Gość: Ciekawski IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.04, 22:48 Czy czasem po mianie mandatu poselskiego na europejski przez Liberadzkiego Grześ nie wskoczy na jego miejsce?? W wyborach 2001 był tuż pod kreską. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: antyknajak To będzie niezwykle krótkie poselstwo. n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 22:51 Odpowiedz Link Zgłoś
mmarcin_szn Re: Grześ Napieralski posłem???? 16.06.04, 01:39 Otóż nie. Cytat z wybory.onet.pl/ "Również posłowi SLD Bogusławowi Liberadzkiemu wygasa mandat w polskim Sejmie - na Wiejskiej za niego pojawi się Janusz Winiarczyk." :) Jeszcze dodatkowej kasy by mu brakowało...wiceprzewodnictwo w krajówce, przewodnictwo w Szczecinie, doradca wojewody ds. europejskich i jeszcze poseł? Oj chyba Grześ nie udźwignąłby tych wszystkich obowiązków;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeźnik Re: Oj Marcinie! IP: 62.29.137.* 16.06.04, 08:06 Manipulujesz. Dobrze wiesz, że za szefowanie partią nie otszymuje się gratyfikacji. Ja bym dodał na twoim miejscu funkcję radnego Rady Miasta. Wtedy by się zgadzało z tą kasą. Przy okazji pozdrów Basię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Oj Marcinie! IP: 212.14.0.* 16.06.04, 08:57 Jeśli zostanie posłem, musi zrezygnowac z Rady Miasta i zrezygnuje z doradzania Wojewodzie. Na razie i tak nic nie wiadomo. Zalezy od Winiarczyka... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Oj Marcinie! 16.06.04, 09:01 chyba marcinek powinien się bardziej martwić przegraną święcickiego niż wejściem do parlamentu grześka. Odpowiedz Link Zgłoś
mmarcin_szn Re: Oj Marcinie! 16.06.04, 18:13 Oj Asiu...Oczywiście, że się nie martwie, chciałem tylko podsumować wszystko czym P. Napieralski sie zajmuje i dać innym do myślenia. Natomiast ponad 15,000 głosów na Marcina Święcickiego nie uważam za przegraną. Fakt, nie zagwarantowało mu to mandatu, ale również kampania przez nas prowadzona była skromniejsza ze względu na finanse niż innych eurodeputowanych. 15 tysięcy ludzi to małe miasteczko...małe miasteczko wyborców Marcina Święcickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Oj Marcinie! 17.06.04, 08:17 dostał w d... i nie ma co dorabiać ideologii ,że w sumie to zwyćięstwo. może się nauczycie, że u nas też są mądrzy ludzie i nie trzeba specjalistów od mieszkań komunalnych z "ukochanej" stolycy. Odpowiedz Link Zgłoś
mmarcin_szn Re: Oj Marcinie! 16.06.04, 18:05 Faktycznie, zapomniałem z tego wszystkiego o funkcji Radnego Miasta. Natomiast wymieniając wszystkie funkcje z których wynikają obowiązki nie miałem na myśli tych, za które otrzymuje się gratyfikację. Chodziło mi jedynie o ukazanie, że jeden człowiek nie jest w stanie wziaźć tyle na siebie, a jak bierze to jest nieodpowiedzialny. Pomijając tutaj lewe stanowisko stanowisko doradcy wojewody. Ok. Jak tylko ją bedę widział (co nie nastąpi pewnie zbyt prędko) to pozdrowie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeźnik Re: Grześ Napieralski posłem???? IP: 62.29.137.* 16.06.04, 07:47 Już o tym było w innym wątku! Winiarczyk się nie zgodzi, Grzegorz również. Wchodzi więc Adam Kozłowski! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Grześ Napieralski posłem???? 16.06.04, 08:35 Kozłowski jest już doktorem? Odpowiedz Link Zgłoś
teopoonte Re: Grześ Napieralski posłem???? 16.06.04, 10:44 Kozłowski jest już doktorem i wice przewodniczącym w radzie osiedla Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Grześ Napieralski posłem???? 16.06.04, 10:52 to czekamy na II stopień specjalizacji:-) Odpowiedz Link Zgłoś