Dodaj do ulubionych

Propozycje na PREZYDENTA MIASTA SZCZECINA

13.03.02, 09:34
Proponuje cos konstruktywnego ( a tak dla odmiany ), moze szacowni Forumowicze
poza krytyka wysilili się i zaproponowali osobe, ktora bylaby na tyle
nietuzinkowa postacia, o takich cechach charakteru i takiej etyce, która bylaby
wstanie sprawowac tak odpowiedzialna funkcje jak PREZYDENT MIASTA SZCZECINA.
Moja propozycja MAREK TALASIEWICZ ( wiem, ze w obecnym klimacie ryzykuje -
pozniej popre swoja kandydature argumentami ).
Obserwuj wątek
    • Gość: tom Re: Propozycje na PREZYDENTA MIASTA SZCZECINA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 10:16
      Do twarzy mu szczególnie z jajami.
      • Gość: laufer1 Re: Propozycje na PREZYDENTA MIASTA SZCZECINA IP: *.xtra.pl 22.03.02, 19:09
        To jest przyczyna kleski Szczecina, Tacy goscie jak pierwszy dyskutant.
        Proponuje Marka Talasiewicza na Prezydenta.Prosze Kolegi (byc moze kolezanki).
        Ten Facet jest jednym z tych, ktorzy doprowadzili do prawie upadku Stoczni.
        Czyzbys chcial (a) tego dla Szczecina. To jest wlasnie osmiewany w calym
        swiecie symboliczny Polak. To jest decyzja : Marek Talasiewicz.

• Gość: Szczecin Re: Propozycje na PREZYDENTA MIASTA SZCZECINA IP: *.pl / 10.0.0.* 27.03.02, 00:09
      Człowieku chyba rozumu nie masz,zobacz co z lotniskiem w Goleniowie jego brat
      narobił , co ze stocznią .
      • Gość: Wac Re: Propozycje na PREZYDENTA MIASTA SZCZECINA IP: 212.244.73.* 29.03.02, 00:22
        Gość portalu: Szczecin napisał(a):

> Człowieku chyba rozumu nie masz,zobacz co z lotniskiem w Goleniowie jego brat
        > narobił , co ze stocznią .

Talasiewicz to cienias - byl tyle lat wojewoda i nic nie zrobil pozytywnego dla regionu. Stolpe zaproponowal calkiem
        ciekawy plan a Talasiewicz jako wojewoda nie mial nawet koncepcji na odpowiedz. Euroregion to pusty potworek -
        zero efektow. Facet moze jest intelektualnie OK ale nie nadaje sie na takie stanowiska. Nie ma ikry i nie jest wizjonem,
        po drugie ludzie mowia dziwne informacje o jego przeszlosci i watku rosyjskim (skonczyl studia w ZSRR). Potem
        bedzie kompromitacja, ze cos bylo itd. Tu potrzeba ludzi czystych jak lza i charyzmatycznych. Zdolnych pobudzic
        ducha miasta i regionu.
    • Gość: kibic Re: Propozycje na PREZYDENTA MIASTA SZCZECINA IP: 193.147.198.* 01.04.02, 16:56
      Jedyna nowa osoba, ktora ma wizje, doswiadczenie i wiedze na tak wysokim
      poziomie, aby moc byc dobrym prezydentem takiego miasta jak Szczecin jest prof.
      Teresa Lubinska!!!!
      • Gość: Witek777 Ronald Regan - aktor IP: *.xtra.pl 07.04.02, 13:45
        Dlaczego czesc z Was twierdzi, ze Prezydent ma byc fachowcem. Fachowiec winien
        byc oplacanym doradca. Prezydent winien miec dobre cechy moralne i psychiczne
        oraz jasno sprecyzowany cel spoleczny. Powinien byc ambitny i niezalezny.Nie
        moze byc marionetka Piechoty jak Zyndul(niedoszly Prez.) czy Runowicz, lub
        Komolowskiego, jak Lisewski. Powinien dobrac dobrych fachowcow i byc
        superprychologiem aby stwierdzic, czy go nie oklamuja. Profesor Lubinska jest
        dobrym kandydatem na Prezydenta, ale podkreslam to : "Dyrektorzy Wydzialow
        Urzedu Miejskiego maja byc dobrymi fachowcami".
        Inni Kandydaci oprocz Lubinskiej : Mikolajczyk, Jacyna Witt, Dlugoborski
        (niezalezny SLD-owiec). Chcecie miec lepiej to zapomnijcie o pomyslach typu :
        Gajda, Rujnowicz, Stepien, itd to tylko inne odmiany tego samego problemu
        nazywanego w swiecie "polskim pieklem".
        Prezydent Ronald Regan nie byl tzw fachowcem. Byl bardzo dobrym Prezydentem.
        Dal nam wolna, wschodnia europe.
        • Gość: Piotr Babolewski IP: *.goleniow.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 11:16
          Proponuje obecnego wiceprezydenta: Bąbolewskiego= on jest ok!!!
          • Gość: Pawel Ruszczyński-ok IP: *.goleniow.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 11:18
            Proponuje obecnego wiceszefa lokalowki Andrzeja Ruszczyńskiego- on nie jest
            skazony tymi ukladami!!!!
          • Gość: sum Re: Babolewski IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.06.02, 15:29
            Gość portalu: Piotr napisał(a):

> Proponuje obecnego wiceprezydenta: Bąbolewskiego= on jest ok!!!

Bąbolewski (Babol)????
            Koniec świata!!!
            Cienias, lizus i marionetka.
          • lupin2 Babolewski ma propozycję do Goleniowa 22.06.02, 16:16
            Gość portalu: Piotr napisał(a):

> Proponuje obecnego wiceprezydenta: Bąbolewskiego= on jest ok!!!

Proszę, weż go sobie do Goleniowa.

• lupin2 Pani Jacyna-Witt na Prezydenta (bez txt) 22.06.02, 16:17
            • bakara Re: Pani Jacyna-Witt na Prezydenta (bez txt) 19.07.02, 17:22
              Czy mogę zamilczeć!!!!
    • Gość: Kuba Propozycja na Prezydenta IP: *.xtra.pl 07.04.02, 14:27
      Proponuje na Prezydenta Pania Notariusz Zofie Daleszynska. Perfekcyjny
      organizator, opanowana, medialna, kompetentna. APOLITYCZNA !!!! Sprawdzcie. A
      jednoczesnie majetna. Nie jest na dorobku jak byli, czy obecni czlonkowie
      Zarzadu.
    • Gość: ala Re: Propozycje na PREZYDENTA MIASTA SZCZECINA IP: *.agro.ar.szczecin.pl 08.05.02, 10:52
      Jasne, po doprowadzeniu stoczni razem z pozostałymi menadżerami, teraz czas na
      nowe stanowisko. Gratuluję pomysłu.
    • Gość: Kostia Propozycje na PREZYDENTA MIASTA SZCZECINA IP: *.xtra.pl 10.05.02, 22:52
      A ja proponuje Pania Malanowska na Prezydenta i profesora Dariusza Zarzyckiego
      na jej v-ce , autorow sukcesu polegajacego na przygotowaniu Strategii Rozwoju
      Miasta do roku ....juz nie pamietam ktorego.
      Prezydent Malanowska ma wizje i dlatego powinna byc Prezydentem Glownym.
      • Gość: Ja Re: Propozycje na PREZYDENTA MIASTA SZCZECINA IP: *.ja.kosmita.z.space.net.pl 10.06.02, 18:32
        Gość portalu: Kostia napisał(a):

> Prezydent Malanowska ma wizje ...

Ktoś wie jakie grzyby jej parzą?

• Gość: zez Re: Propozycje na PREZYDENTA MIASTA SZCZECINA IP: *.agro.ar.szczecin.pl 20.06.02, 11:17

> A ja proponuje Pania Malanowska na Prezydenta i profesora Dariusza Zarzyckiego
        > na jej v-ce , autorow sukcesu polegajacego na przygotowaniu Strategii Rozwoju
        > Miasta do roku ....juz nie pamietam ktorego.
        > Prezydent Malanowska ma wizje i dlatego powinna byc Prezydentem Glownym.
        Arogancka, nie licząca się z innymi opiniami, tacy jak Ona zezwalają "w imieniu
        społeczeństwa" na lokalizacje hipremarketów w centrum miasta, tolerują ignorancję
        podległych im służb miejskich, "zawsze maja rację"

• Gość: Laufer 1 Re: Propozycje na PREZYDENTA MIASTA SZCZECINA IP: *.xtra.pl 20.06.02, 16:22
          Gość portalu: zez napisał(a):

> Gość portalu: Kostia napisał(a):
          >
          > > A ja proponuje Pania Malanowska na Prezydenta i profesora Dariusza Zarzyck
          > iego
          > > na jej v-ce , autorow sukcesu polegajacego na przygotowaniu Strategii Rozw
          > oju
          > > Miasta do roku ....juz nie pamietam ktorego.
          > > Prezydent Malanowska ma wizje i dlatego powinna byc Prezydentem Glownym.
          > Arogancka, nie licząca się z innymi opiniami, tacy jak Ona zezwalają "w imieniu
          >
          > społeczeństwa" na lokalizacje hipremarketów w centrum miasta, tolerują ignoranc
          > ję
          > podległych im służb miejskich, "zawsze maja rację"
          >
          Do ekipy Malanowska i ten profesorek proponuję jeszcze Pana Wieczorka
    • Gość: lima Re: Propozycje na PREZYDENTA MIASTA SZCZECINA IP: *.nowogard.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 23:12
      Proponuję krawca na prezydenta ,prezydenta jakiegoś na krawca,salową na
      lekarza,jest spoza układów z lekarzami, lekarza na salowego już dość się
      nachapał itd itp a Szczecin z braku rozumu i to nie tylko polityków ginie...
    • Gość: Iga Re: Propozycje na PREZYDENTA MIASTA SZCZECINA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 12:43
      jeśli chcesz załatwię Ci dobrego psychiatrę bo musisz się leczyć skoro
      wychodzisz z taką propozycją aby prezydentem Szczecina był złodziej!!!Lecz się
      • Gość: ZAKAPIOR Re: Propozycje na PREZYDENTA MIASTA SZCZECINA IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 29.05.02, 10:58
        Lubińska na prezydenta - czy wam się nie p.pier.oliwszy w głowach???? Ja
        wyjezdzam z tego miasta mimo że je kocham bo tu nic dobrego i tak się stać nie
        może...
        • Gość: KAZ Re: Propozycje na PREZYDENTA MIASTA SZCZECINA IP: 212.244.73.* 10.06.02, 17:46
          A moze Pan Stefan Oleszczuk z UPR !!! Co Wy na to - kiedys chcial zostac prezydentaem Krakowa.
          Moim zdaniem Sochanski jest OK - jestem za jego powrotem.
    • ls2 Re: Propozycje na PREZYDENTA MIASTA SZCZECINA 14.06.02, 22:10
      Wybornie,takich speców na pierwszą linię,aby nas szybciej wykończyć.
      Specjalista od dużych i małych spraw,to oczywiście teoria spiskowa,ale tak na
      poważnie czy to nie dziwne,że tam gdzie
      pojawia się ten pan bankructwa toczą się jak z rogu obfitości. Facet nie ma
      szczęścia,albo...Jako Wojewoda puścił z torbami przeszło 1000 kupców z rynków
      w Rosówku ,ja utopiłem 20000 i należałem do II ligi przytopionych decyzjami
      tego pana.Jeśli ktoś wie jaką rolę ten pan odegrał w STOCZNI moja ciekawoś
      zostanie zaspokojona
    • Gość: dyl Re: Propozycje na PREZYDENTA MIASTA SZCZECINA IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.06.02, 23:05
      Proponuję na prezydenta Małgorzatę Jacynę-Witt lub Prof. Teresę Lubińską. Te
      dwie kobiety są naprawdę niezależne, mają osiągnięcia zawodowe, polityczne i
      społeczne. No i nie są skorumpowane. Wśród facetów tylko nieudacznicy idą do
      polityki. Prawdziwy mężczyzna sprawdza się w biznesie albo konkretnym (nawet
      tzw. wolnym) zawodzie.
      • Gość: naim Re: Propozycje na PREZYDENTA MIASTA SZCZECINA IP: *.telan.pl 15.06.02, 12:30
        Gość portalu: dyl napisał(a):

> Proponuję na prezydenta Małgorzatę Jacynę-Witt .... nie są skorumpowane....

To dlaczego Pani Jacyna-Witt proponowała mi prowizję od załatwienia sprawy ?
        • Gość: Laufer 1 Może miała informację IP: *.xtra.pl 22.07.02, 22:08
          Gość portalu: naim napisał(a):

> Gość portalu: dyl napisał(a):
          >
          > > Proponuję na prezydenta Małgorzatę Jacynę-Witt .... nie są skorumpowane...
          > .
          >
          > To dlaczego Pani Jacyna-Witt proponowała mi prowizję od załatwienia sprawy ?

Być może miała informację, że bierzesz do łapy ,że hej! Mogła to być też mylna
          informacja. Jak to w biznesie.

• Gość: zibi Re: Może miała informację IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.07.02, 23:25
            Ale to znaczy,że skorumpowany jest naim? :-))
    • Gość: pimpis Re: Propozycje na PREZYDENTA MIASTA SZCZECINA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 11:37
      Z całym szacunkiem dla Pana Tałasiewicza - to jakby mu się troszkę wysypał
      elektorat. Zastanów się nad Długoborskim, który przez wiele lat był burmistrzem
      Gryfina i nawet nie przeszkadzało to ludziom, że mieszka w Szczecinie. Według
      mnie to po prostu manager, który niepotrzebnie poszedł w posły i chyba nudzi
      tam się setnie. Pytanie - czy "matka partia" pozwoli mu na kandydowanie
    • Gość: Laufer 1 Talasiewicz do więzienia a nie na Prezydenta IP: *.xtra.pl 15.06.02, 20:11
      jareman napisał(a):

tak odpowiedzialna funkcje jak PREZYDENT MIASTA SZCZECINA.
      > Moja propozycja MAREK TALASIEWICZ ( wiem, ze w obecnym klimacie ryzykuje -
      > pozniej popre swoja kandydature argumentami ).

Jest 15.06.2002 r.
      Napisałeś to w maju Panie Jareman. Obiecałeś argumenty. Nie ma .
      Upadła Stocznia. Tałasiewicza stara się ratować wyborcza (a to głupki).
      Jak wyglądasz z tą propozycją Panie Jareman.
      Jesteś Pan ucieleśnieniem tej krainy absurdu-Polski.Dzisiaj ta propozycja to jak
      dowcip.
      Uzupełniam Twoją propozycję.Tałasiewicz na Prezydenta, a Piotrowski na z-cę ds
      Rozwoju Szczecina

• Gość: Kostia Powiedz to (jareman) stoczniowcom!!!! IP: *.xtra.pl 22.06.02, 23:27
      jareman napisał(a):

> Proponuje cos konstruktywnego ( a tak dla odmiany ), moze szacowni Forumowicze
      > poza krytyka wysilili się i zaproponowali osobe, ktora bylaby na tyle
      > nietuzinkowa postacia, o takich cechach charakteru i takiej etyce, która bylaby
      >
      > wstanie sprawowac tak odpowiedzialna funkcje jak PREZYDENT MIASTA SZCZECINA.

Powiedz to szanowny Panie bolszewiku (kultura musi być!) - Stoczniowcom. Głupich
      nie sieją. Jak się teraz nazywasz ? aszczecin, czy .....

• aszczecin Re: Powiedz to (jareman) 25.06.02, 10:04

> Jak się teraz nazywasz ? aszczecin, czy .....

> Myślę, że tłumacz psychiatra również Ci nie wytłumaczy.
        > Abys to zrozumiał potrzebny jest dla Ciebie psychiatra - patolog.
        > Byc może zrozumiesz.

• jareman Re: Powiedz to (jareman) 25.06.02, 11:50
          Nie jest łatwo bronić ( choć to wcale nie jest moim zamiarem )człowieka,
          którego uważam za porządnego faceta, w czasie gdy jedynym argumentem jest
          ulica, szubienice i wyzwiska. Marek Tałasiewicz był przez długi czas jedynym
          facetem w tym mieście, który nie bał się podejmować trudnych decyzji. Pierwszy
          wojewoda, który nie był umoczony w partyjnych interesach, ( chyba z tego
          względu sprawował tę funkcję przez cały okres funkcjonowania województwa
          szczecińskiego). Został wyrzucony przez AWS bo nie wypełnił deklaracji
          wstąpienia do RS.
          Nie chcę tworzyć peanu na jego cześć bo nie o to mi chodziło zaakładając ten
          POST. W tym czasie myślałem, że byłby to porostu najlepszy kandydat na
          prezydenta Szczecina.Dzisiaj nie jest. I to wcale nie dlatego, że coś się
          zmieniło w mojej ocenie natomiast czas rewolucji ma to do siebie, że potrzebuje
          ofiar. Tałasiewicz się nadaje na to najlepiej...
          Swoją drogę przykro się robi,kiedy ludzie którzy wcześniej popierali faceta
          dzisiaj się od niego odwracają albo poprostu milczą.
          Najciekawsze, jednak jest to iż , najbardziej krzykliwi kaznodzieje z chęcią by
          oddali gospodarkę w ręce faceta, który ten kraj by zamienił w jeden wielki
          kołchoz.
          Jeżeli chodzi o stocznię to proponuję wywiad w wyborczej
          wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=876207&dzial=szs000501
          Niech moc będzie ze mną (niełatwo będzie przeżyć odpowiedzi na ten komentarz) ;-
          )
    • Gość: lary Re: Propozycje na PREZYDENTA MIASTA SZCZECINA IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.06.02, 20:27
      Parę dni temu ogłoszono,że Teresa Prof. Lubinska mogłaby być kandydatem POPiS
      na Prezydenta. To nie jest głupia propozycja. Rozmawiałem ze znajomymi.
      Rozważają plusy i minusy. Przeważają plusy.
    • jareman Dlatego zaproponowałem Tałasiewicza 25.06.02, 11:55
      Powtórzę,żeby było głośniej...

Nie jest łatwo bronić ( choć to wcale nie jest moim zamiarem )człowieka,
      którego uważam za porządnego faceta, w czasie gdy jedynym argumentem jest
      ulica, szubienice i wyzwiska. Marek Tałasiewicz był przez długi czas jedynym
      facetem w tym mieście, który nie bał się podejmować trudnych decyzji. Pierwszy
      wojewoda, który nie był umoczony w partyjnych interesach, ( chyba z tego
      względu sprawował tę funkcję przez cały okres funkcjonowania województwa
      szczecińskiego). Został wyrzucony przez AWS bo nie wypełnił deklaracji
      wstąpienia do RS.
      Nie chcę tworzyć peanu na jego cześć bo nie o to mi chodziło zaakładając ten
      POST. W tym czasie myślałem, że byłby to porostu najlepszy kandydat na
      prezydenta Szczecina.Dzisiaj nie jest. I to wcale nie dlatego, że coś się
      zmieniło w mojej ocenie natomiast czas rewolucji ma to do siebie, że potrzebuje
      ofiar. Tałasiewicz się nadaje na to najlepiej...
      Swoją drogę przykro się robi,kiedy ludzie którzy wcześniej popierali faceta
      dzisiaj się od niego odwracają albo poprostu milczą.
      Najciekawsze, jednak jest to iż , najbardziej krzykliwi kaznodzieje z chęcią by
      oddali gospodarkę w ręce faceta, który ten kraj by zamienił w jeden wielki
      kołchoz.
      Jeżeli chodzi o stocznię to proponuję wywiad w wyborczej
      wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=876207&dzial=szs000501
      Niech moc będzie ze mną (niełatwo będzie przeżyć odpowiedzi na ten komentarz) ;-
      • lupin2 Nieudani Prezydenci i cih Spółki ..... 25.06.02, 20:29
        jareman napisał(a):

> Powtórzę,żeby było głośniej...

Panie Jareman.

Przeczytałem wywiad z Markiem Tałasiewiczem w " Wybiórczej ". Nic nie zrozumiał,
        a zwłaszca tego , że gospodarka to nie zebranie partii politycznej ani też Rady
        Instytutu Okrętowego, gdzie pracował.
        PROPONUJE, mam nadzieję że nie jest to zbyt rewolucyjna propozycja, aby
        członkowie Zarządu upadłych lub "zdechłych" Spółek nie byli Prezydentami, czy v-
        ce Prezydentami miasta Szczecina.

Zobacz na poniższy przykład :

1. Malanowska - ESPEBEPE
        2. Koćmiel - Strefa Wolnocłowa SA
        3. Gajda - Delfin Sp. z o.o. (oszukano marynarzy i nie tylko, budowa domów)
        4. Runowicz - Marko Sp. z o.o.(doprowadził oddział do ruiny)
        5. Piechota - Stabilo Sp. z o.o. upadła w sposób kontrolowany widocznie to
        rekomendacja na Ministra.
        No i Tałasiewicz. Twoja propozycja.

Gdyby do w/w cwaniaków , lub czasami nieudaczników (jak Tałasiewicz) dołożyć
        jeszcze, aby Prezydentami nie byli np : byli szefowie związków zawodowych jak
        Jurczyk to :

Być może wówczas, Szczecin miasto sukcesu "za Niemców" i "za komuny" NIE BYŁOBY
        DZISIAJ MIASTEM NA SKRAJU PRZEPAŚCI. A tym kierunku zmierza propozycja
        Tałasiewicza na Prezydenta Miasta.
        Ja proponuję , aby Tałasiewicz i w/w Prezydenci i v-ce poszli na swoje i
        przestali już działać na koszt podatnika. Wówczas Lepper nie będzie miał aż tylu
        procent w notowaniach, przynajmniej w Szczecinie

Gdyby tak jeszcze oprócz w/w

• bakara Re: Nieudani Prezydenci i cih Spółki ..... 19.07.02, 17:19
          O.K ZGADZAM SIE Z PANEM!!!
    • Gość: Leon Re: Propozycje na PREZYDENTA MIASTA SZCZECINA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 01:03
      Proponuję pana Zenka z naszego warzywniaka na Niebuszewie.
      To solidny gość i ma niezły interes!
      • Gość: Laufer 1 Pan Zenek jest solidny i nadaje się na Prezydenta IP: *.xtra.pl 01.07.02, 22:27
        Gość portalu: Leon napisał(a):

> Proponuję pana Zenka z naszego warzywniaka na Niebuszewie.
        > To solidny gość i ma niezły interes!

To jest dobra i konstruktywna propozycja.
        Uzasadnienie :
        1. Pan Zenek jest solidny, a obecny Prezydent- nie.
        Natomiast interesów Pana Zenka i obecnego Prezydenta , pozwól kolego nie będę
        porównywał, bo nie mam danych i jeszcze nie ma godz. 23.00. (Ustawa ....)

Podsumowując. Gdyby Pan Zenek został Prezydentem byłoby bez wątpienia lepiej niż
        teraz.

• Gość: MAJA Re: Pan Zenek jest solidny i nadaje się na Prezydenta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 01.07.02, 22:49
          Mogę zaświadczyć, że pan Zenek z warzywniaka na Niebuszewie ma solidny interes.
          I zawsze w asortymencie ma świerze jaja. W przeciwieństwie do Eda, bo jego
          interes padł.
    • Gość: w Re: Propozycje na PREZYDENTA MIASTA SZCZECINA IP: 62.233.172.* 29.06.02, 20:59
      DO DUPY
    • Gość: Rychu Ha, ha, ha IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.07.02, 23:26
    • Gość: BOSS Re: Propozycje na PREZYDENTA MIASTA SZCZECINA IP: *.uc.nombres.ttd.es 13.07.02, 01:17
      TYLKO TERESA LUBINSKA!!!!
    • Gość: alter Jareman. Twoj kandydat gdzieś się zapodział. IP: 212.14.60.* 13.07.02, 20:21
      jareman napisał(a):

> Proponuje cos konstruktywnego ( a tak dla odmiany ), moze szacowni
      Forumowicze
      > poza krytyka wysilili się i zaproponowali osobe, ktora bylaby na tyle
      > nietuzinkowa postacia, o takich cechach charakteru i takiej etyce, która
      bylaby
      >
      > wstanie sprawowac tak odpowiedzialna funkcje jak PREZYDENT MIASTA SZCZECINA.

Ty to masz dobrych kandydatów, Jareman.
      Ale to może być tak , że kogo Ty proponujesz tego "puszkują". Zaproponuj więc
      Runowicza. Jareman proszę cię zaproponuj. Dużo by to zmieniło w tym mieście.
      • lupin2 Re: Jareman. Twoj kandydat gdzieś się zapodział. 13.07.02, 22:21
        Gość portalu: alter napisał(a):

> jareman napisał(a):
        >
        > > Proponuje cos konstruktywnego ( a tak dla odmiany ), moze szacowni
        > Forumowicze
        > > poza krytyka wysilili się i zaproponowali osobe, ktora bylaby na tyle
        > > nietuzinkowa postacia, o takich cechach charakteru i takiej etyce, która
        > bylaby
        > >
        > > wstanie sprawowac tak odpowiedzialna funkcje jak PREZYDENT MIASTA SZCZECIN
        > A.
        > > Moja propozycja MAREK TALASIEWICZ ( wiem, ze w obecnym klimacie ryzykuje
        > -
        > > pozniej popre swoja kandydature argumentami ).
        >
        > Ty to masz dobrych kandydatów, Jareman.
        > Ale to może być tak , że kogo Ty proponujesz tego "puszkują". Zaproponuj
        więc
        >
        > Runowicza. Jareman proszę cię zaproponuj. Dużo by to zmieniło w tym mieście.

E, nowy lub stary-nowy. Jareman jest jedną z odmian schizomike102 i pisze na I
        zmianie. Odpowie Ci dopiero jak będzie w pracy , w poniedziałek. Co ma wydawać
        własne pieniądze na internet. A poza tym w domu ma zajęcie, a w pracy nie. Tam
        prawie nikt nie pracuje, co zresztą widać po efektach.
    • Gość: boss Re: Propozycje na PREZYDENTA MIASTA SZCZECINA IP: *.uc.nombres.ttd.es 15.07.02, 01:24
      Ty to masz pomysly....na Garncarskiej sie nudzisz, czy Art B kazal? Kandydat w
      pierdlu. Masz innych pewniakow? Moze Rujnowicz? Tez i jego przeciez zamknac
      powinniª!!
    • Gość: Andi Re: Propozycje na PREZYDENTA MIASTA SZCZECINA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 07:53
      Jasne,a Urzad Miejski preniesiony zostanie do Nowogardu jak Rzad Tymczasowy w
      Londynie. Powodzenia.
      • Gość: boss Re: Propozycje na PREZYDENTA MIASTA SZCZECINA IP: *.uc.nombres.ttd.es 17.07.02, 04:25
        jesli ci to odpowiada....
    • bakara Re: Propozycje na PREZYDENTA MIASTA SZCZECINA 19.07.02, 17:05
      TAK,TAK POPIERAM KANDYDATA MARKA TAŁASIEWICZA, PRZYNAJMIEJ JEDEN KTÓRY
      JUŻ NIE MUSI KOMBINOWAĆ. JUŻ SWOJE ZAROBIŁ. TERAZ MOŻE ZOSTAĆ PREZYDANTEM
      SZCZECINA !!!!
      • bakara PANI PREZYDENT MAŁORZATA JACYNA 19.07.02, 17:10
        POPIERAM , BARDZO BIEGŁA... , DO MAGISTRATU, JESZCZE NIE WYPALONA!!!
        • Gość: zibi Re: PANI PREZYDENT MAŁORZATA JACYNA IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.07.02, 20:46
          bakara napisał:

> POPIERAM , BARDZO BIEGŁA... , DO MAGISTRATU, JESZCZE NIE WYPALONA!!!
          Biegła do Senatu, ale wyprzedziła ją Christowa z SLD. Tak pięknie opowiadała
          o "przyszłości gospodarki morskiej w Szczecinie". Christowa na
          prezydenta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sofii
          • Gość: lula Re: PANI PREZYDENT MAŁORZATA JACYNA IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.07.02, 20:52
            Who, the fuck is Christowa?
            • Gość: Rychu Re: PANI PREZYDENT MAŁORZATA JACYNA IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.07.02, 22:57
              To taka Myszka Miki z SLD. Bez względu na to kim jest, ustawiona na pierwszej
              pozycji dostaje głosy "tward-ogłow -ego elektoratu SLD".
              • Gość: BOSS Re: PANI PREZYDENT MAŁORZATA JACYNA IP: *.uc.nombres.ttd.es 24.07.02, 01:46
                Gość portalu: Rychu napisał(a):

> To taka Myszka Miki z SLD. Bez względu na to kim jest, ustawiona na
                pierwszej
                > pozycji dostaje głosy "tward-ogłow -ego elektoratu SLD".

Dobre porownanie. Motloch glosuje na szyld, a kobiety nigdy na oczy nie
                widzial. Dlatego tez wybory bezposrednie na prezydenta moga nieco pokrzyzowac
                plany komuszkom. No bo kogo wystawia? Rujnowicza? Wieczorka? Liga
                nieudacznikow...
                • Gość: Laufer 1 Miejmy nadzieję, że pokrzyżują te plany IP: *.xtra.pl 24.07.02, 16:31
                  Gość portalu: BOSS napisał(a):

> Gość portalu: Rychu napisał(a):
                  >
                  > > To taka Myszka Miki z SLD. Bez względu na to kim jest, ustawiona na
                  > pierwszej
                  > > pozycji dostaje głosy "tward-ogłow -ego elektoratu SLD".
                  >
                  > Dobre porownanie. Motloch glosuje na szyld, a kobiety nigdy na oczy nie
                  > widzial. Dlatego tez wybory bezposrednie na prezydenta moga nieco pokrzyzowac
                  > plany komuszkom. No bo kogo wystawia? Rujnowicza? Wieczorka? Liga
                  > nieudacznikow...

Mogą, ale nie muszą. Mam nadzieję, że pokrzyżują nie tylko komuszkom ale
                  również ich pozornym przeciwnikom jak Puzyna i Balazs. Dzisiaj to nie jest
                  walka z komuną ale z czwratą klasą społeczną - "Biurokracją". Są to Urzędnicy
                  (coraz ich więcej), pracownicy z namaszczenia politycznego i często nawet
                  Redakcje uzależnione od reklam itd itd.
                  A to, że walczą to widzisz na tym Forum. "Małpy " czyli -102, 102,- 107, - 70, -
                  7 to przecież ten elektorat i ich urzędnicy.
                  Miejmy nadzieję, że wybory bezpośrednie pokrzyżują ich plany i że wyjdzie na
                  Twoje. Tobie i sobie tego życzę.
                  • Gość: zibi Re: Miejmy nadzieję, że pokrzyżują te plany IP: *.members.com.pl 24.07.02, 16:38
                    Fajnie, że się pojawiłeś. Bo już było tak nudno i ckliwie. Szczególnie na
                    podstawowym Forum kadzą sobie urzędaski jak mogą.
                    Niestety, ale na różne Myszki Miki i Keny dalej będą głosować. Tym bardziej, że
                    reszta nie bardzo umie się dogadać - każdy nosi buławę w plecaku. A w Sejmie
                    wspaniale zniszczono (poprzez d'Hondta) wszelkie inicjatywy obywatelskie.
                    • Gość: BOSS Re: Miejmy nadzieję, że pokrzyżują te plany IP: *.uc.nombres.ttd.es 25.07.02, 04:31
                      Zawsze Zbychu uwazalem, ze nie glupi z ciepie facet, ale co Ty dalej w tej
                      platformie robisz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka