Gość: ups IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.03.02, 16:48 Dzieki wielkie za zwyciestwo nad Polonia. Udowodnijmy wszystkim ilu nas jest w internecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fan Re: Ja TEZ!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.03.02, 20:18 Co to jest czy zaden prawdziwy kibic Pogoni nie moze napisac czegos o meczu , ja w radio slyszalem ,ze sedzia byl beznadziejny. Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Ja TEZ!!! 16.03.02, 22:44 owszem był kiepski (sędzia) główny a liniowi nie lepsi. jeden z liniowych ma być w korei japonii :) można się pocieszyć po pierwsze wygraną po drugie tym że bardzo rzadko gospodarzom (kibicom) pasuje co robi arbiter. siedząc kiedyś incognito wśród pyr usłyszałem i znowu mamy kiepskiego sędziego. ogólnie zespół bez zarzutu tylko walburg co ten chłopak tam robił dlaczego kosmalski tak późno go zmienił i co mario w nim widział kajne anung. les(zek) gondor(ski) był na trybunach i porównywał jak bieganie za czymś okrągłym ma się do żużla :))) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Ja TEZ!!! 16.03.02, 23:08 a po za tym jak jesteście tacy kibice to dlaczego was nie ma na podforum o pogoni (na czerwono u góry) gryfus biegał w pogoni walczącej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Ja TEZ!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.03.02, 23:41 Sory otworzlem ta strone aby pokazac internautom ilu nas jest i dzieki za podpowiedz o stronie Pogoni ale rozumiesz nie o to mi chodzilo. Chcialem tylko cieszc sie zwyciestwem naszego kochanego klubu z wygranego dzisiaj meczu. a tak wogole to POGON TO POTEGA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrzu Re: Ja TEZ!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.03.02, 13:37 i ja tez! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomik Re: Ja TEZ!!! IP: *.ncr.com 18.03.02, 12:07 Ja też!!! Franekk - a Ty mnie nie denerwuj!!!!:)))))))) TUTAJ czasami też trzeba o Pogoni pisać!:)))) A teraz pora dokopać Ruchowi! Do pozycji medalowej tylko 6 punktów a meczów jeszcze sporo!!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Ja TEZ!!! 18.03.02, 12:13 jezu tomika zdenerwowałem to ja mu w arkońskim śmieci pozbierałem a ten... a klajniaka na mecze prowadzasz? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Ja kocham POGON 18.03.02, 13:21 fajna strona jak kto nie wie www.pogon.v.pl/index.phtml tam rewelacyjne określenie stadionu - papricana :)) do zobaczenia na papricanie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomik Re: Ja kocham POGON IP: *.ncr.com 18.03.02, 14:00 Hi hi!! Dzięki za posprzątany Lasek Arkoński - wszak do Osowa też przylega! :))) A Młodego i owszem, prowadzam - od czasu jak skończył 5 lat, ktoś musi tę szalikową tradycję kontynuować przeca! :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarian Re: Ja kocham POGON 18.03.02, 20:28 Jasne ze sie ciesze ale to juz dwa dni po i radosc nieco sie rozmyla w promilach ktore przyjmowalem bezposrdenio po meczu. A bylo za co kufle wznosic. POGON WALCZACA i wygrywajaca na przekor wszystkim imć typerom z wasiawy czy innych okolic. A krnombrny to zespol ta Pogon co na pogromce Wisly reke podniosl:) Niemal caly zespol gryzl trawe. Skrzypek osmieszyl niemal najwyzsza obrone w ekstraklasie, Pokladowski kropnal niemal jak przy swojej pierwszej bramce ze Stomilem a Slawek Olszewski moglby Coperfilda jeszcze nauczyc kilku sztuczek. Brawo, brawo, brawo! Brawo dla Mariusza Kurasa za wpuszczenie Mariusza Misiury. Choc chlopak zagotowal sie w debiucie ale prawa strona boiska pod koniec meczu nie byla spokojna i to wlasnie jego zasluga. Brawo Mariusze!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aania Re: Ja kocham POGON IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 15:24 i ja też! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spik Re: Ja kocham POGON IP: 62.233.145.* 22.03.02, 14:33 ...ja też kocham Pogoń,dlatego polecam zainteresowanym wizytę na gorzowskich stronach Gazety.Podpowiem,że kwestia dotyczy przyszłego wybawcy SSA Pogoń Lesa Gondora. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Ja kocham POGON 22.03.02, 14:47 toż wczoraj już sygnalizowałem dzisiaj link już pewnie nie działa pogoń musi kupić wyssany z mlekiem kibic inaczej zawsze coś dziwnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Ja kocham POGON IP: *.fish.ar.szczecin.pl 22.03.02, 17:01 Na Ruch u mnie już bojowy duch !!!!!!!!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarian Re: Ja kocham POGON 22.03.02, 17:30 franek - tylko malo tych lub podstepnie sie skrywaja co maja za co kupic Pogon a milosc deklaruja do niej ogromna:( Wiecej niestety czczego gadania z ust naszych rodzimych "finansistow" wypada niz konkretow. Milcza kiedy trzeba dac a klapia kiedy cos nie wyjdzie. Poczekajmy. Nie traktuje Gondora jak zbawce Pogoni ale cholera jakos ogonka chcetnych do odkupienia akcji nie widac... oprocz niego. Czekajmy i patrzmy im na rece. Chyba tyle nam zostaje:( Mam nadzieje ze po meczu z Odra wszyscy zobaczymy koszulki Pogoni Walczacej a co za tym idzie powod do wznoszenia kufli bedzie:) ZAWSZE POGOŃ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosa Re: Ja kocham POGON IP: *.astermedia.pl 22.03.02, 21:44 Ja kocham POGOŃ !!!! Tylko MKS !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarian Re: Ja kocham POGON 23.03.02, 19:03 Znowu nam wygral MKS! znowu nam wygral!:))))) Mario spasuj troche bo nam Ciebie do zwisly krakow zabiora:) ZAWSZE POGOŃ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartki Re: Ja kocham POGON IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.03.02, 19:40 Powiedz cos wiecej o meczu bo niestety ze wzgledu na robote nie moglem byc . Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarian Re: Ja kocham POGON 23.03.02, 20:03 Kolejny juz raz Pogon zagrala konsekwentnie taktycznie. Po strzeleniu gola przez Dzwigale z karnego po faulu na Kaczorowskim cofnelismy sie do obrony czekajac na kontre. Nie byla to obrona czestochowy. Po przerwie koronkowa akcja Kaczorowski - Drumlak - Dymkowski i ten ostatni strzelil na 2:0. Wyrownal Chalbinski ale moglo sie skonczyc 3:1 bo Dymek mial jedna sytuacja samna sam z bramkarzem. My tez mielismy fat przy strzalach Odry i w bramce Slawka Olszewskiego:))) Punkty zasluzone i 5 miejsce w tabeli juz jest:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartki Re: Ja kocham POGON IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.03.02, 20:12 Dzieki wielkie juz sobie mysle co bedzie na meczu ze zwisla. Czy jedziesz do Wronek? Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarian Re: Ja kocham POGON 23.03.02, 20:27 Nie ma sprawy:) Jade i mam nadzieje ze jeszcze jakies 1000 osob:) Znow bedziemy grac jak u siebie a u siebie wygrywamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Re: Ja kocham POGON IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.02, 01:33 A czy mogę tam pojechać z moim smarkaczem ( 8 lat) BEZPIECZNIE, bo inaczej połowica mnie zabije, i tak z niedowierzaniem słucha wieści ze na POGONI jest kultura (tzn. - bezpiecznie) !!!!!! Czekam na wspierającw posty! :-( !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: Ja kocham POGON IP: *.kobylanka.sdi.tpnet.pl 24.03.02, 13:45 Spoko Ojciec :) możesz jechać. Byłem już we Wronkach 2 razy (raz samochodem) i było super. Kolumna kilkuset samochodów udekorowanych w barwy klubowe (przejazd przez Gorzów wywołuje szok wśród miejscowych), piknik z kiełbaskami w Przytocznej (niektórzy się nawet kąpią w jeziorku ;) ). Na trasie w okolicznych wioskach tłum ludzi. Normalnie czułem się jak na Wyścigu Pokoju :P . Przy okazji ostatniego wyjazdu prowadzona była też kampania pozyskiwania nowych kibiców :)). Dzieci stojące przy drodze dostawały plakaty Pogoni, czasem nawet czapeczki. Ogólnie super i niezapomniane przeżycia. Ojciec nie zastanawiaj się tylko jedź i weź nawet żonę i rodziców. Weź wogóle wszystkich swoich znajomych to będzie nas więcej. Musimy pobić ostatni wyczyn czyli 1500 kibiców we Wronkach. Pozdro i do zobaczenia we Wronkach. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarian Re: Ja kocham POGON 24.03.02, 15:52 Dokladnie podpisuje sie wszystkimi czterema konczynami. Bier swojego dzieciaka nie zapomnij takze o dzieciach sasiadow:) No i zone koniecznie Chyba na zadnym naszym wyjezdzie nie ma tyle kobitek co we wronkach. Bilet tylko 10 zl czyli bak do pelnna i jedziemy krzewic kult(ure) w pyrlandii:) Choc to maly klubik to warto zobaczyc ten stadion bo "wielkie" i uuznane firmy w naszej lidze moga tylko paznokcie przygryzac widzac ten obiekt. Ale nie dla widokow tam jedziemy tylko by swietowac kolejne punkty POGONI WALCZĄCEJ !!! ZAWSZE POGOŃ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Ja kocham POGON 25.03.02, 12:12 swoją drogą czeka nas pewnie spotkanie z lechem w przyszłym sezonie a nie każdemu chce się telepać pociągiem jedziesz autem i z wejściem do swoich kicha coś z tym do jesieni trzeba będzie zrobić jedyny plus siedzenia między tubylcami to inne spojrzenie (w szerokim tego słowa znaczeniu) a i sędzia: "znowu nam kiepskiego przydzielili" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: Ja kocham POGON IP: *.eemagine.com 25.03.02, 12:22 A czemu niby kicha? Znajomy byl ostatnio na PL w Poznaniu samochodem. Nawet podjechali pod stadion :). W koncu zostawili auto na parkingu strzezonym i przyszli na sektor. Potem powiedzieli policjantom, ze sa samochodem i spokojnie sobie poszli. Tylko byl jeden maly problem. Jak przyszli to parking byl juz zamkniety :). Na szczescie stroz sluchal relacji w radiu i przyszedl po meczu im otworzyc brame :). Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Ja kocham POGON 25.03.02, 12:32 no to k ja też byłem autem (akurat wybrałem inny parking - wolałem się z fumflem przejść :)) ) i wpuścić na sektor nie chcieli to samo jakieś 1,5 roku temu też pligi albo pech albo twój koleś wyjątkowo po poznańsku wygląda że go tak lubią :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarian Re: Ja kocham POGON 25.03.02, 12:32 Gradus - oby nie byl to tylko jednostkowy przypadek:) Ale zeby zaraz byl to przyklad dobrosasiedzkich stosunkow?:) Oby tak bylo ale rozsadek mowi cos innego:) Pociag specjalny na razie chyba jest najlepszym rozwiazaniem. pozdr ZAWSZE POGOŃ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SławekK Re: Wszyscy kochamy POGOŃ IP: *.dtcomsa.com 25.03.02, 08:21 Jak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Wszyscy kochamy POGOŃ IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 25.03.02, 20:57 O ktorej godzinie i gdzie zbieramy sie na wyjazd do Wronek. Czy orientacyjnie wiadomo ilu nas jedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Wszyscy kochamy POGOŃ 26.03.02, 07:22 nie chce mi się pisać więc cytuję: • Inwzja na Wronki !!! rabarbarian@poczta.gazeta.pl 25-03-2002 13:23 Było Nas tam 1000, 1500 to czas na 2000. Jedziemy do Wronek! Zmotoryzowana grupa rusza w sobotę o godz. 13 ze stacji DUO (Płonia). Tradycyjnie już na trasie piknik czyli mały postuj na uzupełnienie płynów:) Grupa pociągowa wyrusza z głównego o 14.10. Bilety na mecz w cenie TYLKO 10 zł od srody w Liderze i Planet Rock. Nie trzeba przypominać że im nas więcej tym lepsza atmosfera i "dziwne" wrażenie że gramy u siebie:) A u siebie ostatnio wygrywamy:))) mam nadzieję rabarbarian że się nie gniewasz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarian Re: Wszyscy kochamy POGOŃ 26.03.02, 10:46 franekk - no jak?:) spelniles tylko obywatelski obowiazek:))) Ale dla przypomnienia warto zaznaczyc duzymi literami ze jest osobny katalog POGOŃ SZCZECIN-;) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk dla niej zrobiłbym wszystko, serce moje jedyne... 26.03.02, 11:00 już o tym pisałem ale na wyraźną prośbę powtarzam drodzy forumowicze u góry po lewej stronie link do podforum POGOŃ SZCZECiN a dodatkowo polecam: www.pogon.v.pl/index.phtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: dla niej zrobiłbym wszystko, serce moje jedyne... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.03.02, 17:51 Chcialem sie dowiedziec gdzie bedzie przystanek na kielbaski, poniewarz my wyjezdzamy z poslizgiem casowym i chcieli bysmy wiedziec gdzie was mazemy dojsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: dla niej zrobiłbym wszystko, serce moje jedyne... IP: *.eemagine.com 27.03.02, 10:14 Piknik zawsze jest w takiej malej miejscowosci Przytoczna. Jak bedziecie przez nia przejezdzac to po prawej stronie jest taki maly parking z budka (zajazd?) i widac jezioro z takim smiesznym slonikiem :). Ale musicie sie spieszyc bo ten piknik to chyba bedzie max. godzine trwal. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: dla niej zrobiłbym wszystko, serce moje jedyne... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.03.02, 18:40 dziki wielkie. Mysle ze zdarzymy na czas.A z jaka srednia predkoscia jedzie koluma samochodow z kibicami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: dla niej zrobiłbym wszystko, serce moje jedyne... IP: *.eemagine.com 28.03.02, 10:48 Ostatnio jak jechalem maluchem to udalo mi sie jakos utrzymac w kolumnie :). Ale musialem go ostro cisnac. Licznik wskazywal caly czas prawie 120 a mialem jeszcze 2 osoby na pokladzie ;). Jak jechalem do Grodziska to juz gorzej bylo : (. Silnik byl troche zjechany i nawet 110 nie dalo rady z niego wycisnac. Nie bylem w stanie nawet ciezarowki wyprzedzic :(. Juz jedna praktycznie mijalem ale skubaniec w ostatnim momencie przyspieszyl :(. No i mimo, ze startowalem jako jeden z pierwszych to sukcesywnie sie przesuwalem na koniec kolumny ;). Z tego wynika, ze srednia predkosc kolumny na trasie to okolo 100 - 120 km/h. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: dla niej zrobiłbym wszystko, serce moje jedyne... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.03.02, 20:59 Dzieki wielkie mysle ze bedzie dobrze iwszyscy przyjedzimy na czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: dla niej zrobiłbym wszystko, serce moje jedyne... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.02, 09:56 Gość portalu: Gradus napisał(a): > Ostatnio jak jechalem maluchem to udalo mi sie jakos utrzymac w kolumnie :). > Ale musialem go ostro cisnac. Licznik wskazywal caly czas prawie 120 a mialem > jeszcze 2 osoby na pokladzie ;). Jak jechalem do Grodziska to juz gorzej bylo : > (. Silnik byl troche zjechany i nawet 110 nie dalo rady z niego wycisnac. Nie > bylem w stanie nawet ciezarowki wyprzedzic :(. Juz jedna praktycznie mijalem > ale skubaniec w ostatnim momencie przyspieszyl :(. No i mimo, ze startowalem > jako jeden z pierwszych to sukcesywnie sie przesuwalem na koniec kolumny ;). Z > tego wynika, ze srednia predkosc kolumny na trasie to okolo 100 - 120 km/h. > > Pozdro. TO NIE TAK !!!!! Jak mi kiedys wojskowy kierowca powiedział że w kolumnie ostatni samochód jedzie z swa razy wiekszą predkością i nie nadąża to nie wierzyłem. Ale to prawda. Im dłuższa kolumna tym różnice większe. Tak że MALUCH jedż pierwszy to będziesz jechał spokojnie 70 a BMW na końcu ledwo się będą wyrabiać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: dla niej zrobiłbym wszystko, serce moje jedyne... IP: *.kobylanka.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 11:32 Jak jechalismy do Wronek to rzeczywiscie bylem jednym z pierwszych, ktorzy tam dojechali ale w drodze do Grodziska to juz to tak nie dzialalo :). Nie bylem ostatni tylko dlatego, ze polowa samochodow co pare kilometrow z przyczyn "niezaleznych" musiala sie zatrzymywac :) (na oproznienie nadmiaru plynow). Na szczescie juz nie jade maluchem wiec nie musze sie przejmowac czy nadaze ;) Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: dla niej zrobiłbym wszystko, serce moje jedyne... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.04.02, 09:48 Czy mozemy porozmawiac na temat oplacalnosci funkcjonowania klubu w Polsce i na swiecie.Dlaczego tam sie oplaca a u nas nie.Taki Menchester ,Liwerpool , Bayer ,Real i wiele wiele innych przynosza zyski a u nas nie. Pogon Szczecin ma najwieksza frekwencje w Polsce co zreszta bedzie udeowodnione na meczu z Wisla .Dlaczego nic sie nie robi w kierunku pozyskiwania funduszy z przemyslu "okolo futbolowego". Mysle tu o sklepach ,restauracjach , barach,przedsiebiorstwach produkcyjnych,wplywach z reklam i transmisji TV, osrodkach wypoczynkowych, biurach podrozy ktore wykorzystywaly by logo POGON Szczecin. Nie musieli bysmy sie wtedy plaszczyc przed turkami i innymi tego typu sponsorami.Gdyby kos w miescie mial glowe na karku to za kilka lat byli bysmy notowani na gieldzie. I byla by sytuacja rozwiazana. Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: dla niej zrobiłbym wszystko, serce moje jedyne... 03.04.02, 09:57 do momentu aż się turek nie odczepi to żadna inicjatywa nie wypali a nie odczepi się aż nie sprzeda udziałów a nie sprzeda aż go bieda nie przyciśnie albo znajdzie się fanatyk (oby) co pogoń będzie chciał za każdą cenę kupić po spadku do ii ligi prezesem i wiceprezesem lecha zostało dwóch 30 - 35 latków i stety niestety idzie tam ku lepszemu a u nas oczywiście jakiś rajca by chciał jeszcze jakąś śliczną kopertę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: dla niej zrobiłbym wszystko, serce moje jedyne... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.04.02, 18:01 K...wa dla czego tak musi byc w Polsce naszej kochanej. Czy tego nie mozna zmienic. Czy trzeba komus wpierdol spuscic aby zrozumial ze sa pewne sprawy ktorych nie mozna niszczyc bo sa dobrem ogolnym i jak Bog ponad wszystkim. Tym czyms jest nasza Pogon. Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Serce moje jedyne oddam naszej drużynie 03.04.02, 23:55 jutro zakładam wątek jak uratować pogoń czytajcie piszcie frankkkowskiego :)) wygwizdać przyjdźcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Serce moje jedyne oddam naszej drużynie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.04.02, 09:29 Prasa wczoraj pisala o niespodziankach szykowanych przez kibicow.Czy ktos wie co to ma byc. Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Serce moje jedyne oddam naszej drużynie 05.04.02, 09:37 nawet jak wie to nie powie przecież to niespodzianka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarian Re: Serce moje jedyne oddam naszej drużynie 05.04.02, 10:45 15 tys. serpentyn, plastrony na duzej trybunie i tysiace balonow. A i troche pirotechniki:) Ale - z calym szacunkiem do tworzacych oprawe - plastrony pujda pod tylek, balony pekna, a serpentyny poleca na murawe. I co? I wowczas potrzebne sa nasze gardla! Do boju MKS!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Serce moje jedyne oddam naszej drużynie 05.04.02, 11:58 serpentyny na murawę albo w łby niżej siedzących bo trzeba z metr rozwinąć zanim się rzuci inaczej rolka leci ale śladu za sobą nie zostawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Ja kocham Pogon IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.04.02, 19:31 Jak myslicie kto zagra za nasza wschodzaca gwiazde Pawla Kaczorowskiego.Przydal by sie bardzo bo z tego co czytalem Mario mowil ze bedziemy grali z kontry a jego szybkosc sami wiecie. Typuje wynik 2:2. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Ja kocham Pogon 06.04.02, 23:41 znajac wszystkie wyniki chcialoby sie zeby wygrala pogon wtedy puchary coraz blizej nie lubie typowac ale niech tam 2:1 dla portowcow kosmalski jest szybki i jak chce to uwazam lepszy od kaczora najwieksza strata to brak lawy teraz to by sie przydal Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarian Re: Ja kocham Pogon 07.04.02, 16:38 Kaczka i Kosmaty, hmmmmm...:) A nie ma jeszcze w odwodzie jakiegos napastnika?:))) Nie no nie ma co narzekac. Kosmaty niech biega ale niech mu ktos jeszcze wytlumaczy co sie robi pod bramka. Oj a Bartek by sie przydal, oj przydal. Ale Pogoń Walcząca morze upokorzyc mistrza. Stac ja na to. A wiec niech wygra lepsza i dlaczego Pogoń?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarian Re: Ja kocham Pogon 07.04.02, 20:40 Nic się nie stało! MKS nic się nie stało! Czy wygrywasz, czy nie! Ja i tak kocham Cię! W sercu moim zawsze jest! Pogoń Szczecin MKS! ...więcej nie mogę bo jeszcze boli:( Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Ja kocham Pogon 07.04.02, 23:20 no wlasnie troche boli... kosmalski w koncu strzelil + chece z racami (fana i boisko) - patrze w teletekscie 10.000 ??? na oko 13.000 jak nic no ale po co sie ma turek zwijajacy biznes z kims jeszcze dzielic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Ja kocham Pogon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 01:30 było co najmniej 15000 widzów. Jak te ślepce liczą!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Ja kocham Pogon IP: 192.168.1.* 08.04.02, 23:02 Czy wygrywasz cyz nie ja i tak kocham Cie bo najlepsza w Polsce jest Pogon Szczecin MKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Ja kocham Pogon IP: 192.168.1.* 10.04.02, 19:12 Jak to milo zobaczyc jak duzo dzieje sie wokol naszej kochanej Pogoni.Im wiecej bedziemy dyskutowac i dzialac w jej sprawie moze uda nam sie poruszyc skamieniale serca ludzi odpowiedzialnych za nia. Tylko Pogon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Ja kocham Pogon IP: 192.168.1.* 12.04.02, 23:07 Jutro mecz .Kto wygra mecz POOOGOON!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Ja kocham Pogon IP: 192.168.1.* 17.04.02, 17:41 ...i ide dzisiaj o 20-tej na mecz. Czy to prawda ,ze Mario i Mandrysz nie przepadaja za soba. Odpowiedz Link Zgłoś