franekkk 22.03.02, 07:30 no i pną się do góry tym razem nad świną: wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=754601&dzial=szs010100 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia-s Re: zachpom - mocarstwo turystyczne 22.03.02, 15:20 Cóż, wątek "Inwestycje..." zszedł już trochę z tematu, więc dopiszę się do tego. Dzięki! Wreszcie jakaś dobra wiadomość dzisiaj, po cieżkim dniu. To pierwsza poważna inwestycja w Ś-ciu od ładnych paru lat, więc cieszę się bardzo. Na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: zachpom - mocarstwo turystyczne 22.03.02, 15:24 Powtórzę pytanie z forum świnoujścia - Gdzie można zobaczyć projekt -chociaż ciut więcej niż w Wyborczej? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: zachpom - mocarstwo turystyczne 22.03.02, 15:26 Kurrrrcze, myślałam, że wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mike102 zachpom - mocarstwo turystyczne - gminy 22.03.02, 22:06 To aby potwierdzic temat watku: Rzeczpospolita: ranking najlepszych gmin w Polsce. Ciekawa rzecz - w klasyfikacji generalnej "najlepsze 100" ustepujemy tylko 3 wojewodztwom: Dolnoslaskiemu (24 gminy), Mazowieckiemu (15) i Wielkopolskiemu (11). U nas 9. Jesli chodzi o liczbe gmin na szczycie tabeli (pierwsza "30") to jest az 7 gmin z Zachodniopomorskiego: Rewal, Mielno, Ustronie Morskie, Dziwnow, Stepnica, Swinoujscie i Medzyzdroje (dla porownania Wielkopolska jest reprezentowana tylko przez 3). Mamy tez najlepsze gminy turystyczne w Polsce: Rewal (1) i Mielno (3). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baca Re: zachpom - mocarstwo turystyczne - gminy IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.02, 22:47 No tak. Jesteśmy silni zdrowi, madrzy i bogaci.Wszystkie te gminy z czołówki rankingu, o których pisze Mike, to niestety wyspy skarbów na morzu biedy.Poczytajcie o powiatach z największym odsetkiem bezrobotnych-też obstawiamy "najlepsze" pozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: zachpom - mocarstwo turystyczne IP: 212.14.21.* 25.03.02, 14:05 > <a href="wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=754601&dzial=szs010100"t > arget="_blank">wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=754601&dzial=szs010100</a > > Nie wiem jak wy, ale ja pod tym adresem mam artykul o... stoczni :( Znaczy - nie taki zly, ze chyba jednak pociagna, ale to i tak nie ten artykul. Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: zachpom - mocarstwo turystyczne 25.03.02, 14:35 zgadza się linki działają tylko w dniu w którym pokazał się artykuł dlatego lepiej cytować aż się redakcja nie poprawi ale mogę ci powiedzieć że artykuł był bardzo bardzo fajny :))) Odpowiedz Link Zgłoś