Dodaj do ulubionych

judyta lemm

27.04.12, 18:54
rzadko slyszę i widzę mądrych radnych. widzę w tvp szczecin radna lemm. judyta lemm jest moim zdaniem mądrą i kompetentną radną. miło słuchać.
Obserwuj wątek
    • Gość: Co zalatuje lisem Re: judyta lemm IP: *.dynamic.chello.pl 27.04.12, 19:00
      co takiego mądrego mówiła i dlaczego lekceważysz radną pisząc jej imię i nazwisko z małej litery?
      • aysy.1 Re: judyta lemm 27.04.12, 19:09
        Gość portalu: Co zalatuje lisem napisał(a):

> co takiego mądrego mówiła i dlaczego lekceważysz radną pisząc jej imię i nazwis
        > ko z małej litery?
        a małej litery pisze wszystko. co mądrego mówiła? trudno w krótkiej formie to opisać. zapewne mozesz to obejrzeć i wysluchać na www tvp 3 szczecin. obejrzałem też zaraz po programie jej stronę www i bardzo odpowiada mi jej sposòb myślenia. może to będzie " moja " radna.
        • Gość: Co zalatuje lisem Re: judyta lemm IP: *.dynamic.chello.pl 27.04.12, 19:25
          To jeszcze nie znalazłeś swojej radnej? Zasłynęła w TBSie i prowadziła oryginalną kampanię .
          www.gs24.pl/apps/pbcsi.dll/bilde?Site=GS&Date=20110928&Category=WYBORYPARLAMENTARNE01&ArtNo=438580795&Ref=AR&MaxW=580&border=0&title=1
          • aysy.1 Re: judyta lemm 27.04.12, 19:29
            Gość portalu: Co zalatuje lisem napisał(a):

> To jeszcze nie znalazłeś swojej radnej? Zasłynęła w TBSie i prowadziła orygina
            > lną kampanię .
            > www.gs24.pl/apps/pbcsi.dll/bilde?Site=GS&Date=20110928&Category=WYBORYPARLAMENTARNE01&ArtNo=438580795&Ref=AR&MaxW=580&border=0&title=1
            napisałem, że być moze będzie moją radną bo zwróciłem uwagę i będę ją obserwował.
            natomiast czym zasłynęła w tbsie nie wiem. ja nie jestem z bajki politycznej więc oświeć mnie proszę i napisz lub wskaz link.
            • Gość: no no Re: judyta lemm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.12, 11:19
              oj jak nieładnie tak pisac o sobie samej, oj nieładnie. nie wypada
              • aysy.1 Re: judyta lemm 30.04.12, 14:38
                Gość portalu: no no napisał(a):

> oj jak nieładnie tak pisac o sobie samej, oj nieładnie. nie wypada
                tzn niby ja jestem pani lemm ? :)
                to jesteś przypadkowym gościem na tym forum.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka