Dodaj do ulubionych

Ja kocham POGON

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.03.02, 16:48
Dzieki wielkie za zwyciestwo nad Polonia. Udowodnijmy wszystkim ilu nas jest w
internecie
Obserwuj wątek
    • Gość: LEGRAND Re: Ja TEZ!!! IP: *.ipt.aol.com 16.03.02, 19:02
      • Gość: Fan Re: Ja TEZ!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.03.02, 20:18
        Co to jest czy zaden prawdziwy kibic Pogoni nie moze napisac czegos o meczu ,
        ja w radio slyszalem ,ze sedzia byl beznadziejny.
        • franekkk Re: Ja TEZ!!! 16.03.02, 22:44
          owszem był kiepski (sędzia) główny a liniowi nie lepsi. jeden z liniowych ma
          być w korei japonii :) można się pocieszyć po pierwsze wygraną po drugie tym że
          bardzo rzadko gospodarzom (kibicom) pasuje co robi arbiter. siedząc kiedyś
          incognito wśród pyr usłyszałem i znowu mamy kiepskiego sędziego. ogólnie zespół
          bez zarzutu tylko walburg co ten chłopak tam robił dlaczego kosmalski tak późno
          go zmienił i co mario w nim widział kajne anung. les(zek) gondor(ski) był na
          trybunach i porównywał jak bieganie za czymś okrągłym ma się do żużla :)))
          • franekkk Re: Ja TEZ!!! 16.03.02, 23:08
            a po za tym jak jesteście tacy kibice to dlaczego was nie ma na podforum o
            pogoni (na czerwono u góry)
            gryfus biegał w pogoni walczącej :)
            • Gość: Fan Re: Ja TEZ!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.03.02, 23:41
              Sory otworzlem ta strone aby pokazac internautom ilu nas jest i dzieki za
              podpowiedz o stronie Pogoni ale rozumiesz nie o to mi chodzilo. Chcialem tylko
              cieszc sie zwyciestwem naszego kochanego klubu z wygranego dzisiaj meczu. a
              tak wogole to POGON TO POTEGA.
              • Gość: mistrzu Re: Ja TEZ!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.03.02, 13:37
                i ja tez!
                • Gość: Tomik Re: Ja TEZ!!! IP: *.ncr.com 18.03.02, 12:07
                  Ja też!!! Franekk - a Ty mnie nie denerwuj!!!!:)))))))) TUTAJ czasami też
                  trzeba o Pogoni pisać!:)))) A teraz pora dokopać Ruchowi! Do pozycji medalowej
                  tylko 6 punktów a meczów jeszcze sporo!!! :)))))
                  • franekkk Re: Ja TEZ!!! 18.03.02, 12:13
                    jezu tomika zdenerwowałem
                    to ja mu w arkońskim śmieci pozbierałem a ten...

a klajniaka na mecze prowadzasz?
    • franekkk Re: Ja kocham POGON 18.03.02, 13:21
      fajna strona jak kto nie wie

www.pogon.v.pl/index.phtml

tam rewelacyjne określenie stadionu - papricana :))

do zobaczenia na papricanie !!!
      • Gość: Tomik Re: Ja kocham POGON IP: *.ncr.com 18.03.02, 14:00
        Hi hi!! Dzięki za posprzątany Lasek Arkoński - wszak do Osowa też
        przylega! :))) A Młodego i owszem, prowadzam - od czasu jak skończył 5 lat,
        ktoś musi tę szalikową tradycję kontynuować przeca! :))))))))
        • rabarbarian Re: Ja kocham POGON 18.03.02, 20:28
          Jasne ze sie ciesze ale to juz dwa dni po i radosc nieco sie rozmyla
          w promilach ktore przyjmowalem bezposrdenio po meczu. A bylo za
          co kufle wznosic. POGON WALCZACA i wygrywajaca na przekor
          wszystkim imć typerom z wasiawy czy innych okolic. A krnombrny
          to zespol ta Pogon co na pogromce Wisly reke podniosl:)
          Niemal caly zespol gryzl trawe. Skrzypek osmieszyl niemal najwyzsza
          obrone w ekstraklasie, Pokladowski kropnal niemal jak przy swojej
          pierwszej bramce ze Stomilem a Slawek Olszewski moglby Coperfilda
          jeszcze nauczyc kilku sztuczek. Brawo, brawo, brawo!
          Brawo dla Mariusza Kurasa za wpuszczenie Mariusza Misiury.
          Choc chlopak zagotowal sie w debiucie ale prawa strona boiska
          pod koniec meczu nie byla spokojna i to wlasnie jego zasluga.
          Brawo Mariusze!:)
    • Gość: aania Re: Ja kocham POGON IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 15:24
      i ja też!
      • Gość: spik Re: Ja kocham POGON IP: 62.233.145.* 22.03.02, 14:33
        ...ja też kocham Pogoń,dlatego polecam zainteresowanym wizytę na gorzowskich
        stronach Gazety.Podpowiem,że kwestia dotyczy przyszłego wybawcy SSA Pogoń Lesa
        Gondora.
        Pzdr.
        • franekkk Re: Ja kocham POGON 22.03.02, 14:47
          toż wczoraj już sygnalizowałem
          dzisiaj link już pewnie nie działa
          pogoń musi kupić wyssany z mlekiem kibic inaczej zawsze coś dziwnego
    • Gość: red Re: Ja kocham POGON IP: *.fish.ar.szczecin.pl 22.03.02, 17:01
      Na Ruch u mnie już bojowy duch !!!!!!!!!! :-)
      • rabarbarian Re: Ja kocham POGON 22.03.02, 17:30
        franek - tylko malo tych lub podstepnie sie skrywaja co maja za co
        kupic Pogon a milosc deklaruja do niej ogromna:( Wiecej niestety
        czczego gadania z ust naszych rodzimych "finansistow" wypada niz
        konkretow. Milcza kiedy trzeba dac a klapia kiedy cos nie wyjdzie.
        Poczekajmy. Nie traktuje Gondora jak zbawce Pogoni ale cholera
        jakos ogonka chcetnych do odkupienia akcji nie widac... oprocz niego.
        Czekajmy i patrzmy im na rece. Chyba tyle nam zostaje:(
        Mam nadzieje ze po meczu z Odra wszyscy zobaczymy koszulki
        Pogoni Walczacej a co za tym idzie powod do wznoszenia kufli bedzie:)

ZAWSZE POGOŃ !!!
        • Gość: kosa Re: Ja kocham POGON IP: *.astermedia.pl 22.03.02, 21:44
          Ja kocham POGOŃ !!!!
          Tylko MKS !!!!!
          • rabarbarian Re: Ja kocham POGON 23.03.02, 19:03
            Znowu nam wygral MKS! znowu nam wygral!:)))))
            Mario spasuj troche bo nam Ciebie do zwisly krakow zabiora:)

