Dodaj do ulubionych

Radio Taxi - nowa opłata za zamknięcie drzwi

03.03.13, 09:32
Radio Taxi to dla mnie od nastu lat firma-przyjaciel. Nie pytają, nie wybrzydzają, po prostu są. Zawsze *naprawde* najkrótszą drogą, zawsze na miejsce, nie to co magicy z c*** t*** czy inni. (Tu pozdrawiam Pana z Bałtyk Taxi z białego oriona, był podobnie, na każde zawołanie, to jeszcze istnieje?). Ale wczoraj spotkałem się z nową jakością. Pan w zabytkowym mercedesie kazał sobie dopłacić 20 zł za zamknięcie drzwi, ponieważ, w trakcie, coś mu od progu odpadło. To moja wina, bo źle wsiadałem. Nie gryzlem tapicerki. Nie zarzygalem dywaników. Wsiadając zamknąłem drzwi. Coś odpadlo. To kosztuje wg Pana Kierowcy 20 zł. Uważajcie na beżowego mercedesa z logo Radio Taxi nr 15. Niech kierowca wam zamyka drzwi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Vlad.H. Sorry - jak cos odpada z samochodu IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 03.03.13, 09:45
      to samochod nie nadaje sie do jazdy - czy zadzwoniles po policje zeby zatrzymali dowod i by pojazd byl wnikliwie sprawdzony w stacji kontroli pojazdow?
      • unmonitoredalias Re: Sorry - jak cos odpada z samochodu 03.03.13, 09:58
        Nie, bo byłem, zbyt "sobotni". Wiem, że powinienem. Ale ja chciałem tylko do domu :)
        • ortpol Re: Sorry - jak cos odpada z samochodu 03.03.13, 20:01
          I nie mów, że zapłaciłeś naciągaczowi! Paragonik wydał? Ja bym zapłacił tylko jakby mi paragon wydał, a z paragonem zrobiłbym mu dym. Cwaniak z miodem w uszach, jak czytam o takich kombinatorach to mi sie flaki przewalają...
          • Gość: R. Re: Sorry - jak cos odpada z samochodu IP: *.moravia-it.pl 04.03.13, 10:21
            Dziewczyna zapłaciła. Ja już dostawałem "agresora", więc mnie wysadziła i załatwiła sprawę.
            • Gość: Vlad.H. Re: Sorry - jak cos odpada z samochodu IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 04.03.13, 19:58
              ale masz to w paragonie czy dales w lape - bo jak w lape to zawiadomienie do urzedu skarbowego... sory ale niektore taksowki to trzymaja sie juz tylko na dobrym kleju montazowym i taksowkarze tego nie ukrywaja ze wlasciwie obchodzi ich minimum.
              • Gość: R. Re: Sorry - jak cos odpada z samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.13, 09:23
                Poszło "w łapę". W poniedziałek zadzwonił Pan Prezes z obietnica, ze to się już nie powtórzy. Zaproponował, że przyśle kierowcę z tymi nieszczęsnymi 20 PLN. Nie chciałem.
              • Gość: R. Re: Sorry - jak cos odpada z samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.13, 09:53
                I wiesz co, tu nie chodziło o to, ze jakaś firma mnie nacięła. Chodziło o to, że zrobiła to TA KONKRETNA firma. Różni mnie już kasowali. Ale Radio Taxi to było "Jak brzdąc w kołysce, gdy go ręce pieszczą bliskie". Oddajesz się w ich ręce.... i trafiasz do celu. A TU NIE.
              • Gość: alfa Re: Sorry - jak cos odpada z samochodu IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.13, 18:07
                Jaki klej montażowy? Taśma samoprzylepna kolego, taśma, najlepsza jest izolacyjna bo 'amerykański' szary power tape za drogi :>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka