lonelyboy1989 11.03.12, 13:22 Obie strony wykazały się rzadko spotykaną mądrością: manifa, bo poszła gdzie indziej, idioci - bo się rozeszli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Polak Mały Re: Manifa Równości nie idzie pod magistrat, a na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.12, 13:39 Idioci bo się rozeszli Idiotki bo się nie rozeszły Język miłości należy propagować szowinistyczna świnio i szowi-femi-nistyczna macioro!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: równy gość Re: Manifa Równości nie idzie pod magistrat, a na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.12, 13:41 Tylko Idiota głosuje na Palikota :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Narodowiec Re: Manifa Równości nie idzie pod magistrat, a na IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.12, 14:10 Nikt się nie rozszedł człowieku. Podzielono się na małe grupy i wszyscy spod UM przeszli na plac Orła Białego dalej kontrmanifestować. Gówno prawda jak zwykle bełkocze od rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziutek Re: Manifa Równości nie idzie pod magistrat, a na IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.12, 14:17 Hahaha, 100 osób? Jak zwykle wyborcza kłamie, było koło 50 osób, a narodowcy poszli za nimi i na pl.Orła Białego doprowadzili do szybkiego rozwiązania "manify" nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOPowiec Re: Manifa Równości nie idzie pod magistrat, a na IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.12, 14:28 Oczywiście było tak jak mówisz. Manifa pederastów szybko się rozpierzchła jak narodowcy przyszli na plac Orła Białego. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.pliszczynski1 Umykająca manifa 11.03.12, 14:59 Byłem na Manifie ale to jest mniej istotne dla tego komentarza. Chciałem tylko zwrócić uwagę że pojęcie "lewacki" jest jednoznacznie pejoratywne, co aż mi nie pasuje w Gazecie Wyborczej. Bardzo Państwa lubię czytać ale razi mnie taki język niczym z pisemek typu nasz Dziennik. To przykre, bo pana Zadwornego też do niedawna bardzo ceniłem :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Narodowiec Re: Umykająca manifa IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.12, 15:55 Totalny lewacki bełkot, autor po prostu się ośmiesza, zakłamanie jak nic. 1) Nikt z kontrdemonstracji nie miał wrogich zamiarów 2) Dodawanie przymiotników typu "zziajani" jest po prostu śmieszne... czemu to ma służyć? Poza tym nikt zziajany nie był. 3) Te umorusane dzieci z ulicy bawiły czerwonymi balonikami z waszej pedalskie demonstracji 4) "Jeden ruch ręki policjanta"? hahaha... małymi grupami kontrdemonstracja przedarła się do tego patologicznego cyrku, co spowodowało że wasza zboczona został rozwiązany Gówno prawda znów dała pokaz uwielbienia dla lewaków i zboczeńców, okraszony stekiem kłamstw. Na szczęście co raz mniej osób ulega tej waszej żydokomunistycznej propagandzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: Umykająca manifa IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.12, 18:43 Gość portalu: Janina napisał(a): > 10/10 !! tez sobie znalazlas autorytet.. chyba wole juz za sasiada pedala niz nawiedzonego nopowca ktory zrownalby wszystko z ziemia jakby nie bylo cos po jego mysli.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Narodowiec Re: Umykająca manifa IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.12, 19:17 Kiedy zrozumiesz że NOP nie chce niczego równać z ziemią? Kto cię tak ukierunkował, gó... prawda czy ITI? Wiesz jaki jest program NOPu? O co ci ludzie walczą? Widzę więc że nic nie wiesz na ten temat. Dla was obóz narodowy to wciąż faszyści, widać jarzmo PRL odcisnęło głębokie piętno na tzw. III RP. Od dawna wszystko co polskie to faszyzm... oficerowie z Katynia też współpracowali przecież z Niemcami, Żołnierze Wyklęci to też kolaboranci, Marsz Niepodległości to przemarsz neonazistów a obóz narodowy to faszyzm. Codziennie modlę się za takich ludzi żeby w końcu przejrzeli na oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: Umykająca manifa IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.12, 21:06 Gość portalu: Narodowiec napisał(a): [ciach] siejecie nienawisc pod plaszczykiem katolicyzmu.. to mi wystarcza.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elPaso Re: Umykająca manifa IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.12, 21:11 A niby jaką nienawiść? Chcemy żeby Polska Polską była a nie kolorową mieszanką patologiczną. Nienawiść to niesie wasza antifa, ze swoimi czarno czerwonymi sztandarami. Wywołują zadymy, prowokują i odwołują się do totalitarnego systemu komunistycznego. Chore lewactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: providnyk UPA Re: Umykająca manifa IP: *.ias.bredband.telia.com 11.03.12, 21:18 ze swoimi czarno czerwonymi sztandarami ------------------------------------------------------- To przecież barwy UPA! cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:OUN-r_Flag_1941.svg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwa zimne piwa Re: Umykająca manifa IP: *.szczecin.mm.pl 11.03.12, 21:58 Co jest swarożyc? Nudno samemu to i nawet środowiska katolicko-narodowe już nie przeszkadzają? Byle tylko poonanizować się intelektualnie przed monitorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. I pomyśleć,że Zadworny IP: *.pppoepub.vspace.pl 11.03.12, 19:19 opisywał kiedyś poważne sprawy a dziś został przesunięty na odcinek walki ideologicznej,do której się nie nadaje...Jak tam spotkanie z kibicami Pogoni z Chojny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WW Re: Manifa Równości nie idzie pod magistrat, a na IP: *.bielskpodlaski.mm.pl 11.03.12, 15:49 "Towarzyszyło im kilka umorusanych dzieci ulicy." WTF?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Narodowiec Re: Manifa Równości nie idzie pod magistrat, a na IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.12, 15:58 Jakieś biedne dzieciaki biegały wokół pedalskiego cyrku i bawiły się czerwonymi balonikami. Oczywiście była to dobra okazja by połączyć ten fakt z kontrdemonstracja narodowców. Metody gó... prawdy są żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
zbysio45 Re: Manifa Równości nie idzie pod magistrat, a na 11.03.12, 16:08 Chyba bylismy na innych manifestacjach w Szczecinie bo moje spostrzezenia z bytnosci sa diamertalnie inne.Nie prawda jest ze była jaaks minifestacja Rownosci bo tylko napis na tektorze nabazgrany długowisem tak glosił o SEKsie I SEKSIZMIE.Wszystkich manifestantow na Placu Grunwaldzkim policzyłem a byloich wraz z dziennikarzami razem 14 a jednak pod ratuszem były normalne transparenty i zdbani młodzi ludzie to znaczt chłopcy i dziewczyny w liczbie ponad 70 osob.Mieli transparenty polskie jak" Polska katolicka" a nie byle jaka jak u homoseksualistow.Zebrali sie w sposob zorganizowany i nie musieli sie kryc za tłumem policjantow oraz agentow policji.Mieli COS do powiedzenia na temat polskiej rodziny oraz gejow co wszyscy akceptuja - bo jest to normalne.Rozeszli sie w sposob zorganizowany i nikogo sie nie musieli bac bo byli legalnie w swoim miescie i ludzie ich akceptowali .Natomist ta garsta ukryta za smochodem i ukryta za folją aluminjowa czegos sie jednak BAŁA I WSTDZIŁA.Pisac na forum trzeba prawde a nie CHCIEJSTWO GAZETY WYBORCZEJ ze Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B16 Re: Manifa Równości nie idzie pod magistrat, a na IP: *.centertel.pl 11.03.12, 18:31 Zbysiu, trzy pytania: 1. czy jesteś jednym z tych wielu dziarskich chłopców stojących dzisiaj pod urzędem? 2. czy może jesteś tą jedyną sympatyczną dziewczyną w ww. grupie? 3. jak wy to robicie że trzydzistu facetów i jedna dziewczyna (ty?) tworzy Normalną Polską Rodzinę? macie jakieś dyżury? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B52 Re: Manifa Równości nie idzie pod magistrat, a na IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.12, 18:46 Od czasu do czasu wypożyczają słodka córeczkę Kęsika , który przyprowadził ją na manifę , czy to o tych brudnych dzieciak pisał Zadworny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. Re: Manifa Równości nie idzie pod magistrat, a na IP: *.pppoepub.vspace.pl 11.03.12, 19:42 Chciałeś błysnąć i nie wyszło...Nachalna homopropaganda mówiąca o dziesiątkach tysięcy pederastów w Szczecinie z każdym rokiem traci na wartości....Lata mijają a ta garstka spedalonego gówna (wyborczego?) ciągle taka sama...W tym roku też był spasiony sprzedajny wieprz Arłukowicz? Odpowiedz Link Zgłoś
beironic Re: Manifa Równości nie idzie pod magistrat, a na 11.03.12, 21:56 "Wszystkich manifestantow na Placu Grunwaldzkim policzyłem a byloich wraz z dziennikarzami razem 14" Samych dziennikarzy tylu było - chodzi o to, albo ktoś nie umie liczyć. Rzucanie jajkami to osobliwy sposób na wygłaszanie poglądów. Poza tym nie rozumiem za bardzo idei łamania prawa i biegania po mieście celem urządzenia jakiejś żałosnej konfrontacji. To miała być chyba manifestacja poglądów, a nie zabranianie wygłaszania innym swoich? Jeśli się mylę - radzę inaczej formułować podania do UM. Poziomu artykułu komentować nie będę, bo więcej klasy ma banda rzucająca jajkami w ludzi głoszących równość i miłość dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Chlopcy z NOP IP: *.xdsl.centertel.pl 11.03.12, 17:42 Niektórzy koledzy z NOP regularnie umawiają się z chłopacami na czacie :) Niech żyje zdrowa Polska narodowa rodzina :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucky manify IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.12, 17:58 Dlaczego na manifie nie było nic o acta??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sexy_asia Re: Chlopcy z NOP IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.12, 22:09 a normalny Polak to chodzi w glanach i goli głowę. bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
prestidigitator70 Sex tak, seksizm nie. Po Manifie. Jak było? 12.03.12, 01:18 A kiedy, tak dla równouprawnienia i zgodnie z najświeższymi tendencjami odbędzie się jakiś "mainf" - bo ja czuję się upokorzony i zdominowany, bo są tylko żeńskojęzyczne manifestacje a nie ma dla "manifestu" - takiego męskiego odpowiednika ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrektorszkoly muzeum kobiet utworzyć,ale hasło 12.03.12, 07:24 jeszcze sklepy trzeba utworzyć osobne dla kobiet i osobne dla mężczyzn.Zapewne miejsca dla Inki by tam nie było .To udowadnia że baby będące na tej manifie są marginesem widać to po frekwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariuszek kiedyś miałem jednego skina IP: 213.155.180.* 12.03.12, 07:53 kiedyś poderwałem skina. ładne wysportowane ciało. wyćwiczony w bójkach. strasznie konserwatywny... ale tak go oczarowałem że ... nie będę pisał bo wulgarne to było. ale w łoży wił się jak piskorz. wrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lewobrzeże Re: Manifa Równości nie idzie pod magistrat, a na IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.12, 22:53 A ja myślałem , że manifa będzie protestować przeciwko podniesieniu wieku emerytalnego dla kobiet, przeciw zbyt małej liczbie miejsc w żłobkach i przedszkolach, przeciw likwidacji ulgi podatkowej dla rodzin , przeciw zamykaniu szkół ( bo tyle kobiet straci robotę ) , a tu para w gwizdek poszła przeciw straszliwemu ciemiężcy - kościołowi katolickiemu ! Mam wrażenie , że więcej było gapiów , dziennikarzy i ochroniarzy niż manifestantów No i zawiodłem się bo mało dziwaków było a i te feministki jakieś takie nieurodziwe są ... Tata mnie uczył , że jak kobieta, która jęczy w nocy – to nie warczy w dzień ... I chyba tego tym feministkom brakuje ! Odpowiedz Link Zgłoś
zbysio45 Kłamstwa internauty o nicku Gosc B16 o Minifie !!! 14.03.12, 11:19 Uprzejmoie Pana o nicku Gosc B16 informuje ze byłem pod magistratem w czasie manifestacji i osobiscie widziałem dwie dziewczyny członkinie ONR ktore na dodatek trzymały transparent rozwiniety i nie wstdziły sie ze są kobietami jak niektore Miinfy na Placy Grunwaldzkim.Podobnie jak zdecydowana większosc naszych obywateli popieram skandowane hasło że "POLSKA RODZINA TO CHŁOPAK I DZIEWCZYNA."PANSKIE INSYNUACJE moze Pan przesłać do swoich KŁAMLIWYCH kolegow po fachu,ktorzy maja nawet zdjecia dwoch ładnych dziewczyn z ONR trzymajacych transparent.Pozdrowienia dla innych manifestantow ktorzy nie popieraja idiotyzmow Minify. Odpowiedz Link Zgłoś