ZAWSZE POGOŃ !!!
            • Gość: wartki Re: Ja kocham POGON IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.03.02, 19:40
              Powiedz cos wiecej o meczu bo niestety ze wzgledu na robote nie moglem byc .
              • rabarbarian Re: Ja kocham POGON 23.03.02, 20:03
                Kolejny juz raz Pogon zagrala konsekwentnie taktycznie. Po strzeleniu
                gola przez Dzwigale z karnego po faulu na Kaczorowskim cofnelismy
                sie do obrony czekajac na kontre. Nie byla to obrona czestochowy.
                Po przerwie koronkowa akcja Kaczorowski - Drumlak - Dymkowski i
                ten ostatni strzelil na 2:0. Wyrownal Chalbinski ale moglo sie skonczyc
                3:1 bo Dymek mial jedna sytuacja samna sam z bramkarzem. My tez
                mielismy fat przy strzalach Odry i w bramce Slawka Olszewskiego:)))
                Punkty zasluzone i 5 miejsce w tabeli juz jest:)))
                • Gość: wartki Re: Ja kocham POGON IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.03.02, 20:12
                  Dzieki wielkie juz sobie mysle co bedzie na meczu ze zwisla. Czy jedziesz do
                  Wronek?
                  • rabarbarian Re: Ja kocham POGON 23.03.02, 20:27
                    Nie ma sprawy:) Jade i mam nadzieje ze jeszcze jakies 1000 osob:)
                    Znow bedziemy grac jak u siebie a u siebie wygrywamy:)
                    • Gość: Ojciec Re: Ja kocham POGON IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.02, 01:33
                      A czy mogę tam pojechać z moim smarkaczem ( 8 lat) BEZPIECZNIE, bo inaczej
                      połowica mnie zabije, i tak z niedowierzaniem słucha wieści ze na POGONI jest
                      kultura (tzn. - bezpiecznie) !!!!!!
                      Czekam na wspierającw posty! :-( !!!!
                      • Gość: Gradus Re: Ja kocham POGON IP: *.kobylanka.sdi.tpnet.pl 24.03.02, 13:45
                        Spoko Ojciec :) możesz jechać. Byłem już we Wronkach 2 razy (raz samochodem) i
                        było super. Kolumna kilkuset samochodów udekorowanych w barwy klubowe (przejazd
                        przez Gorzów wywołuje szok wśród miejscowych), piknik z kiełbaskami w
                        Przytocznej (niektórzy się nawet kąpią w jeziorku ;) ). Na trasie w okolicznych
                        wioskach tłum ludzi. Normalnie czułem się jak na Wyścigu Pokoju :P . Przy
                        okazji ostatniego wyjazdu prowadzona była też kampania pozyskiwania nowych
                        kibiców :)). Dzieci stojące przy drodze dostawały plakaty Pogoni, czasem nawet
                        czapeczki. Ogólnie super i niezapomniane przeżycia.
                        Ojciec nie zastanawiaj się tylko jedź i weź nawet żonę i rodziców. Weź wogóle
                        wszystkich swoich znajomych to będzie nas więcej. Musimy pobić ostatni wyczyn
                        czyli 1500 kibiców we Wronkach.

Pozdro i do zobaczenia we Wronkach. :)
                        • rabarbarian Re: Ja kocham POGON 24.03.02, 15:52
                          Dokladnie podpisuje sie wszystkimi czterema konczynami. Bier swojego
                          dzieciaka nie zapomnij takze o dzieciach sasiadow:) No i zone koniecznie
                          Chyba na zadnym naszym wyjezdzie nie ma tyle kobitek co we wronkach.
                          Bilet tylko 10 zl czyli bak do pelnna i jedziemy krzewic kult(ure) w pyrlandii:)
                          Choc to maly klubik to warto zobaczyc ten stadion bo "wielkie" i uuznane
                          firmy w naszej lidze moga tylko paznokcie przygryzac widzac ten obiekt.
                          Ale nie dla widokow tam jedziemy tylko by swietowac kolejne punkty
                          POGONI WALCZĄCEJ !!!

ZAWSZE POGOŃ !!!
                          • franekkk Re: Ja kocham POGON 25.03.02, 12:12
                            swoją drogą czeka nas pewnie spotkanie z lechem w przyszłym sezonie
                            a nie każdemu chce się telepać pociągiem
                            jedziesz autem i z wejściem do swoich kicha
                            coś z tym do jesieni trzeba będzie zrobić
                            jedyny plus siedzenia między tubylcami to inne spojrzenie (w szerokim tego
                            słowa znaczeniu)
                            a i sędzia: "znowu nam kiepskiego przydzielili" :))
                            • Gość: Gradus Re: Ja kocham POGON IP: *.eemagine.com 25.03.02, 12:22
                              A czemu niby kicha? Znajomy byl ostatnio na PL w Poznaniu samochodem. Nawet
                              podjechali pod stadion :). W koncu zostawili auto na parkingu strzezonym i
                              przyszli na sektor. Potem powiedzieli policjantom, ze sa samochodem i spokojnie
                              sobie poszli. Tylko byl jeden maly problem. Jak przyszli to parking byl juz
                              zamkniety :). Na szczescie stroz sluchal relacji w radiu i przyszedl po meczu
                              im otworzyc brame :).

Pozdro.
                              • franekkk Re: Ja kocham POGON 25.03.02, 12:32
                                no to k ja też byłem autem (akurat wybrałem inny parking - wolałem się z
                                fumflem przejść :)) ) i wpuścić na sektor nie chcieli
                                to samo jakieś 1,5 roku temu też pligi
                                albo pech albo twój koleś wyjątkowo po poznańsku wygląda że go tak lubią :))
                              • rabarbarian Re: Ja kocham POGON 25.03.02, 12:32
                                Gradus - oby nie byl to tylko jednostkowy przypadek:) Ale zeby zaraz
                                byl to przyklad dobrosasiedzkich stosunkow?:) Oby tak bylo ale rozsadek
                                mowi cos innego:) Pociag specjalny na razie chyba jest najlepszym rozwiazaniem.
                                pozdr

ZAWSZE POGOŃ !!!
    • Gość: SławekK Re: Wszyscy kochamy POGOŃ IP: *.dtcomsa.com 25.03.02, 08:21
      Jak w temacie
      • Gość: fan Re: Wszyscy kochamy POGOŃ IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 25.03.02, 20:57
        O ktorej godzinie i gdzie zbieramy sie na wyjazd do Wronek. Czy orientacyjnie
        wiadomo ilu nas jedzie?
        • franekkk Re: Wszyscy kochamy POGOŃ 26.03.02, 07:22
          nie chce mi się pisać więc cytuję:

• Inwzja na Wronki !!!
          rabarbarian@poczta.gazeta.pl 25-03-2002 13:23

Było Nas tam 1000, 1500 to czas na 2000. Jedziemy do Wronek!
          Zmotoryzowana grupa rusza w sobotę o godz. 13 ze stacji DUO (Płonia).
          Tradycyjnie już na trasie piknik czyli mały postuj na uzupełnienie płynów:)
          Grupa pociągowa wyrusza z głównego o 14.10. Bilety na mecz
          w cenie TYLKO 10 zł od srody w Liderze i Planet Rock.
          Nie trzeba przypominać że im nas więcej tym lepsza atmosfera i "dziwne"
          wrażenie że gramy u siebie:) A u siebie ostatnio wygrywamy:)))

mam nadzieję rabarbarian że się nie gniewasz :))
          • rabarbarian Re: Wszyscy kochamy POGOŃ 26.03.02, 10:46
            franekk - no jak?:) spelniles tylko obywatelski obowiazek:))) Ale dla przypomnienia
            warto zaznaczyc duzymi literami ze jest osobny katalog POGOŃ SZCZECIN-;)
            • franekkk dla niej zrobiłbym wszystko, serce moje jedyne... 26.03.02, 11:00
              już o tym pisałem ale na wyraźną prośbę powtarzam

drodzy forumowicze u góry po lewej stronie link do podforum

POGOŃ SZCZECiN

a dodatkowo polecam:

www.pogon.v.pl/index.phtml
              • Gość: fan Re: dla niej zrobiłbym wszystko, serce moje jedyne... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.03.02, 17:51
                Chcialem sie dowiedziec gdzie bedzie przystanek na kielbaski, poniewarz my
                wyjezdzamy z poslizgiem casowym i chcieli bysmy wiedziec gdzie was mazemy
                dojsc.
                • Gość: Gradus Re: dla niej zrobiłbym wszystko, serce moje jedyne... IP: *.eemagine.com 27.03.02, 10:14
                  Piknik zawsze jest w takiej malej miejscowosci Przytoczna. Jak bedziecie przez
                  nia przejezdzac to po prawej stronie jest taki maly parking z budka (zajazd?) i
                  widac jezioro z takim smiesznym slonikiem :). Ale musicie sie spieszyc bo ten
                  piknik to chyba bedzie max. godzine trwal.

Pozdro.
                  • Gość: fan Re: dla niej zrobiłbym wszystko, serce moje jedyne... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.03.02, 18:40
                    dziki wielkie. Mysle ze zdarzymy na czas.A z jaka srednia predkoscia jedzie
                    koluma samochodow z kibicami.
                    • Gość: Gradus Re: dla niej zrobiłbym wszystko, serce moje jedyne... IP: *.eemagine.com 28.03.02, 10:48
                      Ostatnio jak jechalem maluchem to udalo mi sie jakos utrzymac w kolumnie :).
                      Ale musialem go ostro cisnac. Licznik wskazywal caly czas prawie 120 a mialem
                      jeszcze 2 osoby na pokladzie ;). Jak jechalem do Grodziska to juz gorzej bylo :
                      (. Silnik byl troche zjechany i nawet 110 nie dalo rady z niego wycisnac. Nie
                      bylem w stanie nawet ciezarowki wyprzedzic :(. Juz jedna praktycznie mijalem
                      ale skubaniec w ostatnim momencie przyspieszyl :(. No i mimo, ze startowalem
                      jako jeden z pierwszych to sukcesywnie sie przesuwalem na koniec kolumny ;). Z
                      tego wynika, ze srednia predkosc kolumny na trasie to okolo 100 - 120 km/h.

Pozdro.
                      • Gość: fan Re: dla niej zrobiłbym wszystko, serce moje jedyne... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.03.02, 20:59
                        Dzieki wielkie mysle ze bedzie dobrze iwszyscy przyjedzimy na czas.
                      • Gość: red Re: dla niej zrobiłbym wszystko, serce moje jedyne... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.02, 09:56
                        Gość portalu: Gradus napisał(a):

> Ostatnio jak jechalem maluchem to udalo mi sie jakos utrzymac w kolumnie :).
                        > Ale musialem go ostro cisnac. Licznik wskazywal caly czas prawie 120 a mialem
                        > jeszcze 2 osoby na pokladzie ;). Jak jechalem do Grodziska to juz gorzej bylo :
                        > (. Silnik byl troche zjechany i nawet 110 nie dalo rady z niego wycisnac. Nie
                        > bylem w stanie nawet ciezarowki wyprzedzic :(. Juz jedna praktycznie mijalem
                        > ale skubaniec w ostatnim momencie przyspieszyl :(. No i mimo, ze startowalem
                        > jako jeden z pierwszych to sukcesywnie sie przesuwalem na koniec kolumny ;). Z
                        > tego wynika, ze srednia predkosc kolumny na trasie to okolo 100 - 120 km/h.
                        >
                        > Pozdro.

TO NIE TAK !!!!!
                        Jak mi kiedys wojskowy kierowca powiedział że w kolumnie ostatni samochód jedzie
                        z swa razy wiekszą predkością i nie nadąża to nie wierzyłem.
                        Ale to prawda. Im dłuższa kolumna tym różnice większe.
                        Tak że MALUCH jedż pierwszy to będziesz jechał spokojnie 70 a BMW na końcu ledwo
                        się będą wyrabiać
                        • Gość: Gradus Re: dla niej zrobiłbym wszystko, serce moje jedyne... IP: *.kobylanka.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 11:32
                          Jak jechalismy do Wronek to rzeczywiscie bylem jednym z pierwszych, ktorzy tam
                          dojechali ale w drodze do Grodziska to juz to tak nie dzialalo :). Nie bylem
                          ostatni tylko dlatego, ze polowa samochodow co pare kilometrow z
                          przyczyn "niezaleznych" musiala sie zatrzymywac :) (na oproznienie nadmiaru
                          plynow).
                          Na szczescie juz nie jade maluchem wiec nie musze sie przejmowac czy nadaze ;)

Pozdro.
                          • Gość: fan Re: dla niej zrobiłbym wszystko, serce moje jedyne... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.04.02, 09:48
                            Czy mozemy porozmawiac na temat oplacalnosci funkcjonowania klubu w Polsce i
                            na swiecie.Dlaczego tam sie oplaca a u nas nie.Taki Menchester ,Liwerpool ,
                            Bayer ,Real i wiele wiele innych przynosza zyski a u nas nie. Pogon Szczecin
                            ma najwieksza frekwencje w Polsce co zreszta bedzie udeowodnione na meczu z
                            Wisla .Dlaczego nic sie nie robi w kierunku pozyskiwania funduszy z
                            przemyslu "okolo futbolowego". Mysle tu o sklepach ,restauracjach ,
                            barach,przedsiebiorstwach produkcyjnych,wplywach z reklam i transmisji TV,
                            osrodkach wypoczynkowych, biurach podrozy ktore wykorzystywaly by logo POGON
                            Szczecin. Nie musieli bysmy sie wtedy plaszczyc przed turkami i innymi tego
                            typu sponsorami.Gdyby kos w miescie mial glowe na karku to za kilka lat byli
                            bysmy notowani na gieldzie. I byla by sytuacja rozwiazana.
                            • franekkk Re: dla niej zrobiłbym wszystko, serce moje jedyne... 03.04.02, 09:57
                              do momentu aż się turek nie odczepi to żadna inicjatywa nie wypali
                              a nie odczepi się aż nie sprzeda udziałów
                              a nie sprzeda aż go bieda nie przyciśnie albo znajdzie się fanatyk (oby) co
                              pogoń będzie chciał za każdą cenę kupić
                              po spadku do ii ligi prezesem i wiceprezesem lecha zostało dwóch 30 - 35 latków
                              i stety niestety idzie tam ku lepszemu
                              a u nas oczywiście jakiś rajca by chciał jeszcze jakąś śliczną kopertę
                              • Gość: fan Re: dla niej zrobiłbym wszystko, serce moje jedyne... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.04.02, 18:01
                                K...wa dla czego tak musi byc w Polsce naszej kochanej. Czy tego nie mozna
                                zmienic. Czy trzeba komus wpierdol spuscic aby zrozumial ze sa pewne sprawy
                                ktorych nie mozna niszczyc bo sa dobrem ogolnym i jak Bog ponad wszystkim. Tym
                                czyms jest nasza Pogon.
                                • franekkk Serce moje jedyne oddam naszej drużynie 03.04.02, 23:55
                                  jutro zakładam wątek jak uratować pogoń
                                  czytajcie
                                  piszcie
                                  frankkkowskiego :)) wygwizdać przyjdźcie
                                  • Gość: fan Re: Serce moje jedyne oddam naszej drużynie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.04.02, 09:29
                                    Prasa wczoraj pisala o niespodziankach szykowanych przez kibicow.Czy ktos wie
                                    co to ma byc.
                                    • franekkk Re: Serce moje jedyne oddam naszej drużynie 05.04.02, 09:37
                                      nawet jak wie to nie powie
                                      przecież to niespodzianka
                                      :))
                                      • rabarbarian Re: Serce moje jedyne oddam naszej drużynie 05.04.02, 10:45
                                        15 tys. serpentyn, plastrony na duzej trybunie i tysiace balonow.
                                        A i troche pirotechniki:) Ale - z calym szacunkiem do tworzacych
                                        oprawe - plastrony pujda pod tylek, balony pekna, a serpentyny
                                        poleca na murawe. I co? I wowczas potrzebne sa nasze gardla!

Do boju MKS!!!!!!!
                                        • franekkk Re: Serce moje jedyne oddam naszej drużynie 05.04.02, 11:58
                                          serpentyny na murawę albo w łby niżej siedzących bo trzeba z metr rozwinąć
                                          zanim się rzuci
                                          inaczej rolka leci ale śladu za sobą nie zostawia
                                          • Gość: fan Re: Ja kocham Pogon IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.04.02, 19:31
                                            Jak myslicie kto zagra za nasza wschodzaca gwiazde Pawla
                                            Kaczorowskiego.Przydal by sie bardzo bo z tego co czytalem Mario mowil ze
                                            bedziemy grali z kontry a jego szybkosc sami wiecie. Typuje wynik 2:2. Co wy
                                            na to?
                                            • franekkk Re: Ja kocham Pogon 06.04.02, 23:41
                                              znajac wszystkie wyniki chcialoby sie zeby wygrala pogon
                                              wtedy puchary coraz blizej
                                              nie lubie typowac ale niech tam 2:1 dla portowcow
                                              kosmalski jest szybki i jak chce to uwazam lepszy od kaczora
                                              najwieksza strata to brak lawy teraz to by sie przydal
                                              • rabarbarian Re: Ja kocham Pogon 07.04.02, 16:38
                                                Kaczka i Kosmaty, hmmmmm...:) A nie ma jeszcze w odwodzie jakiegos
                                                napastnika?:))) Nie no nie ma co narzekac. Kosmaty niech biega ale
                                                niech mu ktos jeszcze wytlumaczy co sie robi pod bramka. Oj a Bartek
                                                by sie przydal, oj przydal. Ale Pogoń Walcząca morze upokorzyc mistrza.
                                                Stac ja na to. A wiec niech wygra lepsza i dlaczego Pogoń?:)))
                                                • rabarbarian Re: Ja kocham Pogon 07.04.02, 20:40
                                                  Nic się nie stało! MKS nic się nie stało!
                                                  Czy wygrywasz, czy nie! Ja i tak kocham Cię!
                                                  W sercu moim zawsze jest! Pogoń Szczecin MKS!

...więcej nie mogę bo jeszcze boli:(
                                                  • franekkk Re: Ja kocham Pogon 07.04.02, 23:20
                                                    no wlasnie troche boli...
                                                    kosmalski w koncu strzelil +
                                                    chece z racami (fana i boisko) -
                                                    patrze w teletekscie 10.000 ???
                                                    na oko 13.000 jak nic
                                                    no ale po co sie ma turek zwijajacy biznes z kims jeszcze dzielic
                                                  • Gość: red Re: Ja kocham Pogon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 01:30
                                                    było co najmniej 15000 widzów. Jak te ślepce liczą!!
                                                  • Gość: fan Re: Ja kocham Pogon IP: 192.168.1.* 08.04.02, 23:02
                                                    Czy wygrywasz cyz nie ja i tak kocham Cie bo najlepsza w Polsce jest Pogon
                                                    Szczecin MKS
                                                  • Gość: fan Re: Ja kocham Pogon IP: 192.168.1.* 10.04.02, 19:12
                                                    Jak to milo zobaczyc jak duzo dzieje sie wokol naszej kochanej Pogoni.Im
                                                    wiecej bedziemy dyskutowac i dzialac w jej sprawie moze uda nam sie poruszyc
                                                    skamieniale serca ludzi odpowiedzialnych za nia. Tylko Pogon.
                                                  • Gość: fan Re: Ja kocham Pogon IP: 192.168.1.* 12.04.02, 23:07
                                                    Jutro mecz .Kto wygra mecz POOOGOON!!!
                                                  • Gość: fan Re: Ja kocham Pogon IP: 192.168.1.* 17.04.02, 17:41
                                                    ...i ide dzisiaj o 20-tej na mecz. Czy to prawda ,ze Mario i Mandrysz nie
                                                    przepadaja za soba.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka