Dodaj do ulubionych

cd.......Castingu:(

IP: 213.155.191.* 20.07.04, 17:15
Jakis miesiac temu mial miejsce moj casting na meza bylam pewna ze wszystko
potoczy sie po moje mysle jednak stlo sie inaczej. Przez pierwszy okres
dostalam zgloszenia mezczyzn zainteresowanych na slub ze mna . Stralam sie
zawsze spotkac z kazdym z nich na jakims neutralnym gruncie zeby poznac go
jednak pewnego wieczora bylam umowiona z jednym z kandydatow w parku, to juz
byla dla mnie normalka bo od 2 tygodni robialam to przez caly czas jednak
bylo juz inaczej te mezczyzna zaskoczyl mnie od pierwszego wrazenia, Byl
dobrze zbudowany do tego jeszce brunet dosyc wysoki, bylam pewna ze nie bede
czula krepacji gdyz mial juz tego typu spotkania jednak bylo calkiem
inaczej SpCEROWALISMY PRZE KILA GODZIN ja SLUCHAM GO bardzo intensywnie
potem ja mowilam az nagle zblizyla sie domnie i zaczo mnie rozbierac a potem
bardzo czulo piescic stracilam glowe po jakims czasie wyladowalismy pod
drzewem ja rozgrzana do czerwonosci a on tez ogarniety jakos rzadza nie
moglismy sie powstrzymac ! to nie bylo wcale w planie, nasze cialo polaczyly
sie i nie chcila sie rozlaczyc.WYdaje mi sie ze posunelam sie za daleko
robilismy to na trawie potem na drzewie. TO BYLA CUDOWNA NOC CZULAM SIE
NAPRAWDE SPELNIONA TYLKO ZE JEST JEDEN PROBLEM BO ON PO TYM NASZYM ZBLIZENIU
SIE WIECEJ NIE ODEZWAL I NIE WIM DLAZCEGO A JAUZ MYSLAM ZE SPOTKALAM TEGO
JEDYNEK KTORY NAWET SPEELNIL MOJE NAJSKRYTSZE DOZNANIA EROTYCZNE co ja mam
teraz robic jak go odnalesc mam jego zgloszenia ale nie podal na nim zly
numer :
Obserwuj wątek
    • Gość: zalamana Re: cd.......Castingu:( IP: 213.155.191.* 20.07.04, 17:18
      powiedzcie mi comam robicbo nie moge sie z tym tak pogodzic szukacz go czy nie??
      • Gość: buldożer Re: cd.......Castingu:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 18:40
        Jak chcesz go spotkać za wszelką cenę po tym jak cie olał, to idź na terapię.
    • wiewioorka13 Re: cd.......Castingu:( 20.07.04, 17:23
      no, poszalałaś.... :) nie wiem na czym polegał ten casting, ale sądząc z opisu
      całego zdarzenia raczej kandydat na męża z Głównego Bohatera żaden.... :)
      Trzymaj sie
    • Gość: andreas wiesz, szukaj dalej IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.04, 18:16
      tak mi się zdaje, że musisz szukać dalej. Mężczyzn godnych Ciebie jest wielu,
      no jest - sam jestem to wiem. Szukaj a znajdziesz. Mogłabys nawet za taki
      powiedzmy casting brac pare groszy, zawsze to jednak Twój cenny czas poswięcić
      musisz. Zreszta kosmetyki, ubranie, lekarz - to wszystko koztuje. Mogłabys brac
      za godzinę albo lepiej za spotkanie. Tak więc rozwijaj sie, a może się gdzies
      spotkamy...
      • Gość: piotruś Re: wiesz, szukaj dalej IP: *.devs.futuro.pl 20.07.04, 18:21
        a nie masz innych problemów?

pozdrawiam

• Gość: zalamana Re: wiesz, szukaj dalej IP: 213.155.191.* 20.07.04, 19:58
        chyba cos ci sie pomylilo ja urzadzalam casting na meza i nie jestesm zadna
        tania dziwka dla twojej wiadomosci wiec se zwazaj
        • Gość: piorunek Re: wiesz, szukaj dalej IP: *.asternet.pl 20.07.04, 21:05
          Gratuluje, my kobiety musimy sie trzymac razem.Wydaje mi sie iz taka noc
          spotyka kazda kobiete chocby ten jesden jesdyny raz( ale jakze wspanialy,
          napewno tego nie zalujesz).A faceci to tylko srodek a nie cel . wiec to my
          musimy dyktowac warunki facetom a nie na odwrot!wiec bawmy sie facetami. i nie
          przejmuj sie beda jeszcze nastepini i to o niebo lepsi. pozdrawiam cie :*
          • Gość: tom Re: wiesz, szukaj dalej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 21:09
            fajnie. zapewne marzysz aby rzadzic tylko Tobie sie nie udaje. dziecko idz do
            ksiazek.
            • Gość: zalamana Re: wiesz, szukaj dalej IP: 213.155.191.* 20.07.04, 21:10
              a skad wiesz ze sie nie udaje tomie?? zastanow sie
          • Gość: zalamana Re: wiesz, szukaj dalej IP: 213.155.191.* 20.07.04, 21:09
            dzieki bardzo za te slowa otuchy jests wspanila:*
            • sylwia33 Re: wiesz, szukaj dalej 21.07.04, 15:32
              Zacznij sie szanowac. Jeśli na pierwszym spotkaniu i dziesz z facetem do łóżka,
              to co on może o Tobie pomyśleć. Z drugiej strony facet o który wspomniałaś to
              zwykły dupek
              • Gość: andreas Re: wiesz, szukaj dalej IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.04, 15:42
                właśnie to próbowałem jej powiedziec (może ciut zbyt brutalnie!) w moim poście
                wyżej, ale nie zrozumiała...Dokładnie tak, jak nie będziesz siebie szanować, to
                nikt Ciebie szanować nie bedzie... Oczywiscie urocze sa takie chwile i cudne,
                ale ten facet już chce o Tobie zapomniec - no, chyba że bedzie miał ochote na
                jeszcze jeden casting...
                • Gość: zawiedziony Re: wiesz, szukaj dalej IP: 81.210.123.* 21.07.04, 16:49
                  To byłem ja, złapałem syfilisa. Dziękuję
                  • Gość: zalamana Re: wiesz, szukaj dalej IP: 213.155.191.* 21.07.04, 17:54
                    to nie byles ty i uwazaj sobie;/;/;/;/;/;/;/
                    • Gość: sf Re: wiesz, szukaj dalej IP: 212.14.60.* 21.07.04, 19:39
                      "robilismy to na trawie potem na drzewie"
                      To musiał być jakiś goryl. Gratuluję wygimnastykowania, umiejętności wspinania
                      się i zdolności do utrzymania równowagi.
                      "...lecz potem możesz zacząć spadać w dół, a to już nie to samo"
              • Gość: stefan Re: wiesz, szukaj dalej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 07:11
                Nie do łóżka tylkow krzaki hehehe:)
      • Gość: real Re: wiesz, szukaj dalej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 19:43
        Jak pod solidnym dębem - to trochę drożej.
    • Gość: chętny Re: cd.......Castingu:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 07:16
      Załamana - prosze umów sie za mną, zawsze marzyłem o tym, by na pierwszej
      randce zaliczyć seksik
      • jams1 Re: cd.......Castingu:( 22.07.04, 08:22
        Staaary, uważaj co gadasz. Dziewczyna jest ostra, lubi dziwne klimaty z
        drzewami! Jak nie masz pięciu rąk albo nie jesteś Spidermanem to sobie odpuść.
        W tem trzeba być espertem, specjalistą znaczy sie, fachurą. Taki seks na
        drzewie może Ci kulasy polamać nie mówiąc o tym, że gałązki nie są przycinane
        więc mogą się wbić w plecy, potylicę albo zwykłe, przyziemne, dupsko.
        I co powiesz potem na pogotowiu? Żeś na topoli czy innym dębie się seksił?
        Wezmą Cię za druida i do psychiatryka zapakują. Acha no i kasztany odpadają, bo
        się uwalasz cały w tym anty-robakukowym specyfiku, a średnia to przyjemność jak
        mniemam seksić się z panem co to daje i się lepi od lekarstw dla drzew.
        Tak, że ostrożnie, ostrożnie.
        P.s. Jestem oburzony tymi tekstami o szacunku. Ja tam ją bardzo szanuję za
        odwagę, wyzowlenie, szczodrość i odrzucenie kołtuństwa i hipokryzji. Tak
        trzymać.
        • Gość: piotruś Re: cd.......Castingu:( IP: *.devs.futuro.pl 22.07.04, 08:27
          zawsze powie że coś go zatakowało wciągło na dżewo i zgwałciło! no i że skargi
          nie chce wnieść!

