcej rzetelności! Proszę się nie wstydzić! Czy moze w papierowej wersji się Panu "wymsknęło"? forum.gazeta.pl/forum/w,70,133311659,133311659,Bezczelnosc_wladzy_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Redaktorze Zadworny! IP: *.globalconnect.pl 13.02.12, 16:01 5000/400= 12,50 WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awanturnik Re: Redaktorze Zadworny! IP: *.globalconnect.pl 13.02.12, 19:39 cytat: "Na imprezie bawiło się w piątkową noc ponad 400 osób: dziennikarze, politycy, prawnicy, przedstawiciele magistratu..." Kilku złotych pożałować na biedne dzieci... Zgroza! Te stare zgredy, ta hołota moralna i intelektualna nie powinna chodzić na bale charytatywne, bo kompletnie nie rozumie sensu takich imprez. Co więcej, nie powinna robić nam obciachu na cały kraj, ani utożsamiać się z szeroko rozumianą elitą bo w żadnym wypadku nią nie jest. Jeszcze dużo wody w Odrze upłynie zanim zapanują na naszej prowincji europejskie standardy. Odpowiedz Link Zgłoś
luna707 Ponad 5 tys. zł zebrano podczas Balu Mediów 13.02.12, 16:16 No oszałamiająca ta kwota. Wstyd i hańba normalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Ponad 5 tys. zł zebrano podczas Balu Mediów 13.02.12, 16:27 luna707 napisała: > No oszałamiająca ta kwota. Wstyd i hańba normalnie... No, ale trzeba pochwalić lokalną gazetę że kwotę ujawnili... Bo mogli to w zgrabne słówka ubrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc to aż 13,2 zł na jedną osobę :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.12, 20:37 kompromitacja, jaki region tacy ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Ponad 5 tys. zł zebrano podczas Balu Mediów IP: *.szczecin.mm.pl 13.02.12, 16:18 Co za niebywala hojnosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byłem tam Re: Ponad 5 tys. zł zebrano podczas Balu Mediów IP: *.ias.bredband.telia.com 13.02.12, 17:17 Jest kryzys, hojność też ma swoje granice. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Każda kwota jest wazna. 13.02.12, 18:28 Kazda kwota zebrana jest ważna!!! Dla osoby, która tych pieniedzy potrzebuje. Byc moze niezbyt dobrze podczas balu zachecano gości do darowizn, moze powinna byc jakas jedna licytacja na ten cel... Na pewno za rok bedzie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obciach 12,50zł od osoby zebrano podczas Balu Mediów IP: *.globalconnect.pl 13.02.12, 19:30 Wstyd Rozumialbym jakby w gimnazjum, bo z kieszonkowego młodziez moglaby miec problemy wysuplac zbyt duzo wiecej Ale toz to CZWARTA WŁADZA, podobno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tok Ha ha ha IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.12, 19:52 www.facebook.com/people/Małgorzata-Jacyna-Witt/100001406114558 Ponad 5 tys. zł zebrano podczas Balu Mediów szczecin.gazeta.pl Małgorzata Jacyna-Witt To tyle, ile ja sama wpłaciłam na Hospicjum dla Dzieci, gdy Sąd uznał, iż moje słowa wypowiedziane na konferencji prasowej, iż: „pan prezydent tak jakby próbuje nas przekonać, że nie jest oszustem tylko głupkiem”, były obraźliwe…;) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Ha ha ha 13.02.12, 21:19 Ale tutaj sąd nikogo nie musiał karać wpłatą za wypowiadane słowa... Odpowiedz Link Zgłoś
organizacjapracy Ponad 5 tys. zł zebrano podczas Balu Mediów 13.02.12, 20:13 Będę brała przykład z tych co o sobie mówią szczecińskie "elity" , może wreszcie się dorobię. Na "łba" wypadło po 13,2275 PLN.Powiem tak :Krzystek Piotr-ROZRZUTNY!, Mr JACHIM -rozrzutny, mecenas bez włosów zaszalał - żona może wybaczy.I tak można byłoby pisać o każdym, tamtym uczestniku.Tych trzech panów wymieniłam ponieważ w Szczecinie robią za idoli (pana z wesołą grzywką nie wymienię bo ogólnie mało kulturalny). Do tej pory mniej zbierano tylko na Balu Lekarza. Gratuluję!!! A może to był bal przyszłych bezrobotnych? Może? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmęczony głupotą Re: Ponad 5 tys. zł zebrano podczas Balu Mediów IP: *.nitka.net.pl 14.02.12, 09:20 Patrząc na ogólną kwotę zebraną w zestawieniu z tym kto i w jakiej liczbie bawił na tym balu faktycznie dochodzi się do smutnych wniosków, niemniej jednak wymienianie poszczególnych uczestników może okazać się krzywdzące. To, że średnio na uczestnika imprezy wypadło niespełna 15 zł nie znaczy, że dokładnie tyle każdy wpłacił. Mogło się tak zdarzyć (podkreślam MOGŁO) że jedna z wymienionych osób wpłaciła np. 4000 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX4Ever Re: Ponad 5 tys. zł zebrano podczas Balu Mediów IP: *.globalconnect.pl 13.02.12, 21:07 Podoba mi sie jeszcze określenie "ponad". Czyli co? 5002 zł czy 5200? Tak czy siak g...jady sie lansują. Teraz jasne, dlaczego ten region wygląda jak d... zza krzaka. Miernota i mizerota. I tak juz zostanie. To widać przeklęta ziemia. Bielsk Podlaski jest miastem z wiekszym gestem i klasą. Ale tu się wszyscy tylko śmieją z pipidówek ściany wschodniej... Jeeeezu, ale obciach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ponad 5 tys. zł zebrano podczas Balu Mediów IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.12, 22:08 marniutko, skąpcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z księdza nie było, to taca mała IP: *.play-internet.pl 14.02.12, 03:02 Szymon D-G, ten co trzepie kilka etatów, był, pił i zakąszał nie mógł w gratisie lepszego pijaru wam zrobić, a? A te niszowe lokalne portale - sici (wymawiaj: siki), stetinumy , moje nasze miasto i klika posledniejszych nie zachęcało do dobroczynności? A zaraz - plebsu na salony nie wpuszczono. Radio wideo nie nagrało i nie puściło w prajtajmie - moze linie 0-700 trzeba było wynająć?. Fakt superexpressowy - jak się nie ma na giezła i sukmany to się gości nie zaprasza/ Bo etyki zawodowej to media nie mają, by można było co zastawic Nie ma ksiedza, nie ma tacy, nie ma kasiory poszła na remont nowych organów, co je raz użyto Odpowiedz Link Zgłoś
aysy.1 Re: księdza zostaw w spokoju 14.02.12, 05:52 tam było w przewadze środowisko ( i dziennikarze, i politycy) , które nie zwykło wydawać swoich pieniędzy na cele publiczne ale tylko o tym mówić lub wydawać przeważnie nieswoje. Odpowiedz Link Zgłoś
aysy.1 co mi się nie podoba 14.02.12, 05:47 nie podoba mi się to, że na taki bal są zapraszani politycy. środowisko dziennikarskie powinno stanowczo takiej sytuacji unikać. stanowczo...ale ja wiem,że jestem z innej bajki niż ta :( to nic innego drodzy państwo np od tego gdyby odbył się bal doroczny największego producenta leków i zaproszenie na parę drinków by przyjęli członkowie komisji zdrowia sejmu rp oraz urzędnicy ministerstwa zdrowia. jest to nieetyczne. i nie trzyma standardów. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: co mi się nie podoba 14.02.12, 06:34 100 % zgadzam się z powyższym postem. Ani politycy ani dziennikarze nie trzymają standardów. Żenua. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: co mi się nie podoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.12, 07:22 Za to nabijają kabzę kumplowi-dziennikarzowi (do niedawna), który w tej knajpie ma udziały. Kiedyś szczecińscy dziennikarze bawili się w XIII Muzach, bez polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalie Re: co mi się nie podoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.12, 08:44 Coś Ci się śniło ? Kogo masz na myśli ? Przemka ? Nikt z byłych dziennikarzy nie ma tu udziałów co najwyżej wynagrodzenie wypłacane z prowizją jako procent od wyników a to nie są udziały. W ten kretyński sposób myśląc to ktoś kto sprzedaje telefony NOKIA i ma 10 procent od sprzedanych telefonów , ma według Ciebie 10 % udziałów w NOKIA :))) Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: co mi się nie podoba 14.02.12, 09:29 aysy.1 napisał: > nie podoba mi się to, że na taki bal są zapraszani politycy. > środowisko dziennikarskie powinno stanowczo takiej sytuacji unikać. stanowczo.. > .ale ja wiem,że jestem z innej bajki niż ta :( Ja przyznam że byłem wręcz zaskoczony faktem że tam są politycy. Bo moim zdaniem polityk i dziennikarz to nie powinni być bliscy znajomi. Stosunki powinny być poprawne, ale ten pierwszy powinien wiedzieć że jest pilnowany. A tak swoją drogą - wstęp był płatny? Jedzonko płatne czy gratis? Bo impreza na bank kosztowała dużo więcej niż 5000zł. Odpowiedz Link Zgłoś
aysy.1 Re: co mi się nie podoba 14.02.12, 12:48 g.r.a.f.z.e.r.o > Ja przyznam że byłem wręcz zaskoczony faktem że tam są politycy. Bo moim zdanie > m polityk i dziennikarz to nie powinni być bliscy znajomi. Stosunki powinny być > poprawne, ale ten pierwszy powinien wiedzieć że jest pilnowany. wielki, ogolnopolski bal dziennikarzy podobnie....z politykami. ogladalem w tv reportaz, mikrowywiad w trakcie balu z napieralskim, mowil : "przychodze tu na ten bal od paru lat przede wszystkim z uwagi na szlachetna akcje charytatywna...." brrrr co za obluda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robin Re: Ponad 5 tys. zł zebrano podczas Balu Mediów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.12, 07:51 Dziad zawsze będzie dziadem. Poszło 400 osób naźreć się i nachlać a zrzucili się po niewiele ponad 10 zł. Biedaki. Może niech wybiorą spośród siebie najbardziej potrzebującego i jemu to dadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Moze pokażmy, zbierzemy wiecej!!!! 14.02.12, 10:12 Moze ktos poda konto hospicjum i z dopiskiem Forum wysyłajmy pieniądze... zapewne jest nas tu kilka ładnych setek, to powinno sie uzbierać sporo groszy, bo z wpisów widac ludzie chętnie pomagają innym - kiedyś brałem udział przez rok czy dwa lata w zakupach dla Domu Samotnej Matki organizowanych przez kogoś z Forum - kilka osob sie dokladalo, ale to było i tak coś... akcji już dawno nie ma. Moze pokażemy ile my zbierzemy na pomoc??? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Bal Zamkowy: 800 szczecinian - 14,5 tys. 19.02.12, 19:33 No i proszę 300 dziennikarzy i polityków zebrało ponad 5 tys., a 800 szczecinian na balu Zamkowym - 14,5 tys. No to moze jednak piszący na forum zbiorą moze chociaż tysiąc złotych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trollnamaxa Re: Ponad 5 tys. zł zebrano podczas Balu Mediów IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.12, 16:45 Jutro w naszym mieście kolejny bal charytatywny dla naszych chojnych vipów. Obstawiamy ile uda się uzbierać. No to na początek 3tysiące??? Odpowiedz Link Zgłoś