Dodaj do ulubionych

Anarchia u Kądziołki

28.12.12, 07:21
www.szczecin.pl/umszczecinswiat/chapter_59141.asp?soid=F827ECB825A9417AB209A077DBFD9210
Interpelujący Radni: Judyta Lemm
" Dotyczy mojej interpelacji nr 798 w sprawie przeniesienia Referatu ds. Wykorzystania Zasobu z Wydziału Gospodarki Nieruchomościami do struktur Zarządu Budynków i Lokali Komunalnych jako Dział Dzierżaw.

Na interpelację otrzymałam odpowiedź i informację.
Pierwszą, odpowiedź, firmuje swoim podpisem Pana zastępca, Pan Mariusz Kądziołka,
drugą, jako informację, pracownicy już Działu Dzierżaw w ZBiLK.
..."

"...Dodam, że pracownicy otrzymali od dyrektora ZBiLK upomnienia, za to, że cyt.” pomijając drogę służbową zwrócili się do osoby postronnej radnej Judyty Lemm, zarzucając wiceprezydentowi Mariuszowi Kądziołce podawanie nieprawdziwych informacji na temat reorganizacji Urzędu Miasta” (…) „Pismem powyższym podważa Pani/Pan w sposób nieuzasadniony kompetencje swoich przełożonych”. (…) ”Podważanie kompetencji i podawanie nieprawdziwych informacji naruszających dobre imię pracodawcy i przełożonych (…) stanowi naruszenie obowiązków służbowych”...

"...Panie Prezydencie, pytam:
Co było nieprawdą w informacji podanej przez pracowników? Albo co było prawdą w odpowiedzi Pana Mariusza Kądziołki na moją interpelacje?!
Pan Mariusz Kądziołka popełnił poważny błąd podpisując odpowiedź na moją interpelację, która w swej treści była nierzetelna i lekceważyła sprawę i mnie, osobę wybraną przez mieszkańców do reprezentowania ich interesów i dbania miedzy innymi o majątek miasta.
Czy radny/radna jest osobą postronną w sprawach związanych z miastem?
Czy Pana zastępca M. Kądziołka wykazał się kompetencją
w sprawie?
Czy w zaistniałej i opisanej sytuacji, ktokolwiek z Pana pracowników ma prawo uważać, że ucierpiało jego dobre imię?

Na dobre imię trzeba sobie zapracować, a nie uważać, że z racji stanowiska należy się!

Czy naruszeniem obowiązków służbowych przez pracowników, może być ich troska i dbałość, jaką wykazali?
Czy postawa pracowników Działu Dzierżaw jest naruszeniem obowiązków służbowych? Czy powinna być ukarana?

Odważnie wskazali, kto i w jaki sposób spowodował pogorszenie jakości ich pracy. To Pana urzędnicy z kadry zarządzającej, swoją niekompetencją naruszyli dobre imię swojego pracodawcy, czyli Pana! Ci zwykli urzędnicy z Działu Dzierżaw wykazali się niezwykłą odwagą zwracając moją i Pana uwagę na to co działa źle.

Panie Prezydencie, oczekuję od Pana, zdecydowanego działania dla dobra mieszkańców i oddanych pracowników, którzy nie są obojętni na bylejakość! Ostatecznie to Pan będzie oceniany i rozliczany! Zrobią to Pana wyborcy!"

Urzędnikom anarchistom gratuluję odwagi.
Obserwuj wątek
    • zed.1 Re: Anarchia u Kądziołki 28.12.12, 09:24
      Z pisiorkow tacy wlasnie menadzerowie, co nie dotkna to spie.... Kadziolka zas chyba mysli, ze zbilk jest jego i pis wlasnoscia.
    • Gość: ? Re: Anarchia u Kądziołki IP: *.szczecin.mm.pl 28.12.12, 11:35
      kto ma telefon do Brudzińskiego?
      a może linka mu wysłać na pocztę?
      • Gość: klimek Re: Anarchia u Kądziołki IP: *.play-internet.pl 28.12.12, 18:30
        żle to wygląda. Chyba naprawdę potrzebna jest interwencja Brudzinskiego bo Krzystek raczej sobie rady nie daje. PiS jako taki też traci w oczach i na wiarygodnosci.
      • zed.1 Re: Anarchia u Kądziołki 28.12.12, 18:42
        +48 91 8137422
    • Gość: joj judyta przestań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.12, 13:50
      sama o sobie ciągle pisać
    • Gość: mieszkancy miasta Re: Anarchia u Kądziołki IP: *.play-internet.pl 29.12.12, 02:30
      Panie Brudziński! Popieramy Pan i Pana szefa J. Kaczyńskiego. Natomiast obserwując działania radnych PiS w naszym mieście zaczynamy powoli tracić zaufanie do PiS.
      • Gość: pisowiec Re: Anarchia u Kądziołki IP: *.pppoe.bsnet.com.pl 15.01.13, 10:56
        Kądziołka to gościu chory z ambicji i marny menadżer... kocha władze i pieczątki... jak długo będzie dobrze parzył kawę dla Pana Sz. jest niezagrożony... a PIS idzie na dno...
        • aysy.1 Re: Anarchia u Kądziołki 15.01.13, 18:18
          jak możesz. kądziołka i wijas to nasz menadżerski towar eksportowy !
          • Gość: anarchista Re: Anarchia u Kądziołki IP: *.xdsl.centertel.pl 19.01.13, 00:24
            brudziński, kaczyński i wszystkie kądziołki warte są siebie czyli nic
            • aysy.1 Re: Anarchia u Kądziołki 19.01.13, 07:43
              Gość portalu: anarchista napisał(a):

> brudziński, kaczyński i wszystkie kądziołki warte są siebie czyli nic
              ...i niczym się tu nie różnią os specjalistów od marketingu w śmieciach i menadżerów miejskich hal sportowych z sld.
              • Gość: ? Re: Anarchia u Kądziołki IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.13, 08:06
                aysy.1 napisał:

> Gość portalu: anarchista napisał(a):
                >
                > > brudziński, kaczyński i wszystkie kądziołki warte są siebie czyli nic
                > ...i niczym się tu nie różnią os specjalistów od marketingu w śmieciach i menad
                > żerów miejskich hal sportowych z sld.

A co powiesz na "speców" z PO poobsadzanych w spółkach z udziałem skarbu państwa?
                • Gość: ISO 9000 Re: Anarchia u Kądziołki IP: *.ias.bredband.telia.com 19.01.13, 09:35
                  Chaos i bieda - srodowisko naturalne zbolszewizowanego katolaka...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka