Gość: elaf IP: *.adsl.hansenet.de 28.03.02, 14:27 Zycze wszystkim forumowiczom widzialnym i niewidzialnym zdrowych i spokojnych Swiat Wielkanocnych. Piszcie z JAJEM i smakujcie go. Ps. I nie lejcie za duzo wody ... w poniedzialek i na forum takze ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JACEK Re: WESOLYCH SWIAT IP: 64.9.159.* 28.03.02, 14:32 I wzajemnie, elaf!! Wszystkiego dobrego dla wszyskich forumowiczow z Houston!!!! ps Pamietajcie ze za duzo jajek powoduje wzrost poziomu cholesterolu i bardzo smierdzace baki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: WESOLYCH SWIAT 28.03.02, 14:57 Dzięki, nawzajem. Ja również życzę wszystkim forumowiczom zdrowych, ciepłych i spokojnych Świąt. Niech Wam palma nie odbije i nie rzucajcie jajkami... Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomik Re: WESOLYCH SWIAT IP: *.ncr.com 28.03.02, 15:11 Elaf - bez lania wody, ciepły uśmiech wraz z odwazajemnionymi życzeniami! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: WESOLYCH SWIAT IP: 158.2.8.* 28.03.02, 15:45 Dołączam się do życzeń dla wszyskich czytających te słowa. Zdrówka, bez przejadania się. Kolorowych pisanek i ładnej pogody do wyruszenia w plener by móc nacieszyć się wiosną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mart Re: WESOLYCH SWIAT IP: 217.153.4.* 28.03.02, 15:51 Ja również się dołączam do życzeń dla wszystkich forumowiczów z kraju i zagranicy. Spokojnych Świąt, mokrego Dyngusa (ale bez przesady :-) ) i całej kopy pomysłów na następne ciekawe wątki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jottka Re: WESOLYCH SWIAT IP: *.net.autocom.pl 28.03.02, 19:07 Wszystkiego najlepszego bez zastrzeżeń :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: WESOLYCH SWIAT IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 28.03.02, 19:45 Mężczyznom życzę kolorowych jajek, kobietom suchych kiecek w lany poniedziałek, a ogólnie zdrowia wszystkim gościom co na tym forum goszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
javal Re: WESOLYCH SWIAT 29.03.02, 12:02 Rozumiem, ze elaf dzis juz swietuje. My jeszcze w robocie :(( Dołączam się do serdecznych życzeń - czyli kolorowych jaj, mokrych pisanek i smacznego dyngusa. Eeeeee, czy jakos tam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pakuz Re: WESOLYCH SWIAT IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 12:18 uwazajcie panowie zeby wam kolory z jaj nie zeszly po wielkanocnym prysznicu znaczy dyngusie wszystkim wszystkiego !!!! :)))))) pakuz Odpowiedz Link Zgłoś
obs Re: WESOLYCH SWIAT 29.03.02, 16:51 Wiosennych, niecodziennych. Obfitych, sytych. Słonecznych, serdecznych. Domowych, nieinternetowych :-) obs Odpowiedz Link Zgłoś
laura74 Re: WESOLYCH SWIAT 29.03.02, 17:17 Ja wam zycze smacznych jaj , mokrych podkoszulkow oraz przepysznych mazurkow. Do zobaczenia na forum po swietach. Btw - od 1 kwietnia moje wypowiedzi na forum nie beda juz reprezentowaly stanowiska redkacji GW. Odpowiedz Link Zgłoś
javal Re: WESOLYCH SWIAT 30.03.02, 01:39 laura74 napisał(a): > Btw - od 1 kwietnia moje wypowiedzi na forum nie beda juz reprezen > towaly stanowiska redkacji > GW. Co jest Lauro? Opuszczasz obsa? Odpowiedz Link Zgłoś
laura74 Re: WESOLYCH SWIAT 31.03.02, 12:46 Opuszczam, opuszczam. Ale jakos sobie pewnie beze mnie poradzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Ch Re: WESOLYCH SWIAT IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 31.03.02, 16:42 Ano wesolych, wszelkiego dobra i powodzenia Wam wszystkim i calemu Krajowi (a nawet kochanej Piatce) A jutro - lejcie sie, lejcie, bo tego to my tu nie mamy Dawniej nie mozna bylo przejsc ul. Sciegiennego na msze do kosciola Andrzeja Boboli, tak lano ze wszech okien. Oj, lano. Wesolej kielbaski i zoltego jajeczka, trzymajcie sie Jurek Odpowiedz Link Zgłoś