pozdrawiam
        • Gość: zalamana Re: cd.......Castingu:( IP: 213.155.191.* 22.07.04, 08:56
          DZIEKI BARDZO FAJNY Z CIEBIE FACET POZDRAWIAM:*:*
          • Gość: uhm Re: cd.......Castingu:( IP: *.arkonskie.v.pl 22.07.04, 09:12
            mysle ze jestes z gimnzazjum (twoj jezyk i styl cie demaskuje) i ci sie nudzi w
            wakacje wiec wymyslasz durne historyjki. idz na spacer lepiej, nie wiem, moze
            jakas ksiazke poczytaj, zapisz sie do Palacu Mlodziezy.
            • jams1 Re: cd.......Castingu:( 22.07.04, 11:08
              Tak. Zostałaś niestety zdemaskowana. FORUM dla poważnych, w średnim wieku,
              mądrych, z poglądami politycznymi, dla których wyrażania, JEST. Nikt więcej nie
              ma prawa nawet go czytać nie mówiąc o ośmieleniu się i napisaniu czegoś na
              tymże FORUM. Przykro mi ale pan Uhm ma rację. Smutek mnie ogarnął wielki, żem
              sam nie wpadł co by zwrócić uwagę na bezsensowność tematu i marność jego
              uczestników. Sypię łeb popiołem. Stawiam wniosek aby autor wątku, złożył
              oficjalną samokrytykę, przeprosił znaczy się za zawracanie mądrych forumowych
              głów bezsensownymi tematami, następnie wlazł na wieżę zamkową i palnął z niej
              na ten swój pełen bezeceństw i "durnych historyjek" łeb. Razem z nim oczywiście
              powinni uczynić to wszyscy, którzy brali udział w powyższej dyskusji, co też
              niechybnie czynię.
              Do zobaczenia na wieży albo na dole jakby kto nie zdążył.
              P.s. nie wiem jak inni ale ja to czasami wolę porozmawiać na temat seksu na
              drzewach w parku kasprowicza niż kolejnego szemranego radnego lub jak kto woli
              stanu wojennego. Jest lato, wyluzujmy trochę co?
              • Gość: andreas przekonałeś mnie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.04, 14:08
                wiesz a skąd wiesz że to było w Parku Kasprowicza? To jednak TY!
                Moze masz racje jutro albo nawet dzis zamiast do pubu zabiore dziewczyne do
                parku.... ach a jakie ewentualnie drzewka polecasz, bo widzę mamy do czynienia
                z fachowcami...
                • jams1 Re: przekonałeś mnie 23.07.04, 07:59
                  Ha. W sumie to nie wiem czy to było w kasprowym. ;) Tak sobie palnąłem.
                  Co do drzew, to polecam dęby, one robią dobrze na potencję, zwłaszcza gdy sobie
                  takiego przymocować porządnie. Odradzam Lipę, bardzo często wychodzi i problem
                  gotowy. Nie radzę kasztanów, ale o tym wcześniej pisałem, co tam dalej. Wierzba
                  niezbyt pasuje - często się rozkleia. Reszta wydaje się być neutralna, jak coś
                  mi wpadnie do łba dam cynk. Uwaga na ławki - DRZAZGI! :-D
                  • Gość: prong ty jams IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 12:34
                    Wyszczekana z ciebie bestia i pewnie dzięki temu bez problemu laseczki
                    bajerujesz na szybki numerek. mam wrażenie, że bierzesz strone załamanej z
                    opcją, że ją tez zaliczysz, po tym jak sie trochę podliżesz i pokażesz, że
                    jesteś najinteligentniejszym człowiekiem na forum hehe.
                    • jams1 Re: ty jams 23.07.04, 14:08
                      Nie mogę "zaliczać".
                      Jestem, że się tak wyrażę, systemowo do tego niezdolny :-D.
                      Utraciłem tą zdolność, dobrowolnie zresztą, już jakiś czas temu.
                      Co do podlizywania się to oczywiście masz rację. Jak to mówili chińscy
                      mandaryni "Dzień bez podlizywania to dzień stracony". :-D
                      Inteligencja to oczywiście rzecz dyskusyjna, choć cieszy mnie twoja opinia :)))
            • Gość: zalamana Re: cd.......Castingu:( IP: 213.155.191.* 22.07.04, 18:35
              nie ja nie jestem z gimnazjum pomyliles sie :)
    • Gość: andreas jest oferta dla Ciebie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.04, 17:47
      Słuchaj jak już wyzej podziwiali Twoje (Wasze) zdolności akroboseksowe.
      Pomyślałem, że... Fantasia szuka ludzi którzy potrafią robic rzeczy niezwykłe.
      Casting na niezwykłych odbędzie się w niedzielę, 25 lipca, w klubie Scena w
      Międzyzdrojach o godz. 15.
      • Gość: zalamana Re: jest oferta dla Ciebie IP: 213.155.191.* 22.07.04, 18:37
        casting na........... w miedzyzdrojach nie polecam lepiej w szcecinie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka