Dodaj do ulubionych

Lady Pank koncertuje i psuje

19.08.04, 16:01
no, no, no Jasiu. Bo klapsa dostaniesz!..
Obserwuj wątek
    • Gość: D Z I O B A K ! ! Lady Pank koncertuje i psuje IP: *.fnet.pl 19.08.04, 16:05
      Lady pank i tak jest najlepszy i tak jak mowi Pasasewicz i Borysewicz jak sie
      nie podoba to wypier..D...alaj!!!!!!!!!!!! SZCZECIN pozdrawia
      • Gość: JnRBrS Re: Lady Pank koncertuje i psuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 19:43
        koniecznie trzeba cos z tym zrobic!!!

POZWALAC CHLOPAKOM NA CZESTSZE KONCERTOWANIE!!! JEB... SYSTEM!!!
    • Gość: sosenka! Re: Lady Pank koncertuje i psuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 17:56
      oi borysewicz uważaj bo panowie palnci już czają się z bloczkami mandatowymi.
    • Gość: Nerv TO PROSTAK!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 19:02
      Przecież to jeden z największych prostaków i debili polakiej estrady... A
      pamiętacie jak we Wrocałwiu pokazał dziecim na koncercie z okazji Dnia Dziecka
      swojego "jaśka?"
    • Gość: Kasik Re: Lady Pank koncertuje i psuje IP: 62.233.217.* 19.08.04, 20:34
      A swoją drogą to z pieśnią na ustach poszłabym na koncert Lady Pank w
      Szczecinie. Ostatnio to byłam na ich koncercie jak grali u nas na dniach morza
      jakieś 2-3 lata temu. Super się bawiłam. Kibicuję im od ponad 20 lat, od
      początku i zawsze rewelacyjnie się bawię na ich koncertach. Pozdrawiam
      serdecznie wszystkich sympatyków mojego ulubionego zespołu.
      • piotr33k2 mannam i perfekt 19.08.04, 23:41
        byli i są zdecydowanie lepsi !
    • Gość: wilk Re: Lady Pank koncertuje i psuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 00:32
      Wiem z ploteczek warszawskich, że chłopaki nie stronią od koki, zwłaszcza
      Panasewicz. Pewnie żeby zmusić się do grania po raz 1000 tych samych kawałków
      na koncertach, muszą w noska cos wciagnąć i stąd te bluzgi. Jeśli chodzi o
      panasewicza vocal, to zauważyłem, że dobrze wypada tylko na płytach, kiedy
      dodana jest masa efektów, na żywca zawsze rzęzi, męcząc się przy tym okrutnie.
    • Gość: Kinia Re: Lady Pank koncertuje i psuje IP: 82.177.67.* 20.08.04, 23:06
      Haha! A nasz Janek robi swoje, u jejeje!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka