Dodaj do ulubionych

Upijajacy sie, J.Piechota oczywiscie ze Sz-na !

IP: *.nitka.net.pl 23.07.04, 19:48
Jedna z "gadzinowek" ogolnopolskich umiescila na pierwszej stronie zdjecie
chlejacego (pisze chlejacego specjalnie bo to takie siermiezne jak partia
ktora reprezentuje) Jacusia P.Daleki jestem jestem od zachwytu nad metodami
ktorymi poslugja sie red. tego typu czasopism.
Zastanawiam sie jednak z jakiej okazji ten geniusz z "Karpat Szczecinskich"
chleje wodke. Czy moze ktos z milych forumowiczow wie?

Sumienie i slowo czynia czlowieka krolem ziemi.
Obserwuj wątek
    • Gość: alkohole świata Re: Upijajacy sie, J.Piechota oczywiscie ze Sz-na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 19:52
      www.superexpress.pl/se/index.jsp?place=topMenu&news_cat_id=-1&layout=0
    • Gość: andreas Re: Upijajacy sie, J.Piechota oczywiscie ze Sz-na IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.04, 20:01
      hm, moze teraz Pan druh Jacek wzorem Pani Edyty zrezygnuje z zycia publicznego
      w Polsce... Może czas by nasi paparazi wzięli się za polityków. Kto ma fajne
      foty Pana Mariana?
      • Gość: H56 Re: Upijajacy sie, J.Piechota oczywiscie ze Sz-na IP: *.comnet.krakow.pl 23.07.04, 20:41
        Gryfie ,Ty jesteś chyba nawiedzony, a skąd wiesz ,że on się upija , a może pił
        Adwokata? Pamiętasz biskupa Śliwińskiego ? ten to był dopiero alkoholik albo
        arcybiskup Głódź pierwszy moczymorda wśród kapłanów kościoła katolickiego. Nie
        wspomnę ś.p. biskupa Chrapka u którego w chwili śmierci nastapił zbyt gwałtowny
        spadek cukru / myślę ,że wiesz co wytrąca cukier z organizmu/.
        • Gość: mamoniowa Re: Upijajacy sie, J.Piechota oczywiscie ze Sz-na IP: 212.244.77.* 26.07.04, 10:00
          Ja znam inne przyczyny hipoglikemii. Nie wydaje mi sie, abys byl diabetykiem,
          bo inaczej bys nie dwril z cukrzycy.
          • Gość: H56 Re: Cukrzyca IP: *.comnet.krakow.pl 26.07.04, 10:15
            wcale nie drwię z tej choroby, prawdopodobnie i ja wkrótce będe się musiał
            leczyć. Wracając do przypadku bp.Chrapka ,to hipoglikemia jak przyczyna śmierci
            tego duchownego ,została podana mediom przez episkopat.Ja znam inną przyczynę.
    • Gość: KARUZELOWY niech pierwszy... IP: *.pl / 213.155.191.* 23.07.04, 22:36
      ...który nie pił rzuci w Piechotę butelką!
      a co on lepszy jest? niech też go kaczor suszy......
      • dutchman Re: niech pierwszy... 23.07.04, 22:44
        Gość portalu: KARUZELOWY napisał(a):

> ...który nie pił rzuci w Piechotę butelką!
        > a co on lepszy jest? niech też go kaczor suszy......
        No to ja moge mu nawrzucac :)
        dutchman
    • Gość: Alkohole Świata Kto zapłaci za to chlanie wódki w/g planu Hausnera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 09:16
      www.superexpress.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=1309&news_id=13087&scroll_article_id=13087&layout=1&f
      orum_id=26262&page=text&list_position=1
      Dyduch wypowiedział się, że rachunek za tę imprezę / naradę zapłaci Klub
      Parlamentarny SLD z przyznanych środków.
      Panie Hausner ! Chce Pan obciąc najuboższym świadczenia emerytalne i zdrowotne
      ale wódeczkę, którą wypiliście to ma zapłacic podatnik. Jako SLD jesteście
      zepsuci do szpiku kości. Nawet gdyby Wam płacić po 100.000,-zł miesięcznie to i
      tak nigdy nie będziecie mieli tyle honoru aby za chlanie wódy zapłacić z
      własnej i kilkanaście razy bogatszej kieszeni od tych, którym obcieliście
      świadczenia. Banda złodziei
      • Gość: krzysio Re: Kto zapłaci za to chlanie wódki w/g planu Hau IP: *.gdynia.mm.pl 24.07.04, 10:37
        ..na krzywy ryj lepiej smakuje....
        • Gość: alex Re: Kto zapłaci za to chlanie wódki w/g planu Hau IP: 195.136.49.* 24.07.04, 13:34
          Nie presadzajcie. Polityk też człowiek, no nie ?
          • Gość: Alkohole Świata Re: Kto zapłaci za to chlanie wódki w/g planu Hau IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 16:56
            Alex. OK. Nioech jednak pije za swoje.
    • student1 Re: Upijajacy sie, J.Piechota oczywiscie ze Sz-na 24.07.04, 20:17
      alkohol stanowi nieodłączny atrybut władzy komunistów
      wszelkie sprawy najlepiej załatwia się przy wódce
      czasmi w towarzystwie panienek
      ale koleżanki partyjne też mogą robić za panienki
      no bo za nic innego robić nie mogą
      w końcu nie od tego są aby brać udział we władzy
      od władzy są faceci chlejący razem wódę
      no chyba że panie też to potrafią
      wtedy są łaskawie dopuszczane
      do chlania
      • Gość: H56 Re: Pieprzysz studencie ,zapewne teologii IP: *.comnet.krakow.pl 24.07.04, 23:14
        musiałbyś zobaczyć te wszystkie polityczne bydlęta w sejmie. Przed kamerami się
        kłócą, a potem w restauracji przy wódce godzą. Swoją drogą to uważasz ,że za II
        RP nie chlali ? wtedy to dopiero były balangi.
    • chyba_normalny Re: Upijajacy sie, J.Piechota oczywiscie ze Sz-na 25.07.04, 10:03
      Studencie 1 zapominasz , że w akademikach alkohol leje się jeszcze większą
      strugą niż u J.Piechoty .
      Może "GRYF" wie z jakiej okazji pije "nasza przyszłość" i " duma narodu" ( mowa
      o studentach )?
      • student1 Re: Upijajacy sie, J.Piechota oczywiscie ze Sz-na 25.07.04, 10:16
        ja nie krytykuję picia
        ja tylko krytykuję sposób uprawiania polityki przy flaszce i klieliszku bądź
        szklance
        wypić każdy lubi
        student też
        nawet bardzo
        ale nie znaczy to że przy flaszce w akademiku ustalało się i ustala się
        wszelkie najważniejsze decyzje polityczne i gospodarcze
        takie metody są domeną komuchów i postkomuchów
        rozumiem oburzenie wynikające z obnażenia
        ale moje opinie nie są odkrywcze
        więc po co zaraz ta obraza
    • Gość: mamoniowa kozacka fantazja IP: 212.244.77.* 26.07.04, 10:15
      Pamietam jak jedna z zachodnich stacji pokazywal wrecz do znudzenia naszego
      Aleksandra, milosciwie panujacego nam prezydenta, gdy frywolnie chowal sie za
      sztandarem he he he. Takie beda Rzeczpospolite jak ich prezydentow
      zachowywanie :-)
      Zreszta nie jest tajemnica poliszynela, ze kozacy z SLD lubia gorzale. Nawet
      panie bufetowe z sejmowego barku ubolewaly po wygranej prawicy, ze teraz to juz
      nie bedzie tak ja wczesniej, poniewaz poslowie z lewicy sa lepszymi klientami.
      He he he, juz tu kiedys wspominalismy salonowa lwice, Ewe Spychalska,
      mistzrynie ceremonii imprez w ambasadzie na Bialorusi :-).
      Nie ma co sie obrazac, aniz uporem mianiaka zaprzeczac faktom, tylko dlatego,
      ze dotycza politykow lewicy. Tu akurat jest mowa o nich, ale podejrzewam
      wszyscy pamietaja uprawiajacego aerobik Gabriela Janowskiego he he he.
      • Gość: H56 Re: kozacka fantazja IP: *.comnet.krakow.pl 26.07.04, 10:22
        oni wszyscy po jednych pieniądzach,a jak szybko Kwaśniewskiemu mineła choroba
        nóg, dobrze bo by musieli go wozić na wózku. ha,ha,ha
        • Gość: Ana święto IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.07.04, 10:24
          piechota po prostu świętował 22 lipca...
          • Gość: mamoniowa Re: święto IP: 212.244.77.* 26.07.04, 10:41
            I pewnie spijak koniak z wedlowskich barylek he he he.
      • buddy Re: kozacka fantazja 26.07.04, 10:28
        żebyś się nie zdziwiła słyszałem będąc na wakacjach od jednego barmana
        pracujacego w ośrodku rządowym jak bawiła się prawica po wygranych wyborach w
        1997 r. mówił że lewica się chowa do tego co tam się działo
        • Gość: mamoniowa Re: kozacka fantazja IP: 212.244.77.* 26.07.04, 10:40
          Buddy nie zamierzam sie z toba licytowac o ilosc wypitej przez darmozjadow
          gorzaly , czy wypisywac co powiedzial znajomy znajomego ciotecznej babki ze
          strony wujka.....W tej sytuacji, jezeli Dyduch sam zaznaczyl, ze ureguluje
          rachunek, to wybacz prosze z pretensjami do niego, ze w ten sposob przyznal sie
          do winy. A o pijackich imprezach Spychalskiej pisalo wiele gazet, mozliwe , ze
          wiedzialy to od dyzurnego barmana ambasady he he he.
          Zaznaczylam, ze wszyscy grzeja, nie tylko lewica, wiec twoj argument wypadl
          nieco dziwnie.
          • buddy Re: kozacka fantazja 26.07.04, 10:44
            żaden cioteczny wujek babci siostry tylko miałem okazję wypoczywać w tym
            ośrodku bo jest otwarty a chodzi mi o to że nagle przyczepili się do piechoty
            że gdzieś tam pił a ty oczywiście nieomieszkałaś dodać że to domena komuchów
            • Gość: mamoniowa Re: kozacka fantazja IP: 212.244.77.* 26.07.04, 10:55
              No tak, bo to kolejny spisek przeciwko lewicy.Odpowiedz mi na jedno pytanie.
              czy ci imprezujacy goscie zaprzeczyli temu, ze chlali te gorzale??? Za co
              Dyduch bedzie regulowal rachunek??? Czy uwazasz, ze zachodnie pisma rowniez
              wymyslily, ze nasza panie ambasador wykazuje sklonnosc do barzdo zakrapianych
              imprez ( na nieszczescie dla nas )???
              Moj Boze juz nawet szwajcarska prokuratura ulegla prawicowej histerii i w szale
              zablokowala konto innemu swietemu mlodziankowi lewicy, Naumanowi.
              • buddy Re: kozacka fantazja 26.07.04, 10:59
                czy ja piszę o jakimś spisku a zapomniałaś dodać starachowice no i obecnie na
                topie orlen
                • Gość: mamoniowa Re: kozacka fantazja IP: 212.244.77.* 26.07.04, 11:03
                  Zamiast sie obrazac, lepeij sie pogodz z tymi faktami. Pozwolisz, ze sama bede
                  decydowac o tym, o czym bede pisac.
                  • buddy Re: kozacka fantazja 26.07.04, 11:07
                    co ty z tym obrażaniem ja po prostu chciałem ci pomóc bo myslałem że
                    zapomniałaś ;)
                    • Gość: mamoniowa Re: kozacka fantazja IP: 212.244.77.* 26.07.04, 11:12
                      To barzdo milo z twojej strony, ale niestety pewnych faktow nie da sie
                      zapomniec :-)Panowie za Starachowic rzetelnie na to zapracowali jhe he he
                      • buddy Re: kozacka fantazja 26.07.04, 11:18
                        ale to nie powód żeby od razu jechać po całej lewicy nawet za to że piją wódkę
                        • Gość: mamoniowa Re: kozacka fantazja IP: 212.244.77.* 26.07.04, 11:57
                          Buddy, musisz sie zdecydowac. Najpierw ganisz mnie za to, ze zapominam o
                          innych "zaslugach" SLD, a pozniej tupiesz noga, ze pisze tylko o pijanstwie.
                          Nie uwazasz, ze masz sprzeczne zyczenia????
                          Poza tym, nie tylko ja poswiecam tyle uwagi rodzimym politykom, poniewaz jak
                          sie okazuje, rowniez na przyklad prasa szwajcarska sie niektorymi
                          zainteresowala he he he
        • Gość: Ana Re: kozacka fantazja IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.07.04, 10:48
          barman nazywał się xyz?bo argumentacja w jego stylu....
          • buddy Re: kozacka fantazja 26.07.04, 10:52
            ty chyba masz jakąś manie na punkcie XYZ może się zakochalaś
            • Gość: mamoniowa rotfl IP: 212.244.77.* 26.07.04, 10:57
              Mnie tez zadano takie pytanie. Czymze sobie z Ana zasluzylysmy, aby nas
              podejrzewac o takie zwyrodnienie ??? hehehe
            • Gość: Ana Re: kozacka fantazja IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.07.04, 10:58
              po uszy!!!wzieły mnie jeggo obiektywizm,prawdomówność,tolerancja i zamiłowanie
              do literatury....
              • buddy Re: kozacka fantazja 26.07.04, 11:00
                przygadał kocioł garnkowi
                • Gość: Ana Re: kozacka fantazja IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.07.04, 11:11
                  chyba"przyganiał"a nie "przygadał"...czyżby znajomość przysłów podobna do
                  znajomości języków?
                  • Gość: mamoniowa Re: kozacka fantazja IP: 212.244.77.* 26.07.04, 11:14
                    chcialabym wierzyc, ze to literowka he he he
                    • buddy Re: kozacka fantazja 26.07.04, 11:17
                      masz rację źle znałem to przysłowie dziękuje za pomoc ale i tak je
                      zrozumiałaś więc nie atakuj innych za brak obiektywizmu jak i tobie go
                      brakuje choć uważasz sie za alfe i omege
          • Gość: H56 Re: kozacka fantazja IP: *.comnet.krakow.pl 26.07.04, 10:53
            ale jesteś złośliwa, wykorzystujesz jego nieobecność.
            • Gość: mamoniowa mecenas IP: 212.244.77.* 26.07.04, 10:58
              Ale ma godnego obronce z urzedu he he he
              • Gość: Ana Re: mecenas IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.07.04, 11:01
                każdy ma takiego obrońcę,na jakiego go stać...
                • Gość: mamoniowa Re: mecenas IP: 212.244.77.* 26.07.04, 11:09
                  Tak, dlatego w tym przypadku to nie rokuje optymistycznie.
            • Gość: Ana Re: kozacka fantazja IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.07.04, 11:00
              a co ja go,heniu w piwnicy zamknęłam?
            • Gość: mamoniowa Re: kozacka fantazja IP: 212.244.77.* 26.07.04, 11:01
              Jest w drodze na Kube!!!!!!???????
              • Gość: rzeźnik Re: kozacka fantazja IP: 62.29.137.* 26.07.04, 11:29
                XYZ Przygotowuje się do urlopu, więc przez kilka dni rzadko będzie zaglądał na
                forum.
                • Gość: H56 Re: kozacka fantazja IP: *.comnet.krakow.pl 26.07.04, 11:43
                  anulko, a skąd mi to wiedzieć, przecież nie pojadę sprawdzić.
                • Gość: mamoniowa Re: kozacka fantazja IP: 212.244.77.* 26.07.04, 11:50
                  pewnie jedzie do Szwajcarii skontrolowac tamtejsza prokurature he he he
                  • buddy Re: kozacka fantazja 26.07.04, 11:55
                    jak zwykle złośliwa i uszczypliwa
                    • Gość: mamoniowa Re: kozacka fantazja IP: 212.244.77.* 26.07.04, 11:59
                      Buddy, czyz nie jest zwykla ludzka rzecza zapytac sie dokad udaje sie jeden z
                      forumowiczow???
                  • Gość: rzeźnik Re: kozacka fantazja IP: 62.29.137.* 26.07.04, 11:55
                    Już przecież wspominał, że wybiera się do madziarów.
                    • Gość: mamoniowa Re: kozacka fantazja IP: 212.244.77.* 26.07.04, 14:01
                      Racja......wspominal, przeciez napisal nawet, ze bedzie tokaj zlopal. No, a
                      pozniej buddy ma do mnie pretensje , ze lewica pije alkohol....:-)
                      • henio56 Re: kozacka fantazja 26.07.04, 14:36
                        no i zamiast do Rewala jedzie nad Balaton, prawdziwy Polak w kraju wydaje
                        pieniądze.
                        • buddy Re: kozacka fantazja 26.07.04, 14:41
                          życze ci miłego wypoczynku w Rewalu tylko nie zapomnij parasola i kurtki
                        • Gość: mamoniowa Re: kozacka fantazja IP: 212.244.77.* 26.07.04, 14:47
                          wlasnie, jednej z najlepszych gmin w kraju.....
                          • henio56 Re: kozacka fantazja 26.07.04, 15:32
                            ja tam wolę wypoczynek u siostry w Gryfinie /czwarta albo na rancho u brata w
                            Pniewie. Nad morzem jest za dużo ludzi. Zresztą najlepiej nad morzem ,jest we
                            wrześniu.Ja tam iksowi życzę przyjemnego wypoczynku.
                            • Gość: mamoniowa wakacje IP: 212.244.77.* 26.07.04, 15:41
                              A ja z kolei wole poludnie Polski, urzekly mnie okolice Nowego Sacza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka